Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Άλλο ένα μακελειό εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ πάλι σε κλινική εκτρώσεων. Κανείς δεν θα μιλήσει για τρομοκρατία, για θρησκείες μίσους, κτλ κτλ...

Για 12 νεκρούς κάνει λόγο το ABC, ενώ άλλα διεθνή μέσα όπως το CNN μεταδίδουν ότι 20 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Η αστυνομία του San Bernardino έχει αποκλείσει την περιοχή και κάνει έκκληση στον κόσμο να μην κυκλοφορεί κοντά στο σημείο, όπου έγινε η επίθεση. Οι αρχές αναφέρουν ότι οι δράστες μπορεί να είναι τρεις.




ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ 12 ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΑ

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ, 12 ΝΕΑΡΟΙ  ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΧΑΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ-ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 43 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΗΜΑΤΑ, ΕΝΤEIΝΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ TΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΟΡΤΑΖΕΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΓΙΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

-ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ- 
ΕΙΤΕ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ, 
ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!    
ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...

It's Complicated: Iraq Says US Troops Would Only Hinder Anti-Terror Fight

Iraqi, US and Spanish soldiers participate in a training mission outside Baghdad, IraqFollowing the announcement by US officials that the US military would be deploying special forces units to Iraq, the Iraqi government reiterated that it cannot support the measure. Speaking to Sputnik, an Iraqi MP serving on the country's Security and Defense Council emphasized that US boots on the ground would only aggravate the situation.

Στοιχεία για το λαθρεμπόριο πετρελαίου μεταξύ Τουρκίας και ISIS παρουσίασε η Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ


Η ηγεσία της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου Ερντογάν και της οικογένειάς του, συμμετέχουν σε παράνομο εμπόριο πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος, υποστηρίζει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τονίζοντας ότι η Τουρκία είναι ο τελικός προορισμός για το λαθραίο πετρέλαιο από τη Συρία και το Ιράκ.

Γερμανικά και Γαλλικά μαχητικά σε τουρκικές αεροπορικές βάσεις

ImageΑεροπορικές βάσεις στην Τουρκία ζήτησαν επισήμως Γερμανία και Γαλλία,ώστε απ΄ αυτές να απογειώνονται αεροσκάφη τους που θα βομβαρδίσουν στόχους του Ισλαμικού Κράτους.
Το αίτημα τέθηκε επισήμως από τις κυβερνήσεις των δύο χωρών . Πρώτη στην προτίμηση Γάλλων και Γερμανών είναι η βάση του Ιντσιρλίκ,στην οποία ήδη έχουν μετασταθμεύσει αμερικανικά αεροσκάφη.
Η Άγκυρα θα απαντήσει θετικά στο αίτημα.

Aνακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής για την έκβαση της δίκης των συλληφθέντων συναδέλφων μας από την απεργία της Κυριακής 28/12/14

Χτες, Τρίτη 1 Δεκέμβρη 2015, εκδικάστηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η υπόθεση της δίωξης των 2 συναδέλφων μας που είχαν συλληφθεί έπειτα από την επίθεση των ΜΑΤ στην απεργιακή μας συγκέντρωση έξω από το βιβλιοπωλείο Ιανός την Κυριακή 28/12/14 (κατόπιν σχετικής μήνυσης της εργοδοσίας).
Αν, όπως γράφαμε και στη σχετική ανακοίνωσή μας, τη μέρα που δεχθήκαμε την επίθεση «αποκαλύφθηκε περίτρανα ότι πίσω από τη βιτρίνα της κουλτούρας και του πολιτισμού βρίσκεται η πιο στυγνή εργοδοσία, που συμβαδίζει με την κρατική καταστολή και βία», σήμερα καταδείχθηκε ότι στο πλάι τους έχουν και τη δικαστική εξουσία.
Από μια δικαστική έδρα με ξεκάθαρη μεροληπτική στάση υπέρ της εργοδοσίας του Ιανού, των διευθυντικών στελεχών του που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας και του αστυνομικού, οι 2 συνάδελφοι μας καταδικάστηκαν για τη συμμετοχή τους στην απεργιακή συγκέντρωση με την κατηγορία για «παράνομη βία» σε 10 μήνες με 3ετή αναστολή. Οι άλλοι 2 που συνελήφθησαν όντας περαστικοί από το σημείο της επίθεσης αθωώθηκαν. Ενώ από την πλευρά μας ασκήθηκε έφεση επί της καταδικαστικής απόφασης.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΣ ΤΕΛΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΨΟΝΙΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ 
Μετά τη δημοσίευση του γράμματος για τα ΣΠΕΝ στο ΚΕΜΧ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, το Δίκτυο Σπάρτακος και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων δέχεται επίθεση με μηνύσεις για τα παράνομα γεγονότα που καταγγέλλονται από τους συναδέλφους φαντάρους.
Ας βάλουμε όμως τα πράγματα σε μια σειρά και να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι..
Τη βδομάδα που μας πέρασε ο συγκεκριμένος υπαξιωματικός, είχε μια συνεχή και «επιθετική» συμπεριφορά. Με καψόνια και απειλές που σαφώς παραβιάζουν βάναυσα τα δικαιώματα των φαντάρων –για τα οποία τόσες δηλώσεις έχουν γίνει από τον ΑΓΕΣ Τελλίδη και το Υπουργείο Άμυνας. Που σαφώς παραβιάζουν βάναυσα τις σχετικές διαταγές, τους νόμους και τον Στρατιωτικό Κανονισμό.
Και όλα αυτά «για να επιβάλλει πειθαρχία» στους συναδέλφους, όπως την εννοεί ο ίδιος.

Διαβάστε απλό εγχειρίδιο Σαμποτάζ πεδίο της CIA: Ένα διαχρονικό, καφκικό οδηγό για την Ανατροπή οποιαδήποτε οργάνωσης με «Σκόπιμη βλακεία» (1944)


I’ve always admired people who can successfully navigate what I refer to as “Kafka’s Castle,” a term of dread for the many government and corporate agencies that have an inordinate amount of power over our permanent records, and that seem as inscrutable and chillingly absurd as the labyrinth the character K navigates in Kafka’s last allegorical novel. Even if you haven’t read The Castle, if you work for such an entity—or like all of us have regular dealings with the IRS, the healthcare and banking system, etc.—you’re well aware of the devilish incompetence that masquerades as due diligence and ties us all in knots. Why do multi-million and billion dollar agencies seem unable, or unwilling, to accomplish the simplest of tasks? Why do so many of us spend our lives in the real-life bureaucratic nightmares satirized in the The Office and Office Space?



One answer comes via Laurence J. Peter’s 1969 satire The Peter Principle—which offers the theory that managers and executives get promoted to the level of their incompetence—then, David Brent-like, go on to ruin their respective departments. 

Τα τζάκετ στο ΚΕΠΒ Θήβας δόθηκαν στους φαντάρους μετά τις διαμαρτυρίες τους και τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.

Έπειτα από καταγγελία νεοσυλλέκτων στην Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων την περασμένη εβδομάδα, που αναφέρονταν σε σοβαρές ελλείψεις στον ρουχισμό των φαντάρων και μάλιστα στα πιο βαριά ρούχα ( τζάκετ και πουλόβερ), ειδικότερα στην 4η μοίρα.
Ακολούθησε η δημοσίευση από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και η ανάδειξη του απαράδεκτου γεγονότος, απαιτώντας την παρέμβαση του ΓΕΣ και την λύση του ζητήματος. 
Απ' ότι φαίνεται η αδικία αυτή αποκαταστάθηκε και τα ρούχα δόθηκαν.
Παρ' όλα αυτά είναι απορίας άξιο πως έπρεπε μετά από 4 εβδομάδες που είχε καταταγεί η σειρά και με το κρύο να ξεκινά,  να φτάσουμε ως εδώ ώστε να κινητοποιηθεί η διοίκηση του ΚΕΠΒ, καθώς και το ΓΕΣ για να λυθεί το θέμα, ενώ θα έπρεπε αυτά τα είδη να είχαν δοθεί από την αρχή .
Μας φέρνει στην μνήμη την προ ετών προσπάθεια για περικοπή ειδικά αυτών των ρούχων (που είναι και τα πιο ακριβά) ώστε να μετακυλιθεί το κόστος στις πλάτες των φαντάρων.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...«Έχουμε τη δύναμη» να υλοποιήσουμε το 3ο μνημόνιο


Το μήνυμα πως έχει τη θέληση αλλά και την κοινοβουλευτική δύναμη να υλοποιήσει το 3ο μνημόνιο εξέπεμψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το συνέδριο του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου.

Στην ομιλία του απέδωσε σε «ενορχηστρωμένη επίθεση» τα περί αδυναμίας της κυβέρνησης να περάσει τα μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αν σε κάτι κάνει κακό αυτή η ενορχηστρωμένη επίθεση των μέσων ενημέρωσης τις τελευταίες μέρες στη κυβέρνηση, είναι ότι τσακίζουν τη ψυχολογία του κόσμου, φορτώνοντάς τον με υπερβολές και καταστροφολογία» και διαβεβαίωσε τους παρεβρισκόμενους και όχι μόνο, ότι «έχουμε τη δύναμη να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε».

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

φοτο1Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Αυτόν καιρό καλλιεργείται συστηματικά και στο διαδίχτυο ένα κλίμα συμπαθείας για τα θύματα του Παρισιού. Πολλοί αναρτούν τη σημαία της Γαλλίας στις εικόνες προφίλ τους στο Facebook, μέσω μιας καινούργιας εφαρμογής που κυκλοφορεί προκειμένου να δείξουν την συμπαράσταση τους στα θύματα της Γαλλίας.

Οι νομικοί κίνδυνοι που διατρέχουν οι 5 διωκόμενοι Έλληνες φοιτητές της No Expo


Με τη βοήθεια του δικηγόρου Eugenio Losco, συνηγόρου των τεσσάρων Ιταλών, προσπαθήσαμε να ανοικοδομήσουμε το κατηγορητήριο και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι 9 συλληφθέντες, 5 εκ των οποίων στην Ελλάδα – προς το παρόν ελέυθεροι με περιοριστικούς όρους- και εναντίον των οποίων εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, για τα γεγονότα σχετικά με την πορεία NoExpo της 1ης Μαΐου. Ιδιαίτερα, όσον αφορά στην βαρύτερη εκ των κατηγοριών, αυτή της “devastazione e saccheggio” («φθοράς και λεηλασίας»).


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ε.Ε-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΟΗΕ: 16.000 παιδιά απο Συρία θυματα Τουρκικού εμπορίου οργάνων στην Τουρκια ΒΙΝΤΕΟ

kataylismoi
Να εξηγήσουν γιατί συγκάλυψαν την καταγγελία – βόμβα στον ΟΗΕ για την γενοκτονία παιδιών από τους τούρκους εμπόρους οργάνων.
Δικαιώνεται ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ που είχε χαρακτηρίσει την Τουρκία ως «κράτος βρυκόλακα».
Δείτε το βίντεο από την επίσημη συζήτηση στον ΟΗΕ για την σφαγή 18,000 παιδιών από την Συρία που βρίσκονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Τουρκία.
Παιδιά κομματιάζονται για τα όργανα τους, από ένα κράτος – βρυκόλακα που όμως θεωρείται σύμμαχος στο ΝΑΤΟ και ετοιμάζεται για είσοδο στην ΕΕ.

«Αγγελιοφόρος»: η νέα έκδοση των εργαζομένων διανέμεται δωρεάν στους αναγνώστες


Κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου, σε πλήρη μορφή η νέα απεργιακή έκδοση του «Αγγελιοφόρου των εργαζομένων», η οποία έρχεται να αναπληρώσει το κενό ενημέρωσης που αφήνει πίσω της η κατάρρευση της ιστορικής εφημερίδας της Θεσσαλονίκης με ευθύνη της οικογένειας του βιομήχανου Αλέξανδρου Κ. Μπακατσέλου.
Η έκδοση αυτή, μέρος της οποίας φιλοξενήθηκε ήδη στην «Εφημερίδα των Συντακτών»στις 28 Νοεμβρίου, θα αρχίσει να διανέμεται δωρεάν στους πολίτες, αρχής γενομένης από την πλατεία Αριστοτέλους. Για το σκοπό αυτό ομάδα εργαζομένων θα βρίσκεται επί τόπου στις 11.30 π.μ.
Η έκδοση φέρει τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Η διαπλοκή… πτωχεύει» και μέσω αυτής οι απλήρωτοι συντάκτες του εκδοτικού ομίλου επιχειρούν να αναδείξουν τις προνομιακές σχέσεις αμοιβαίου οφέλους και αλλότριου κέρδους μεταξύ ΜΜΕ, τραπεζών και πολιτικών κέντρων.

Για 26η μέρα έξω από το εργοστάσιο ανακύκλωσης οι 40 απολυμένοι

Για 26η μέρα παραμένουν σήμερα έξω από το εργοστάσιο ανακύκλωσης οι 40 απολυμένοι από τον νέο εργολάβο της ανακύκλωσης στο Ηράκλειο. Καθημερινά οργανώνονται εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ με ανακοίνωσή της η σωματειακή επιτροπή δίνει στη δημοσιότητα τους φορείς που στέκονται αλληλέγγυοι.

Οι Τζιχαντιστές του Διαφωτισμού

Χάρης Ναξάκης – 
Καθηγητής οικονομικών στο ΤΕΙ Ηπείρου, συγγραφέας – 
charisnax@yahoo.gr –
Είμαστε όλοι Δυτικοί, είμαστε όλοι Γάλλοι, είμαστε όλοι Σαρλί;
Τέσσερις Βρετανοί ναυτικοί, ο πλοίαρχος, ο υποπλοίαρχος, ένας ναύτης και ο καμαρότος, μετά το ναυάγιο του πλοίου Migonette στον Ατλαντικό το 1884 επέζησαν επιβιβαζόμενοι σε μια βάρκα. Ύστερα από 12 ημέρες, χωρίς νερό και με μόνο δύο κονσέρβες , ο 17χρονος καμαρότος που είχε μπαρκάρει για να ζήσει την περιπέτεια ήπιε θαλασσινό νερό και αρρώστησε. 

Εννέα μέρες στο νησί της Ανθρωπιάς

Μετά από 9 μέρες στην Σκάλα Συκαμιάς είναι ειλικρινά δύσκολο να περιγράψει κανείς τι ακριβώς συμβαίνει στα παράλια της βόρειας Λέσβου, αφού κάθε φορά που προσπαθείς να συγκροτήσεις τις σκέψεις σου έρχεται η οργή και ο πόνος να σε πνίξουν.
Τί κι αν έχεις διαβάσει και δει τόσα και τόσα, άρθρα και περιγραφές, εικόνες και βίντεο, φτάνοντας εκεί σε περιμένει ακόμη πιο σκληρή η πραγματικότητα.

Μεγάλο αφιέρωμα του Reuters: Ο μύθος της ελληνικής ναυτιλίας

Πως οι Έλληνες εφοπλιστές «φουσκώνουν» την αξία τους για να κρατήσουν τις τεράστιες φοροαπαλλαγές τους
Σε αποκαλυπτική έρευνα για τους μύθους και την πραγματικότητα γύρω από την ελληνική ναυτιλία και τη συνεισφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία προχώρησε το Reuters, με εντυπωσιακά και αναπάντεχα αποτελέσματα.
Συγκεκριμένα, η ανάλυση του ειδησεογραφικού πρακτορείου καταγράφει τα εξής:

Emergency Anti-War Demo Demands #DontBombSyria

Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόναςThousands of people have taken to the streets of London Tuesday night in response to PM David Cameron’s plan to begin airstrikes on Syria gaining approval by the British Cabinet earlier in the day.
The Commons is scheduled to vote on Wednesday to approve or deny military action against the Islamic State in Syria.
Cameron still needs the backing of Labour MPs to guarantee success in the vote and citizens demanding their voices be heard, know it’s now or never.

«Πόλεμος» Άγκυρας-Μόσχας και για τον Βόσπορο

Η Τουρκία εμποδίζει τα ρωσικά πλοία να περάσουν τον Βόσπορο | AP Photo/CHA
Συντάκτης: efsyn.gr
Τα Στενά του Βοσπόρου μπαίνουν τώρα στο επίκεντρο της σύγκρουσης Τουρκίας-Ρωσίας, η οποία ξεκίνησε από την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους στα σύνορα με την Συρία, με τους Ερντογάν και Πούτιν να σηκώνουν πολύ ψηλά τους τόνους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιεύματα, δεκάδες πλοία περιμένουν για ώρες κοντά στα Στενά του Βοσπόρου προκειμένουν να πάρουν το πράσινο φως από την Τουρκία για να διέλθουν από τα Στενά.

Μέλη του ISIS αποκαλύπτουν: ”Τούρκοι αξιωματικοί πολεμάνε μαζί μας, μας δίνουν λεφτά”

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, με αγγλικούς υποτίτλους, είναι αποκαλυπτικό τόσο για τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν οι τζιχαντιστές όσο και για τους ρόλους Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας ως σύμμαχες δυνάμεις στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.
Τζιχαντιστές μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, που αιχμαλωτίστηκαν από τους Κούρδους αντάρτες του YPG/YPJ, στήθηκαν στην κάμερα και τα είπαν όλα.

Μπορούμε να τελειώσουμε με το AIDS το 2030;


Σε έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS (1η Δεκεμβρίου) αναφέρεται πως η επιδημία θα μπορούσε να εξαλειφθεί μέχρι το 2030, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο αριθμός θανάτων από τον ιό HIV έχει μειωθεί κατά 42% από το 2004, όταν τα θύματα ανέρχονταν σε πάνω από 2 εκ.

Είναι στην πραγματικότητα ο κόσμος έτοιμος να δώσει τέλος σε αυτή τη μάστιγα; Οι θάνατοι έχουν περιοριστεί, λόγω των νέων θεραπειών, ωστόσο τα νέα κρούσματα παραμένουν υψηλά και το 2014 ανήλθαν σε περίπου 2 εκ.

Πως τιμωρούνται τα εγκλήματα στο «Ισλαμικό Χαλιφάτο» και πως στην Σαουδική Αραβία

Συνεχόμενα είναι τα περιστατικά σκληρής νόμιμης τιμωρίας που αποδεικνύουν ότι η Σαουδική Αραβία παραμένει μια χώρα προκλητικά καθηλωμένη σε ένα μακρινό και βάρβατο παρελθόν.
Τελευταία «χτυπήματα» ήταν το μαστίγωμα του blogger Raif Badawi του οποίου το «έγκλημα» ήταν η ίδρυση και λειτουργία ιστοσελίδας αφιερωμένης στην προάσπιση της ελευθερίας του λόγου, αλλά και τα πλάνα από το δημόσιο αποκεφαλισμό μιας γυναίκας που κατηγορήθηκε για ξυλοδαρμό.

Προκλητική προστασία του ΓΓ του NATO στην Τουρκία για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο ! ΒΙΝΤΕΟ

ImageΟ Γενικός Γραμματέας του NATO Γ.Στόλντεμπεργκ σε συνέντευξή του στο CNN, απάντησε, μεταά από πιεστικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου, για τις παραβιάσεις των Τούρκων στο Αιγαίο εναντίον της Ελλάδας! 
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ αποφεύγει να απαντήσει καθαρά στην δημοσιογράφο του Αμερικανικού δικτύου και φαίνεται να παίρνει το πλευρό της Τουρκίας, μέλος της Βορειο Ατλαντικής Συμμαχίας. 
Η Δημοσιογράφος ξεκινάει την συνέντευξη με μια απορία: Μήπως η αντίδραση της Τουρκίας ήταν υπερβολική; Ο ΓΓ του ΝΑΤΟ τονίζει ότι όλα τα κράτη έχουν το δικαίωμα να υπερασπίσουν τον εναέριο χώρο τους.

Ο τρόμος θρέφει τη Λεπέν

Η Μαρίν Λεπέν σε προεκλογική συγκέντρωση στην Λιλ
Οι επιπτώσεις από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι αναμένεται να ταράξουν το πολιτικό τοπίο την Κυριακή στην Γαλλία, με την διεξαγωγή του πρώτου γύρου των κρίσιμων περιφερειακών εκλογών. Το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν αναμένεται να αποκομίσει σημαντικά κέρδη. 

Το κόμμα της είναι το μόνο που μπορεί να καθησυχάσει την χώρα αυτή την στιγμή «της ατελείωτης θλίψης» διακήρυξε μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λίλ, ενθουσιάζοντας το πλήθος. Ο θάνατος των 130 ανθρώπων στο Παρίσι ήταν, ισχυρίστηκε, το αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδράνειας, των ψεμμάτων και πάνω από όλα της «παρανοϊκής, άκριτης μεταναστευτικής πολιτικής».

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Image
Ειδικές Δυνάμεις στέλνουν οι ΗΠΑ για τη εκτέλεση των ηγετών του Ισλαμικού Κράτους!
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ ανακοίνωσε σύμφωνα με το BBC, ότι οι ΗΠΑ στέλνουν “μια μικρή δύναμη στρατιωτών” για να βοηθήσουν Ιρακινούς και Κούρδους που πολεμάνε κατά του Ισλαμικού Κράτους.
Πρόκειται φυσικά για Ειδικές Δυνάμεις που θα έχουν ως κύρια αποστολή την απελευθέρωση ομήρων και την σύλληψη των ηγετών του Ισλαμικού Κράτους.

Ο ΥΠΕΞ ΚΟΤΖΙΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Image
  • ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
  • ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ
  • ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
  • ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟ ISIS ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. 

ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

μετανάστες ισραηλ αφρικηTου φταίει η πολιτική κλειστών συνόρων της γείτονος χώρας και όχι του ελληνικού κράτους.
«Δεν πιστεύουμε ότι θα ανοίξουν τα σύνορα. Έχουμε ξεκινήσει μια εκστρατεία να τους πάρουμε (σ.σ. τους πρόσφυγες) από την Ειδομένη και να τους φέρουμε στην Αθήνα. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί για 9 ημέρες να είναι κλειστή η σιδηροδρομική γραμμή», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Πούτιν και Ομπάμα τελειώνουν το ISIS – Χτυπούν ανελέητα τις εγκαταστάσεις πετρελαίου

Πούτιν και Ομπάμα τελειώνουν το ISIS – Χτυπούν ανελέητα τις εγκαταστάσεις πετρελαίου- Στο χορό που ξεκίνησαν τα βομβαρδιστικά της Ρωσίας μπήκαν και οι Αμερικανοί
- Στριμωγμένη στη γωνία η Τουρκία που εμπορευόταν πετρέλαιο με τους τζιχαντιστές
- Αλλάζει ο “χάρτης” της περιοχής μετά την παρέμβαση Πούτιν 
- Η “νευρικότητα” των Τούρκων πιλότων γύρισε μπούμερανγκ για την Τουρκία
- Προκαλούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο στέλνοντας τα F-16 πάνω από ελληνικά νησιά
Η Ρωσία άνοιξε τον κύκλο του βομβαρδισμού των εγκαταστάσεων πετρελαίου που εκμεταλλεύεται το Ισλαμικό Κράτος και τώρα οι ΗΠΑ έρχονται να τον συνεχίσουν.