Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ!

ΜΠΡΑΒΟ: Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ!
ΕΥΓΕ...

Για άλλη μια φορά η αντικειμενική πληροφόρηση τους δίνει ένα σκοτεινό δείγμα γραφής...
Βλέπεις στον "ΕΝΙΚΟ" του Νίκου Χατζηνικολάου δεν χωρά ο πληθυντικός των απόψεων...

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορίες για ρωσικό υποβρύχιο με πυραύλους στις ακτές της ΣυρίαςΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Ο κοινωνικός πόλεμος κλιμακώνεται μετά τη νέα επίθεση του ISIS στο Παρίσι. Ο Ολάντ καλλιεργεί μιλιταρισμό, εθνικισμό και ισλαμοφοβία. «Απειλεί» την «τρομοκρατία» αλλά τελικά κλείνει τα σύνορα, κηρύσσει κατάσταση πολιορκίας και κυκλώνει τα γκέτο και τις εργατικές γειτονιές με χιλιάδες μισθοφόρους, απαγορεύει τις διαδηλώσεις. Οι φασίστες κυνηγούν μετανάστες. Νέα τείχη σηκώνονται παντού στην Ευρώπη.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Στις 7 και 8 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον το Equity Investment Forum, συνάθροιση επενδυτικών κεφαλαίων και επιχειρήσεων που αναζητούν συγχρηματοδότηση και συνεργασίες. Τιμώμενη χώρα το Ισραήλ, που συγκρότησε πολυμελή αποστολή εκπροσώπων επενδυτών και θεσμικών οργανισμών. Το συνέδριο, ένα από τα μεγάλα επιχειρηματικά event της χρονιάς, τελέστηκε υπό την αιγίδα της ΕΕ, διοργανώθηκε από φορείς του υπουργείου Οικονομίας και του επιχειρηματικού κόσμου και συμμετείχε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Απεργία πείνας μεταναστριών στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού


Αλληλεγγύη στον αγώνα των κρατούμενων μεταναστριών
KOLLECTNEWS.ORG
Σήμερα οι κρατούμενες μετανάστριες στο Κέντρο Κράτησης Ελληνικού ξεκίνησαν απεργία πείνας. Οι αιτίες πολλές. Άθλιες συνθήκες διαβίωσης(φαγητό που δεν τρώγεται – παγωμένα κελιά – μέχρι και τα τηλέφωνα των θαλάμων των επισκεπτηρίων είναι χαλασμένα) – τρίμηνες παρατάσεις κράτησης – βίαιες απελάσεις. Το κύριο όμως αίτημά τους είναι η απελευθέρωσή τους.

Τουρκικές δυνάμεις αποσύρονται από το Ιράκ

According to Iraqi MP, Salim Al-Shabaki, Turkish troops have withdrawn from the Zilkan base in Northern Iraq.
turkeyTurkish state media said it was what a military official source referred to as a “rearrangement”.
This comes just hours after Turkish president, Erdogan stated that he had no intentions to pull Turkish troops out of the region, and Baghdad insisted it was a breach of Iraqi sovereignty.

Νέο περιστατικό έντασης ανάμεσα σε ρωσικά και τουρκικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

Ρωσική νηοπομπή (Φωτο αρχείου ΑΡ)
Βαριά σύννεφα πάνω από τις ήδη βεβαρημένες σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας ρίχνει ένα νέο περιστατικό έντασης ανάμεσα σε ρωσικά και τουρκικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα, μία μόλις μέρα μετά το περιστατικό στο Αιγαίο στα ανοιχτά της Λήμνου.
Συγκεκριμένα ένα ρωσικό καταδρομικό και ένα ταχύπλοο της ακτοφυλακής καταδίωξαν ένα εμπορικό πλοίομε σημαία της Τουρκίας, που επιχείρησε να παρεμποδίσει ρωσική νηοπομπή που μετέφερε δύο πλατφόρμες για εξορύξεις σε μια νέα θέση στα ρωσικά χωρικά ύδατα. Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε η κρατική ρωσική εταιρεία «Chernomorneftegaz» που κατέχει τις πλατφόρμες.

Οι τρεις όροι του Πούτιν στον Ερντογάν: "Συγγνώμη,τιμωρία και αποζημίωση"

Image
“Συγγνώμη, τιμωρία των δολοφόνων και αποζημίωση” είναι οι τρεις όροι που θέτει η Μόσχα στην Άγκυρα για να “αρχίσει η ομαλοποίηση των σχέσεων”. 
Με άλλα λόγια η Ρωσία κάνει ότι μπορεί για να αποφύγει την αποκλιμάκωση της έντασης που έχει προκληθεί με την Τουρκία.
Τους όρους αυτούς έθεσε ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα Αντρέι Καρλόφ.
«Αν οι απαιτήσεις μας δεν ικανοποιηθούν οποιαδήποτε άλλη κίνηση δεν έχει νόημα», είπε ο Καρλόφ, σε συνέντευξή του στην τουρκική εφημερίδα Τζουμχουριέτ. 

Νεκροί Κούρδοι διαδηλωτές: Δολοφονήιθηκαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία στο Ντιγιάρμπακιρ

Νεκροί διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με την αστυνομία στο ΝτιγιάρμπακιρΔύο διαδηλωτές σκοτώθηκαν σήμερα από σφαίρες στις βίαιες συγκρούσεις που ξέσπασαν με την αστυνομία του Ντιγιάρμπακιρ (νοτιοανατολικά) κατά τη διάρκεια διαδήλωσης εναντίον της απαγόρευσης κυκλοφορίας που τέθηκε σε ισχύ σε ορισμένες από τις συνοικίες της πόλης, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο επικαλούμενο πηγή που πρόσκειται στις υπηρεσίες ασφαλείας.
Τουλάχιστον άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των ταραχών, που σημειώθηκαν το πρωί όταν πολλές εκατοντάδες διαδηλωτές επιχείρησαν να εισέλθουν στη συνοικία Σουρ, θέατρο από τις αρχές του μήνα συγκρούσεων μεταξύ των δυνάμεων επιβολής της τάξης και των υποστηρικτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), σύμφωνα με την ίδια πηγή.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

"Χώνουν" Ι 4 με προβλήματα υγείας, που υπηρετεί σε νησί, σε δύσκολες υπηρεσίες

Νομίζουμε ότι υπάρχει ανάγκη διευκρινήσεων από το ΓΕΣ καθώς για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι ο Στρατός δεν υπολογίζει τους φαντάρους και θέτει σε κίνδυνο την ζωή μας. Είναι  χαρακτηριστική η επιστολή καταγγελίας συναδέλφου που μας φανερώνει ότι ο Στρατός και οι Διοικητές παραβιάζουν στυγνά την στρατιωτική νομοθεσία και τις διαταγές, βάζοντας παράνομα σε υπηρεσίες και θέτοντας την υγεία μας σε κίνδυνο.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι «να δείξουν έργο», να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν περισσότερο εργασιακά και οικονομικά τους φαντάρους.

Κυβέρνηση – Δημοτικές αρχές βαφτίζουν «εγκληματίες/τρομοκράτες» τους μετανάστες και υπογράφουν τον ανοιχτό πόλεμο εναντίον τους.

Φουντώνουν οι αντιδράσεις για τους μετανάστες Λίγες ημέρες μετά τη στυγνή επίθεση του ελληνικού κράτους και της Frontex απέναντι στους μετανάστες της Ειδομένης που συνοδεύτηκε από πολύ ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις και απομάκρυνση δημοσιογράφων και αλληλέγγυων, καθώς η Λογοκρισία ήταν το απαραίτητο συμπλήρωμα στην κήρυξη στρατιωτικού νόμου σε μια περιορισμένη ζώνη επίδειξης κρατικής τρομοκρατίας του σύγχρονου Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οξύνει ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση καθώς οι αποφάσεις τους για επέμβαση στην Ειδομένη και για συνδρομή της δύναμης ταχείας επέμβασης για τη φύλαξη των συνόρων (RABIT) συνοδεύτηκαν από μια σειρά δηλώσεων ρατσιστικού και επιθετικού χαρακτήρα προς τους μετανάστες. Ουσιαστικά, η κυβέρνηση, τασσόμενη πλήρως στο πλευρό της ΕΕ και των υπόλοιπων ευρωπαίων ηγετών κρατών, ενισχύει το διαχωρισμό προσφύγων πολέμου και μεταναστών, θεωρώντας τους δεύτερους ως εγκληματίες ή δυνάμει εγκληματίες.
Στην ίδια γραμμή, οι αρχές πολλών δήμων των νοτίων προαστίων και όχι μόνο δηλώνουν ανοιχτά πια πως οι μετανάστες αποτελούν εχθρό τους.

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΑΘΟΡΙΟΥ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

ImageΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΣΤΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΘΑ!
Στο νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τα μισθολογικά των δημοσίων υπαλλήλων, γίνονται ρυθμίσεις για το επίδομα παραμεθορίου. Δυσμενέστερες από τις επικρατούσες αφού όπως προβλέπει το νομοσχέδιο το επίδομα παραμεθορίου θα το λαμβάνουν όσοι δημόσιοι υπάλληλοι υπηρετούν σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου,στη Θράκη και σε τέσσερις νομούς ακόμη της μεθορίου αλλά σε απόσταση μέχρι 20 χιλιόμετρα από τα σύνορα. Με απλά λόγια περιορίζεται ο αριθμός αυτών που θα το εισπράττουν.

Δεν υπάρχει ούτε λέξη για τους στρατιωτικούς!

Οι Τούρκοι ψαράδες δηλώνουν...κουφοί για το επεισόδιο στη Λήμνο! "Δεν ακούσαμε τίποτα" λένε

ImageΟι Τούρκοι ψαράδες που εμπλέκονται στο περιστατικό που έγινε στο Αιγαίο πέλαγος, την Κυριακή υποστηρίζουν ότι δεν πλησίασαν σε απόσταση μικρότερη του ενός μιλίου το ρωσικό αντιτορπιλικό και δεν άκουσαν ούτε τις προειδοποιήσεις,ούτε τις προειδοποιητικές βολές. Προφανώς είναι …κουφοί,αφού τις προειδοποιήσεις για να απομακρυνθούν τις άκουσαν πάρα πολλοί άλλοι μέσω των δικτύων επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης.

Πρόγραμμα Lebensborn: Τα «παιδιά του Χίτλερ»

Στις 12 Δεκεμβρίου 1935, εβδομήντα πέντε χρόνια πριν, ο αρχηγός των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ, δημιούργησε το πρόγραμμα ευγονικής Lebensborn (Πηγή Ζωής). Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, μέλη των Ες Ες ενθαρρύνονταν να τεκνοποιούν με γυναίκες που πληρούσαν τα χαρακτηριστικά της «άριας φυλής». Σε κάθε παιδί δινόταν ένας αριθμός, ενώ οι Γερμανοί βοηθούσαν οικονομικά την ανύπαντρη μητέρα.

Τουρκία – Ουκρανία: Κοινός εκσυγχρονισμός αρμάτων με νόημα…

Διαπραγματεύσεις που πολύ πιθανά θα καταλήξουν σε συμφωνία για συνεργασία στον τομέα του εκσυγχρονισμού αρμάτων μάχης άρχισαν μεταξύ του τουρκικού ομίλου Aselsan και της κρατικής ουκρανικής εταιρίας Ukroboronprom.
Μάλιστα σύμφωνα με αξιωματούχο του τουρκικού ομίλου Aselsan σε επόμενη φάση η συνεργασία θα επεκταθεί στους τομείς των συστημάτων Πυροβολικού και των τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς Πεζικού (ΤΟΜΠ).
Η έναρξη των διαπραγματεύσεων μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας μπορεί να θεωρηθεί ότι αποτελεί τουρκικό αντίμετρο στις κυρώσεις που επέβαλε η Ρωσική Ομοσπονδία μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24 Fencer.

Πάνω από 420 από τους Παλασιτίνιους Φυλακισμένους είναι israeli_jails είναι ανήλικοι,


Eman Qasim
In case anyone really cares about ‪#‎ChildrensRights‬ ..
Over 420 of the ‪#‎Palestinian_prisoners‬ in the ‪#‎israeli_jails‬ are ‪#‎minors‬, some of whom were wounded in ‪#‎IOF‬ shooting during their arrest and still suffer from their injuries. Also among them are ‪#‎children‬ under fourteen years old!!
http://english.palinfo.com/site/pages/details.aspx…

‪#‎WakeUpWorld‬ ‪#‎FreePalestine‬

Ex-US military intel chief: Washington's strategy against ISIS narrow & one-dimensional

The ‘civilized’ world is losing the war against terrorism. Jihadist attacks now take place in the midst of nations, strikes coming unexpectedly. Intelligence forces may be doing their best, but this is a fight in which every mistake, every missed extremist costs human lives. Nations can’t seem to work out a coalition to combat Islamic State or put an end to the financing of jihadists - and some of America’s allies play a double game. Is there a way out? Will the world come to its senses and extinguish extremism?

Η ακροδεξιά -προς -το παρόν- ηττήθηκε στη Γαλλία! Καμία περιφέρεια στη Λεπέν

Image«Τίποτα δεν θα μπορέσει να μας σταματήσει» διαμήνυσε η επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των exit polls βάσει των οποίων το Εθνικό Μέτωπο ηττήθηκε στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. 
Η ίδια, που δεν κατάφερε να επικρατήσει στο γαλλικό βορρά, όπου ήταν υποψήφια, κατήγγειλε στις εκκλήσεις προς τους πολίτες να την καταψηφίσουν «τις παρεκκλίσεις και τους κινδύνους ενός καθεστώτος που ψυχορραγεί».