Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

575 ΤΑΓΜΑ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΑΥΛΩΝΑ-ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

Μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών των γονιών για τις άθλιες, παράνομες και αλήτικες συμπεριφορές που εκδηλώνονται συστηματικά στο 575 Τάγμα Πεζοναυτών στην Αυλώνα.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ επικοινώνησε με το Επιτελείο του ΑΓΕΣ Τελλίδη, ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα και να αντιμετωπιστούν τα επικίνδυνα αυτά φαινόμενα.
Σήμερα όμως οι γονείς, τρομοκρατημένοι από την νέα εκδήλωση των παραβατικών συμπεριφορών των παλιών φαντάρων-εκπαιδευτών, της ενίσχυσης του κλίματος τρομοκρατίας που επικρατεί και των απειλών τους, επικοινώνησαν ξανά εκφράζοντας την αγωνία τους για τα στρατευμένα παιδιά τους.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους φαντάροι εκπαιδευτές μάζεψαν τους εκπαιδευόμενους και αφού τους διάβασαν την καταγγελία του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ άρχισαν να τους βρίζουν και να τους Απειλούν:

"Επιτέλους: ο Στρατός στα χέρια φαντάρων και στρατιωτικών"! Λοταρία στην 3η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία

ImageΝέα Εποχή Αυτοχρηματοδότησης-Λοταρίες και Ψησταριές, ενώ πληρώνουμε ρούχα-μετακίνηση-φαγητό
Όσο το Κράτος Πρόνοιας εξαφανίζεται σε αυτή την καλοσχεδιασμένη επίθεση του αστικού κατεστημένου, τόσο θα ενισχύεται το Κράτος της Καταστολής και του Πολέμου.
Ενώ λοιπόν ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος δαπανά εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ σε άχρηστα όπλα, αυξάνει τις επικίνδυνες ασκήσεις με πραγματικά πυρά και τις συνεκπαιδεύσεις με ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ-Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ, ο Στρατός όχι μόνο δε μπορεί να εγγυηθεί τα αυτονόητα –δηλαδή ότι θα ντύνει, θα σιτίζει, θα εξασφαλίζει την υγιεινή και την συντήρηση των μονάδων- αλλά συστηματικά μεταφέρει το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης και των ίδιων των στρατοπέδων. Αυτός είναι ο Στρατός του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου που θέλει να φέρει και τα κορίτσια των λαϊκών οικογενειών. Είναι ένας Στρατός που κυριαρχεί η Βία, η Παρανομία, η Παραβίαση των δικαιωμάτων των φαντάρων, παρά τις υποσχέσεις του ΑΓΕΣ Τελλίδη και τις όποιες παρεμβάσεις του Επιτελείου του. Γιατί αυτός ο Στρατός που θέλει να εκμεταλλευτεί ακόμη περισσότερο εργασιακά και οικονομικά τους φαντάρους, δε προσφέρει ούτε τα αυτονόητα.

ΑΝΤΑ ΨΑΡΡΑ Εμμονή με το χακί!

Μια νέα... παλιά ιστορία
Συντάκτης: Αντα Ψαρρά
Οσο κι αν οι «σκέψεις» και τα σχέδια του Πάνου Καμμένου, όπως παρουσιάστηκαν από δημοσιογράφους συνομιλητές του, έγιναν στόχος σφοδρών αντιδράσεων, μάλλον πρόκειται για… λάθος συναγερμό.
Ειδικά για το ζήτημα της προαιρετικής στράτευσης όσων γυναικών επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν σε ένστολες υπηρεσίες οι έντονες αντιδράσεις ξεπέρασαν από μερίδα της αντιπολίτευσης και από τα ΜΜΕ ακόμα κι εκείνες περασμένων δεκαετιών, όταν η συζήτηση αφορούσε ολόκληρο τον γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας.
Πολλοί υπουργοί Αμυνας μετά τη Μεταπολίτευση «έριχναν» το ζήτημα «γυναίκες στο χακί» στα ΜΜΕ συμβαδίζοντας και με τους προβληματισμούς άλλων χωρών (και ειδικά των ΗΠΑ) εκείνη την εποχή. 

ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΗΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΟΜΩΣ!

Αναδίπλωση ΑΝΕΛ περί θητείας γυναικών
Σε χαμηλότερους τόνους συνεχίστηκε και χθες η δημόσια συζήτηση για τις δημοσιευθείσες σκέψεις του κ. Π. Καμμένου για την πιθανότητα πρόβλεψης στρατιωτικής θητείας και για τις γυναίκες που επιθυμούν να υπηρετήσουν στα Σώματα Ασφαλείας, καθώς και για τη δημιουργία στρατιωτικών λυκείων.
Παρά το γεγονός ότι η πλευρά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μειώνει την ένταση της αντιπαράθεσης, αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των Ενόπλων Δυνάμεων τόσο ως προς τη θητεία όσο και ως προς την εκπαίδευση μπορεί, προς το παρόν, να συνιστούν μόνο σκέψεις, αλλά εν καιρώ θα μορφοποιηθούν σε συγκεκριμένες προτάσεις. «Γίνεται πολύ μεγάλη φασαρία για το τίποτα», σχολίασε χθες η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ...Ο Άδωνις υπερ της πρότασης Καμμένου για τη στράτευση γυναικών

Παρ όλα αυτά διευκρινίζει ότι δεν είναι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης 
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το μεσημέρι στον ΣΚΑΙ, τάχθηκε υπερ της πρότασης του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου αναφορικά με τη στράτευση των γυναικών και τη θέσπιση στρατιωτικών Λυκείων.
«Είναι πολύ ωραίες δεξιές προτάσεις», σημείωσε ενώ διερωτήθηκε «Με τον ΣΥΡΙΖΑ τι σχέση έχουν;». Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι «Φυσικά και συμφωνώ με την πρόταση. Εγώ δεξιός είμαι. Δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ». Ωστόσο αμέσως μετά έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η υποχρεωτική στράτευση των γυναικών δεν τον βρίσκει σύμφωνο αλλά είναι υπέρ της εθελοντικής.

Προελαύνει ο Συριακός Στρατός!

Οι δυνάμεις του συριακού στρατού, με την υποστήριξη παραστρατιωτικών μονάδων και της αεροπορίας, προωθήθηκαν προς τα νότια και τα κεντρικά της Συρίας, ανακαταλαμβάνοντας πολλούς τομείς που είχαν υπό τον έλεγχό τους οι αντάρτες.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο SANA, ο στρατός κατέλαβε τη βάση Β2 ενώ μάχες είναι σε εξέλιξη με τους αντάρτες στην κοινότητα Σέιχ Μισκίν, στην επαρχία Ντεράα.

Μεγάλες ανατροπές… Ισραηλινός μιλάει σε Σαουδαραβικό ΜΜΕ!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας στην πολύ ενδιαφέρουσα αν και εξαιρετικά ανασφαλή περίοδο στην οποία ζούμε… Το να σου έλεγαν πριν από κάποια χρόνια ότι ο γενικός γραμματέας του Ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών θα μιλούσε σε σαουδαραβικό μέσο ενημέρωσης ως… σύμμαχος, θα προκαλούσε μάλλον θυμηδία και σοβαρή αμφιβολία περί της πνευματικής ευστάθειας του κομιστή.
Και όμως, η είδηση που έρχεται από τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, αφορά τη συνέντευξη που έδωσε ο Ντορ Γκολντ σε σαουδαραβικό ιστοχώρο (Elaph online), ενώ ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι όσα είπε σε αυτή τη συνέντευξη, τα οποία είναι αρκούντως αποκαλυπτικά.

Ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ "ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"-ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΙΝΕΣ!

ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΛΑΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ, ΕΝΩ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΥΜΕΜΤΡΕΣ ΑΠΕΙΕΛΣ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙς ΤΑΣΕΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ


Μια παρτούζα στην οποία συμμετείχαν 2 αστυνομικίνες και 8 στρατιώτες έγινε σε αστυνομικό σταθμό των Βρυξελλών και ενώ η χώρα βρισκόταν σε συναγερμό για την τρομοκρατία.

Ισλαμικό Κράτος: Ποιος είναι ο μοναδικός στρατός που φοβούνται οι τζιχαντιστές;

Ο δημοσιογράφος Γιούργκεν Τόντενχέφερ (Jürgen Todenhöfer), που έζησε το 2014 με 10 ανώτερα μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, έμαθε από τους ίδιους περί του ποιου στρατού φοβούνται μόνο.
«Η μόνη χώρα που φοβάται το Ισλαμικό Κράτος είναι το Ισραήλ»...δήλωσε ο δημοσιογράφος στο News Online, λέγοντας πως αυτό του το είπαν οι ίδιοι.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το μυστικό των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλους στρατούς, ξέρουν καλά πως να χειριστούν τον ανταρτοπόλεμο.

Ο τζιχαντιστής που εκθέτει την Άγκυρα: Εκπαιδευόμαστε στην Τουρκία για ασφάλεια – ΒΙΝΤΕΟ

Στην Τουρκία καταφεύγουν τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, για να εκπαιδευτούν σε στρατόπεδο στο οποίο επισήμως, φιλοξενούνται στρατιώτες του Απελευθερωτικού Αγώνα της Συρίας, καταγγέλλει ένας 20χρονος τζιχαντιστής που συνελήφθη από Κούρδους.
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Sputnik, ο κρατούμενος "αποκάλυψε" ότι η βοήθεια της Άγκυρας στη συριακή αντιπολίτευση δεν είναι τόσο αθώα, όσο παρουσιάζεται.

Νο2: Συμμετοχή Στρατιωτικής Μουσικής ΓΕΣ σε Πρωτοχρονιάτικο Gala

Η Στρατιωτική Μουσική του Γενικού Επιτελείου Στρατού συμμετέχει στο Πρωτοχρονιάτικο Gala στο Μέγαρο Μουσικής, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20:00.

Νο2: ΤΟΣΗ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΟΥΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ...

Εορταστική Συναυλία της Μπάντας της ΠΑ στο Μουσείο της Ακρόπολης

Το κινητό νεκρού οπλαρχηγού του ISIS γεμάτο μηνύματα από την τουρκική MIT!

ImageΟ Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευτυχής που έλαβε τιμητικό διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Κατάρ στην Ντόχα,στις αρχές Δεκεμβρίου. Η Τουρκία και το Κατάρ είναι δύο από τους βασικούς υποστηρικτές των αντικυβερνητικών ανταρτών της Συρίας. 
Αυτά η Άγκυρα δεν τ΄ αρνείται. Δεν δέχεται με τίποτα όμως τις κατηγορίες ότι έχει σχέσεις με τους τζιχαντιστές και το ISIS.Το κακό για την Τουρκία είναι ότι τα γεγονότα που αποδεικνύουν το αντίθετο πληθαίνουν και δεν μπορούν όλα να αποδοθούν σε συμπτώσεις και “μεμονωμένες περιπτώσεις”.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΝΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ; ΕΙΝΑΙ;



"Η Τουρκία βιώνει τη χειροτερη κρίση της ιστορίας της"!


Image
Αντιμέτωπη με μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις στην σύγχρονη ιστορία της είναι η Τουρκία, όπως ανέφερε στην καταληκτική ομιλία του για το 2015 προς τα μέλη του κόμματός του ο ηγέτης της τουρκικής αντιπολίτευσης, επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet, ο κ. Κιλιτσντάρογλου έκανε λόγο για πέντε ζητήματα τα οποία αποτελούν τα βασικά προβλήματα κατά τον ίδιο: «Τρομοκρατία, οικονομία, παιδεία, κοινωνική ειρήνη και κράτος δικαίου».

Homeland: Το σήριαλ που έγινε πραγματικότητα στη Συρία κι όχι μόνο! Δείτε το βίντεο

ImageO Mandy Patinkin υποδύεται τον επικεφαλής της CIA, Saul Berenson, στο “Homeland”, μια σειρά που καθρέφτισε προνοητικά τα γεγονότα της κρίσης στην Συρία, τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη, τα κύματα προσφύγων και τα διπλωματικά, παρασκηνιακά επεισόδια μεταξύ υπηρεσιών ασφαλείας των μεγάλων δυνάμεων.Σήμερα στέλνει το μήνυμα πως η τακτική εκδίκησης με drones, βομβαρδισμούς και πολέμους δεν λειτουργεί. Τα δισεκατομμύρια δολάρια που δαπανώνται για αυτό τον σκοπό δεν αποδίδουν.

ΝΔ κατηγορεί Καμμένο για "επιχείρηση αποπροσανατολισμού"; Με το ζήτημα των Γυναικών στον Στρατό και τα Στρατιωτικά σχολεία καμουφλάρει το Αντιασφαλιστικό έκτρωμα!

ImageΓια επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης κατηγορεί τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο ο συντονιστής ΟΔΕ Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Κώστας Τασούλας.
Ο κ.Τασούλας υποστηρίζει ότι όλη η συζήτηση που άνοιξε για την στράτευση των γυναικών και τα στρατιωτικά λύκεια δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία προσπάθεια να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από τα πραγματικά σοβαρά θέματα.