Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Παραλογισμός στο 558 Μ/Κ ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι-Αν αναρωτιέται κανείς πως οι διοικητές χτίζουν καριέρες ας διαβάσει την καταγγελία των φαντάρων


Είμαστε στρατιώτες που μας έστειλε η «μαμά πατρίδα» στον μακρινό Έβρο και συγκεκριμένα στο Πρωτοκκλήσι Έβρου για να υπηρετήσουμε τη θητεία μας, αλλά η κατάσταση εδώ δεν πάει άλλο. Κάθε φορά που έχει επίσκεψη στο στρατόπεδο από κάποιον ανώτερο, δηλαδή στρατηγό κλπ, ο διοικητής του 558 Μηχανοκίνητου Τάγματος, Αντισυνταγματάρχης Νίκος Οδυσσέας, μας βάζει να κάνουμε παράλογα πράγματα. 

Αν ήταν απλές καθαριότητες στους θαλάμους και στις τουαλέτες-μπάνια, θα το καταλαβαίναμε. 

Αλλά εκτός από αυτά εμείς κατεβαίνουμε κάτω στους όρχους και στα ερπυστριοφόρα που υπάρχουν εκεί. Δίνει τη διαταγή να σφουγγαρίσουμε το εσωτερικό για να μην έχει λάσπες το εσωτερικό του οχήματος, λες και είναι θάλαμος που κοιμόμαστε!


Θέλει να είναι το σφουγγαριμένα!!!!! 

Αυτό είναι αδύνατον γιατί αυτή την εποχή, με τις βροχές, ο όρχος έχει γεμίσει λάσπη και είναι αδύνατον να καθαριστούν. Πως γίνεται να έχει λάσπες κάτω και μέσα στα οχήματα να μην έχει; 

Και από την αρχή να το κάνεις, τα άρβυλα της υπηρεσίας που φοράμε, είναι γεμάτα και αφήνουν πατημασιές. 
Και το κορυφαίο είναι, ότι σε μια επίσκεψη που περιμέναμε τον Επιθεωρητή Στρατού ακούσαμε το τελείως παράλογο: να καθαρίσουμε τα λάστιχα από τα οχήματα που έχουν λάσπες πάνω!!!
Πως γίνεται ενώ έχει λάσπη κάτω να μην έχει λάσπη το λάστιχο του οχήματος;
Και στο συγκεκριμένο στρατόπεδο όταν βρέχει η λάσπη γίνεται μισό μέτρο. Ακόμα και στο πιεστικό που υπάρχει στο τάγμα να πάμε τα οχήματα, είναι άδικος κόπος, γιατί στο γυρισμό τα οχήματα γίνονται πάλι χάλια. θα γίνουν γιατί είναι μακριά το πιεστικό από τον όρχο. Οπότε η λάσπη μένει στα λάστιχα και αναγκαστήκαμε να βγάλουμε την λάσπη που έχει στεγνώσει με τα χέρια, λες και είμαστε τίποτα δούλοι..
Το ξαναλέμε, ότι όλα αυτά δεν συνέβησαν ούτε καν σε επίσημη επιθεώρηση, αλλά σε μια επίσκεψη, γιατί ο επιθεωρητής στρατού ήθελε να δει τα έργα που γίνονται στο στρατόπεδο.
Όλα αυτά που κάνουμε είναι τελείως παράλογα. 
Και το ακόμα πιο κορυφαίο είναι ότι στο τέλος ο επιθεωρητής στρατού δεν ήρθε καν στο Τάγμα!!! Οπότε όλη αυτή η ταλαιπωρία που φάγαμε ήταν τσάμπα...
Αλήθεια, ο Επιθεωρητής Στρατού, ο Αντιστράτηγος Νικόλαος Δεβετζής, τι λέει για όλα αυτά;
Το ΓΕΣ και ο Αντιστράτηγος Τελλίδης;

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
Τηλ. Επικ. 6932 955437 
http://diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου