Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το ΚΕΤΘ πεινάει και κρυώνει γιατί στην Ορκωμοσία θα πάει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος;

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ 
ΠΟΥ ΛΕΜΕ  
"ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..."
η απόσταση μεταξύ της φωτογραφίας και της πραγματικότητας που αποτυπώνει...
Μια ξεχωριστή καταγγελία έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ. Σε αυτή αναφέρεται ότι δεν έφταναν οι περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες που στοχοποιούν τα δικαιώματα των στρατευμένων.
Τα δεινά των φαντάρων πολλαπλασιάζονται για έναν ακόμη λόγο και αυτός συνδέεται με τον ίδιο τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν οι νεοσύλλεκτοι τα καλοριφέρ ανάβουν 1 ώρα το πολύ. Οι δικαιολογία των στελεχών είναι ότι «κάνουν οικονομία για να φτιάξουν διάφορα έργα για την ορκωμοσία που θα έρθει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος και πρέπει να τα βρει όλα τέλεια»!
Μεγάλα είναι και τα παράπονα για την σίτιση των νεοσυλλέκτων. Όπως αναφέρουν παραστατικά στην επιστολή τους  μερίδα που τους αναλογεί είναι 1-2 φέτες ψωμί το πολύ, ένα κόκκαλο που βαφτίζετε μπριζόλα και 3 πατάτες τηγανητές μετρημένες στα δάχτυλα με την δικαιολογία το φαγητό δεν φτάνει.
Βρίσκουμε όμως την ευκαιρία να τονίσουμε ένα άλλο ζήτημα, που συναντάται σε πολλά Κέντρα Εκπαίδευσης, το οποίο δεν έχει να κάνει μόνο με την κακοδιαχειρίση. Συχνά, ενώ οι φαντάροι παραπονιούνται για την ποσότητα του φαγητού που τους παρέχεται, πολλές μερίδες φαγητού πετιούνται.
Άλλες φορές πάλι, το φαγητό δεν πετιέται αλλά καταλήγει στους «γουρουνάδες»! Πρόκειται για την προμήθεια μιλημένων του διοικητή κτηνοτρόφων, οι οποίοι εξασφαλίζουν με την προσωπική τους σχέση δωρεάν τροφή για τα ζώα που εκτρέφουν.
Φυσικά, οι χάρες αυτές επιστρέφουν στα στελέχη των μονάδων….     
 Θα άξιζε επομένως οι διοικητές των μονάδων να είναι πιο προσεκτικοί τόσο απέναντι στους φαντάρους τους, όσο και απέναντι στα κονδύλια που διαχειρίζονται.
Κόσμος πολύ πεινά και δε θα ήταν κακή ιδέα να παρείχε ο Στρατός αυτές τις πολύτιμες μερίδες φαγητού. Κάτι που γίνεται εξάλλου σε διάφορες μονάδες, με πρωτοβουλία των διοικητών, είτε και με την συμβολή του ΓΕΣ.
Ας γίνουμε επομένως όλοι πιο σοβαροί, υπεύθυνοι και προσεκτικοί!!!
Και απροσεξία δεν είναι το να μην σε δουν….
Γιατί μάτια το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ έχει παντού…   
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
 
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου