Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

ΝΑΖΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ...Οπλισμένος χρυσαυγίτης προσπάθησε να παρακολουθήσει την δίκη των κατηγορουμένων ομοϊδεατών του


 36 χρονος χρυσαυγίτης –σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλούνται πληροφορίες από αστυνομικές πηγές- προσπάθησε να εισέλθει στην αίθουσα που πραγματοποιείται η δίκη της Χρυσής Αυγής, οπλισμένος  με αναδιπλούμενο σουγιά ο οποίος έφερε λάμα πέντε εκατοστών.
Δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ η οποία αναφέρει ότι ο τύπος προσπάθησε να μπει στην δικαστική αίθουσα από την είσοδο της οδού Δέγλερη, αλλά τα μηχανήματα εντοπισμού μεταλλικών αντικειμένων ήχησαν με αποτέλεσμα o οπλοφόρος να συλληφθεί,
Στην πορεία και με εντολή εισαγγελέα αφήνεται ελεύθερος, ενώ παραπέμπεται σε τακτική δικάσιμο έχοντας σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.




Εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται τόσο απλή η όλη ιστορία και δεν εννοούμε την δικαστική της εξέλιξη. (Μπορούμε να υποθέσουμε τι διαδικασία θα είχε ακολουθηθεί αν ένας οπλισμένος αναρχικός εντοπιζόταν να κάνει προσπάθεια να παρακολουθήσει δίκη συντρόφων του). 
Μας προβληματίζει το γεγονός ότι ο χρυσαυγίτης είχε μαζί του, εν δυνάμει φονικό όπλο, για να παρακολουθήσει μια δίκη στην οποία οι στιγμές έντασης δεν απουσιάζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου