Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις



Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ!
"Πράσινο φως" στον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άναψε η κυβέρνηση, καθώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας, έκαναν δεκτή σχετική τροπολογία 27 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 
Με την τροπολογία παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας κατά τόπους στρατιωτικών ενώσεων, σε επίπεδο περιφέρειας ή περιφερειακής ενότητας. Σε αυτές θα μπορούν να συμμετάσχουν μεικτά αξιωματικοί από όλα τα Όπλα, που θα εκλεγούν ηγεσίες των συνδικαλιστών σωματείων τους σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο. Στα μέλη των σωματείων θα απαγορεύονται πάνω οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ αλλά και η απεργία ή ή στάση εργασίας. 
Πηγή:Καθημερινή

1 σχόλιο:

  1. Σίγουρα είναι άθλιο αυτό που έγινε στην Γαλλία. Όταν όμως σε αδικούν ή όταν απαιτούν από εσένα να κάνεις βρωμιές και εσύ δεν θες. Δεν το αντέχει η ψυχή σου, και για αυτό το λόγο σε κυνηγούν και σε διώκουν με αίολες κατηγορίες, τότε τι περιθώρια σου αφήνουν; μήπως σε ωθούν να αυτοκτονήσεις παίρνοντας όσους μπορείς πιο πολλούς μαζί σου στο θάνατο; Μήπως δηλαδή καμία φορά δεν φταίει μόνο ο θύτης αλλά και όσοι τον οδήγησαν μέχρι αυτό το σημείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή