Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συμμετέχει στα πολεμοκάπηλα σχέδια του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας

Η πυραυλάκατος "Υπ. Γρηγορόπουλος" στην επιθετική άσκηση του ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα ενώ η κυβερνητική προπαγάνδα οργιάζει
Ενώ η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιχειρεί με την καθεστωτική προπαγάνδα να αποκρύψει την πλήρη ταύτιση της με τους επιθετικού πολεμικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, τόσο τα έργα όσο και τα λόγια της αποκαλύπτουν την πρόσδεση της στους νέους βάρβαρους πολέμους των ΗΠΑ και της Ε.Ε.
Έτσι λοιπόν, στη ΝΑΤΟϊκή άσκηση "Breeze 2016" στη Μαύρη Θάλασσα, συμμετέχει μέχρι τις 17 Ιουλίου η πυραυλάκατος "Υποπλοίαρχος Γρηγορόπουλος" του Πολεμικού Ναυτικού.
Η άσκηση γίνεται στην Βουλγαρία, και σε αυτή συμμετέχουν 25 πολεμικά πλοία, δύο αεροσκάφη, δύο ελικόπτερα, 1.700 στρατιώτες του ΝΑΤΟ. Οι χώρες που συμμετέχουν στην άσκηση είναι η Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία και Ισπανία. Η σύνδεση της άσκησης με την Ουκρανία και τη Γεωργία έχει προκαλέσει την αντίδραση της Μόσχας, η οποία κάνει λόγο για πιθανή "κρίση" και κάνει διπλωματικές κινήσεις.
Και αν η συμμετοχή του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού σηματοδοτεί την έμπρακτη στήριξη των νατοϊκών σχεδιασμών, αλλά και των Τουρκικών βλέψεων στη Μαύρη Θάλασσα, οι διαρροές των Επιτελείων στα δημοσιογραφικά σαιτ που παρακολουθούν τα ζητήματα πολέμου-καταστολής αποδεικνύουν όχι μόνο το μέγεθος της συμβολής του ελληνικού κράτους, αλλά και τα επιδιωκόμενα κέρδη για την ελληνική άρχουσα τάξη.
 Όπως αναφέρει σχετική ανάρτηση «αναβαθμισμένος αναδείχθηκε ο ρόλος της Ελλάδας στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ. Θετικά αποτιμούν για την Ελλάδα, αρμόδιες πηγές του ΓΕΕΘΑ, τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, παρά τις αρχικές ανησυχίες τους. Παράλληλα γνωστοποίησαν ότι στο πλαίσιο των συμβατικών της υποχρεώσεων προς το ΝΑΤΟ, η χώρα μας εξετάζει το ενδεχόμενο αποστολής κινητού χειρουργικού νοσοκομείου εκστρατείας ( ΚΙΧΝΕ) σε ασφαλείς περιοχές του Ιράκ, ως συμμετοχή της στην εν εξελίξει επιχείρηση της Συμμαχίας στη χώρα.
Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι:
– Οι Νατοικοί βλέπουν τη χώρα μας ότι αποτελεί «σοβαρό παίκτη» στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και χαιρέτισαν την παρέμβασή της με τις συμφωνίες που συνάπτει, για την επίλυση των προβλημάτων μέσα από τη δημιουργία ενός τόξου ασφαλείας. – Αναδείχθηκε ο κομβικός ρόλος της Σούδας στην αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ στην ευρύτερη περιοχή, με την ελληνική πλευρά να προτείνει περαιτέρω την Κάρπαθο, το Καστέλι και την Καλαμάτα, ώστε να υπάρχει καλύτερη κατανομή των δυνάμεων.
– Υπήρξε ψύχραιμη στάση και πολύ προσεκτικές κινήσεις έναντι της Ρωσίας.
Το πόσο «ψύχραιμη» ήταν η συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ το αποκαλύπτουν και πάλι οι εξελίξεις στη Μαύρη Θάλασσα. Τα όσα προηγήθηκαν και τα όσα ακολουθούν μας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσουμε το μέγεθος της εμπλοκής στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, κάτι που φυσικά συσκοτίζει η κυβερνητική προπαγάνδα.
Θυμίζουμε λοιπόν τρία γεγονότα. Καταρχήν, ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, πρότεινε το Σάββατο από το Βελίκο Τάρνοβο, την αποστρατικοποίηση της Μαύρης Θάλασσας, στην οποία δεν θα υπάρχουν πολεμικά πλοία και υποβρύχια, αναφέρει βουλγαρικό δημοσίευμα επικαλούμενο άρθρο στην «Νέα Ευρώπη». Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο Μπορίσοφ είχε ανακοινώσει ότι «η Βουλγαρία προσπαθεί να μην εμπλακεί σε μια σύγκρουση» και ότι «δεν χρειάζεται ένας πόλεμος στη Μαύρη Θάλασσα». Οι θέσεις του αυτές απεικόνισαν τη βουλγαρική αντιπολίτευση στη δημιουργία ενός Στόλου της Μαύρης Θάλασσας του ΝΑΤΟ που ήταν μια ρουμανική πρόταση με ισχυρή υποστήριξη από την Ουκρανία τον Ιανουάριο και εμμέσως και από την Τουρκία. Στη μέση του μήνα ο πρόεδρος της Ρουμανίας, Κλάους Γιόχανις έφθασε στη Σόφια για να παρουσιάσει το σχέδιό του – πριν από την έναρξη της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, στο οποίο δεν συμφωνεί ο βούλγαρος ομόλογος του. Η τελική όμως απόφαση θα ληφθεί από το ΝΑΤΟ φέτος τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τη σύμβασης του Μοντρέ (Montreux) του 1936, πολεμικά πλοία χωρών που δεν βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα δεν μπορούν να παραμείνουν στα ύδατα για περισσότερες από 21 ημέρες, σημειώνει το δημοσίευμα.
Η Βουλγαρία παίζει κεντρικό ρόλο στους Νατοϊκούς σχεδιασμούς στη Μαύρη θάλασσα. Αυτό αποδεικνύεται και από την πρόσφατη συνέντευξη του πρώην Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Άντερς Φογκ Ράσμουσεν στο περιοδικό ‘Newsweek’, ο οποίος τόνισε ότι στην «συνάντηση της 8ης και 9ης Ιουλίου θα πρέπει να αποφασισθεί η μόνιμη εγκατάσταση χερσαίων, αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων στις χώρες της Βαλτικής, την Πολωνία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία». Και δεν κάνει καμιά προσπάθεια να κρύψει το μένος του εναντίον της Ρωσίας: «Τα Νατοϊκά στρατεύματα σε Βουλγαρία-Ρουμανία Θα παραμείνουν εκεί για όσο διάστημα η Ρωσία διατηρεί επιθετική θέση. Δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες για τις προθέσεις της Μόσχας. Πίσω από την εμπλοκή και τη διάλυση των φιλοδυτικών κυβερνήσεων που συνορεύουν με τη Ρωσία, βρίσκεται η σύγκρουση ιδεών», δήλωσε ο Ράσμουσεν, προσθέτοντας ότι το Κρεμλίνο χρησιμοποιεί τους ενεργειακούς πόρους ως όπλο για να διαιρέσει τους συμμάχους.
Την σκυτάλη από τον πρώην Γ.Γ. του ΝΑΤΟ πήρε ο Αμερικανός πρέσβης στη Βουλγαρία, Έρικ Ρούμπιν, που δήλωσε ότι το Πεντάγωνο σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ναυτική βάση κοντά στην Κριμαία, στην οποία θα υπάρχουν αμερικανοί σαμποτέρ των Ειδικών Επιχειρήσεων του Ναυτικού. Αυτή η βάση, κατά πάσα πιθανότητα, θα δημιουργηθεί στη Βουλγαρία μετά την αμερικανική βάση στο Ντεβόσελου της Ρουμανίας, όπου εγκαταστάθηκαν πυραυλικά συστήματα. Ο Ρούμπιν πιστεύει ότι έχει, ήδη, επιτευχθεί η συμφωνία με τη βουλγαρική κυβέρνηση, και ότι μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά η αμερικανική παρουσία στη λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας, μεταξύ της οποίας είναι και αυτή η «ειδική μονάδα». Σημειώνεται ότι από τις 13 έως τις 30 Απριλίου στην περιοχή του Μπουργκάς και της Βάρνας έγιναν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις, στις οποίες εκτός από τις συνηθισμένες θαλάσσιες δυνάμεις συμμετείχε και αμερικανική ομάδα κομάντος 70 ατόμων. Οι Ειδικές Δυνάμεις του Ναυτικού των ΗΠΑ «δημιουργήθηκαν για να εκτελέσουν τις πιο πολύπλοκες μυστικές επιχειρήσεις σε όλον τον κόσμο. Βασικά, στόχος τους είναι η εξάλειψη των τρομοκρατών και άλλων ανεπιθύμητων στοιχείων που προσδιορίζονται ως ‘εχθροί των Ηνωμένων Πολιτειών’. Εκτελούν ένα ευρύ φάσμα ειδικών καθηκόντων, όπως η δολιοφθορά, σαμποτάζ, ανατροπές, μαθήματα και τεχνική βοήθεια σε παραστρατιωτικές και παρα-αστυνομικές μονάδες διαφόρων χωρών, στις οποίες ‘απειλούνται τα αμερικανικά συμφέροντα’.
Όπως τονίζουν αναλυτές «το πρόβλημα για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ είναι ότι Ρώσοι, στο μεταξύ, έχουν ενισχύσει την παρουσία τους στην Κριμαία και μερικοί δυτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι «είναι πιο εύκολο να πέσει η Μόσχα, παρά η Κριμαία». Η Κριμαία με τη συγκεκριμένη γεωγραφική της θέση και το σχήμα της, που θυμίζει αβύθιστο αεροπλανοφόρο, θεωρείται απόρθητη. Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, ανέδειξε την Κριμαία σε μια «τρομερή ισχυρή θέση». Εκτός από το θύλακα του Καλίνιγκραντ ή τα σύνορα μεταξύ Βόρειας και Νότιας Κορέας, η Κριμαία είναι η πλέον στρατιωτικοποιημένη περιοχή στον κόσμο. Έτσι, στην περιοχή αναμένεται η επίδειξη δύναμης των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ από τη μία πλευρά και των ρωσικών δυνάμεων από την άλλη πλευρά με σύνορο τα βάθη της Μαύρης Θάλασσας.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
Επιστρέφουμε στο 2014, για να πιάσουμε το νήμα της δράσης των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Μαύρη Θάλασσα, ενώ από τη διήγηση μας αποδεικνύεται η συνέχεια της αστικής πολιτικής είτε κυβερνά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είτε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Όπως κατέγραφε ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ με τίτλο  
«ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΑΤΟΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΟΦΟΡΟΥ ΜΑΧΗΤΗΣ»
Και ξαφνικά, όπως σημειώνουν έμπειροι στρατιωτικοί συντάκτες «με πλήρη σιγή ασυρμάτου» – δηλαδή χωρίς ανακοίνωση – αναχώρησε η ελληνική κανονιοφόρος »Μαχητής» από τον Ναύσταθμο, έφθασε στη Μαύρη Θάλασσα και συμμετέχει ήδη από τις 4 Ιουλίου στην πολυεθνική ναυτική άσκηση BREEZE 2014 που διοργανώνει η Βουλγαρία και στην οποία συμμετέχουν επίσης πλοία από την Τουρκία, την Βουλγαρία, τις ΗΠΑ, την Ρουμανία και την Ιταλία καθώς και μια μόνιμη δύναμη του ΝΑΤΟ για ναρκαλιεία (SNMCG2) με 4 σκάφη διαφόρων χωρών, καθιστώντας την έτσι ουσιαστικά μια »Συμμαχική» άσκηση. Η ελληνική συμμετοχή σε παρόμοια άσκηση είχε επαναληφθεί και στο παρελθόν αρκετές φορές, ωστόσο πέρυσι (2013) δεν είχε συμμετάσχει στην εν λόγω άσκηση παρόλο που συμμετείχαν 15 (Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Καναδάς, Γεωργία, Ιταλία, Ρουμανία, Τουρκία, Ουκρανία, ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Λιβύη, Λιθουανία, Κατάρ και ΗΑΕ). Όπως είναι ολοφάνερο φέτος πολλές από τις χώρες που συμμετείχαν πέρυσι απέφυγαν να πάρουν μέρος-λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ αλλά και την έκφραση δυσφορία της Μόσχας για την πραγματοποίηση τέτοιων ασκήσεων στην περιοχή αυτή.
Η ελληνική κυβέρνηση που από την πρώτη στιγμή στήριξε την είσοδο του ΔΝΤ και της Ε.Ε. στην Ουκρανία, αναγνώρισε την κυβέρνηση της Ουκρανίας με τους ΝΑΖΙ να έχουν αναλάβει κρίσιμα πόστα, αποδέχτηκε την κτηνώδη πολιτική διώξεων κατά της Αριστεράς, των κοινωνικών αγωνιστών και των μειονοτήτων, ενώ στήριξε μαζί με τις ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ τον εμφύλιο πόλεμο που διεξάγει κατά των τμημάτων του πληθυσμού που αντιστέκονται, αναγκαστικά πατά σε δύο βάρκες. Ο ελληνικός αστικός κόσμος επιδιώκει να διατηρήσει τις καλές οικονομικές σχέσεις με την Ρωσία-π.χ. δεν πρέπει να ανακοπεί το τουριστικό ρεύμα από την Ρωσία λόγω των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας- αλλά αντικειμενικά βρίσκεται απέναντι στην κυβέρνηση Πούτιν εξαιτίας των ιδιαίτερων συμφερόντων του και των στρατηγικών του συμμαχιών με την Ε.Ε., τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Έτσι η ελληνική κυβέρνηση, παρά την αναμενόμενη ενόχληση της Ρωσίας από την συγκέντρωση τόσων πλοίων του ΝΑΤΟ εκεί, έσπευσε μεν να στείλει μια κανονιοφόρο υποβαθμίζοντας την συμμετοχή της (αντί φρεγάτας που είχε στείλει στο παρελθόν), ωστόσο απέφυγε και αυτή την φορά να το ανακοινώσει, κρατώντας χαμηλούς τόνους. Την συμπεριφορά «του κατεργαράκου», την τακτική της »ήπιας» συμμετοχής, τήρησε πρόσφατα και σε δυο άλλες αεροπορικές ασκήσεις στην Βουλγαρία, αποφεύγοντας να βγάλει τα αεροσκάφη που έστειλε στην Μαύρη Θάλασσα. Θυμίζουμε ότι 29/5 με 4/6 διεξήχθη η αεροπορική άσκηση «Thracian Star 2014», εντός του FIR Σόφιας, που ενώνεται με το FIR της Συμφερόπολης, το οποίο καλύπτει Κριμαία και Νοτιοανατολική Ουκρανία. Συμμετείχαν με προσωπικό και μέσα Βουλγαρία, Ελλάδα, ΗΠΑ και Ρουμανία.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ-ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

Η ναυτική άσκηση του ΝΑΤΟ «Sea Breeze 2014» που πραγματοποιείται το διάστημα 4/ με 13/7 στη Μαύρη Θάλασσα απλώνεται στα βουλγαρικά χωρικά ύδατα και σε διεθνή νερά, σηματοδοτώντας την παραπέρα συγκέντρωση ΝΑΤΟικών δυνάμεων στο νότιο υπογάστριο της Ρωσίας, σε μια περιοχή διακύβευμα για το ΝΑΤΟ που ήδη σημαδεύτηκε από την πολεμική σύγκρουση Γεωργίας-Ρωσίας, ενόσω μάλιστα οξύνεται η ενδοϊμπεριαλιστική αντιπαράθεση για την Ουκρανία, αλλά και σύνολο αντιθέσεων μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας.
ΑΝΑΓΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ «ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ» ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ
Έξω όλοι οι Ιμπεριαλιστές. Να κλείσουν όλες οι βάσεις και να μπλοκαριστούν τα εξοπλιστικά προγράμματα. Να καταργηθεί η στρατηγικού χαρακτήρα στρατιωτική συμφωνία με το κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ που μας κάνει συνένοχους-συμμέτοχους στα τρομερά του εγκλήματα. Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα που βρίσκονται στο εξωτερικό και να συμβάλλουμε στην αποδέσμευση από ΝΑΤΟ-ΕΕ.
Ανάγκη όσο πότε για κοινό εργατικό διεθνιστικό αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση που φέρνει ο καπιταλισμός των Ε.Ε.-ΔΝΤ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, αλλά και ο εναλλακτικός καπιταλιστικός δρόμος του Πούτιν. Ταξικό καθήκον των εργαζόμενων στη χώρα μας δεν είναι μόνο να μπλοκάρουν την ελληνική πολεμική συμμετοχή στις εκστρατείες και ασκήσεις των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, αλλά και να ανατρέψει την κυβέρνηση της άγριας αντεργατικής πολιτικής, του στυγνού κρατικού αυταρχισμού και του πολεμικού τυχοδιωκτισμού.
Η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου που στηρίζει τον ουκρανικό στρατό και τις ναζιστικές πολιτοφυλακές να σφάζουν και να βομβαρδίζουν αμάχους σε πόλεις, αλλά και το Κράτος Τρομοκράτη Ισραήλ που αφανίζει το λαό της Παλαιστίνης, είναι η ίδια που φτιάχνει τις εθνικιστικές Λέσχες Εφέδρων, που με το σύνολο των μηχανισμών του κράτους διαρκούς έκτακτης ανάγκης του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού –ΜΑΤ, ΣΤΡΑΤΟ, δικαστές, φασίστες, ΜΜΕ- επιδιώκει τη δουλοποίηση των εργαζομένων, την Απαγόρευση της Οικονομικής και Πολιτικής Πάλης του κόσμου της εργασίας.  ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ
Αυτά έγραφε η ανακοίνωση της ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗΣ το 2014. Καταλαβαίνουμε όλοι την επικαιρότητα αυτών των διαπιστώσεων τώρα που κυβερνούν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , που ο Κοτζιάς γιορτάζει την τήρηση της ειρήνης από το ΝΑΤΟ, ενώ στηρίζουν του Ουκρανούς ΝΑΖΙ και του Ισραηλινούς Δολοφόνους, αγοράζουν όπλα από τις ΗΠΑ, παραχωρούν βάσεις και στέλνουν Στρατό στο Ιράκ, για πρώτη φορά.
Καλούμε Φαντάρους και Μόνιμο Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους, να Αρνηθούν να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και στις δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
Η αντιμεταναστευτική συμφωνία Ε.Ε.-Τουρκίας πρέπει να καταργηθεί και να αναγνωριστούν όλα τα δικαιώματα σε πρόσφυγες-μετανάστες.
 ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ           
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

12 σχόλια:

  1. Μόνον μια εθνικιστική κυβέρνηση στην Ελλάδα θα στείλει στον γεροδιάολο και το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν μια εθνικιστική κυβέρνηση μας κυβερνά και οι φασίστες βαράνε προσοχή σε ΕΥΡΩ-Ε.Ε.

      Διαγραφή
    2. Ληγμένα σας δίνουν και λέτε τέτοιες εξυπνάδες ; Εθνικιστές είναι οι Συριζέοι και τα κομουνια που είναι γύρω από αυτούς; Τότε ή ΧΑ είναι ακροαριστερή φραξια

      Διαγραφή
  2. Αντε μην τρελαθουμε τωρα με τις ''εθνικιστικες κυβερνησεις''!!!Ειδαμε τα χαιρια τους,και τα κατορθωματα τους!! Εδω χρειαζεται ολη η κοινωνια να σηκωθει στο ποδι και να φωναξει ,εδω χρειαζεται, αυτη η τιμημενη ''αγια ελληνικη οικογενεια '' να ξυπνησει και να καταλαβει ,πως δεν ειναι δουλεια, κανενος αλλου, το μελλον των παιδιων μας,παρα μονο δικο μας!! Φτανει που τα σκορπισαν τα παιδια, στους πεντε ανεμους της υφηλιου,για ενα κομματι ψωμι.....τωρα θα τα στειλουν και στου διαολου την μανα να πολεμησουν!!!Και δεν εχουν ξεχυθει στους δρομους ,να φωναξουν και να χτυπηθουν.....οπως ακριβως οι γιαγιαδες στην δικτατορια της Αργεντινης!!!!Νοσει βαθεια, η ελληνικη κοινωνια ,να το χωνεψουμε λεμε ,και να κατσουμε και λιγο να το δουλεψουμε ,γιατι απο αναλυσεις ''των κακων''αμαν αδερφε μου,....μπαφιασαμε!!!Ολοι ,με διδακτορικο ειμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλο δίκιο εχεις

      Διαγραφή
    2. Ποτέ δεν είχαμε εθνικιστικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα, αν εξαιρέσουμε τις κυβερνήσεις Μεταξά

      Διαγραφή
  3. Ποτέ στην Ελλάδα δεν είχαμε εθνικιστικές κυβερνήσεις ούτως ώστε να κρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. MAΛΛON "NEOΣ" ΘA ΣE ΣTHN XΩPA ! ΓIA MHΠΩΣ EIΣAI "EΛΛHNOΠOIHMENOΣ" ;; ΔIOTI ΠAIZEIΣ ME ΛEΞEIΣ KAI ENNOIEΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ονειροπαρμένοι προδότες αριστεροί ανακαλύπτουν σκάνδαλα εκεί που σαράντα χρόνια ερευνών δεν ανακάλυψαν. Καθαροτερη κυβέρνηση από την 21η Απριλίου δεν υπάρχει και δυστυχώς ίσως να μην υπάρξει στο εγγύς μέλλον. Όσο και να λυσσάτε προδότες κομμούνια, αυτή είναι η αλήθεια

      Διαγραφή
    2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ¨ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΧΑΚΙ" ΔΕ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ, ΕΧΘΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή