Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Γαλλία: Η Νίκαια πνίγηκε στο αίμα - Μακελειό με δεκάδες νεκρούς

Τελευταία ενημέρωση: 15.07.2016 | 06:51
Πρώτη δημοσίευση: 15.07.2016 | 05:19

- Οι εορτασμοί για την Ημέρα της Βαστίλης στη Νίκαια βάφτηκαν με το αίμα αθώων

- Ολάντ: Επεκτείνεται για 3 μήνες η κατάσταση έκτακτης αναγκης
- 80 νεκροί ανάμεσά τους και πολλά παιδιά και περισσότεροι από εκατοντάδες τραυματίες ο μέχρι στιγμής απολογισμός
- Το φορτηγό έπεσε πάνω στο συγκεντρωμένο πλήθος προκαλώντας χάος και πανικό – Εκτός από χειροβομβίδες, βρέθηκαν και όπλα μέσα στο φορτηγό
- Νεκρός από τα πυρά της αστυνομία ο οδηγός του – Φέρεται να είναι Γαλλοτυνήσιος, 31 ετών και κάτοικος της Νίκαιας
- "Άνθρωποι πετάγονταν στον αέρα σαν κορίνες μπόουλινγκ" λένε αυτόπτες μάρτυρες
- Συγκλονίζουν τα video από τη στιγμή της επίθεσης και οι φωτογραφίες με νεκρούς ή τραυματίες να κείτονται στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλης
Μια μέρα και οκτώ μήνες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η Γαλλία πνίγεται ξανά στο αίμα. Γίνεται ξανά στόχος τρομοκρατών. Καμία τρομοκρατική ομάδα δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής την ευθύνη για την επίθεση στη Νίκαια ανήμερα της Ημέρας της Βαστίλης, της εθνικής επετείου των Γάλλων.

Χιλιάδες κόσμου είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Πέμπτης, 14 Ιουλίου, στην λεωφόρο Promenade des Anglais, στον κεντρικό και πιο γνωστό δρόμο της Νίκαιας για να παρακολουθήσει τους εορτασμούς της εθνικής επετείου όταν φορτηγό επιτέθηκε στο πλήθος και παρέσυρε δεκάδες κόσμου. Η αστυνομία σκότωσε τον οδηγό του φορτηγού, μέσα στο οποίο βρέθηκαν όπλα και εκρηκτικά.

Υποστηρικτές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) πανηγυρίζουν σε αναρτήσεις τους σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης για την πολύνεκρη επίθεση στη Νίκαια.






Pro- image shows  commander, Shishani --reported killed yesterday: "Blood of our leaders is light & fire"








View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Pro- acts posting announcement: tell  they "brought this to themselves"
http://www.onalert.gr

15 σχόλια:

  1. Όπως όλοι γνωρίζουμε οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις με εκατοντάδες νεκρούς έγιναν από μουσουλμάνους δεύτερης και τρίτης γενιάς πράγμα που αποδεικνύει ότι η ενσωμάτωση των μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι αδύνατη. Άρα στοιχειώδης ανάγκη αυτοπροστασίας επιβάλει να μην επιτρέψουμε την ανάπτυξη μουσουλμανικών θυλάκων στην χώρα μας. Είναι καιρός να σκεφτούμε την άμεση επιστροφή στις χώρες τους ; Η μουσουλμανική κτηνωδία δεν είναι ανεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ η κτηνωδία των χριστιανοφασιστών/εθνικιστών των ΗΠΑ/ΕΕ/ΝΑΤΟ είναι ανεκτή έτσι φίλε μου;

      Οι ισλαμοφασίστες του ISIS, είναι δημιούργημα των χριστιανοφασιστών των ΗΠΑ/ΕΕ. Όλοι οι φασίστες/εθνικιστές έχουν τον ίδιο στόχο: Την διάλυση/καταστροφή του ανθρώπου.

      Διαγραφή
    2. Ποιος σου είπε ότι η κτηνωδία των ΗΠΑ και των κολαουζων τους κεφαλαιοκρατων της νέας τάξης είναι ανεκτη; Οι ισλαμοπίθηκοι του ΙΣΙΣ πράγματι είναι δημιούργημα των πλουτοκρατων σιωνιστών που φυσικά καμιά σχέση δεν έχουν με τους χριστιανούς ανά τον κόσμο. Περιληπτικά,ο σκοπός των σιωνιστών πλουτοκρατων είναι η καταστροφή των εθνικών κρατών και η μειξη των λαών ούτως ώστε να καταστουν φτηνά εργατικά χέρια και απλοί καταναλωτές των προϊόντων των εργοστασίων τους, απομυζοντας από τέτοιες ανομοιογενεις κοινωνίες όλο τον πλούτο που παράγουν χωρίς διάθεση αντίστασης λόγω της ανομοιογένιας. Σε αυτό το κοματι της προσπάθειας των σιωνιστών οι πλουτοκρατες βρήκαν η δημιούργησαν έναν ακόμη συνάχι, τους πάσης φύσεως αριστερούς οι οποίοι μέσα στο μίσος τους για τα εθνικά κράτη βοηθούν στην μίξη των εθνών δημιουργοντας ένα μαζανθρωπο καταναλοτη χωρίς ιδανικά χωρίς φυλετικές συγγένειες χωρίς διάθεση για αγώνα. Παίζετε λοιπόν όλοι οι αντιεθνικιστες τον ρόλο του χρόνου χρήσιμου ηλίθιου. Παρακαλώ μην βάλετε τα τσικό να μου απαντήσουν

      Διαγραφή
    3. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΘΕΛΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΤΟ "ΒΑΘΟΣ" ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΌΜΩΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    4. Καλά! Εσύ είσαι βοηθός στα τσικό, οπότε δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου.

      Διαγραφή
  2. Να και ο χαφιεδάκος των ΑΝΕΛ, ο υπάλληλος του Υπουργείου!
    Δε λέει τίποτε για την συμμετοχή του Υπουργού του στους βρώμικους ιμπεριλαιστικούς πολέμους, για τη διάλυση κρατών και τα ποτάμια της προσφυγιάς.
    Χύνει μόνο δηλητήριο....Ο κωλοτούμπας με τα Μνημόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα από όλα δεν έχω καμία σχέση με τον γελοίο υπουργό άμυνας. Για το κτηνωδες τρομοκρατικό χτύπημα δεν λες κουβέντα. Η ιδεοληψία σου σε κάνει να μην σέβεται ούτε καν τους αθώους νεκρούς τα νεκρά παιδιά τους γονείς που χάσανε τα παιδια τους, τα παιδιά που χάσανε τους γονείς τους από την κτηνωδία των φίλων σου μουσουλμάνων. Μήπως θα πρέπει να αρχίσεις να αμφιβαλλεις και για την ανθρώπινης ιδιότητες σου;

      Διαγραφή
    2. Ποιο από τα παραπάνω είναι λαθος;

      Διαγραφή
    3. Ρουφιανάκε των ΑΝΕΛ τα εγκλήματα τoυ ISIS, εγκλήματα κατά αθώων, είναι εγκλήματα της πολιτικής που στηρίζεις. Βγάζεις το μίσος σου εναντίον των προσφύγων-μεταναστών, τα πρώτα και θύματα. Είσαι στημένος και καλύπτεις τη δολοφονική σου αντίληψη πίσω από τη μουσουλμανοφοβία. Είσαι διαφορετική όψη του ίδιου φονικού νομίσματος.

      Διαγραφή
  3. εξω οι λαθρο κωλοτουμπες των ΑΝΕΛ!
    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από τα τσιτάτα περί υπαλλήλων δεν σας μάθανε τίποτε άλλο οι καθοδηγηταδες της νέας τάξης και οι ταπέρνιαν από την κεφαλαιοκρατία; Αυτοί καλά τα οικονομανε. Σε σας τα τσικό δίνουν τουλάχιστον τίποτε ψιλά για την πρέζα της ημέρας ;

      Διαγραφή
    2. Υπάλληλε των ΑΝΕΛ, ο μόνο που κόβεις μισθό από ότι φαίνεται είσαι εσύ!

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ για την αναγνώριση, αλλά αυτό για τον μισθό, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια

      Διαγραφή
  4. Έξω οι λαθρο φασίστες...
    ρουφιανάκο των ΑΝΕΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή