Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Τι γίνεται στον λόχο στρατηγείου στην ΑΣΔΥΣ; ΒΥΣΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Είμαστε στρατιώτες στην ΑΣΔΥΣ στον λόχο στρατηγείου. Εμείς έχουμε αναλάβει όλη την δουλειά του στρατοπέδου αφού οι άλλοι λόχοι δεν πολύ ασχολούνται με αγγαρείες και άλλες «δουλειές». Δεν είναι τυχαίο ότι ο δικός μας λόχος αποτελείται κυρίως από δευτερομετάθετους από παραμεθόριο και κατ’ εξαίρεση μεταθέσεις.
Εδώ λοιπόν υπάρχει ένα περίεργο καθεστώς αδειών.
Ενώ δίνονται τιμητικές άδειες για αγγαρείες που κάνουμε (πχ χορτοκοπτικό) και για τα HOT SPOT (για τα οποία δίνονται 5 μέρες με εντολή σε όποιον και αν πάει σαν ανταμοιβή) δεν δίνονται φοιτητικές άδειες!
Ταυτόχρονα ο λόχος μας τροφοδοτεί με στρατιώτες το Ρουφ στο οποίο στέλνονται με απόσπαση φαντάροι. Όμως οι φαντάροι που στέλνονται είναι όσες ακριβώς και οι υπηρεσίες με αποτέλεσμα όσες μέρες είμαστε με απόσπαση στο Ρουφ (20 μέρες συνήθως) να μην παίρνουμε ούτε μία έξοδο!
Για άλλοι μια φορά γινόμαστε μάρτυρες διαχείρισης των τιμητικών αδειών σαν μισθό για τους φαντάρους, σαν ένα κίνητρο για να γίνει όλη η βρώμικη δουλειά. Ταυτόχρονα με το κόψιμο των φοιτητικών αδειών και την «διαβολο – απόσπαση» στο Ρουφ δημιουργείται ένας ανταγωνισμός στους στρατιώτες για τις άδειες και το ποιος θα δουλέψει παραπάνω.
Από όλη αυτή την κατάσταση βέβαια εξαιρούνται τα βύσματα είτε στην ΑΣΔΥΣ είτε στο Ρουφ, που βγαίνουν κάθε μέρα και παίρνουν και τις αδειούλες τους.
Συνάδελφοι μην τσιμπάτε στον ψευτοανταγωνισμό για τις άδειες που σας δίνουν από την μία και σας παίρνουν από την άλλη.
Ζητήστε να βγείτε παραπονούμενοι για τις συνθήκες που αντιμετωπίζετε!
Αρνηθείτε την οποιαδήποτε ανάμιξη σας στα HOT SPOT. Είναι παράνομη εντολή αντιπαραθετική με τον όρκο σας και το Σύνταγμα.
Μην γίνεται συνεργοί στην κατασκευή – συντήρηση Στρατοπέδων Συγκέντρωσης ανθρώπων.
Οι πέντε μέρες άδεια είναι το τυράκι για να κάνουν τους φαντάρους άμισθους δούλους του συστήματος εκμετάλλευσης που στήνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos.blogspot.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου