Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Πραξικόπημα τέλος;

BREAKING: Bomb hits Turkish parliament in Ankara: State-run Anadolu Agency - http://
02:43 Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Ισμαήλ Καχραμάν δήλωσε στον ίδιο σταθμό ότι το κοινοβούλιο της χώρας θα συγκληθεί εκτάκτως σήμερα, έπειτα από την απόπειρα του πραξικοπήματος.
02:43 Η απόπειρα διάπραξης ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος απέτυχε και οι πραξικοπηματίες συλλαμβάνονται τώρα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν.
02:45 Το πραξικόπημα απετράπη και οι οργανώτες του συλλαμβάνονται δήλωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης
Η απόπειρα διάπραξης ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος απέτυχε και οι πραξικοπηματίες συλλαμβάνονται τώρα δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν.
Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Ισμαήλ Καχραμάν δήλωσε στον ίδιο σταθμό ότι το κοινοβούλιο της χώρας θα συγκληθεί εκτάκτως σήμερα, έπειτα από την απόπειρα του πραξικοπήματος.
02:45 Ανακοίνωση της ΜΙΤ για την απόπειρα
Το πραξικόπημα απωθήθηκε, δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών ΜΙΤ, Νουχ Γιλμάζ, σε δήλωσή του στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Ο Γιλμάζ είπε επίσης ότι αυτοί που αποπειράθηκαν να επιβάλουν πραξικόπημα, θα δικαστούν με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου