Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ο απατεώνας έχει έναν λόγο παραπάνω να δείχνει ότι είναι φιλάνθρωπος

                                              Του Κώστα Καίσαρη (από: sentragoal)
Ο πρώτος Ελλην πολιτικός που άρχισε να βοηθάει τους φτωχούς με τρόφιμα και επιταγές ήταν ο μετρ του λαϊκισμού Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε αυτά τα χνάρια πάτησε η Χρυσή Αυγή. Που το πήγε ενα βήμα παραπέρα: Διανομή τροφίμων αλλά μόνο σε Ελληνες, όπως και αιμοδοσία.
Τη συμπαράστασή τους σε φτωχούς και αδύναμους έχουν δείξει πολλά χρόνια πριν σε παγκόσμιο επίπεδο διάφορες οργανώσεις αλλά και μεμονωμένες προσωπικότητες: Οπως ο Πάμπλο Εσκομπάρ στην Κολομβία. Η Μαφία σε Ιταλία και Αμερική. Η Κου Κλουξ Κλαν επίσης στην Αμερική. Ο απατεώνας έχει έναν λόγο παραπάνω να δείχνει ότι είναι φιλάνθρωπος. Κοινωνικά ευαίσθητος. Και γι' αυτό ακριβώς οι κομμουνιστές είναι ριζικά αντίθετοι σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.
Επειδή και δεν λύνουν κανένα απολύτως πρόβλημα και κατά κανόνα είναι υποκριτικές. Ιδού, λοιπόν,ο λαϊκισμός και η υποκρισία της ηθοποιού στο επάγγελμα Αννας Βαγενά. Που ασκεί πολιτική επιπέδου Δελφινάριου: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Και η τουρκοκρατία ήταν 400 χρόνια. Είμαστε ανθεκτικός λαός». Η εν λόγω Αννα Βαγενά, τέως ΠΑΣΟΚ και νυν αριστερή έκανε γνωστό ότι μέσω της βουλευτικής της αποζημίωσης έδωσε σε δέκα δικαιούχους του ΕΚΑΣ το αντίστοιχο ποσό που έχασαν με την ψήφιση του σχετικού νόμου. Τίποτα το περίεργο ή το παράξενο. Τα χαϊβάνια που στέλνουν στη Βουλή τέτοιες καρικατούρες είναι βέβαιον ότι θα αναγνωρίσουν το μεγαλείο της χειρονομίας της.

1 σχόλιο:

  1. Κανονικα κατα την αποψη των απλυταριων του σπαρτακου, πρεπει να τα δινουν στα απλυτα κοπροσκυλα για να τα κανουν μολοτωφ και στυλιαρια ωστε να καταστρεφουν αποτελεσματικοτερα την περιουσια και τον μοχθο του κοσμου.Βεβαια η αποψη των κομουνιτων ειναι καθετα αντιθετη γιατι πολυ απλα ο πεινασμενος ειναι ευκολο θυμα για την προδοτικη τους προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή