Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

ΚΑΡΠΑΘΟ: ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ!

“Από την Παρασκευή 24 έως και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας και των εκδηλώσεων μνήμης για τα δέκα (10) χρόνια από το θάνατο του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη, κλιμάκιο Υγειονομικού Προσωπικού του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (251ΓΝΑ), αποτελούμενο από επτά (7) γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων και έξι (6) νοσηλευτές, με επικεφαλής την Ταξίαρχο (ΥΝ) Σταυρούλα Παπαδάκη, επισκέφθηκαν τη νήσο Κάρπαθο, όπου τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Ηλίας Λάμπρου, με σκοπό την παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους του νησιού.
Το σύνολο των περιστατικών που εξετάσθηκαν ήταν διακόσια ογδόντα οκτώ (288) και πραγματοποιήθηκαν δώδεκα (12) μικροεπεμβάσεις”.

Δε θέλουμε σε καμιά περίπτωση να μειώσουμε τη προσφορά των συγκεκριμένων ιατρών και να σταθούμε απέναντι στις προθέσεις τους. Αντίθετα αξίζουν συγχαρητήρια.

Απέναντι στην καθεστωτική προπαγάνδα στεκόμαστε. 

Στην πολιτική εκμετάλλευση μιας δύσκολης κατάστασης, για την οποία υπάρχουν συγκεκριμένες κυβερνητικές ευθύνες, από το Υπουργείο Άμυνας για να πουλήσει μιλιταρισμό και "κοινωνική προσφορά" των Ενόπλων Δυνάμεων!!! 
Όμως σε κάθε περίπτωση ο καθένας έχει δικαίωμα και υποχρέωση να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που η μνημονιακή της πολιτική –ως συνέχεια της αντίστοιχης αστικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με την παροιμιώδη παρέμβαση του Γεωργιάδη- έχει φέρει τους πολίτες των ακριτικών περιοχών σε αυτή την κατάσταση.

Προσέξτε: όπως αποκαλύπτει η ίδια η ανακοίνωση του ΓΕΑ, στην Κάρπαθο, 288 συμπολίτες μας έπρεπε να περιμένουν την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους από την πρόσκαιρη και επετειακή συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αυτή είναι η κατάσταση σε όλα τα ακριτικά νησιά που οι ανάγκες πολλαπλασιάζονται τώρα, τους καλοκαιρινούς μήνες από την προσέλκυση τουριστών.

Και τις ανάγκες αυτές δε μπορεί να ικανοποιήσει ο γιατρός που κάνει το Αγροτικό του…

Δε μπορεί να αντιμετωπίσει ο αποσπασμένος φαντάρος γιατρός, που στέλνεται να εργαστεί δωρεάν για μερικούς μήνες, ενώ οι Υγειονομικές ανάγκες στις μονάδες δεν καλύπτονται…

Αυτά είναι κόλπα των δημοσίων σχέσεων του Υπουργού Άμυνας Π.Καμμένου, είναι μπαλώματα του Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη…
Απαιτούνται τώρα λύσεις. Που να σέβονται τον άνθρωπο και τον ασθενή.
Και να μην εκμεταλλεύονται το Φαντάρο.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ           
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου