Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΤΩΡΑ: Με ξύλο και συλλήψεις από τα ΜΑΤ καθαρίζεται ο Ασύρματος, πριν έρθει ο Τσίπρας, από διαμαρτυρόμενους πολίτες!

Επίσκεψη στον Άγιο Δημήτριο και συγκεκριμένα στον παραχωρημένο στο Δήμο χώρο του Ασυρμάτου, θα πραγματοποιήσει σήμερα Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια εκδήλωσης παραχώρησης του χώρου στο Δήμο.

Από ότι διαβάζουμε από το Indymedia, πολίτες είχαν μαζευτεί στον χώρο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τις μνημονιακές πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση η Τσίπρα!
Τα ΜΑΤ, πήραν άμεση εντολή να εκκενώσουν τον χώρο από "ενοχλητικούς" που θα χάλαγαν την φιέστα του ΗΓΕΡΠΗ! Και διαβάζουμε:
από @ 22/07/2016 6:38 μμ.

Αθήνα - Συλλήψεις αυτή τη στιγμή στον ασύρματο
η αστυνομία έχει επιτεθεί στους συγκεντρωμένους στον ασύρματο λόγω της επικείμενης επίσκεψης του Τσίπρα. Έχει πέσει πολύ ξύλο και αυτή τη στιγμή γίνονται προσαγωγές και τα άτομα οδηγούνται στη γαδα.

Από τηλεφωνική επικοινωνία!

Περικυκλώθηκαν και οδηγούνται στη ΓΑΔΑ αλληλέγγυοι που είχαν συγκεντρωθεί για διαμαρτυρία.

Προσθέστε αν έχετε άλλες πληροφορίες


από @ 22/07/2016 6:57 μμ.

Μετα απο παρέμβαση στο πάρκο του Ασύρματου για την ομιλία του Τσίπρα, οι συγκεντρωμένοι/ες δέχτηκαν επίθεση από τους μπάτσους και αυτη τη στιγμή 8 σύντροφοι/ισεες οδηγούνται στη ΓΑΔΑ. Χρειάζεται αλληλέγγυος κόσμος και στο πάρκο και στη ΓΑΔΑ.

απο τηλεφωνική επικοινωνία

από @ 22/07/2016 7:14 μμ.

η αστυνομία έχει προσαγάγει 20 άτομα, απομακρύνει όλο τον κόσμο από την περιοχή και πλέον έχουν μείνει πολύ λίγα άτομα μέσα. Γενικά επικρατεί κλίμα τρομοκρατίας και όποιος κάνει κίνηση να πλησιάσει απομακρύνεται από την αστυνομία.

συνεχίζονται οι προσαγωγές

από @ 22/07/2016 7:29 μμ.

τα άτομα που έχουν προσαχθεί φτάνουν τα 50 και οδηγούνται στη γαδα


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου