Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

EKTAKTO: Αερομαχίες μεταξύ τουρκικών F-16 – Oι Τούρκοι βομβαρδίζουν τις δικές τους αεροπορικές βάσεις! (εικόνες-βίντεο)

Δεύτερος γύρος και εμφύλιος βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τουρκία. Δυνάμεις πιστές στον Ρ.Τ.Ερντογάν βομβάρδισαν την αεροπορική βάση Akinci ενώ με νύχια και με δόντια προσπαθούν να μπλοκάρουν αεροδιαδρόμους τοποθετώντας εμπόδια μέσα και γύρω από τις υπόλοιπες τουρκικές βάσεις προκειμένου να μην μπορούν να απογειωθούν τα μαχητικά.
Υπάρχουν ακόμη αερομαχίες μεταξύ μαχητικών από τις βάσεις Ικονίου και Εσκισεχίρ ενώ απογειώνονται πολεμικά ελικόπτερα από τη βάση Guvercinlik.
Ειδικά στο Ικόνιο υπάρχουν σφοδρές συγκρούσεις γύρω από την αεροπορική βάση.
Λίγο πριν είχαμε μεγάλη επιχείρηση των τουρκικών δυνάμεων ασφάλειας στην αεροπορική βάση του Ικονίου.
Τουλάχιστον 60 λεωφορεία με δυνάμεις της αστυνομίας έχουν φτάσει στην περιοχή προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιδρομή στην βάση όπου ένας Πτέραρχος της τουρκικής Αεροπορίας μαζί με άγνωστο αριθμό αξιωματικών και υπαξιωματικών είναι οχυρωμένοι στη βάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 650 άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έχουν περικυκλώσει τη βάση αναμένοντας την εντολή να πραγματοποιήσουν επίθεση.

Με τα 42 πολεμικά ελικόπτερα να αγνοούνται είναι πολύ πιθανό ένα αιματοκύλισμα…

Στο δεύτερο βίντεο διακρίνεται και η σύλληψη Τούρκων στρατιωτών από την Αστυνομία την ώρα που μετέφεραν ένα εκτοξευτή πυραύλων εκτός στρατοπέδου.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου