Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...το δικαστήριο κήρυξε αθώους τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One

"Μεγαλούργησε" πάλι η αστική δικαιοσύνη. Αλλη μια επιβεβαίωση του Μανώλη Κοττάκη.
Άλλη μια αφορμή έχει σήμερα να αισθάνεται χαρούμενη η μεγάλη «ελληνική "ευτυχισμένη οικογένεια"» του εφοπλιστικού κεφαλαίου. Όπως διαβάζουμε στην ειδησεογραφία το δικαστήριο κήρυξε αθώους τους περισσότερους από τους κατηγορουμένους στη δίκη του Noor One με αποτέλεσμα να έχουμε μια εγκληματική οργάνωση χωρίς αρχηγό και με μόλις τέσσερα μέλη.
Αναφερόμαστε πάντα στην γνωστή υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που οργάνωσε την μεταφορά δυόμιση τόνων καθαρής ηρωίνης που είχε σκοπό να την διαθέσει σε Ελλάδα και Ευρώπη αποκομίζοντας καθαρό κέρδος πάνω από 400 εκατομμύρια ευρώ.
Ξεκινήσαμε να γράφουμε την αντιμετώπιση που έχουν από την «αδέκαστη» δικαιοσύνη κάποια ταλαίπωρα πρεζόνια και να παραθέσουμε ειδήσεις για τα «Ισόβια σε γνωστή Μυτιληνιά τοξικομανή», (!) για την περίπτωση του νεολαίου που η «ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη» του επέβαλε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων χωρίς αναστολή γιατί πριν χρόνια όταν ήταν στην λούμπα της «παραμύθας» είχε βουτήξει μια ζάντα αυτοκινήτου για να βρει λεφτά να πάρει την δόση του, για την καταδίκη σε 8 χρόνια φυλακή του Γ. Χ., ο οποίος ήταν κατηγορούμενος για ένα αδίκημα που είχε διαπράξει στο διάστημα που ήταν εξαρτημένος απ’ τα ναρκωτικά και ένα σωρό ανάλογες περιπτώσεις και να την συγκρίνουμε με την σημερινή απόφαση.
Θα καταλήγαμε φυσικά στο γνωστό. Για την ταξική φύση της δικαιοσύνης η οποία «δαγκώνει μόνο τους ξυπόλυτους» κατά το γνωστό σύνθημα και τα σχετικά.
Σκεφτήκαμε όμως ότι πιθανόν να ξαναπροκαλέσουμε την αντίδραση του γνωστού δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη ακούγοντας πάλι το «ποίημα» περί ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης κτλ, και λόγο ότι ο σύντροφος Γ.Γ. που είχε ανοίξει αυτή την αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο του realfm βρίσκεται σε διακοπές στην Λέσβο –και κάνει απεξάρτηση από το Ιντερνέτ- το προσπεράσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου