Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

"Πως το λες τώρα σε αυτούς ότι βγήκε 8η και από πάνω της υπήρχαν 6 μαύρες και 1 Εβραία";


Γράφει ο mitsos175

 Οι ναζί σωστά θεωρούνται "ασπόνδυλα". Δεν έχουν καθόλου μυαλό. Σκέφτεται ο φύρερ γι αυτούς, που τον θεωρούν "υπεράνθρωπο" αν και είναι κομπλεξικός, άχρηστος και παράφρων.
Ας μιλήσουμε όμως λίγο για τον Αθλητισμό. Δεν εννοώ το έκτρωμα που τον έχουν καταντήσει, σκέτο σόου με σκοπό το κέρδος, αλλά πως πρέπει να είναι.
Ο Αθλητισμός λοιπόν είναι για ΟΛΟΥΣ. Έχει άμιλλα, συναγωνισμό δηλαδή, αλλά και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Κυρίως πρέπει να προωθεί την ομαδικότητα, το σεβασμό, την εντιμότητα. Οι Αμερικανίδες λχ που δεν δέχθηκαν να χαιρετίσουν τη Ρωσίδα, ΔΕΝ είναι αθλήτριες. Η πολιτική όταν μπλέκεται στον αθλητισμό τον καταστρέφει. Τέτοια χρυσά μετάλλια, δεν έχουν καμία σημασία.
Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν μια τάση να εξιδανικεύουν. Θεωρούσαν ότι το υγιές σώμα πρέπει να συμβαδίζει με το υγιές μυαλό. Ο καλός και αγαθός πολίτης ήταν ο ελεύθερος άνθρωπος στο πνεύμα, που μπορούσε να υπερασπίσει αυτή την Ελευθερία.
Βέβαια ξέρουμε καλά πως στην πράξη δεν συμβαδίζει πάντα η σωματική δύναμη με τη διαύγεια του πνεύματος ή την ηθική. Όταν όμως υπάρχει αυτός ο υπέροχος συνδυασμός, τότε οι άνθρωποι αυτοί μένουν στην Ιστορία.

Όταν ο αθλητισμός χρησιμοποιείται για προπαγανδιστικούς σκοπούς πάντοτε βρίσκονται κάποιοι που ρεζιλεύουν τους ναζί, τους χαλάνε την επικοινωνιακή φιέστα. Ο Τζέσε Όουενς (Jesse Owens) ήταν Αμερικανός αθλητής, ένας από τους διασημότερους και σπουδαιότερους, που έμεινε στην Ιστορία όχι μόνο για τις επιδόσεις αλλά και διότι με τα χρυσά που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1936, προκάλεσε εκτός θαυμασμό όλων των υπολοίπων, την οργή των ρατσιστών.

Το μόνο που κατάφερε λοιπόν η Χρυσή Αυγή ήταν να πανηγυρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες για την τελευταία θέση της Παπαχρήστου! Γιατί δεν αγωνίζονταν πλέον ως αθλήτρια, αλλά ως κομματική εκπρόσωπος.
Χρυσό η Κολομβία, αργυρό η "Κομμουνιστική" Βενεζουέλα... τελευταία και καταϊδρωμένη η Χρυσή Αυγή. Ας πρόσεχαν. Αθλητής χωρίς ήθος δεν είναι τίποτα. Ακόμα και μετάλλιο να έπαιρνε, δεν θα σήμαινε απολύτως τίποτα. Κι όμως. Η συμμετοχή σε αγώνες είναι από μόνη της μια τιμή. Αλλά όταν είναι πραγματικά αθλητικά γεγονότα και όχι απόπειρες της πολιτικής να καπελώσει, να προπαγανδίσει ή να στρέψει την προσοχή αλλού.

Ο Μέγας Αλέξανδρος που διοργάνωνε αρκετά αγωνίσματα (και που τόσο έχουν σε εκτίμηση οι Ελληναράδες) είχε ρωτήσει ειρωνικά κάποτε τους εκπροσώπους μιας Ελληνικής πόλης, η οποία καυχιόνταν για τους πολλούς της Ολυμπιονίκες. "Λοιπόν που ήταν όλοι αυτοί οι αθλητές για να σας προστατέψουν στη μάχη;" Που σημαίνει ότι καλός είναι ο Αθλητισμός για τους θεατές και συνάμα ωφέλιμος για τους συμμετέχοντες. Όμως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα.
Φασίστες, μην βρομίζετε άλλο τα αθλήματα, σκάστε και μπείτε στους βόθρους σας. Ο κόσμος ξέρει καλά να ξεχωρίζει κάποια πράγματα. Αφιερωμένα μερικά από τα πολλά σχόλια:

"Τελευταία και με την Βούλα ", "Πρώτη η ανθρωπιά. Τελευταία η απανθρωπιά. Πάντα τέτοια", "Ήταν κουρασμένη ... από τα πογκρόμ κατά των μεταναστών", "Πως το λες τώρα σε αυτούς ότι βγήκε 8η και από πάνω της υπήρχαν 6 μαύρες και 1 Εβραία";

Εδώ το καλό ξίδι (ή ξύδι). Αν και Σταλινικός, δεν το ήπια, έτσι μου περισσεύει. Μήπως το θέλετε εσείς φασιστοειδή; Κάποιοι λένε απαλύνει τον πόνο... Άλλη μια προπαγάνδα που γύρισε μπούμερανγκ, συνεχίστε να γελοιοποιείστε, μας αρέσει όσο και οι αγώνες. . 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. 8η στον τελικό πίσω της υπάρχουν καμία δεκαριά αθλήτριες ξυπνηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο, ρε "παληκάρια της φακής"... Σας συγχαίρω για αυτήν την πολύ καταπλητική πανέξυπνη αίσθηση του χιούμορ που ... νομίζετε πως έχετε !!! Δώστε μου, μερικές Αντρίκιες ειλικρινείς απαντήσεις, όσο σας επιτρέπει να σκεφθείτε ο αποχαυνωτικός, μηδενιστκός Μαρξιστικός - Λενινιστικός - Τροτσκιστικός κρετινισμός σας ; ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΚΑΨΕΤΕ ΚΑΝΑΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ! Αφού μισήτε την Ελλάδα και τους Μη-Αριστερούς / Μη-Εθνομηδενιστές, τί θα λέγατε, αν η αθλήτρια της Ελλάδας ήταν μελαμψή ή ασιάτισσα; Θα την κοροϊδεύατε ως Ελληνίδα, ή θα την στηρίζατε ως μετανάστρια; ΣΠΑΖΟΚΕΦΑΛΙΑ !!! Αν κυβερνούσατε, θα υπόστηρίζατε οικονομικά τις προπονήσεις και τους αγώνες της Βούλας Παπαχρήστου, ή θα την κόβατε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως ο Κούβελος ο άντρας της εβραίας ΔΗΘΕΝ δεξιάς Ντόρας; ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΔΥΣΚΟΛΑ;;; Θα την δολοφονούσατε, επειδή τα είχε κάποτε με τον ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΡΕΤΙΝΟ Κασιδιάρη; Όπως την ηθοποιό Ελένη Παπαδάκη το 1944;;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΘΕΝ "ΛΑΪΚΑ" ΣΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗΣ;;; "ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ", ΠΑΛΙΟ...ΠΑΠΑΡΕΣ !!! Ποιος "αγωνιστής του ρουφιάνου της Γκεστάπο του Soroz" θα μου απαντήσει;;; Καλώς, δολοφονήσατε την Παπαδάκη ως πράξη φασιστικής τρομοκρατίας; Γουστάρετε τα τσεκούρια και τα αίματα; Σπάω μεγάλη πλάκα με την πάρτη σας, κι αν δεν σας αρέσει ... να πιείτε σταλινικό ξυδάκι! Κι ένα ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ άσχετο, σας άρεσε η ταινία Child 44; Εγώ τη βρήκα πολύ διαφωτιστική ! ΜΟΥ ΚΛΑΣΑΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ... ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΙ !!!

    Πόσο πολύ Τσούζει η αληθεια!!! Σας έκαψα τον βεβλαμένο, "αριστερό", διεστραμμένο, τροτσκιστικό ΑΝεγκέφαλο;;; Ξέρω, πως είναι πολύ δύσκολο κι οδυνηρό να σκέφτεσαι και ν'απαντάς για ... εγκλήματα άλλων! Ορίστε, λοιπόν, πάρτε ... στη μάπα κι ένα καλύτερο ευφυλόγημα / σόφισμα ! Έχω μπόλικα "ράμματα για τη γούνα σας", παλιοτόμαρα! Εφ'όσον η ήττα της Βούλας Παπαχρήστου καταρρίπτει τις ΟΝΤΩΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ρατσιστικές θεωρίες των κρετίνων, συνεργατών της Κρατικής Ασφάλειας, Χρυσαυγιτών, τί θα λέγατε, αν έπαιρνε το χρυσό; Πως η Χ.Α. έχει "δίκιο"; Επειδή γ@μήθηκε "ένα φεγγάρι" με τον Κασσιδιάρη; Τον πήρε χαμπάρι, πόσο επικίνδυνος παπάρας είναι, και τον παράτησε! Αυτό το "λάθος" είναι για θάνατο; Επειδή δεν ψηφίζει τον AxeL Chiprut Texas ;?; Είναι αριστερός; Εσείς Θα τον ξαναψηφίσετε; Πείτε μου! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, και μην διαγράφετε σχόλια, γιατί όσο προσπαθείτε να με φιμώσετε, τόσο εγώ θα φωνάζω την ανθρώπινη δημοκρατική αλήθεια! Όσοι σήμερα καίνε (διαγράφουν) βιβλία, δηλαδή καταργούν την ελευθερία του λόγου, αύριο θα καίνε κι ανθρώπους! Ψάξτε να δείτε ποιος το είπε αυτό!!! Σας εύχομαι ολόψυχα "Καλά Μυαλά" (ψυχική υγεία) και δημοκρατική συνείδηση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ'αρχήν, ο ΔΗΘΕΝ "ακροδεξιός" Σερίφης είναι ο διάσημος David Clarke, Μαύρος κι ο ίδιος, εκλεγμένος κατ' επανάληψη σε γενικές λαϊκές ψηφοφορίες στην επαρχία με πρωτεύουσα το Μilwaukee, με 40% Μαύρους και 22% άλλες μειονότητες (κυρίως ισπα-νόφωνους)!!! Ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον ένοπλο Μαύρο, που απειλούσε τους αστυνομικούς κι ήταν γνωστός κακοποιός της περιοχής με ποινικό μητρώο, ήταν επίσης ... Μαύρος, όπως κι περισσότεροι αστυνομικοί της περιοχής! Μαύροι ρατσιστές ... ΔΗΘΕΝ αριστεροί των τρομοκρατικών οργανώσεων Black Lives Matters και New Black Panthers (τις οποίες χρηματοδοτεί κι ελέγχει ο "φιλάνθρωπος" χαζαροεβραίος, ρουφιάνος της Γκεστάπο από 14 ετών, οπαδός της παγκόσμιας εωσφορικής δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων / Νέας Εποχής, κι αχυράνθρωπος των Ρόθτσιλντ, Μεγαλοαπατεώνας George Soroz) έχονται από άλλες πόλεις ως ΔΗΘΕΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ για να κάψουν τις γειτονιές και τα μαγαζιά των ΝΤΟΠΙΩΝ μαύρων (ως Δήθεν Βολεμένων Προδοτών της «Φυλής» τους), όπως έχουν κάνει με σχέδιο στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ τα τελευταία δύο (2) χρόνια, ώστε να «Αναγκαστεί» να κηρύξει δικτατορία (έκτακτη ανάγκη) ο αριστερός, Μαύρος (όχι όμως απόγονος σκλάβων, αλλά δουλεμπόρων της Ανατολικής Αφρικής), κρυπτομοφυλόφιλος, κρυπτομουσουλμάνος πρόεδρος Ο-μπάμια!!! Αυτοί οι κατευθυνόμενοι Τρομοκράτες ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ και ΔΕΡΝΟΥΝ αθώους ανθρώπους, περαστικούς, στους δρόμους!!! Αυτούς τους Συμπολίτες και Ψηφοφόρους του (... ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ;?;) θέλει να προστατέψει ο Μη-Αριστερός, Μη-Εγκληματίας, Μη-Πουλημένος στην Εβραιομασονική Τραπεζοφασιστική Μαφία, Όχι «Yes Man» κι άρα ΣΥΜΦΩΝΑ με τη Κόκκινη "ΜΑΥΡΗ" (= εντελώς ψεύτικη) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ αποκαλούμενος "ακροδεξιός", λεβέντης Σερίφης !!! Nα πλύνετε το στόμα σας με σαπούνι για τον πασίγνωστο και σεβαστό στην Αμερική, ηρωϊκό αγωνιστή της ανθρώπινης ελευθερίας κι αξιοπρέπειας, Μαύρο Σερίφη David Clarke, κοπρόσκυλα ερυθροφασίστες, πραγματικοί ρατσιστές φονιάδες των λαών υπέρ των Αφεντικών Τραπεζιτών, που δεν τολμάτε να πείτε ούτε τ’ όνομά του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή