Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΜΟΥΦΑ ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟ ΚΕΝ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!


Τι και αν η υποχρεωτική στράτευση αποτελεί ένα αβάστακτο οικονομικό βάρος για τους φαντάρους και την λαϊκή οικογένεια, αφού οι περικοπές αναγκάζουν τους στρατιώτες να πληρώνουν το φαγητό, την ένδυση-υπόδηση και τη μετακίνηση τους.
Τι και αν οι περικοπές στα λειτουργικά έξοδα έχουν προκαλέσει τεράστιες ελλείψεις στα μέσα συντήρησης μονάδων-μέσων και συχνά οι συνθήκες είναι εξαιρετικά επικίνδυνες για το σύνολο του προσωπικού.
Τι και αν ο Πάνος Καμμένος εφαρμόζοντας τα μνημόνια που ψήφισε παρά τις προεκλογικές του υποσχέσεις πετσοκόβει τους μισθούς-επιδόματα-συντάξεις των στρατιωτικών.
Το πελατειακό κράτος πρέπει να συντηρηθεί και να ανανεωθεί, έστω και αν άλλαξε κυβερνητικό διαχειριστή!
Παρά λοιπόν τις προεκλογικές δεσμεύσεις των κυβερνητικών κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να αναγκαίο νοικοκύρεμα των Ενόπλων Δυνάμεων, με πρώτο αποφασιστικό μέτρο το κλείσιμο των εκατοντάδων άχρηστων στρατοπέδων, που φυσικά έχουν υποσχεθεί όλοι Παναγιωτόπουλος-Αβραμόπουλος-Τόσκας-Καμμένος, τελικά ανοίγουν και άλλα.  
Σύμφωνα με πληροφορίες του σαιτ stratiotikathemata.blogspot.gr/ "το στρατόπεδο της Τρίπολης θα αποκτήσει πάλι τη δυναμικότητα του σε προσωπικό αλλά και σε στρατιώτες.
Η διακλαδικότητα που είχε γίνει στην 124ΠΒΕ δεν υπάρχει πια εφόσον έφυγε το Ναυτικό και εφόσον έχει παραμείνει ο Στρατός Ξηράς στην 124 πράγμα που δεν χρειάζεται , θα φύγει από την 124 και θα ξαναπάνε μέσα στο 11ο ΣΠ το οποίο θα αποκτήσει περισσότερη δύναμη και ισχυρή παρουσία στον τόπο μας δίνοντας τέλος οριστικό στα σενάρια που το θέλουν να κλείνει ή να γεμίζει πρόσφυγες!!!¨.
Έτσι λοιπόν αφού ο πρώην  ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος -ο στρατηγός που δημιούργησε το Διακλαδικό Κέντρο της Τρίπολης- ήταν ο πρώτος που άρχισε να το ξηλώνει αφαιρώντας τους νεοσύλλεκτους του Πολεμικού Ναυτικού ώστε να ικανοποιηθούν οι πολιτικές και οικονομικές ανάγκες του πελατειακού κράτους που ασκεί ψηφοθηρία από το ΚΕΝ του Πολεμικού Ναυτικού, τώρα φεύγει από την 124 ΠΒΕ και ο Στρατός Ξηράς.
Βεβαίως, το ίδιο αστικό πολιτικό-στρατιωτικό-οικονομικό κατεστημένο που εφαρμόζει αυτές τις άθλιες μεθόδους θα μιλήσει για τα προβλήματα επάνδρωσης των μονάδων, θα απαιτήσει αύξηση της στρατιωτικής θητείας και προσλήψεις Μισθοφόρων Στρατιωτών, αλλά και θα υποβάλλει τον εργαζόμενο λαό μας σε νέες θυσίες.
Για το καλό της εθνικής άμυνας¨" φυσικά....
Έτσι βλέπεις ονόμαζαν και ονομάζουν οι αστοί απατεώνες τα οικονομικά και πολιτικά τους συμφέροντα.  
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να αγωνιστούν μαζί μας, με το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή.
Να μην πληρώσουμε ούτε ένα ευρώ για την υποχρεωτική στράτευση που μας επέβαλλαν.
Για αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες στην καθημερινότητα των μονάδων.
Καλούμε τον εργαζόμενο λαό μας να απαιτήσει το κλείσιμο των άχρηστων στρατοπέδων και να μπλοκάρει την εφαρμογή του νόμου για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που σχεδιάζει να υλοποιήσει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος.
Να μην δοθεί ούτε ένα ευρώ για το ΝΑΤΟ και τον ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, για εξοπλισμούς και πολεμικές ασκήσεις.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ. επικ. 6932955437
diktiospartako.blogspot.com
diktiospartakos@hotspot.com    

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ 11ο ΣΠ ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΧΕΙ 7 ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ 1 ΛΟΧΟ 150 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή