Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΕΤΕΣ-Στρατόπεδο ΠΛΕΣΣΑ: Πάρκινγκ βυσμάτων με πρόσχημα την έρευνα που είναι άγνωστη λέξη!

Διαβάζουμε στο army.gr την σελίδα του ΓΕΣ:
Στο έμβλημα εικονίζεται ο Αρχιμήδης (287 π.Χ. - 212 π.Χ.), μαθηματικός, φυσικός και μηχανικός. Ο Αρχιμήδης θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μαθηματικούς τόσο του αρχαίου Ελληνικού χώρου όσο και της ιστορίας καθώς και ένας από τους προδρόμους της επιστήμης του μηχανικού.
Ρητό
"Δος μοι πα στω και τα γαν κινασω"    Αρχιμήδης
Με τη φράση αυτή, ο Αρχιμήδης, διακήρυξε την ανατρεπτική δύναμη των γιγαντιαίων μοχλών του, που οι συμπατριώτες του Συρακούσιοι, τους χρησιμοποιούσαν για να ανατρέψουν τα πλοία του εχθρού, υποσχόμενος μέχρι και την εργαλειακή ανατροπή της Γης.Μεταφορικά αντικατοπτρίζει την επιθυμία του Ερευνητικού, Επιστημονικού και Τεχνικού προσωπικού του Κέντρου για την επίτευξη της αποστολής του, αξιοποιώντας τις σύγχρονες μεθόδους της επιστήμης.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΒΥΣΜΑΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Καλημέρα,γράφω για να σας αναφέρω μια περίεργη κατάσταση εκτεταμένης διάρκειας στο στρατόπεδο ΠΛΕΣΣΑ (ΚΕΤΕΣ)!
 Ξεκινώντας θα ήθελα να αναφέρω ότι δε γίνονται έρευνες πάνω στο υποτιθέμενο κέντρο έρευνας και συντηρείται ακόμη για να στέλνουν τα βύσματα, άτομα στρατιωτικού προσωπικού που μπορεί να είναι άτομα που ψήνανε, παλαιότερα, ψωμί ως πόστο, σε προηγούμενα στρατόπεδα και έρχονται στο ΚΕΤΕΣ και καταλαμβάνουν θέσεις διοίκησης.

Τα στελέχη πολιτικού προσωπικού μιλάνε άσχημα στους φαντάρους και δεν τους λέει κανείς τίποτα, έχουν το ελεύθερο!

Κυνηγάνε να τιμωρήσουν παιδιά που έχουν πρόβλημα υγείας ή νοσηλεύονται στο 401, μόνο και μόνο γιατί τους χαλάνε τα νούμερα. ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΧΑΔΙΚΟΥ!

Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν τα αγγίζει κανείς, είναι υπό την προστασία συγκεκριμένης υπαξιωματικού που κάνει διακρίσεις, μιλά ανάρμοστα στους υπόλοιπους φαντάρους και τα ‘’παιδιά’’ της, του επιλοχάδικου,να μην κάνουν πρωινά νούμερα, να παίρνουν μετά από άδεια, υπηρεσιακό στο καπάκι και την επόμενη μέρα έξοδο!

Από την άλλη, οι υπόλοιποι φαντάροι να τρέχουν για όλα και να τους υποβαθμίζουν κιόλας!\
Οι δυο διοικητές του στρατοπέδου δεν ασχολούνται με τον λόχο, απολαμβάνουν την τύχη τους να έρθουν σε αυτό το στρατόπεδο και Αδιαφορούν.
Φτάνουν στο σημείο να Κλειδώνουν το ΚΨΜ που ξεκουράζονται οι φαντάροι μέχρι τις 13.00 μ.μ. το μεσημέρι και τους τη λένε όταν κάθονται. 
Με ευθύνη της διοίκησης του Λόχου επικρατεί η Ρουφιανιά. Το να μοιραστείς το πρόβλημα σου με κάποιο βαθμοφόρο σημαίνει ότι πολύ γρήγορα θα μαθευτεί σε όλους, θα σε κοροιδεύουν τα βύσματα και το πιο πιθανό είναι να βγεις Αναφερόμενος μόλις βρουν κάποια αφορμή.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση συναδέλφου που είχε αναρρωτική 35 μέρες καθώς είχε πάθει σοβαρή ζημιά στο πόδι του και και του την έδωσε αρχίατρος στο 401
Ο συγκεκριμένος χλευάστηκε και κυνηγιέται μέχρι σήμερα ούτως ώστε να υπηρετήσει παραπάνω, το οποίο προσπαθούν να το πετύχουν με κάθε μέσο και ήδη του έκοψαν όλες τις άδειες τις κανονικές που δικαιούταν, χωρίς να τελεσιδικήσει ακόμη η ΕΔΕ!
Η κατάσταση έχει ξεφύγει εκεί μέσα και κάτι πρέπει να γίνει!
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com


4 σχόλια:

  1. Στον ESI διευθυντής είναι ο Γκέραλντ Κνάους, σύμβουλος της Γερμανίδας καγκελαρίου σε προσφυγικά θέματα. Καμία αμφιβολία για το πώς η Ελλάδα κι Ευρώπη άνοιξε, ξαφνικά, τα σύνορά της κι έχει πλημμυρίσει με μουσουλμάνους Τζιχαντιστές πρόσφυγες;
    Μόνο για μία συγκεκριμένη δράση, αναφέρεται στο παρακάτω έγγραφο η διάθεση του ποσού των 500.000 ευρώ από ίδρυμα του Σόρρος!
    Στους έξι σημαντικότερους, ανάμεσα στους συνολικά 150 αποδέκτες δωρεών του OSF για τα έτη 2005-2009, περιλαμβάνονταν οι οργανώσεις: Media Development Loan Fund, Inc (15,69 εκατομ. δολάρια), Drug Policy Alliance (12,5 εκατομ. δολάρια), Tides Foundation (11,04 εκατομ. δολάρια), American Civil Liberties Union Foun. Inc (10,98 εκατομ. δολάρια), The Alliance for Climate Protection (10 εκατομ. δολάρια), Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe / CEE (13) (8,52 εκατομ. δολάρια).
    Επίσης, στις οργανώσεις που "επιχορηγούνται" απευθείας από το OSF, για τη κατάργηση των εθνικών συνόρων, την αποδόμηση των εθνικών μεταναστευτικών πολιτικών κι είναι υπέρ των δικαιωμάτων και πλεονεκτημάτων των παράνομων μεταναστών, περιλαμβάνονται επίσης τα: National Immigration Forum, American Immigration Council, Immigrant Legal Resource Center, Casa de Maryland, National Immigration Law Center, Migration Policy Institute, Immigration Policy Center κ.ά.
    Χρήματα του Σόρος κατέληξαν και σε φιλομεταναστευτικές ομάδες όπως η British Future, που ανάλαβε τον αγώνα κατά του UKIP του Ν. Φάρατζ, αλλά και σε χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας και στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες, κατά τη διάρκεια των «πολύχρωμων ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ επαναστάσεων» σε Σερβία, Γεωργία κι Ουκρανία.
    Μάλιστα, ο κρυπτοΕβραίος φιλοΝαζιστής πρόεδρος Ποροσένκο της Ουκρανίας απένειμε πρόσφατα στο Σόρος το Μετάλλιο της Ελευθερίας για την αντιρωσική συνεισφορά του, έχοντας ως πρώτο διδάξαντα τον Φράνκο Τούτσμαν της Κροατίας, ο οποίος το 1996 ευχαρίστησε δημοσίως τον Σόρος για τη βοήθεια που προσέφερε στη χώρα του στον πόλεμο κατά της Σερβίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε είσαι με τα καλά σου εδώ υπάρχει πρόβλημα στο στρατόπεδο και εσύ μας λες για το τ. Σόρο μιλάει για καυστικό θέμα ο φαντάρος για τόν έλεγχο που γίνετε σε τέτοιου είδους στρατόπεδα........ Ποιό εσωτερικό πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει ηδη σταλει επιστολη προς ΓΕΣ να ελεγξει τα παραπανω τα οποια τα επιβεβαιωνω κ εγω που ειμαι φανταρος στο ΚΕΤΕΣ. επισης εχουμε τραβηξει βιντεο με την συμπεριφορα συγκεκριμενης κυριας σε στρατιωτη. Θα κινηθουμε και νομικα επισης το βιντεο θα ανεβει στο youtube..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωρα να το κανουν παρκο,τοσα στρατοπεδα δεν χρηαζονται στην αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή