Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ! ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ;



Την Τετάρτη 27.07.2016 διεξήχθη η ΤΑΜΣ "ΑΧΙΛΛΕΑΣ 2/2016", η καθιερωμένη Άσκηση Επιχειρησιακής Αξιολόγησης της Π.ΕΝ.ΕΦ.Υ.Ο., βάσει του δόγματος εκπαιδεύσεως της Ενώσεως, με την συνεργασία της Λ.ΕΦ.Ε.Δ Αττικής.
Στα πλαίσια της ασκήσεως, οι Εθελοντές Έφεδροι εκλήθησαν εκτάκτως να πραγματοποιήσουν την επιχείρηση "ΝΕΜΕΣΙΣ", σύμφωνα με το σενάριο της οποίας φίλιες περίπολοι θα έπρεπε να αναγνωρίσουν, εντός εχθροκρατούμενου εδάφους, εχθρικές ομάδες ανορθοδόξου πολέμου. Πράγματι η Περίπολος που σχηματίστηκε εντόπισε τη Βάση της εχθρικής Περιπόλου και προχώρησε στην εξουδετέρωσή της.
Η Άσκηση έδωσε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να αυτό-αξιολογηθούν σε επιχειρησιακά αντικείμενα όπως:
- Έκδοση Διαταγής Περιπόλου
- Ατομική και Ομαδική Τακτική
- ΕΑΑ Περιπόλου
- ΣΕΑΕ / CQB
- Πρώτες Βοήθειες Μάχης
- Αίτηση πυρών υποστηρίξεως











































































7 σχόλια:

  1. Μονο που εν ετη 1979, ..... τετοιες ασκησεις καναμε εντος των χωριων της μειονωτητας στην Κνομοτηνη,... Μεστη, Ιμερος κα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 4η Αυγουστου σημερα. Το 1936 αναλαμβανει την διοικηση της χωρας ο εθνικος ηγετης ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διορίζουν πρωθυπουργό έναν ανάξιο αστό πολιτικό και αποτυχημένο πραξικπηματία, οι Άγγλοι και ο Βασιλιάς!

      Διαγραφή
    2. Ποιος ειναι αναξιος ρε ουφο? Ο προθυπουργος του ΟΧΙ?

      Διαγραφή
  3. αμαν επικινδυνη μιλιταριστες κανουν πολεμο στα βουνα και τρομοκρατουν τους κατοικουσ με "ακρως" επικυνδυνα οπλα airsoft που πετανε πλαστικα μπιλακια 6mm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΝΑΝΤΙΑ Σ' ΕΣΑΣ τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΦΟΝΙΑΔΕΣ (στη ΜΑΡΦΙΝ), τα ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ (τύπου ΓΙΩΡΓΟΥ-ΤΖΕΦΡΥ γιου της ΒουλγαροΕβραίας ΜARGARET, ΣΑΜΑΡΑ, AxeL Chiprut ΤΕΞΑΣ και ΚΟΥΛΗ ΤΕΡΗ ΧΡΥΣΟΥ γιου της αδερφής του, αρχικερατά της ΠολωνοΕβραίας Πριγκήπισσας ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ και μέλους της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ το 2016 ... τρομάρα του), τους Ισλαμοφασίστες Τρομοκράτες ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ κι ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ του ΚΕΡΑΤΑ, κι από τους ΝΑΤΟϊκούς φαντάρους που μας κουβαλάει ο ΚΑηΜΜΕΝΟΣ για να μας σώσουν ΔΗΘΕΝ !!! ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΖΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΗΣΕΤΕ" ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΚΟΠΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ !!! Θερμοπαρακαλώ ... ΕΚΛΙΠΑΡΩ τα ΔΗΘΕΝ γενναία Επαναστατικά ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ αυτής εδώ της ιστοσελίδας (που ΔΕΝ ανέχεστε την ιστορική αλήθεια της δολοφονικής - προδοτικής δράσης των πολιτικών σας προγόνων μου και καταργείτε την Ελευθερία του Λόγου, διαγράφοντας σχόλια τεκμηριωμένα από τη ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ Βικιπαιδεία), ας μου απαντήσετε εσείς οι παντογνώστες: Πόσους ακριβώς κομμουνιστές εκτέλεσε / δολοφόνησε το καθεστώς Μεταξά ;? Σκοτώθηκε στην εποχή του από παρακρατικούς κανένας "Γρηγόρης Λαμπράκης";? Στήθηκαν επί των ημερών του στρατόπεδα συγκεντρώσεως αγγλικού αποικιακού κι αμερικανικού τύπου, όπως η Μακρόνησος κι η Γυάρος ;? Οι εκτοπισμοί/εξορίες σε μικρά κατοικημένα νησιά δεν είχαν τόσο σκληρές συνθήκες διαβίωσης, ούτε βίαιο "σωφρονισμό"! Έχωνε ο Μανιαδάκης τα γκλομπ στον κώλο πχ. της Τζένη Καρέζη, όπως οι Ασφαλίτες κι ΕΣΑτζήδες του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη, που τους είχε εκπαιδεύσει ο σταθμαάρχης της CIA, ο ΔΙΑΒΟΗΤΟΣ (ελληνοΕβραϊκής καταγωγής) Αβράκωτος ;? Πήρε φιλεργατικά μέτρα κι ανακούφησε την αγροτιά από τα χρέη και τους παρασιτικούς μεσάζοντες, μέσα στην παγκόσμια οικονομική κρίση ;? Απέτρεψε τον Εμφύλιο από το 1936 ;? Ξεφτίλησε τον ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΗ πράκτορα της Ιντελλιτζενς Σέρβις, τον Μπενίτο Μουσολίνι, ανατρέποντας τη νικηφόρο για τις ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ Δυνάμεις του Άξονα έκβαση του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου ;? Μοίραζαν φυλλάδια μέλη του ΚΚΕ έξω από τα κέντρα κατάταξης (στρατόπεδα) το πρωϊ της 28ης Οκτωβρίου 1940 στους εφέδρους υπέρ της ανυποταξίας, επειδή ο Στάλιν κι ο Χίτλερ συνεργάζονταν εκείνη την περίοδο;? Είναι αυτή η πράξη προδοτική, υπέρ του φασισμού, ναι ή όχι;? κατάΑυτά ήταν τα εγκλήματά του συντηρητικού φιλόπατρη επιτυχημένου (μη αιμοσταγή) ηγέτη ;? Καλά έκαναν και τον δολοφόνησαν ο Αγγλόδουλος Βασιλιάς κι οι ΕβραιοΜασόνοι της Ελλάδας ;? Άς πάρει τα κόκκινα χάπια του κι ας μου απαντήσει κάποιο παληκάρι, αν έχει τα κότσια ;?

    ΑπάντησηΔιαγραφή