Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

“Το Ελληνικό Λιμενικό πυροβόλησε κατά προσφύγων στο Αιγαίο” λένε έγγραφα της Frontex

limeniko
Ένα έγγραφο της Frontex που αποκαλύπτει η γνωστή και έγκυρη ιστοσελίδα theintercept.com υποστηρίζει ότι σκάφος του Λιμενικού Σώματος “γάζωσε” με 16 σφαίρες σε βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες! Το περιστατικό έγινε το Μάρτιο του 2014 κατά τη διάρκεια της προσπάθειας προσφύγων από τη Συρία να περάσουν στην Χίο με μια πλαστική βάρκα κι όχι με φουσκωτό.Υποτίθεται για μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα.
Το έγγραφο που αποκαλύπτει το theintercept.com συνοδεύεται και από μαρτυρίες προσφύγων από τη Συρία οι οποίοι έχουν φθάσει πλέον στη Γερμανία.

Σύμφωνα με όσα λέει ένας 19χρονος ο Rawan υποστηρίζει ότι υπήρξαν τουλάχιστον δύο τραυματίες από τα πυρά που δέχτηκε η βάρκα.Οι μάρτυρες λένε ότι ένας αξιωματικός κρατούσε πιστόλι και ένα μέλος του πληρώματος χρησιμοποίσε το πολυβόλο του σκάφους! Συνολικά στην βάρκα βρέθηκαν 16 τρύπες από σφαίρες!

Το πιο φοβερό είναι ότι οι μάρτυρες λένε ότι στην αρχή δέχτηκαν πυρά και ο Τούρκος που είχε αναλάβει να τους περάσει στη Χίο έστρεψε τη βάρκα προς τα τουρκικά παράλια.Τότε λένε δέχτηκαν πυρά για δεύτερη φορά από το σκάφος του Λιμενικού το οποίο εμβόλισε τη βάρκα και ανέκοψε την πορεία της.

Τίποτα απ΄ όλα αυτά βέβαια δεν είχε γίνει γνωστό στην Ελλάδα το 2014.

Η ιστοσελίδα παρουσιάζε μια σειρά αναφορών της Frontex για περιστατικά στο Αιγαίο την περίοδο 2014-2015 κι ένα βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ αξιαγαπητοί “αγωνιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”!!! Πρέπει να καταργηθεί αυτό το ναζιστικό σώμα, που ονομάζεται Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλάκή (ένα τερατούργημα του ακροδεξιού Αρχιφασίστα και σημερινού συγκυβερνήτη τούτου εδώ του καθημαγμένου τόπου, του Πανούλη του Κα(η)μμένου, όταν παρίστανε τον Υπουργό Αιγαίου κι Εμπορικής Ναυτιλίας), να προσαχθούν τα μέλη αυτής της εγκληματικής οργάνωσης από τη "Λαϊκή Πολιτοφυλακή"/Ο.Π.Λ.Α. και τις "αδελφές" ισλαμικές πολιτοφυλακές "ISIS", "AL Qainta", "AL Nusra", "salafists", "Muslim Brotherhood" κ.α, στα "λαϊκά / προσφυγικά" δικαστήρια, να δικαστούν με τον ισλαμικό νόμο της Sharia, και να "εκτελεστούν" (= δολοφονηθούν) με οικτρό τρόπο για "εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας"!!! Φυσικά, θα πρέπει να συνεχιστεί απρόσκοπτα το έργο της υποδοχής των ισλαμιστών "προσφύγων"/εισβολέων από το ΝΑΤΟ, τη Τουρκική Ακτοφυλακή και τους "αλληλέγγυους" (πολύ α-φερέγγυους) πράκτορες του Soroz, δηλαδή τη Διεθνή Αμνηστία, την ANTIFA, τον τΣΥΡΙΖΑ, τον ΑΝΤΡΣΥΑ, την "Ανοιχτή Κοινωνία", το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι", διάφορα "ιδρύματα"/Μ.Κ.Ο των ΗΠΑ / CIA και των ευρωπαϊκών χωρών, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (commission), τον ΟΑΣΕ (OSCE), το γερμανικό "Ίδρυμα Αντενάουερ" και τα γερμανικά κόμματα των "Πρασίνων" και των "Σοσιαλδημοκρατών", έτσι, για να "γυρίζει" το χρήμα από τσέπη σε τσέπη!!! Ένα καταπληκτικό δείγμα καλοπληρωμένης "γκρίζας/μαύρης" (= ψεύτικης) προπαγάνδας της Νέας Τάξης Πραγμάτων της "κλασσικής" γερμανικής σχολής του Δόκτωρος Γκέμπελς!!! Αυτά που περιγράφει, όντως αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και διώκονται από όλες τις χώρες-μέλη της ΕΕ, ανεξαρτήτως της χώρας/κράτους στην οποία τελέστηκαν!!! Ειδού, λοιπόν, πεδίο δόξης λαμπρό για το Διεθνές Ποινικό Εγκλημάτων Πολέμου Δικαστήριο της Χάγης (το οποίο αθώωσε τον Μιλόσεβιτς το 2009, αφού πρώτα τον δολοφόνησε το 2006, όπως έδειξε η τοξικολογική ανάλυση) και τους καλούς κι ευαίσθητους Γερμανούς εισαγγελείς να εκδώσουν διεθνή κι ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης και να καθαρίσουν αυτήν την υπηρεσία επιβολής του νόμου από τους δολοφόνους!!! Εν τω μεταξύ, οι "φιλάνθρωποι" εβραιότατοι Άγκελα Μέρκελ κι Αλέξης / AxeL Chiprut - Texas (University of Austin, Texas / George Bush Sr. / George Bush Jr. / George Soroz) μπορούν να φέρουν, με το αζημίωτο, και να εγκαταστήσουν μερικά ακόμα εκατομμυριάκια φανατικούς ισλαμιστές (μεταξύ αυτών και πολλούς αληθινούς δολοφόνους), για να καταλύσουν τις "αστικές καπιταλιστικές" (= φιλελεύθερες δημοκρατικές) κοινωνίες των ευρωπαϊκών λαών, κι έτσι, να επιβάλλουν την εβραιομασονική εωσφορική (= απάνθρωπη) Παγκόσμια Δικτατορία της Ν.Τ.Π. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24 Αυγούστου 2016 - 2:42 π.μ.
      μαλακα σε εχει σπασει, κοψε το χορτο

      Ανώνυμος24 Αυγούστου 2016 - 4:31 π.μ.
      Δεν καπνίζω "χόρτο", ούτε παίρνω ψυχοφάρμακα!!! Αυτά αναγκάζεστε να τα πάρετε εσείς, τα σκατόψυχα κομμούνια, από το πολύ ψέμα = προπαγάνδα που πουλάτε, καταστρέφοντας τη κοινωνία!!! Μέχρι και τ' αδέρφια και τη μάνα σας σφάζετε για το κόμμα/ιδεολογία, και μη μου πεις, πως αυτά δεν έχουν γίνει;? Οπότε, το να μας κουβαλήσετε μερικά εκατομμύρια ισλαμιστές "συνοδηπόρους" για να μας σφάξουν, δεν είναι κάτι δύσκολο για το χαρακτήρα σας!!! Τί ακριβώς σ' ενοχλεί;? Ο καλός/εύγλωττος χειρισμός του λόγου;? Επειδή εσύ είσαι αμόρφωτος;? Η αλήθεια;? Έχουν σκοτώσει αθώους ανθρώπους οι λιμενικοί, χωρίς οι ίδιοι ν' απειλούνται (κανόνες εμπλοκής);? Είναι δολοφόνοι, όπως τους κατηγορούν με πληρωμένους ψευδομάρτυρες αγνώστου ταυτότητας οι φίλοι μας οι ΤΡΑΠΕΖΟΦΑΣΙΣΤΕΣ Γερμανοί του 4ου Ράϊχ της Μέρκελ;? Έλεος... αριστερά ζώα!!! Μην πιστεύετε ό,τι μαλακία σας πασάρουν!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Όταν θα βάλουν τους Ισλαμιστές (12 -18 εκετομμύρια) μέσα στα σπίτια σας ... και θα σας γαμάνε κι εσάς κι εμάς, θα είναι πολύ αργά!!! Πες μου στο προηγούμενο σχόλιο, που κάνω λάθος!!! Τί είναι αυτό, που δεν ισχύει και γιατί;? Ειλικρινά, αν μπορείς, πες μου σε παρακαλώ, για ν' αφήσουμε τις εξυπνάδες, όπως το "χόρτο", και να μιλήσουμε σοβαρά!!!

      Ανώνυμος24 Αυγούστου 2016 - 5:03 π.μ.
      Υ/Γ : Sorry, ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΑΡΓΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΝΟΜΑΙ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!! Εσύ Παληκάρι, που μάλλον σου αρέσει το μυρωδάτο "χόρτο", πρέπει να δεις το εμετικό Video στην παρακάτω ανάρτηση “Το Ελληνικό Λιμενικό πυροβόλησε κατά προσφύγων στο Αιγαίο, λένε έγγραφα της Frontex" εδώ στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ !!! Δες το πολύ προσεκτικά (διάβασε τους υπότιτλους), μετά ξαναδιάβασε τα σχόλιά μου και πες μου τη γνώμη σου!!! Αν είχαν αληθινά θύματα και μάρτυρες, ας πήγαιναν οι "αλληλέγγυοι" της Διεθνούς Αμνηστίας του Soroz να υποβάλουν μηνύσεις στον εισαγγελέα!!! Δηλαδή ... έλεος!!! Μετά θα μας πούνε ότι, κατέβηκαν οι εξωγήϊνοι Νεφελίμ του Λιακόπουλου κι έφαγαν τα πτώματα!!! Εντελώς παραμύθι, μόνο και μόνο για να πουλήσει ευαίσθητη "αλληλέγγυα" μούρη (κι εκδούλευση) η αριστερή (= ψεύτρα) Γερμανίδα Ευρωβουλευτής!!! Σκέτη ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ Γκεμπελική αηδία!!! Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολύ καλύτερα και πιο αληθοφανή ρεπορτάζ / ντοκυμαντέρ!!!

      Διαγραφή