Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

O ΥΕΘΑ Π.Καμμένος παρακαλά τους Αμερικανούς να αντικαταστήσουν το Ιντσιρλίκ με βάση στην Κάρπαθο

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν ακολουθεί φιλειρηνική πολιτική αλλά ουσιαστικά αποτελεί την πιο ταυτισμένη κυβέρνηση με τους νατοϊκούς και αμερικανικούς πολεμικούς σχεδιασμούς και τους βρώμικους πολέμους τους, διεκδικώντας μερίδιο από την λεία σε Αφρική και Μέση Ανατολή, αλλά και την συνολική εξυπηρέτηση των γεωστρατηγικών συμφερόντων της άρχουσας τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο.
Όπως αποκαλύπτει ο καθεστωτικός τύπος η κυβέρνηση και προσωπικά ο ΥΕΘ Π.Καμέννος παρακαλά συστηματικά τις ΗΠΑ για να κατασκευάσουν νέα βάση τους πολεμικό ορμητήριο στην περιοχή, παραχωρώντας τους την Κάρπαθο. Η συγκεκριμένη πρόταση που είχε διατυπωθεί και παλαιότερα από τον ηγέτη των ακροδεξιών-αντιδραστικών ΑΝΕΛ. Τον Ιούνιο του 2015 ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί την Ουάσινγκτον και είχε συνάντηση με την αμερικανίδα υφυπουργό Άμυνας Christine Wormuth. Μετά από την συνάντηση ο Καμμένος δήλωσε ότι συζήτησε μαζί της “το σημαντικό ρόλο που παίζει η Σούδα και η ναυτική βάση, όπως επίσης και τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μία Νατοϊκή αεροπορική βάση, μάλλον οι δραστηριότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Κρήτη να μεταφερθούν κατόπιν της πρότασης της ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, μετά από εισήγηση της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Κάρπαθο”.

Όμως επανέρχεται στο προσκήνιο μετά τις εξελίξεις στην Τουρκία, καθώς η βάση του Ιντσιρλίκ φαίνεται να μην ικανοποιεί τις ανάγκες ούτε των ΗΠΑ, αλλά και ούτε της Γερμανίας, που την ενέταξαν στους ιδιαίτερους σχεδιασμούς τους για αναβάθμιση της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής τους παρέμβασης και με στρατιωτικούς όρους. 

Η σύγκρουση ΗΠΑ-Τουρκίας που προυπήρχε του πραξικοπήματος πήρε άλλες διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του καθεστώτος Ερντογάν για το ρόλο της CIA και του αμερικανικού στρατιωτικού κατεστημένου στην εκδήλωση του, φωτογραφίζοντας το ρόλο που έπαιξαν οι αμερικανικές δυνάμεις στο Ιντσιρλίκ. Πλέον οι ΗΠΑ φαίνεται να αναβαθμίζουν την στρατιωτική τους παρουσία εκτός από τις περιοχές στην Συρία που ελέγχουν οι Κούρδοι αντάρτες και να εντείνουν τις εξορμήσεις τους από την βάση της Σούδας και του Αράξου.   

Οι εξελίξεις αυτές μας υποχρεώνουν να επαναφέρουμε στο προσκήνιο την ανακοίνωση μας που αποκαλύπτει όχι μόνο το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης αλλά και τους κινδύνους που προκύπτουν.

Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΑΞΟΥ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Συνεχείς είναι πλέον οι αποκαλύψεις για την αναβάθμιση του ρόλου της πολεμικής βάσης του Αράξου στο πλαίσιο των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών, που προβλέπουν ένταση των βομβαρδισμών σε Μέση Ανατολή και Αφρική. 

Μια πραγματικότητα που εντείνει τον κίνδυνο εκδικητικού πλήγματος ενάντια στον λαό μας και κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ανάπτυξης αντιπολεμικού κινήματος ενάντια στους τρομοκρατικούς πολέμους εντός των καπιταλιστικών μητροπόλεων και στην ιμπεριαλιστική περιφέρεια. Γιατί η ειρήνη και η ευημερία για τον λαό μας και τους λαούς της περιοχής μπορεί να προέλθει μόνο μέσα από την ανατροπή των αστικών κυβερνήσεων, το μπλοκάρισμα της πολεμικής μηχανής των ιμπεριαλιστών φονιάδων που εξορμούν με τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής εναντίον του κόσμου της εργασίας, την αντικαπιταλιστική πάλη για τη διάλυση του ΝΑΤΟ του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και της Ε.Ε. 

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταγράφει το σαιτ militaire.gr σε σημερινή του ανάρτηση: 
«Τι τρέχει στον Άραξο; Τα σημάδια που δείχνουν ότι οι αμερικανοί ξανάρχονται μέσω ΝΑΤΟ.
Είναι ο Άραξος μία από τις εναλλακτικές λύσεις που θα καλύψουν το όλο και μεγαλύτερο κενό που δημιουργείται στο Ιντσιρλίκ της Τουρκίας; Οι Αμερικανοί δεν έχουν κρύψει τους προβληματισμούς τους και όλο και πιο δύσκολα πλέον κρύβουν την δημιουργία νέας βάσης στην περιοχή του Κομπανί. Κάτι που είχε κι έχει εξοργίσει τους Τούρκους. Όλο και συχνότερα νατοϊκά αεροσκάφη προσγειώνονται για εξυπηρέτηση στον Άραξο. Η δικαιολογίες της ΠΑ περί “ελλείψεων σε ιπτάμενα τάνκερ” δεν είναι πάντα πειστικές. Επιπλέον τον Άραξο έχει αλλάξει όλη η συρματόφραξη της μονάδας κι έχει ενισχυθεί σε τέτοιο σημείο που το προσωπικό της μονάδας κάνει χιούμορ μιλώντας για Araxos Hotspot. Την ίδια ώρα η μονάδα δουλεύει σε απίστευτα εντατικούς ρυθμούς με “american job plan”.Χαρακτηριστικό είναι ότι η διοίκηση της μονάδας έχει δώσει εντολή στο προσωπικό να είναι ένα τέταρτο νωρίτερα από το προβλεπόμενο στις επιστασίες του. Οι πληροφορίες ότι “οι αμερικανοί επιστρέφουν στον Άραξο” είναι όλο και πιο έντονες στην 116 ΠΜ. Είναι έτσι; Δεν αναμένουμε προς το παρόν απάντηση από την ηγεσία του ΓΕΑ. Κατανοητό ότι δεν θέλει να δοθεί οποιαδήποτε δημοσιότητα στο θέμα. Το βέβαιο είναι ότι “κάτι τρέχει” στον Άραξο».
Η συγκεκριμένη ανάρτηση πρέπει να αναλυθεί σε συνάρτηση με τις πρόσφατες αποκαλύψεις από το πρόγραμμα δικτύωσης «Telegram» που αναφέρει ότι ισλαμικοί πυρήνες φαίνεται πως συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με αεροδρόμια στο Ισραήλ, το Μπαχρέιν, το Κατάρ, το Κουβέιτ και τη Σαουδική Αραβία, ενώ στο Telegram εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες λεπτομερής χάρτης μεταξύ άλλων αεροδρομίων ανά τον κόσμο, των αεροπορικών βάσεων ΣΟΥΔΑΣ (αμερικανική βάση), ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ (αγγλική βάση) και INCIRLIK (νατοϊκή βάση στην Τουρκία).
Όλα αυτά επικαιροποιούν την πρόσφατη ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σχετικά με την εμπλοκή των ελληνικών πολεμικών βάσεων και τις τεράστιες ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
Είναι Γερμανικά τα Eurofighter που επιτίθενται στη Μέση Ανατολή έχοντας ως βάση εφόρμησης τον Άραξο; Μεγαλώνει ο κίνδυνος Αντεκδίκησης για το λαό μας από την συμμετοχή στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα!
Δεν έχουν τελειωμό τα εγκλήματα της δολοφονικής ιμπεριαλιστικής συμμαχίας υπό την ηγεσία των Αμερικανών που με πρόσχημα την καταπολέμηση του ISIS επιβεβαιώνει την κυριαρχία της στην περιοχή, την εκμετάλλευση και τον έλεγχο πλουτοπαραγωγικών πηγών και δρόμων ενέργειας, προωθώντας και τον επανασχεδιασμό της Μέσης Ανατολής.
Έως 77 αθώοι άνθρωποι ή περισσότεροι, μεταξύ των οποίων 11 παιδιά, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών της συμμαχίας υπό την αμερικανική ηγεσία που πραγματοποιήθηκαν στη Συρία την Δευτέρα και την Τρίτη.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Εθνικού Συνασπισμού της Συρίας, έκανε έκκληση στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ να αναστείλει τις αεροπορικές επιδρομές κατά της τρομοκρατικής οργάνωσης του Ισλαμικού κράτους, λόγω των δεκάδων θυμάτων μεταξύ των αμάχων, όπως έγινε στην πόλη Ιεράπολη της Συρίας (Μανμπίτς). Το λεγόμενο ‘Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα», ανέφερε την περασμένη Τρίτη ότι εξαιτίας των αεροπορικών βομβαρδισμών των Αμερικανών κατά της Ιεράπολης, σκοτώθηκαν 56 άμαχοι – πολίτες της πόλης και την επόμενη ημέρα που εξακολούθησαν οι βομβαρδισμοί σκοτώθηκαν άλλοι 29 άμαχοι. Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης ανέφερε ότι οι νεκροί είναι θύματα των αμερικανικών βομβαρδισμών και «αυτό αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για την ένταξη νέων μελών στο ‘Ισλαμικό κράτος’- για εκδίκηση κατά των Αμερικανών».
Σε αυτόν όμως τον ποταμό του αίματος αθώων στη Μέση Ανατολή έχει συμμετοχή-συνενοχή και η ελληνική κυβέρνηση καθώς όχι μόνο έχει μετατρέψει τις βάσεις της Ελληνικές Πολεμικής Αεροπορίας σε βάσεις εφόρμησης των ιμπεριαλιστών μακελάρηδων της Δύσης παρέχοντας επιπλέον σειρά διευκολύνσεων, αλλά παρακαλεί σε αναβάθμιση της ελληνικής συμβολής προτείνοντας και την χρήση ακόμη περισσότερων στρατιωτικών εγκαταστάσεων.
Έτσι λοιπόν δίπλα στον καθοριστικό ρόλο της βάσης της Σούδας καταγράφεται ο αναβαθμισμένος ρόλος της βάσης του Ακτίου από όπου επιχειρούν τα AWACS και η βάση του Αράξου. 
Στις καταγγελίες μας για τη μετατροπή της συγκεκριμένης αεροπορικής βάσης σε πολεμικό ορμητήριο των Βελγικών και Ολλανδικών μαχητικών F16 που συμμετέχουν σε επιχειρήσεις βομβαρδισμού σε Ιράκ και Συρία ήρθαν να προστεθούν οι αποκαλύψεις για τον εφοδιασμό αυτή τη φορά ευρωπαϊκών βομβαρδιστικών Eurofighter από το militaire.gr! 
Από τα παραπάνω προκύπτουν δύο συμπεράσματα:
Αφενός η εμπλοκή των ελληνικών βάσεων αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά, αποτελεί συνέπεια μακροπρόθεσμων σχεδιασμών και συγκεκριμένων αποφάσεων-δεσμεύσεων, τις οποίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποκρύπτει από τον λαό μας.
Αφετέρου, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την στρατιωτική σχέση που αναπτύσσεται πλέον με τον γερμανικό ιμπεριαλισμό. Το λέμε αυτό γιατί η κυβέρνηση αρνείται να απαντήσει στα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν. Αρνείται να απαντήσει για την χώρα προέλευσης των πολεμικών αεροσκαφών, την πολεμική τους αποστολή και την «ποιότητα» των ελληνικών διευκολύνσεων!
Το Eurofighter Typhoon είναι ένα μαχητικό αεροσκάφος 4.5ης γενιάς, ευρωπαϊκής κατασκευής και υπηρετεί στις πολεμικές αεροπορίες 6 χωρών: Αυστρίας,Γερμανίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ισπανίας,Ιταλίας,Σαουδικής Αραβίας. 
Είναι γνωστό ότι η Βρετανία κατέχοντας σημαντικότατες στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, εφορμά από εκεί. 
Άρα το ζήτημα αποκτά εντελώς πιο πιεστικά χαρακτηριστικά για τη Γερμανία ή οποία παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις σχετικά με την Τουρκική βάση Ιντσιρλίκ και την σύγκρουση ΗΠΑ-Ερντογάν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του. 
Θυμίζουμε την σοβαρή ένταση που είχε προηγουμένως καταγραφεί μεταξύ γερμανικής-τουρκικής κυβέρνησης εξαιτίας της απαγόρευσης επίσκεψης Γερμανών βουλευτών στη στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ.
Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της Deutsche Welle
Στην Ελλάδα αντί του Ιντσιρλίκ η γερμανική δύναμη;
Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Βερολίνου και Άγκυρας με αφορμή την απαγόρευση επίσκεψης Γερμανών βουλευτών στη στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ. Γερμανός πολιτικός προτείνει μεταφορά στην Ελλάδα ή την Ιορδανία.
Ο πρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ δήλωσε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, πως ενδεχομένως να έπρεπε κανείς να σκεφθεί την αποχώρηση των γερμανικών δυνάμεων από το Ιντσιρλίκ. Συμπλήρωσε μάλιστα πως οι Γερμανοί στρατιώτες θα πρέπει να σταθμεύουν στα πλαίσια διεθνών αποστολών εκεί όπου είναι καλοδεχούμενοι.
Παρόμοια άποψη εξέφρασε σήμερα το πρωί στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk και ο χριστιανοκοινωνιστής πολιτικός Φλόριαν Χαν. Στην ερώτηση τι θα γίνει εάν ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν συνεχίσει να εμποδίζει τις επισκέψεις γερμανών αξιωματούχων στο Ιντσιρλίκ, απαντά ότι «σε τέτοια περίπτωση θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες. Τότε θα πρέπει να δούμε πού μπορούμε εναλλακτικά να συνεχίσουμε αυτή την αποστολή. Θα μπορούσα να φανταστώ ότι η Ελλάδα, ή η Ιορδανία θα ήταν καλές επιλογές».
Στην ερώτηση εάν η Ελλάδα ή η Ιορδανία συμφωνούν με αυτό το ενδεχόμενο ο Φλόριαν Χαν επισημαίνει ότι «αυτό θα διαφανεί μέσα από συζητήσεις. Αλλά είμαι σίγουρος ότι, για παράδειγμα, η Ιορδανία θα ήταν πρόθυμη, διότι μας είχαν δώσει το μήνυμα κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού αυτής της αποστολής».
Αλήθεια, τι απαντά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος;
Καλούμε Φαντάρους και Μόνιμο Προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων να Αρνηθούν την συμμετοχή τους, να Αρνηθούν να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και στις δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437

1 σχόλιο:

  1. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ;? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. Ο ΕΛΑΣ υπέγραψε συμφωνία με τη Γερμανική Στρατ. Διοίκηση Μακεδονίας-Αιγαίου και τους άφησε να φύγουν ανενόχλητοι με αντάλλαγμα οπλισμό! Είχαν υπογράψει με τον Τίτο και τον Βούλγαρο Γκεόργκι Δημητρόφ τη Βαλκανική Ομοσπονδία με κατάληψη της Β. Ελλάδας! Το ΕΑΜ ξεκίνησε από το 1942 μαζικές δολοφονίες πολιτών της συντηρητικής μεσαίας τάξης (γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, φτωχοί αγρότες, εργάτες), όταν προσέρχονταν με πρόσκληση του ΕΑΜ, να ενταχθούν στην "Εθνική" Αντίσταση! Παράδειγμα το κολαστήριο στο Φενεό Κορινθίας και πολλά άλλα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ στη Κατοχή! Το ΚΚΕ απείχε από τις εκλογές του Απριλίου 1946, όπου θα λάμβανε 30% και θα γινόταν αξιωματική αντιπολίτευση κι επιτέθηκε στο Λιτόχωρο! Ο "Άρης Βελουχιώτης" διέταξε πολλάκις τη δολοφονία αθώων οικογενειών αντιπάλων του ΚΚΕ (μικρών παιδιών), κι αγνών αγωνιστών κομμουνιστών! Ο ίδιος ο "Άρης" (ΔΗΘΕΝ πατριώτης) είχε πει σε δημόσια ομιλία στη Λαμία: "Να μείνουμε 2 εκατομμύρια οι Έλληνες, να ζήσουμε καλά..." κι "η Ελλάδα είναι ως τα Τέμπη"! Από το 1942 ο ΕΛΑΣ κατεδίωξε όλες τις πατριωτικές αντιστασιακές ομάδες που αρνούντο να ένταχθούν στο ΕΑΜ (παράδειγμα η δολοφονία του συνταγματάρχη Ψαρρού), οι οποίες προκάλεσαν περισσότερες απώλειες στους κατακτητές Γερμανούς, Ιταλούς και Βουλγάρους, με σημαντικότερες τον ΕΔΕΣ του συνταγματάρχη Ναπολέοντα Ζέρβα και τη "Χ" του Κυπρίου στρατηγού Γρίβα - ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΙ από τη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ. Στα "Δεκεμβριανά" (1944) στο Λεκανοπέδιο Αθηνών οι αθώοι άμαχοι που δολοφονήθηκαν, ή απήχθησαν κι εξαφανίστηκαν, ως προγραμμένοι, γιατί ΔΕΝ ήταν μέλη του ΕΑΜ, ξεπέρασαν τις 35.000 σε πληθυσμό 500.000 - ΤΟ 99,5 % ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ "ΔΕΞΙΟΙ" = ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. Μετά τη "Βάρκιζα" το ΚΚΕ τήρησε τα "όπλα παραπόδας", κρύβοντας ένοπλες ομάδες κι οπλισμό στα βουνά, ενώ έστειλε χιλιάδες μέλη του για εκπαίδευση στις σχολές αξιωματικών του Στάλιν και του Τίτο! Ο Καπετάν Γιώτης (ΦΛΩΡΑΚΗΣ) έσφαξε όλους τους άοπλους τραυματίες στο Νοσοκομείο στο Καρπενήσι! Οι αντάρτες του ΑΝΤΙΔημοκρατικού Στρατού που εξέφραζαν επιφυλάξεις για τη συμμαχία με τη ΣΝΟΦ, εδολοφονούντο από τους "Καπετάνιους" δια τυφεκισμού! Η αριθμητική δύναμη του ΑΝΤΙΔημοκρατικού Στρατού έφτασε στο μέγιστο τις 30.000 άνδρες και γυναίκες (αρχές 1948), και περίπου το 40% ήταν "εθελοντές" Σκοπιανοί, Τσάμηδες, Βούλγαροι! Αντίθετα, ο Ελληνικός Στρατός ξεπερνούσε τις 350.000 άνδρες, χωρίς τη Χωροφυλακή! Τα θύματα των κομμουνιστικών "εκκαθαρίσεων" στη Βόρεια, κυρίως, Ελλάδα κατά τον "Εμφύλιο" (ΞΕΝΗ Εισβολή, τύπου "proxy War", όπως σε ΛΙΒΥΗ και ΣΥΡΙΑ) ήταν ΝΕΑΡΕΣ Δασκάλες (ΓΔΑΡΣΙΜΟ), ΓΕΡΟΙ Ιερείς κι πάνω από 150 Χιλιάδες αθώοι άμαχοι (π.χ. Τσουβάλι με μία ΓΑΤΑ μέσα), χωρίς τις απαγωγές γυναικόπαιδων ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ. Το Πρόβλημα είναι, πως ΕΠΙΤΗΔΕΣ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ της ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ – ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΗΣ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ – ΦΙΛΟΜΟΝΑΡΧΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ζήταγαν "δήλωση μετανοίας πολιτικών φρονημάτων", τόσο από τους αγνούς κεντρώους αντιμοναρχικούς Δημοκράτες, όσο κι από τους καταδικασμένους από τα νόμιμα Στρατοδικεία (Κατάσταση Πολιορκίας) για ένοπλη στάση, φόνους, ληστείες, δολιοφθορά δημόσιας περιουσίας και κατασκοπία υπέρ ξένων δυνάμεων ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, εξομοιώνοντας κατ'αυτό τον τρόπο τα θύματα με τους Θύτες, θέλοντας έτσι, να συκοφαντήσουν τους κεντρώους φιλελεύθερους Δημοκράτες, για να τους εκβιάζουν προεκλογικά, αλλά στην πορεία ΚΑΘΑΓΙΑΣΕ τους οπαδούς του Ολοκληρωτισμού και του Αίματος, φανερούς και λιγότερο φανερούς "ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ", επιτρέποντας τους να ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ / ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κέντρο, που ιστορικά αντιμάχεται τη ΞΕΝΗ Μοναρχία κι Εξάρτηση από τη ΑγγλοΣιωνιστική ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ Αυτοκρατορία! Το αγνό Δημοκρατικό Κέντρο έδωσε το περισσότερο αίμα στους αγώνες κατά των Ναζιστών κατακτητών, Κομμουνιστών Προδοτών, Τούρκων κι Άγγλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή