Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

O Στρατός του Π.Καμμένου κερνά ψώρα: Πέντε περιστατικά σε μονάδα του βόρειου Αιγαίου

Αποτέλεσμα εικόνας για ψωρα συμπτωματα φωτογραφιεςΜε οργή ο λαός μας ενημερώνεται από τις ανώνυμες πάντα πηγές του Πενταγώνου για τους σχεδιασμούς νέων προμηθειών όπλων, ενώ το ΥΠΕΘΑ προωθεί την πρόσληψη εκατοντάδων Μισθοφόρων Στρατιωτών και η κυβέρνηση μας υποχρεώνει να πληρώνουμε το 2% του ΑΕΠ στο ΝΑΤΟ!
Ταυτόχρονα, ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος, εξαγγέλλει το άνοιγμα και νέων στρατοπέδων αντί να κλείσει τα εκατοντάδες άχρηστα που υπάρχουν μόνο και μόνο για να εξυπηρετούν τις ανάγκες ψηφοθηρίας του πελατειακού κράτους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! 

Και όμως αυτός ο Στρατός δεν προσφέρει στους συναδέλφους φαντάρους ένα πιάτο αξιοπρεπές φαγητού, ένα μπουκαλάκι νερό για να ξεδιψάσουμε, περιορίζει τα είδη ένδυσης και υπόδησης βάζοντας μας να αγοράζουμε εμείς ακόμη και τις αρβύλες, ενώ μας υποχρεώνει να πληρώσουμε εμείς το κόστος της μετακίνησης κατά τη διάρκεια της Υποχρεωτικής Στράτευσης.

Και όμως αυτός ο Στρατός βλέπει τους κοριούς να κάνουν παρέλαση και μας μεταδίδει ψώρα.   

Πέντε περιστατικά ψώρας καταγράφηκαν σε μονάδα νησιού του βόρειου Αιγαίου! Η ενοχλητική και μεταδοτική ασθένεια έχει εκδηλωθεί σε πέντε στρατιώτες οι οποίοι έχουν πάρει αναρρωτική άδεια.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των άθλιων συνθηκών διαβίωσης στις μονάδες της Λήμνου, της Χίου, της Σαμοθράκης και της Μυτιλήνης (και όχι μόνο)!

Η ανησυχία των φαντάρων αλλά και των στελεχών είναι τεράστια καθώς όπως καταγγέλλουν η υπηρεσία και το Υγειονομικό δεν έλαβε κανένα μέτρο για να προστατευθεί το υπόλοιπο προσωπικό.

Οι περικοπές στα λειτουργικά έξοδα όπου η χλωρίνη και τα γάντια είναι είδος προς εξαφάνιση, βρίσκουν την συνέχεια τους στο εντελώς προβληματικό Υγειονομικό, το οποίο όχι μόνο δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες των μονάδων αλλά επίσης υποχρεώνεται να παραχωρήσει προσωπικό για να καλύψει ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος με το δωρεάν εργατικό δυναμικό που του εξασφαλίζει ο στρατός τα τεράστια κενά των κρατικών υγειονομικών υπηρεσιών που προκαλούν τα Μνημόνια που ψηφίζει!

Ο φόβος όμως και η ανησυχία έχουν κατακλύσει την καθημερινότητα του προσωπικού.

Υπάρχει τεράστια ανάγκη να ληφθούν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα και εμείς καλούμε το ΓΕΣ να παρέμβει άμεσα. Κάτι που το έχει αποδείξει μέχρι τώρα το Επιτελείο του ΑΓΕΣ.
Τονίζουμε ότι η μετάδοσή της ψώρας γίνεται εύκολα με άμεση επαφή.
Το άκαρι της ψώρας εντοπίζεται και αναζητείται στις πλάγιες επιφάνειες των χειρών και ποδών, στην καμπτική επιφάνεια των καρπών, στην περιομφαλική χώρα, στην πρόσθια επιφάνεια των μασχαλών, στην εκτατική επιφάνεια των αγκώνων και στην περιοχή της μέσης.
Το βασικό σύμπτωμα είναι η έντονη φαγούρα και εξανθήματα λόγω της φλεγμονώδους αντίδρασης του δέρματος στην προσπάθειά του να αποβάλλει το άκαρι.
Μαζί με τον ασθενή θα πρέπει να υποβάλλονται σε θεραπεία και όλα τα μέλη της οικογένειάς του, καθώς και άτομα που μοιράστηκαν το ίδιο κρεβάτι ή είχαν παρατεταμένη σωματική επαφή με τον ασθενή, έως και 40 ημέρες πριν την εμφάνιση του εξανθήματος, ακόμη και αν δεν παρουσιάζουν σημειολογία ψώρας.
Περαστικά στους συναδέλφους και δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό του συνόλου του προσωπικού, ότι και αν χρειαστεί. 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com
diktiospartakos@hotmail.com



10 σχόλια:

  1. Όλες τις αρρώστιες που έχουν εκλείψει από τη χώρα μας εδώ και χρόνια θα μας φέρουν οι φίλοι του σπάρτακου λαθρομετανάστες. Δεν είναι τυχαίο που εμφανίζεται πρώτα σε νησιά που έχουν πληθόρα λαθρομετανάστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΕ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΨΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. αυτα τα λενε οι ναζι χρυσαυγιτες. αλλα λενε οι φανταροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσαυγίτες είναι στο ΚΕΛΠΝΟ; Το ΚΕΛΠΝΟ λοιπόν λέει ότι από τα 65 κρούσματα, τα 60 είναι εισαγόμενα και τα 5 έχουν ενδείξεις εσωτερικής μόλυνσης. /πιθανό είναι να είναι από άτομα που εργάζονται στις δομές φιλοξενίας. Για την ελονοσία μιλάω. Κάτι ανάλογο γίνεται και με την ψώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτε καλύτερο από αυτές τις ανοησίες, εχεις;

      Διαγραφή
  5. οταν βγηκε η βρομα για ελονοσια σε στρατευσιμα και μονιμα στελεχοι επικαλεστικες το κελπνο για να διαψευσεις την βρομα τωρα που το κελπνο λεει οτι τα κρουσματα ελονοσιας ειναι απο τους μεταναστε καποια λες οτι το κελπνο λεει μπαρουφες οτι να νε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΕΛΠΝΟ ΟΤΙ Η ΨΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙς ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ

      Διαγραφή
    2. για την ελονοσια λεω εγω ....για την ψωρα δεν μπορω να σου πω ...για τους κοριουσ που γραφει καποιος πιο πανω θα σου πω το εξης αμα δεν καθαριζεισ εχεις κοριους ανα ξαπλώνεις με τα αρβυλα εχεισ κοριους αμα δεν σκουπιζεισ 2-3 φορες την ημερα εχεις κοριουσ αλλα και παλι οσο βρομα και να εχεις ψωρα δεν κολας καποιος την εφερε στρ η μετανάστης καπιος

      Διαγραφή