Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Ξαφνική αποστρατεία του Τούρκου Διοικητή της SEEBRIG. Ζητάει άσυλο στην Ελλάδα;

Για μια ακόμη φορά έρχεται στο προσκήνιο το θέμα της τεράστιας εκκαθάρισης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, που εν προκειμένω αγγίζει και στους στρατιωτικούς της γειτονικής χώρας που βρίσκονται ενταγμένοι σε διεθνείς αποστολές.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η αποκάλυψη του σαιτ  stratiotikathemata.blogspot.gr αναφέρεται στο Τούρκο Ταξίαρχο της Ευρωπαικής Πολυεθνικής Ταξιαρχίας  SEEBRIG. Διαβάζουμε λοιπόν:
ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ SEEBRIG. EΔΡΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΕ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΚΩΣΤΑΝΤΖΑ -ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΛΠ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ NUMAN YEDIYILDIZ. ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.  ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ....
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ -ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ- ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.... ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΑΤΑΙ.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα σοβαρό θέμα δημιουργήθηκε και με τους Τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονταν ενσωματωμένοι στην διπλωματική αποστολή στην Αθήνα και μπήκαν στο στόχαστρο των διώξεων του καθεστώτος Ερντογάν.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου