Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

«Μας έχωναν το κεφάλι στη λεκάνη και τραβούσαν το καζανάκι»- Βιασμοί και αδιανόητα καψόνια (φωτό)

Αυτοί είναι οι άγραφοι κανόνες για την «Υπακοή και Πειθαρχία» στο Πολεμικό Ναυτικό της Αυστραλίας
Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της επίσκεψής του της 81ης ΔΕΘ, ο ηγέτης των ΑΝΕΛ και ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος απάντησε σε ερώτηση της εφημερίδας «ΠΡΙΝ» και του δημοσιογράφου Χρήστου Αβραμίδη για το αν γίνονται καψόνια στον Στρατό και μάλιστα στην Σχολή Ευελπίδων επί της υπουργίας του λέγοντας:
«Αλλά είναι άλλο το καψόνι και άλλο η εφαρμογή των γραπτών και άγραφων νόμων που υπάρχουν σε μια Σχολή όπως η Ευελπίδων. Το να υπάρχει  πειθαρχία και την υποταγή προς τους Ανωτέρους είναι μέρος του όρκου του Εύελπι».
Είναι σε όλους, όσους πέρασαν από την συγκεκριμένη στρατιωτική Σχολή, ότι στην Σχολή Ευελπίδων οι «άγραφοι νόμοι που εξασφαλίζουν την Πειθαρχεία και την Υποταγή» είναι η λίστα με τα 21 καψόνια που υφίστανται οι σπουδαστές μικρότερων ετών από τους παλαιότερους συναδέλφους τους! Τα οποία βεβαίως θα κάνουν αυτοί με την Σειρά τους στους επόμενους σπουδαστές.
Βρίσκουμε όμως την ευκαιρία να θυμίσουμε στον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο τους άγραφους νόμους «που εξασφαλίζουν την Πειθαρχεία και την Υποταγή» στο Πολεμικό Ναυτικό της Αυστραλίας.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα «ένα απίστευτο σκάνδαλο που συνέβη το 2000 αποκαλύφθηκε για το Ναυτικό της Αυστραλίας. Δόκιμοι με παραστατικές περιγραφές ισχυρίζονται ότι αναγκάστηκαν να βιάζουν ο ένας τον άλλο και να υποκύπτουν σε καψόνια στο πλαίσιο ιεροτελεστίας. 
Η Βασιλική Επιτροπή που διεξάγει την έρευνα εξετάζει αυτές τις μέρες καταθέσεις δοκίμων οι οποίοι λένε ότι βιάστηκαν, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά και υποβλήθηκαν σε πολλά καψόνια κατά τη διάρκεια της θητεία τους. 
Οι καταθέσεις σύμφωνα με την Telegraph της Αυστραλίας είναι συγκλονιστικές: «Με έσυραν στη μέση της νύχτας, με βίασαν και με κακοποίησαν σεξουαλικά».
Άλλος δόκιμος που κατέθεσε είπε πως τα καψώνια που τους έκαναν ήταν αδιανόητα: «Μας είχαν αναγκάσει να βιάζουμε ο έναν τον άλλον. Να κάνουμε σε ανώτερους στοματικό έρωτα. Να μας κάνουν πρωκτικό σεξ και άλλα αδιανόητα. Πολλές φορές μας έβαζαν βερνίκι παπουτσιών στα γεννητικά μας όργανα. Αλλες φορές πάλι μας έχωναν το κεφάλι μέσα σε χρησιμοποιημένη λεκάνη και τραβούσαν το καζανάκι. Μας έλεγαν ότι όλο αυτό ήταν στα πλαίσια της μύησης και της ιεροτελεστίας».

Μέσα σε όλα τα άλλα αποκαλύφθηκε επίσης ότι η 15χρονη Eleanore Tibble (φωτ. πάνω) αυτοκτόνησε το 2000 μετά από τη σχέση που είχε με 30χρονο αξιωματικό. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις η ανήλικη κοπέλα δεν άντεξε τους βιασμούς και την σεξουαλική κακοποίηση και έβαλε τέλος στη ζωή της. 
Η Επιτροπή ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση το 2012 μετά από 2.400 καταγγελίες. Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει 111 άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν βιώσει σεξουαλική, σωματική και ψυχική κακοποίηση μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστραλίας. Το υφιστάμενο πρόγραμμα δοκίμων αριθμεί σήμερα περίπου 25.000 ενεργά μέλη».
Αυτοί είναι ΥΕΘΑ Π.Καμμένο οι Άγραφοι Νόμοι «που εξασφαλίζουν την Πειθαρχεία και την Υποταγή»!
Η απάντηση του Υπουργού Άμυνας ήταν μια πραγματική πρόκληση για τα δημοκρατικά αισθήματα του λαού μας αφού ο Πάνος Καμμένος έγινε ο πρώτος ΥΕΘΑ που νομιμοποίησε τα καψόνια στην Σχολή Ευελπίδων!
Η σοβαρή και εξίσου αυτή δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου πρέπει να προβληματίσει όλους.
Η Στρατιωτικοποίηση της κοινωνικής και πολιτικής ζωής που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και πιο συγκεκριμένα η πολιτική ηγεσία των Π.Καμμένου-Δ.Βίτσα στο ΥΠΕΘΑ, η κλιμάκωση της εμπλοκής στις ιμπεριαλιστικές  επεμβάσεις και τους σχεδιασμούς ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, η εφαρμογή των δογμάτων Πολέμου/Καταστολής για την αντιμετώπιση των ασύμμετρων απειλών που συμπεριλαμβάνουν την χρήση του Στρατού ως Δύναμη Καταστολής Πλήθους,  απαιτούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο στρατιωτικού.
Ο σύγχρονος στρατιωτικός προσομοιάζει στο μοντέλο του Πραιτοριανού που απαιτεί το νέο αστικό κράτος του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Είτε δρα στο Ελληνικό είτε στο Πολεμικό Ναυτικό της Αυστραλίας.
Εμείς καλούμε σε ενότητα όλους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων του Φαντάρου Πολίτη με Στολή και στην ανάπτυξη ενός μαζικού Κινήματος, Μέσα και Έξω από τον Στρατό ενάντια στον πόλεμο, τον εθνικισμό, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, το φασισμό και τον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου