Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Στο ΚΕΤΘ Αυλώνα ποιος επιτρέπει στον άθλιο φωτογράφο να εξαπατά τους νεοσύλλεκτους φαντάρους και να τους αρπάζει το χαρτζιλίκι

Με το έτσι θέλω αναμνηστικές φωτογραφίες
 Με το καλημέρα το χέρι στην τσέπη στην Αυλώνα
Αποκαλύπτεται με ποιο τρόπο υλοποιούνται οι οδηγίες του ΑΓΕΣ Τελλίδης από τους διοικητές των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων!
Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας οι ανακοινώσεις του ΓΕΣ που πληροφορούσαν ότι: «Την Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ ενημέρωση των Διοικητών των Παραγωγικών Σχολών, των Σχολών Εφαρμογής Όπλων και Σωμάτων, καθώς και των Διοικητών των Κέντρων Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων του Στρατού Ξηράς.
Η Ιεραρχία του ΓΕΣ έδωσε τις κατευθυντήριες οδηγίες της αναφορικά με τον τρόπο ενάσκησης των καθηκόντων τους, επεσήμανε σημεία ιδιαίτερης προσοχής και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους».
Για να δούμε λοιπόν πως εφαρμόζονται από τους διοικητές των Κέντρων Εκπαίδευσης οι  κατευθυντήριες οδηγίες του ΑΓΕΣ Αντιστράτηγου Τελλίδη!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΕΘΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με το χέρι στην τσέπη έζησαν τις πρώτες στιγμές τους οι νεοσύλλεκτοι της Ε ΕΣΣΟ στο ΚΕΝ της Αυλώνας.
Αφού έγιναν οι τυπικές ετοιμασίες λοιπόν και ήρθε η ώρα της φωτογράφησης για την ταυτότητα, ο ιδιώτης φωτογράφος επέλεξε να τραβήξει αναμνηστικές φωτογραφίες τους νεοσύλλεκτους χωρίς καμία προειδοποίηση. Αυτό  είχε όπως καταλαβαίνουμε όλοι σαν αποτέλεσμα την αναγκαστική αγορά τους αφού σύμφωνα με τον φωτογράφο, αφού την βγάλαμε πρέπει να την πληρώσεις.
Και μπορεί οι φαντάροι που είχαν διαβάσει τις ανακοινώσεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τα δικαιώματα του Νεοσύλλεκτου φαντάρου να γύρισαν την πλάτη στον εκμεταλλευτή φωτογράφο, αλλά πολλοί συνάδελφοι έπεσαν θύμα της αδιάντροπης συμπεριφοράς ενός απατεωνίσκου που άραγε με τι πλάτες τριγυρνά στο ΚΕΝ και εμπαίζει τους φαντάρους.
Βάζοντας χέρι ο άθλιος στο λιγοστό χαρτζιλίκι των νεοσύλλεκτων, βουτώντας τους 8-10-12 ευρώ, όσο γουστάρει. Και πάντα χωρίς απόδειξη!
Νωρίς νωρίς λοιπόν ξεκινάει η αφαίμαξη εκεί στην Αυλώνα, ένα από τα πιο μεγάλα κέντρα της χώρας και μάλιστα στην πιο μαζική σειρά Κατάταξη.
Άραγε ο Διοικητής του ΚΕΝ δε γνωρίζει αυτή την πρακτική;
Δεν έχει διαβάσει τις ανακοινώσεις μας;
Δεν γνωρίζει το ΓΕΣ την άθλια κατάσταση με τους φωτογράφους στα ΚΕΝ;
Γιατί τότε οι διοικήσεις των ΚΕΝ και το ΓΕΣ δεν τους αντιμετωπίζουν και τους αφήνουν να πέφτουν σαν κοράκια πάνω στους νεοσύλλεκτους φαντάρους;   
Τι μέτρα θα παρθούν για τους νεοσύλλεκτους που μπαίνουν Τετάρτη και για αυτούς που έδωσαν ποσό που αντιστοιχεί στον πρώτο τους «μισθό»;

Τι θα μας απαντήσει άραγε ο διοικητής του ΚΕΤΘ και ο ΑΓΕΣ Τελλίδης;
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Τηλ. Επικ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

4 σχόλια:

  1. επιτελους ενα θεμα που πρεπει να ειναι πρωτη η δευτερη φορα που παρουσιαζει ο σπαρτακος τωρα μαλιστα μιλαμε για σοβαρο μπλογκ και να προσθεσω οτι αυτο συμβαινει και στο ΚΕΕΔ (νεα πέραμος) που οκ μια δυο φωτο σεβαστες αλλα αρκετες φορες ερχοταν μεσα στην ζεστη και περιμεναμε σαν χαζοι στον ηλιο για να τα τσεποσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δε καταλαβαίνω ρε παιδιά που είναι το πρόβλημα. Και στη Καλαμάτα είχαμε φωτογράφο που όλη την ώρα τρυγύριζε για να βγάλει φωτογραφίες κλπ. Αλλά με το ζόρι δε μπορεί ούτε φωτογραφία να σε βγάλει ούτε να σε αναγκάσει να την αγοράσεις. Όποιος γούσταρε έβγαζε, εγώ που δε γούσταρα δεν έβγαλα και δε πλήρωσα ούτε μία. Επίσης η φώτο για τη ταυτότητα είναι δωρεάν και άμα σου ζητήσει ο φωτογράφος χρήματα απλά δε του δίνεις και του λες εγώ δε σου είπα να με βγάλεις αναμνηστική κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΕΣΣΟ ΚΕΤΘ Αυλώνα
    Ο φωτογράφος έλεγε στα γρήγορα πως θα έβγαζε την τυπική φωτογραφία και μετά θα υπήρχε κόστος σε κάθε κλίκ.

    Έμπαινες μέσα ρωτούσαν όνομα, μέρος με χαλαρή διάθεση και κάνοντας κάποιο εύθυμο σχόλιο. Σου έδιναν έναν μπερέ να τον κρατάς και τραβούσαν την τυπική φωτογραφία και μετά σου έλεγαν “άμα θες βάλε και τον μπερέ για μια ακόμα”, όλα αυτά σε δευτερόλεπτα και αμέσως αφού έχεις μπει στο στρατόπεδο.

    Προσωπικά κάτι δεν μου άρεσε σε όλο αυτό και ρώτησα άμα ήταν απαραίτητο να βγάλω δεύτερη φωτογραφία , που μου απάντησαν ότι δεν είναι, και έτσι αρνήθηκα να βγάλω άλλη.

    Υπήρχαν δυστυχώς κάποια παιδιά που μάλλον δεν κατάλαβαν τις λεπτομέρειες ή τον τιμοκατάλογο και έτσι χρεώθηκαν με κάποιο κόστος.

    Ενώ σε άλλα άρθρα για το ΚΕΤΘ Αυλώνα υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες ή υπερβολές, νομίζω αυτό είναι θέμα, που τα παιδιά της επόμενης ΕΣΣΟ πρέπει να προσέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή