Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Να ποιοι και πως καλλιεργούν τον Ρατσισμό και το Φασισμό

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του newpost.gr "φιλοξενείται¨ στο μιλιταριστικό σαιτ veteranos.gr και σε δεκάδες άλλα φασιστικά-εθνικιστικά κοινωνικά μέσα.
Φυσικά το σαιτ veteranos.gr δεν ήταν δύσκολο να το αναρτήσει αφού διέπεται από τις ίδιες αηδιαστικές φιλοπόλεμες και ακροδεξιές αντιλήψεις, με χαρακτηριστικό παράδειγμα  την ανάρτηση  "Σαρώνει παντού ο «Καταδρομέας φάντασμα» Στρατηγός Συναδινός"!
Ναι καλά το καταλάβατε, πρόκειται για το γνωστό ευρωβουλευτή των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής, απόστρατο των Ειδικών Δυνάμεων...
Στην συγκεκριμένη όμως ανάρτηση, ο φασισμός αναδεικνύεται μέσα από ένα απαράδεκτο, εκτός λογικής αλλά πλήρους εχθρότητας για τους μετανάστες-πρόσφυγες κείμενο.
Η ανάγνωση του και μόνο δεν προκαλεί αναγούλα, αλλά και εάν ερώτημα:
Τι παραπάνω θα έγραφε η Χρυσή Αυγή από τον συντάκτη του   newpost.gr;
Αντί λοιπόν να αναδεικνύεται η γκετοποίηση και φυλάκιση των μεταναστών-προσφύγων στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης - HOT SPOT, διαχέεται ο ρατσισμός και φασισμός εναντίον των ¨λαθρομεταναστών"!
Βεβαίως, αυτοί που όπως ο συντάκτης του  newpost.gr   και των ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής "πουλάνε τσαμπουκά εκ του ασφαλούς" σε πρόσφυγες-μετανάστες, κάνουν γαργάρα το γεγονός ότι η Λάρισα και κατ' επέκταση η Θεσσαλία αποτελεί την έδρα Νατοϊκού Στρατηγείου και του Ευρωπαϊκού Στρατηγείου.
Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα, όταν ο Δ.Αβραμόπουλος ήταν Υπουργός Άμυνας -και πριν φύγει για τις Βρυξέλλες αναλαμβάνοντας το ρόλο Επιτρόπου Μεταναστευτικής Πολιτικής- το Ευρωπαϊκό Στρατηγείο της Λάρισας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιμπεριαλιστική  επέμβαση της Γαλλίας στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατίας, για να αρπάξει τα κοιτάσματα πετρελαίου και ουρανίου!
Για όλα όμως αυτά οι φασίστες και τα συνοδοιπορούντα ΜΜΕ κρατούν σιγή ασυρμάτου...   
 Διαβάστε λοιπόν και αηδιάστε...

«Έχουμε Κατοχή; «Απαγορεύουν την είσοδο σε Ελληνικό Χώρο σε HOT-SPOT στα Αραβικά!
Με ταχείς ρυθμούς προετοιμάζεται το κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων στο χωριό Κουτσόχερο της Λάρισας που βρίσκεται 15 χιλιόμετρα από το κέντρο της Λάρισας και πάνω στη νέα Εθνική οδό Τρικάλων Λάρισας
Στο χώρο έχουν στηθεί 200 κλιματιζόμενοι οικίσκοι και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμοι να υποδεχτούν εκατοντάδες μετανάστες. Το newpost.gr βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες.
Στο Κουτσόχερο είχε στηθεί προ μηνών καταυλισμός ο οποίος όμως είχε εκκενωθεί τον περασμένο Ιούνιο, καθώς υπήρχαν έντονες διαμαρτυρίες λαθρομεταναστών και προσφύγων λόγω των «“άθλιων» όπως κατήγγειλαν συνθηκών διαβίωσης μέσα σε σκηνές και κάτω από τον καυτό ήλιο. Τότε είχαν μεταφερθεί σε έναν άλλο καταυλισμό του στρατοπέδου Ζώγα στο Κυψελοχώρι.
Στο σημείο έχει αναρτηθεί ταμπέλα στα Αραβικά και στα Αγγλικά στα οποία ενημερώνει τους πολίτες πως δεν μπορούν να περάσουν τα όρια του χώρου καθώς υπάρχει σχετική απαγόρευση.
Σχόλιο: Θεωρούν τους κατοίκους της Περιοχής Άγγλους ή Αραβόφωνους; και γιατί απαγορεύεται η είσοδος στο χώρο είναι Στρατιωτική ή Κατεχόμενη Περιοχή;
Εντός της δομής υπάρχει στατική φύλαξη από το πλήρωμα ενός περιπολικού σε 24ώρη βάση".
Εκεί λοιπόν που σταματά η λογική και η ανθρωπιά, ξεκινά η καθεστωτική προπαγάνδα και η διάδοση των φασιστικών εμετικών αντιλήψεων...
Και όχι απαραίτητα από τα κοινωνικά μέσα των ΝΑΖΙ.
Υπάρχουν οι επιχειρηματίες των ΜΜΕ και οι στρατιές των δημοσιοκάφρων τους για να παίξουν αυτό το ρόλο!
Και τα λέμε αυτά, για όσους ακόμη αναρωτιούνται, 3 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ποιοι όπλισαν το χέρι του φασίστα φονιά Ρουπακιά, με του; δεκάδες ΔΙΑΣ αμέτοχους-συμμέτοχους-συνένοχους της στυγερής δολοφονίας. 
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου