Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ- Η ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣΤελικά η Στρατιωτική Δικαιοσύνη υπάρχει. 
Δρα και φέρνει αποτελέσματα.
Μπορεί οι ΕΔΕ να αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό τρόπο συγκάλυψης των όποιων παραπτωμάτων της Ιεραρχίας…
Μπορεί οι συνεχώς επαναλαμβανόμενες και πολλαπλασιαζόμενες καταγγελίες για καψόνια, τόσο εις βάρος στρατευμένων όσο και εις βάρος των σπουδαστών των Παραγωγικών Σχολών να προσκρούουν στο σοβαρότερο χαρακτηριστική της αστικής Δικαιοσύνης στο ότι είναι τυφλή…
Μπορεί ποτέ η έρευνα και η δικαστική διαδικασία για τα θανατηφόρα ατυχήματα να μην ανάδειξε τους πραγματικούς ενόχους, την κυβερνητική πολιτική που στο όνομα της Πολεμικής Ετοιμότητας και του Αξιόμαχου θυσιάζει συστηματικά το προσωπικό, καθώς πάντα δολοφονεί τα θύματα για δεύτερη φορά, φορτώνοντας τους την ευθύνη για την απώλεια τους…
Αλλά η Στρατιωτική Δικαιοσύνη..
Αλλά η Στρατιωτική Εισαγγελία είναι εδώ…
Σε πλήρη ετοιμότητα για να εξοντώσει κυριολεκτικά  όποιο νέο άνθρωπο μπλέκει στα γρανάζια της Υποχρεωτικής Στράτευσης.
Και μπορεί λοιπόν πληθώρα γόνων πλουσίων, αθλητές, άνθρωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος και της καθεστωτικής δημοσιογραφίας να γνωρίζουν πληθώρα προνομίων και διευκολύνσεων…
Αλλά μη τυχόν και βρεθεί στο στόχαστρο της Στρατιωτικής Εισαγγελίας όποιος πραγματικά έχει ανάγκη, όποιος για καθαρά διαδικαστικούς λόγους, που φυσικά υπερβαίνουν τον απλό πολίτη- βρεθεί στο όριο των προβλέψεων του Νόμου και της Τάξης!     
Αυτό συνέβη με τον Γ.Κ., ο οποίος ζει στη Βρετανία εδώ και 11 χρόνια.
Είχε έρθει στην Ελλάδα για λίγες μέρες, για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους καθώς και για μια συνέντευξη για δουλειά.
Καθώς πήγαινε να πάρει την πτήση του επιστρέφοντας στη Βρετανία, στον έλεγχο των διαβατηρίων, διαπιστώθηκε πως ξεπέρασε για 3 μέρες το όριο παραμονής για τους ανυπότακτους εξωτερικού.
Ελέγχοντας τις ημερομηνίες των πτήσεών του κατά τη διάρκεια της χρονιάς (που δεν είναι βέβαια ακλόνητο στοιχείο, μιας και μπορεί να έφυγε και να ξαναήρθε στη χώρα με άλλο μέσο), κρίθηκε πως πρέπει να του απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα. Αυτή ήταν η απόφαση της Στρατιωτικής Εισαγγελίας.
Συνελήφθη και κρατήθηκε για αρκετές ώρες στο κτίριο ασφαλείας του αεροδρομίου, όπου κατέθεσε στην εισαγγελία και σχηματίστηκε κατ' αρχήν δικογραφία εις βάρος του.
Εκτός της δίκης που έχει να αντιμετωπίσει, εξεδόθη απαγόρευση εξόδου από τη χώρα. Όλα αυτά, παρότι απλώς εκκρεμεί ένα ραντεβού στην ελληνική πρεσβεία του Λονδίνου για να πάρει τη βεβαίωση μόνιμου κατοίκου, που θα του έδινε τη δυνατότητα 6μηνης παραμονής στην Ελλάδα ετησίως. Σε 6 μόλις μήνες γίνεται 35, οπότε και θα μπορούσε να εξαγοράσει τη θητεία.
Με την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, έχει εγκλωβιστεί και θα χάσει σίγουρα τη δουλειά του στην Αγγλία, όπου επιπλέον έχει ανήλικο γιο (με αγγλική υπηκοότητα).
Σε αυτά η στρατολογία απάντησε "ας πρόσεχες, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα". 
Έχε κανείς διαφωνία στον χαρακτηρισμό της Αστικής Δικαιοσύνης ως τυφλής και κυρίως ως βάρβαρης και ταξικής;
Στο απόσπασμα λοιπόν ο Γ.Κ. με την Στρατιωτική Δικαιοσύνη να επιδεικνύει ακραία αυστηρότητα και πλήρη αδιαφορία, ας χάσεις τη δουλειά σου, ας μείνει το παιδί σου μόνο του…
Και να σκεφτείς ότι το Σώμα των Στρατιωτικών στην συντριπτική του πλειοψηφία αποτελείται από Επαγγελματίες του Πολέμου που δεν γνώρισαν ποτέ την ζούγκλα των εργασιακών σχέσεων του Ιδιωτικού Τομέα, αλλά αντιθέτως επέλεξαν την στρατιωτική σταδιοδρομία για λόγους βολέματος και επαγγελματικής σταθερότητας.
Αυτοί αποφασίζουν για τον Γ.Κ. και τον κάθε Γ.Κ. που η υποχρεωτική στράτευση στρατολογεί ως δωρεάν εργατικό δυναμικό και αναλώσιμο των πολεμικών τους τυχοδιωκτισμών.  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου