Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ... ΜΑ ΗΤΑΝ 80% ΑΝΑΠΗΡΟΣ!!!

ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΗΣ...
Διαπιστώθηκε αναπηρία με ποσοστό 80% και αφέθηκε ελεύθερος ο Ντίνος Μιχαηλίδης
Από NewsRoom
Ελεύθερος αφέθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Ντίνος Μιχαηλίδης, που είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για τις μίζες από την αγορά των ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων TOR M1 επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Μιχαηλίδης έκανε χρήση του άρθρου 110Α, σύμφωνα με το οποίο -μετά τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα με το νόμο Παρασκευόπουλου τον περασμένο Απρίλιο- αν ένας κρατούμενος έχει ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, τότε μπορεί να αιτηθεί και να λάβει απόλυση.

Η χιτλερική Γερμανία «παράδειγμα αποτελεσματικού προεδρικού συστήματος» κατά τον Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος θέλει να αποκτήσει εκτελεστικές εξουσίες, παρέθεσε τη Γερμανία του Χίτλερ ως ένα παράδειγμα αποτελεσματικού προεδρικού συστήματος, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Ερντογάν θέλει να αλλάξει το τουρκικό Σύνταγμα ώστε ο τελετουργικός ρόλος του προέδρου να μετατραπεί σε εκτελεστικός, σε μια τουρκική εκδοχή του συστήματος που ισχύει στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Γαλλία ή στη Ρωσία.

Κόρινθος, όπως Αμυγδαλέζα

Πανό αναρχικών ακτιβιστών στο Σύνταγμα

Ενάμιση χρόνο μετά τη δυναμική πορεία συλλογικοτήτων στην Κόρινθο τον Ιούνιο του 2014, με αίτημα να κλείσει το κέντρο κράτησης προσφύγων και μεταναστών, στους δρόμους της Κορίνθου ακούστηκαν ξανά χθες συνθήματα κατά της κράτησης και ρίχτηκαν τρικάκια, καθώς αρχίζει να γεμίζει ξανά κρατούμενους το στρατόπεδο, αυτή τη φορά Μαροκινούς, Τυνήσιους και Αλγερινούς.

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΤΑΝΚΣ;

Γράφει ο Νίκος ΧειλαδάκηςΑυτές τις μέρες συμβαίνουν πολύ «περίεργα» πράγματα όπως αποκαλύπτει το Russian TV αλλά και κάποιοι μπλόγκερς από την Ιταλία και την Γερμανία.

Ατέλειωτα κομβόι με νατοικά άρματα μάχης σε μη ανακοινώσιμη κατεύθυνση. Επίσης από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Ιταλίας αλλά και της Γερμανίας φεύγουν συνέχεια συρμοί με άρματα μάχης προς άγνωστη κατεύθυνση.

Όρια της πολιτικής σκέψης σήμερα

Για τη νέα χρονιά, μερικά απλά πράγματα που δεν τα βλέπω γραμμένα συχνά...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ


ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ 
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ  
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437

Ιράκ: οι αμερικανικές δυνάμεις εκκενώνουν τους Ντάες ... προς ΗΠΑ;

Réseau International (Γαλλία)
Το AFP (Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων) αναφέρει περιποιητικά την πανωλεθρία του ΙΚ/Ντάες/Daesh στο Ραμάντι του Ιράκ. (Άρθρο και μετάφραση του άρθρου του AFP στο τέλος) , αλλά προσέχει να μην σκάψει και πολύ...
Διαβάζουμε: «Οι τελευταίοι μαχητές της ομάδας Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) αναχώρησαν τη Κυριακή από ένα στρατηγικό κυβερνητικό συγκρότημα στο Ραμάντι, προσφέροντας στις ιρακινές δυνάμεις τη πιο σημαντική νίκη τους, μετά την επίθεση των τζιχαντιστών στο Ιράκ πριν από ένα χρόνο». «Όλοι οι μαχητές του Ντάες/Daech (αραβικό ακρωνύμιο του ΙΚ) έχουν φύγει. Δεν υπάρχει καμία αντίσταση».

ΤΕΛΙΚΑ... "ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ"...

Ο Άδωνις αποκλεισμένος κάπου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας να φωνάζει ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
Αφού οι δρόμοι είναι των εργολάβων εσύ γιατί ζητάς βοήθεια απ το κράτος; 
τηλεφώνα του Μπόμπολα.
χαχαχαχαχα

Sofia Lampiki

ΦΩΤΟ-Η εργασία 168 εκατομμύρια παιδιών είναι εις όφελος της “ανταγωνιστικότητας” και της “ανάπτυξης”. Aυτή είναι η “αλήθεια”


Σε αναπτυσσόμενες χώρες με υψηλή ανεργία, δίχως ανεπτυγμένο εκπαιδευτικό σύστημα, η παιδική εργασία δεν προκαλεί εντύπωση. Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Unicef πάνω από 168 εκατομμύρια παιδιά εργάζονται για να επιβιώσουν.
Η παιδική εργασία υπάρχει επειδή κάποιοι είναι έτοιμοι να προσλάβουν παιδιά για να εργαστούν. Και αν η φτώχεια, η ανεργία, η ανέχεια και η ανυπαρξία σχολείων, εξηγούν γιατί υπάρχουν παιδιά που αναγκάζονται να δουλέψουν, δεν εξηγούν γιατί υπάρχουν κάποιοι που επιθυμούν να τα προσλάβουν.

Αποσύρονται οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα από χότσποτ της Σικελίας- Καταγγέλουν άθλιες συνθήκες υποδοχής προσφύγων

Η οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) αποφάσισε να αποσυρθεί από το κέντρο καταγραφής προσφύγων του Ποτσάλο τηςΣικελίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για «τις ακατάλληλες συνθήκες φιλοξενίας» των ανθρώπων.
Παράλληλα με την αποχώρηση του από το Ποτσάλο, τερματίζεται και το πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης» στα υπόλοιπα κέντρα φιλοξενίας της επαρχίας Ραγκούζα, τονίζει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση.
Το κέντρο καταγραφής του Ποτσάλο, ένα από τα πρώτα ευρωπαϊκά hotspots που τέθηκαν σε λειτουργία, «δεν παρέχει ούτε τις ελάχιστες εγγυήσεις για μια αποτελεσματική συνεργασία», συνεχίζουν οι MSF.

Η αποστομωτική απάντηση του σημαιοφόρου του ΒΕΛΟΥΣ στον Κοκό και την πολυδιαφημισμένη αυτοβιογραφία του


Σκληρή απάντηση στον τ. βασιλιά Κωνσταντίνο με την παραίνεση να επανορθώσει και να αποκαταστήσει στο βιβλίο του τη μνήμη του ηρωικού κυβερνήτης του Α/Τ Βέλους Νίκου Παπά, δίνει με ανακοίνωση του ο τότε σημαιοφόρος και νυν αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος.
«Δε θα ασχολιόμουν με το βιβλίο του τέως Βασιλιά «Βασιλεύς Κωσταντίνος- χωρίς τίτλο» που αναφέρεται στην αυτοβιογραφία του, γιατί δεν μου πέφτει λόγος και άλλωστε δεν τον έχω συναντήσει ποτέ, εάν δεν υπέκυπτε στο ατόπημα της «προσβολής μνήμης τεθνεώτος» σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης «στις αναφορές για την διαφυγή του Α/Τ ΒΕΛΟΣ. Με ανακρίβειες και ψεύδη καταφέρεται σε βάρος του ναυάρχου που με την πράξη της Ανταρσίας έδωσε το έναυσμα για την πτώση της χουντικής τυραννίας και αναπτέρωσε το ηθικό του ελληνικού λαού».

Σε κάθε γωνία υπάρχει αστυνομία...

Πάνοπλοι Γερμανοί αστυνομικοί σε ειδικές ασκήσεις για τρομοκρατικές επιθέσεις | AP PHOTO/ MICHALE SOHN
Σε κλίμα αστυνομοκρατίας ένεκα του διαρκούς πια φόβου για τρομοκρατικά χτυπήματα –συνέπεια και της εξωτερικής πολιτικής των κυβερνήσεών τους– οι Ευρωπαίοι ετοιμάζονται να υποδεχθούν «μουδιασμένα» μία νέα, ακόμη πιο... τρομολαγνική χρονιά.
Πολλοί αναλυτές, όπως ο Βρετανός ειδικός σε αμυντικά θέματα Πολ Μπίβερ, προβλέπουν ακόμη έναν χρόνο σε «κόκκινο συναγερμό», καθώς οι υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας θα προσπαθούν να αποτρέψουν «γηγενείς τρομοκράτες», που συνδέονται με το «Ισλαμικό κράτος», από το να εξαπολύσουν επιθέσεις ανάλογες με αυτές του Παρισιού.

«Ευκαιρία για τη Γερμανία οι πρόσφυγες»

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Μέρκελ στα γερμανικά και με... αραβικούς υπότιτλους | Hannibal Hanschke/Pool Photo via AP
Συντάκτης: efsyn.gr
Το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμά της έστειλε η Γερμανίδα καγκελάριος. Η Άνγκελα Μέρκελ χαρακτήρισε «ευκαιρία» για το μέλλον της χώρας της τους πρόσφυγες.
Η μαγνητοσκοπημένη ομιλία της θα μεταδοθεί απόψε από τη δημόσια τηλεόραση ZDF και θα έχει υπότιτλους στα αγγλικά και στα αραβικά στο Ιντερνετ για να γίνει κατανοητή από τα πλήθη των προσφύγων που έχει δεχθεί η Γερμανία.

Παΐσιοι...



Συντάκτης:  Δ.Τ.

Ημουν έτοιμος να σας ευχηθώ για τη νέα χρονιά, όταν το μάτι μου έπεσε σε πρωτοσέλιδα ελληνικών φιλοχουντικών εφημερίδων και ματαιώθηκα. Η μία έγραφε τις εξής... ειδήσεις: «Αποκάλυψη: σατανιστής ο Καρλ Μαρξ», «Μίμης Πλέσσας: ύμνος στη Μασονία», «Αγιορείτης μοναχός: Μετανοήστε κύριε πρωθυπουργέ» και το συγκλονιστικότερο «Τούρκος “Παΐσιος” προέβλεψε την εξαφάνιση των Τούρκων»...