Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Κοινή ανακοίνωση για την δίκη των συλληφθέντων της πορείας ενάντια στην επίσκεψη Μέρκελ 9/10/2012

/var/www/rednotebook.gr/httpdocs/wp content/uploads/2016/01/160110 imagehandler.ashx
Xωρίς αμφιβολία οι μορφές καταστολής και οι πράξεις αστυνομικής αυθαιρεσίας που χαρακτήρισαν την περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά και της «μηδενικής ανοχής» του Ν. Δένδια από την θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη «άφησαν εποχή»: καταστολή των μαζικών λαϊκών κινητοποιήσεων, αστυνομική βία σε βάρος διαδηλωτών και διαδηλωτριών, ρήψη τόνων δακρυγόνων και άλλων χημικών, αναίτιες («προληπτικές») προσαγωγές και συλλήψεις, ακόμη και βασανιστήρια στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ κα.

Τραυματισμός υποψήφιου Εύζωνα στην προεδρική φρουρά , ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο .


ΕΥΖΩΝΕΣ ΚΟΡΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΨΟΝΙΑ!
Τραυματισμός υποψήφιου Εύζωνα στην προεδρική φρουρά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απτην αρχή.
Είναι γνωστό σε όλους το πόσο σκληρή και συχνά εμπλουτισμένη με παράνομες μεθόδους είναι η εκπαίδευση των υποψηφίων στην προεδρική φρουρά, πράγμα που έχουμε πολλές φορές καταγγείλει ως Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων .
Το τελευταίο γεγονός όμως του τραυματισμού του συναδέλφου, αφορά δύο πράγματα τα οποία αξίζουν αναφοράς και σχετίζονται με τα παραπάνω.
Δεν έφτανε η σωματική και ψυχολογική εξάντληση της καθημερινής εκπαίδευσης, στο στρατόπεδο υπήρχε και κρούσμα κοριών στους θαλάμους. 

Αποζημίωση μαμούθ σε οικογένεια στρατιώτη που πέθανε από...αμυγδαλές!

Image
Αποζημίωση μαμούθ 839 χιλιάδων ευρώ για οικογένεια στρατιώτη ο οποίος χάθηκε άδικα από αμυγδαλές κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Ο Άρειος Πάγος με αμετάκλητη απόφασή του δικαίωσε την οικογένεια του νεκρού στρατιώτη που πέθανε από επιπλοκές που άρχισαν από ...τις αμυγδαλές του, αναγνωρίζοντας ότι υπήρξε αμέλεια από τους ιατρούς που κλήθηκαν να χειριστούν το περιστατικό.
Η πυώδης υπετροφία των αμυγδαλών στάθηκε μοιραία για τον μαυροσκούφη, όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο για μια χώρα ευρωπαϊκή.

ΕΤΣΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ 16χρονα παιδιά το ΙΣΡΑΗΛ... ΕΤΣΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Αριστερά η φωτογραφία 16χρόνου παιδιού από την Παλαιστίνη που εκτελέστηκε από ισραηλινούς στρατιώτες.
Δεξιά η φωτογραφία που έδωσε το ναζιστικό Ισραήλ στη δημοσιότητα.
(φώτο: Aris Stathopoylos)

BREAKING: 12 YOUTHS EXECUTED BY TURKISH POLICE IN A HOUSE RAID IN VAN F


10th January 2016
ANF - Van
Special operations police teams raided a house in Van's central Edremit district in the early hours of the morning and executed 12 youths aged between 18 and 25.
According to witnesses, the youths in the house were all in civilian clothes and many of them were shot in the head. Only one Kalashnikov rifle has been found near the bodies of the youths, and it is suspected to have been left near them by police after the executions.

Πρόταση για ισόβια σε μια δίκη-παρωδία

Ο Σπύρος Χαγκαμπιμάνα (τελευταίος στη σειρά, με γένια και καπέλο)
Συντάκτης: Γιάννης Μπασκάκης
Η εισαγγελική πρόταση των «ισοβίων» ήταν η επόμενη πράξη του δράματος που εξελίσσεται στο δικαστήριο του Μπουρούντι σε βάρος του Ελληνα υπηκόου Σπύρου-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα, μετά την άρνησή του να αιματοκυλήσει, ως αξιωματικός της αστυνομίας, τις διαδηλώσεις στη χώρα της Κεντρικής Αφρικής.
Η πρώτη πράξη ξεκίνησε με τη σύλληψη του Σπύρου στις 27 Ιουνίου με την κατηγορία της συμμετοχής σε απόπειρα πραξικοπήματος και συνεχίστηκε με τον αποκλεισμό του από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

Ο ΑΓΡΙΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ…ΤΟΥΡΚΙΑ! (βίντεο)


Πώς στελεχώθηκε το αρχηγείο του Δημοκρατικού Στρατού από Μονίμους Αξιωματικούς

Η ανάρτηση στη μνήμη του  Απεραθίτη Δημοκράτη αξιωματικού Μιχάλη Βαρδάνη, που ερεύνησε καλά και έγραψε το ακόλουθο κείμενο στην αποστρατεία του και λίγο πριν φύγει,  αφού έζησε με τιμή και άξια.
https://kakaras.wordpress.com/
Έλληνες εξόριστοι Αξιωματικοί στη Νάξο και η απόδραση των δώδεκα
(Αξιωματικοί Πίνακα Β΄ στο Δημοκρατικό Στρατό)
του Μιχάλη Βαρδάνη Αντιστρατήγου ε.α. Προέδρου ΣΦΕΑ 1967 – 1974
Ήμουνα μαθητής Δημοτικού όταν στην κοινωνία της Απειράνθου έσκασε η είδηση: Αποδράσανε από τη Νάξο οι εξόριστοι Έλληνες αξιωματικοί! Έτυχε να έχω στενό συγγενή αξιωματικό που υπηρετούσε εκείνη την εποχή στα πολεμικά μέτωπα και το γεγονός της απόδρασης εξορίστων αξιωματικών γεννούσε στο παιδικό μου μυαλό πιεστικά ερωτήματα:

Συντονισμός για το προσφυγικό-μεταναστευτικό, σωματείων, φοιτ. συλλόγων και συλλογικοτήτων: 23-24 Γενάρη διαδηλώνουμε στον Έβρο!

 ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
σωματείων, φοιτ. συλλόγων και συλλογικοτήτων
23-24 ΓΕΝΑΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΕΙΣΟΔΟ-ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ
Το προσφυγικό ρεύμα συνεχίζεται αμείωτο μέσα στο χειμώνα και χιλιάδες πρόσφυγες προσπαθούν να γλιτώσουν από την κόλαση του πολέμου στη Μέση Ανατολή, από τη διάλυση των χωρών καταγωγής τους και την ακραία φτώχεια και εξαθλίωση που έχει επιβάλλει ο ιμπεριαλισμός και οι διεθνείς στρατιωτικοί και οικονομικοί μηχανισμοί του.

O Π.Καμμένος θέλει Υποχρεωτικά τις φτωχές Γυναίκες στον Στρατό για να Εκπαιδευτούν στον Πόλεμο κατά του εχθρού λαού

Οι Τσίπρας Καμμένος οραματίζονται μια Ελλάδα Ισραήλ των Βαλκανίων. Δεν σταματούν οι σχεδιασμοί τους στο νομοσχέδιο για την θητεία, καθώς ακολουθούν πλήθος νόμων-ρυθμίσεων. Ξεχωρίζουμε το δημοσίευμα για την Στράτευση των Γυναικών, την Παλαϊκή Άμυνα, τη Πολεμική Βιομηχανία, την αναδιοργάνωση της Εκπαίδευσης (και την σχέση της με την πολεμική βιομηχανία), με προσανατολισμό ένα νέο αστικό παραγωγικό μοντέλο, διεθνοποιημένο, ενταγμένο στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και τους πολέμους της. Και όλα αυτά φέρουν την υπογραφή του Κώστα Ήσυχου, ενσωματώνουν ακόμη και τις απαιτήσεις της ναζιστικής Χρυσής Αυγής! Όλη η δημόσια κουβέντα του αστικού πολιτικού κόσμου και όσες διαφωνίες υπάρχουν αφορούν αυτές τις εξαγγελίες. Για το ίδιο το ν\σ δε μιλάει κανείς, η συμφωνία είναι δεδομένη.
Στράτευση στις γυναίκες

Γιατί ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ δεν παίρνουν θέση για το νομοσχέδιο για τη θητεία;

Γιατί ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ δεν παίρνουν θέση, γιατί δεν καταδικάζουν και δεν συμμετέχουν στην πάλη ενάντια στα εχθρικά αυτά μέτρα για την νεολαία, με Κίνημα Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ με τίτλο «Κατέθεσε νομοσχέδιο για τις μεταθέσεις οπλιτών» (24/12/2015), το οποίο αποτελεί απλή παρουσίαση επιλεγμένων πτυχών του νομοσχεδίου.
Τα ερωτήματα είναι εύλογα. Γιατί δεν παίρνουν θέση;

Η στρατιωτική θητεία των γυναικών, η «ισότητα» και το ΝΑΤΟ


Το θέμα της καθιέρωσης στρατιωτικής θητείας για τις γυναίκες βρέθηκε στην επικαιρότητα λίγο πριν το τέλος του έτους, χάρη σε σχετικές δηλώσεις του υπουργού Αμυνας, Π. Καμμένου. Ο εν λόγω υπουργός και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, του κυβερνητικού εταίρου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε αρχικά λόγο για το ενδεχόμενο καθιέρωσης υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για όσες γυναίκες σκοπεύουν στη συνέχεια να ενταχθούν σε Σώματα Ασφαλείας, δηλαδή στην Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, δείχνοντας έτσι την κατεύθυνση της παραπέρα στρατιωτικοποίησης των Σωμάτων αυτών. Μετά από λίγες μέρες, επανήλθε συνδέοντας αυτήν τη φορά την εθελοντική στράτευση των γυναικών με την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν, όπως ισχυρίστηκε, στο στράτευμα. Το πρόβλημα των ελλείψεων σε δυναμικό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με την καθιέρωση εθελοντικής εξάμηνης θητείας για τις γυναίκες.

Σφίγγει τον πολεμικό κλοιό η Τουρκία εναντίον του αγωνιζόμενου Κουρδικού λαού

A.P., AFP, REUTERS
Οι συγκρούσεις σωμάτων ασφαλείας - Κούρδων είναι συνήθεις στη ΝΑ Τουρκία.

Εντείνονται οι επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού κατά των Κούρδων ανταρτών στη νοτιοανατολική Τουρκία, ενώ προκαλεί μεγάλη ανησυχία το συμπέρασμα των τουρκικών αρχών για το συμβάν της 23ης Δεκεμβρίου στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία καθαρίστρια και να υποστούν ζημίες πολλά αεροσκάφη. Σύμφωνα με την τουρκική εισαγγελία, τουλάχιστον τέσσερις οβίδες όλμου ερρίφθησαν εναντίον των σταθμευμένων αεροσκαφών από μια δασική περιοχή που απέχει περίπου δύο χιλιόμετρα από τον αερολιμένα. Μάλιστα, μια ομάδα που φέρει την επωνυμία «Ιέρακες της Ελευθερίας του Κουρδιστάν» είχε αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, υποστηρίζοντας πως αποτελεί εκδίκηση για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούν οι ένοπλες δυνάμεις στη νοτιοανατολική χώρα.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ-Ενδεχόμενη επαναπροσέγγιση Τουρκίας- Ισραήλ, το διεθνές περιβάλλον και οι θέσεις της Ελλάδος του Ιπποκράτη Δασκαλάκη


Έχουν πυκνώσει την τελευταία εβδομάδα τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε μια επικείμενη επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με το Ισραήλ. Ως αίτια της πιθανής εξομάλυνσης των σχέσεων αναφέρονται τα ενεργειακά ζητήματα και η ενεργός εμπλοκή της Ρωσίας στη Συρία, εξελίξεις που αμφότερες δημιουργούν νέα δεδομένα στις ισορροπίες της περιοχής. Φυσικά από τα δημοσιεύματα δεν λείπουν οι ανησυχίες για το μέλλον των τριμερών σχέσεων Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ ενόψει ενός επαναπροσδιορισμού σχέσεων και συμμαχιών. Συγχρόνως όμως και για άλλη μια φορά αναδεικνύεται, η εκ μέρους των ελληνικών ΜΜΕ μονόπλευρη και απλουστευμένη αντιμετώπιση των πολύπλοκων διεθνών ισορροπιών υπό το πρίσμα ενός «παιχνιδιού μηδενικού αθροίσματος-zero-sum game» ή των ακραίων επιλογών«φίλος ή αντίπαλος».

Η Τουρκική Αεροπορική Στρατηγική κατά τον 21ο Αιώνα και οι επιπτώσεις της στην Νοτιανατολική Μεσόγειο

Ένα πασίγνωστο ρητό, λέει ότι οι στρατηγοί πολεμούν στον προηγούμενο πόλεμο. Επισημαίνει δηλαδή το προφανές, ότι ο πόλεμος ως κοινωνικό φαινόμενο , δεν μπορεί να μετρηθεί και να αναλυθεί πλήρως επιστημονικά , ότι δεν έχουμε τον τρόπο να διεξάγουμε πολεμικά “πειράματα” σε πραγματικές συνθήκες και ως εκ τούτου η μόνη πηγή πραγματικής εμπειρίας , είναι η ιστορία με όλες όμως τις στρεβλώσεις και τους κινδύνους που συνεπάγεται αυτό. 

Η Άγκυρα στρατηγικός όμηρος των Ηνωμένων Πολιτειών

Του Χρήστου Μηνάγια Το 2015 ήταν μια πολύ δυσμενής χρονιά για την εξωτερική πολιτική της Τουρκίας. Τούτο, κατά βάση, οφείλεται τόσο στις λανθασμένες εκτιμήσεις, όσο και στο λανθασμένο σχεδιασμό της τουρκικής στρατηγικής. Εν προκειμένω θα λέγαμε ότι η φαντασιόπληκτη πολιτική «των μηδενικών προβλημάτων με τους γείτονες» του δόγματος Νταβούτογλου είχε ως συνέπεια την αποδυνάμωση του ρόλου της Άγκυρας στη Μέση Ανατολή δεδομένου ότι: 

Πλουτοπαραγωγικές πηγές & γεωπολιτική: Πίσω σ’ άλλες εποχές;

Στο νοτιοδυτικό Ιράν υπάρχουν τα όρη Zagros στα οποία συναντώνται η ασιατική με την αραβική τεκτονική-γεωλογική πλάκα. Εκεί ξεκίνησε η ιστορία του ιρανικού πετρελαίου στις αρχές του 19ου αιώνα.
Σωτήρης Ν. Καμενόπουλος
Υποψήφιος Διδάκτωρ Πολυτεχνείου Κρήτης
Από τότε διάφοροι Ευρωπαίοι εξερευνητές μαζί με γεωλόγους προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τις περιοχές της Μέσης Ανατολής αναζητώντας πετρέλαιο. Η σπίθα για την εξερευνητική περιέργεια άναψε από την εργασία ενός Γάλλου γεωλόγου-μηχανικού-αρχαιολόγου (Jean-Jacques de Morgan 1857-1924).

Δύο Ρώσοι στρατηγοί που πρωταγωνίστησαν στα γεγονότα της Κριμαίας νεκροί σε μια εβδομάδα

Μπορεί να αποτελεί σύμπτωση; Δεν αποκλείεται, αλλά σε μια εποχή που η συνομωσιολογία δίνει και παίρνει εμείς στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ οφείλουμε να καταθέσουμε την είδηση της οποίας γίναμε κοινωνοί και καθείς από εκεί και πέρα δύναται να εξάγει τα συμπεράσματά του.
Πρόκειται λοιπόν για δύο περιστατικά "Ύποπτων" θανάτων Ρώσων υψηλόβαθμων στρατιωτικών που εμπλέκονται στα γεγονότα της Κριμαίας.

Τουρκία: Κάποιοι το βράδυ αιφνιδίασαν τον τουρκικό στρατό

Το πρωί οι Τούρκοι αντίκρισαν ένα τεράστιο PKK στην πλαγιά ενός βουνού
Έντονο εκνευρισμό προκάλεσε στις τουρκικές στρατιωτικές αρχές το θέαμα το πρωί σε ένα λόφο της ορεινής περιοχής Manisa, καθώς αντίκρισαν γραμμένη με πέτρες στο δάσος, σε μέγεθος ορατό από μακριά τη συντομογραφία του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος, εναντίον του οποίου η Άγκυρα διεξάγει ένα ακήρυχτο πόλεμο.

Πανό των οπαδών της ΑΕΚ εναντίον του Μάκη Ψωμιάδη!


Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ φρόντισαν με ένα πανό να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην κίνηση της ΠΑΕ να στείλει στεφάνι στην κηδεία του Μάκη Ψωμιάδη.
Η κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ να στείλει λουλούδια στην κηδεία του πρώην ισχυρού άνδρα της ομάδα, Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορούταν για υπεξαίρεση χρημάτων από το σύλλογο, προκάλεσε αρκετή κουβέντα. 
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης πήραν θέση με πανό στο ματς με την Ξάνθη, δείχνοντας την αντίθεσή τους στην κίνηση αυτή. «Η ΠΑΕ συγχωρεί, ο λαός της ΑΕΚ ποτέ», έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που σηκώθηκε στο κομμάτι των οργανωμένων.

Η «ελληνοφοβία» του ιταλικού κράτους και η υπόθεση των πέντε φοιτητών

του Μάρκου Βογιατζόγλου*

Αυτές τις μέρες το Συμβούλιο Εφετών εξετάζει μια περίεργη υπόθεση. Προ διμήνου, οι δικαστικές αρχές του Μιλάνου εξέδωσαν Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης (ΕΕΣ) ζητώντας την έκδοση πέντε Ελλήνων φοιτητών για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους σε επεισόδια, κατά την διαδήλωση της Πρωτομαγιάς του 2015 στην ιταλική πόλη. Το Συμβούλιο Εφετων πρέπει να αποφασίσει εάν υφίσταται νομική βάση για την έκδοση των φοιτητών ή εάν θα δικαστούν στη χώρα μας, βάσει των στοιχείων που έχουν συλλέξει οι ιταλικές αρχές.
Ας το ξεκαθαρίσουμε ευθύς εξαρχής: οι Πέντε δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να εκδοθούν στην Ιταλία. Σημειώνω περιληπτικά τα κύρια επιχειρήματα που στηρίζουν αυτήν τη θέση:

Λιβύη: Προετοιμασίες για μια νέα επέμβαση;


Tου Παναγιώτη Γαβάνα
Μετά την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη το 2011 η χώρα σπαράσσεται από έναν ατελείωτο εμφύλιο πόλεμο. Σήμερα ουσιαστικά είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια. Το ανατολικό και ένα μέρος της νότιας Λιβύης με έδρα το Τομπρούκ που υποστηρίζεται από τους δυτικούς, ένα τμήμα της κεντρικής και δυτικής Λιβύης με έδρα την Τρίπολη και τη νοτιοδυτική Λιβύη που ελέγχεται από δυνάμεις των Τουαρέγκ. Παράλληλα, στη βόρεια Λιβύη το «Ισλαμικό Κράτος» (IS), εκμεταλλευόμενο τον εμφύλιο πόλεμο, αναπτύσσεται με προπύργιο την πόλη Σύρτη, ενώ σε μια σειρά περιοχές έχουν σταθερές βάσεις διάφοροι φύλαρχοι.

Ο προβοκάτορας Σαουδική Αραβία


Πηγή: Λεωνίδας Βατικιώτης – «Επίκαιρα»
Φωτιά στην πιο ήσυχη -σχετικά πάντα- γωνιά της Μέσης Ανατολής απειλεί να βάλει η Σαουδική Αραβία μετά τον αποκεφαλισμό το Σάββατο 2 Ιανουάριου τεσσάρων σιιτών κληρικών, μεταξύ των οποίων και ο Νιμρ αλ Νιμρ, σημαίνουσα μορφή του σιιτικού κινήματος στη χώρα. Ο σιίτης κληρικός καταδικάστηκε κατηγορούμενος για τρομοκρατία στην εσχάτη των ποινών για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στα ανατολικά της χώρας, όπου κατοικεί το 10% των σιιτών και όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα ενεργειακά αποθέματα, οι οποίες συγκλόνισαν το Βασίλειο των Σαούντ το 2011, στα απόνερα της «αραβικής άνοιξης». Να σημειωθεί ότι όλα τα ρεπορτάζ του διεθνούς Τύπου περιγράφουν τον αποκεφαλισθέντα σιίτη ως αμετακίνητο στις απόψεις του μεν, μετριοπαθή ωστόσο!


Πωλείται "καθαρό" το Alter - Στήνεται η Real TV.

xatizonikolaou yios koyrisΠρόσκληση ενδιαφέροντος για την εξαγορά του καναλιού...
Και έτσι ξαφνικά πωλείται το Alter! Ο τηλεοπτικός σταθμός που δεν υπάρχει στον αέρα από το 2012, που έχει...
αφήσει απλήρωτους τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζομένους του, που άφησε χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο.
Αυτό το Alter του οποίου η εταιρεία πτώχευσε... τώρα πωλείται ως εμπόρευμα σε πλειστηριασμό! Η ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την πώληση του καναλιού βγήκε από τον σύνδικο της ιδιοκτήτριας εταιρείας “Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε” δικηγόρο Ευάγγελο Μπέη ο οποίος τονίζει πως μαζί με την πώληση του Alter ο ενδιαφερόμενος θα πάρει και την “άδεια της συμμετοχής του στη Digea”!

Πάτρα: Άγριο κράξιμο στην Σία Αναγνωστοπούλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο στόχαστρο μερίδας πολιτών οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 25 χρόνων από τη δολοφονία Νίκου Τεμπονέρα βρέθηκε η αναπληρώτρια υπουργός παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου η οποία εκπροσωπούσε το υπουργείο...
Μόλις ακούστηκε το όνομα της Σίας Αναγνωστοπούλου προκειμένου να καταθέσει στεφάνι μερίδα από τους παρευρισκόμενους φώναξαν συνθήματα διαμαρτυρίας για την κυβερνητική πολιτική και γιουχαΐσματα.