Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ

34gv6adΣε ζώνη αστικού πολέμου μεταβάλλεται η νοτιοανατολική Τουρκία. 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ...

Μαχητές του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) πυροδότησαν μια βόμβα στην άκρη του δρόμου στη νοτιοανατολική επαρχία Σιρνάκ κατά την διάρκεια της νύχτας, σκοτώνοντας τρεις αστυνομικούς και τραυματίζοντας άλλους τέσσερις ανατινάζοντας ένα θωρακισμένο όχημα, σύμφωνα με τις πηγές ασφαλείας .
Οι αναφορές δείχνουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 23:30 στην περιοχή Ιντίλ Σιρνάκ όταν PKK μαχητές πυροδότησε μια βόμβα στην άκρη του δρόμου κατά τη διέλευση του ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο της Στρατοχωροφυλακής ! (φώτο)

Απειλούν με μηνύσεις-θα μας βρουν απέναντί τους


Με μήνυση απειλεί ο δήμαρχος του Δήμου Μεγάρεων Γρηγόρης Σταμούλης το συντονιστικό αγώνα για την ανακοίνωση που μιλά για τις εγκληματικές ευθύνες του δήμου σε σχέση με το θάνατο του εργαζόμενου, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου Μεγαρέων Ιερόθεος Καστάνης λέει πως παρόλο που ο ίδιος και η ΠΟΕ ΟΤΑ διαφωνούν με την εργασία των 5μηνων στην καθαριότητα, δεν υπάρχει τίποτα παράνομο σ αυτό. 
Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον αν δεν ήταν μακάβριο, το πώς προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα συσκοτίζοντας την πραγματικότητα βασιζόμενοι στο ότι η κοινή γνώμη πολλές φορές πιστεύει πως μεταξύ δύο αντικρουόμενων πλευρών η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί όταν η μία πλευρά λέει κατάφωρα ψέματα.

ΒΙΝΤΕΟ- φονταμενταληστές τρομοκράτες του ISIS πολεμούν μαζί με τους ΝΑΖΙ Ουκρανούς πολιτοφύλακες του Τάγματος ΑΖΟΦ στο Donbass


New video series has been released which shows clearly that several extremist ISIS-terrorists have joined Ukrainian Nazi-battallion "Azov" and members of AZOV-ISIS are taking part in civil war in Donbass today. 
More videos:

Ρίξε στο γυαλί… θάνατο και πόνο

Aυτό που δοκιμάζει τα όρια του τηλεθεατή στο οκτάλεπτο τηλεοπτικό ρεπορτάζ που μετέδωσε χτες το βρετανικό δίκτυο SkyNews από το ναυάγιο της Παρασκευής έξω από τη Σάμο, με γκρο πλαν σε ανθρώπους που πνίγονταν και στα άψυχα σώματα τριών προσφυγόπουλων που μεταφέρονταν στο ανοιχτό φέρετρο, δεν είναι μόνο η μετατροπή της απώλειας της ζωής και του πόνου σε τηλεοπτικό προϊόν, αλλά και η απροκάλυπτη προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί ο θάνατος και ο πόνος σαν εργαλείο προπαγάνδισης των πιο συντηρητικών πολιτικών της Ε.Ε. στο προσφυγικό.

Στηρίζει και την ισραηλινή κατοχή η κυβέρνηση Τσίπρα;

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz η Ελλάδα, η Κύπρος και η Ουγγαρία ειναι οι μόνες χώρες που στηρίζουν το Ισραήλ ενάντια στην ευρωπαϊκή απόφαση, η οποία μεταξύ άλλων ζητά σαφή σήμανση των προϊόντων που προέρχονται απο κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη
Για άλλη μια φορά στο πλευρό του κράτους του Ισραήλ βρίσκεται η κυβέρνηση Τσίπρα,καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, του EU-OBSERVER επιχείρησε να μπλοκάρει απόφαση της ΕΕ εναντίον των παράνομων επικοισμών σε κατεχόμενα Παλαιστινιακά εδάφη.
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα του EU-OBSERVER.

Τουρκία: Σφοδρές συγκρούσεις σε κουρδικές περιοχές

Image

Δύο άμαχοι πολίτες και πέντε μέλη των δυνάμεων ασφαλείας σκοτώθηκαν από συγκρούσεις και επιθέσεις σε περιοχές της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου κατοικεί κυρίως κουρδικός πληθυσμός, ανακοίνωσαν σήμερα οι δυνάμεις ασφαλείας.
Ένας 35χρονος άνδρας, πατέρας τριών παιδιών, σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του στην πόλη Τσιζρέ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία, εν μέσω μαχών που μαίνονταν μεταξύ ανταρτών του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) και δυνάμεων ασφαλείας, τόνισε ένας αξιωματούχος, που ζήτησε να μην κατονομαστεί. Ένας άλλος άνδρας, ηλικίας 36 ετών, έπεσε νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι, ενώ βοσκούσε το κοπάδι του, έξω από την πόλη, πρόσθεσε ο αξιωματούχος. Πυροβολισμοί και ήχοι εκρήξεων ακούγονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πόλη, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΘΛΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Την ώρα που ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος προωθεί την ψήφιση νομοσχεδίου για τη θητεία που προβλέπει μεταξύ άλλων ότι οι έφεδροι γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν το «ΑΓΡΟΤΙΚΟ» τους κατά τη διάρκεια της θητείας- που επιβλήθηκε ως υποχρεωτικό στα Μνημονιακά χρόνια-, αφήνοντας πλήθος μονάδων χωρίς γιατρούς για να καλύψουν φθηνά και πρόχειρα τις ανάγκες ακριτικών περιοχών.
Μια επώνυμη καταγγελία που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ από συνάδελφο φαντάρο που υπηρετεί στο Στρατόπεδο Κανδυλάπτη 644 Μ/Κ ΤΠ αποκαλύπτει τον απαράδεκτο και επικίνδυνο τρόπο που αντιμετωπίζει τους στρατιώτες το μόνιμο ανώτερο στελεχικό δυναμικό του Υγειονομικού.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΓΙΑ ΑΝΙΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, 107 ΜΜΠ ΠΕΠ ΣΤΟ ΚΟΥΦΟΒΟΥΝΟ


Διαμαρτύρονται οι συνάδελφοι φαντάροι που υπηρετούν στη μονάδα 107 ΜΜΠ-ΠΕΠ στο στρατόπεδο Χατζηπεντή, Κουφόβουνο για τις άνισες υπηρεσίες.
Όπως λένε χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη μονάδα, παρά το γεγονός ότι έχει την ίδια επάνδρωση με τις υπόλοιπες, έχει αναλάβει πολύ περισσότερες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα το ατελείωτο χώσιμο των συναδέλφων.
Μήπως το ΓΕΣ μπορεί να ρίξει μια ματιά;

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   Diktiospartakos.blogspot.com

Καταδρομείς του τουρκικού στρατού στο κέντρο του Ντιγιαρμπακίρ

Ειδικές δυνάμεις καταδρομέων του τουρκικού στρατού αναπτύχθηκαν στο ιστορικό κέντρο του Ντιγιαρμπακίρ, της μεγαλύτερης πόλης της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου πάνω από ένα μήνα μαίνονται οι μάχες μεταξύ των τουρκικών δυνάμεων και των μελών του κουρδικού ΡΚΚ
Τα τουρκικά μέσα μετέδωσαν ότι τάγμα περίπου 200 ανδρών των επίλεκτων ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού έχουν μεταφερθεί από τη δυτική Τουρκία στο Ντιγιαρμπακίρ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κουρδική εξέγερση.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ»

Ο ΥΕΘΑ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΕ ΑΣΚΕΡΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ
ImageΑυτό το ανεπανάληπτο αστικό, αντιδραστικό, εθνικιστικό και φιλοπόλεμο μόρφωμα, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κάνει πράξη τις πιο αποκρουστικές απαιτήσεις των πολιτικών αποβρασμάτων της Σαμαρικής Δεξιάς η οποία βρίσκει την συνέχεια της στη ΝΔ του Μητσοτάκη και του Μπουμπούκου, επίσης της δολοφονικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Δεν σταματά να προκαλεί, καθώς τη βάρβαρη ταξική της επίθεση, με αιχμή του δόρατος το αντιασφαλιστικό έκτρωμα και το στρατολογικό νομοσχέδιο της μαύρης εργασίας και της διάλυσης της εργατικής τάξης μέσω του εθελοντισμού και των μορίων, επιχειρεί να συγκαλύψει για μια ακόμη φορά με τον εθνικισμό.

23 / 24 Γενάρη! Και από τις δυο πλευρές του φράχτη ενωμένοι για το γκρέμισμα του, για την αλληλεγγύη, για τη μαχητική αντίσταση στον πόλεμο και τον ολοκληρωτισμό!

Ελληνες πανεπιστημιακοί υπέρ τών διωκόμενων Τούρκων ακαδημαϊκών


Η τουρκική κυβέρνηση και ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν κηρύξει από το καλοκαίρι πόλεμο ενάντια στους λαούς στα νότια της χώρας που διεκδικούν τα αυτονόητα: μια ζωή με αξιοπρέπεια την οποία να μπορούν να διαφεντεύουν.
Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε με κατάπληξη ένα κυνήγι μαγισσών που πλήττει την ελευθερία του λόγου και τους δημοκρατικούς θεσμούς: 1.158 ακαδημαϊκοί από 89 πανεπιστήμια στην Τουρκία (ιδιωτικά και δημόσια), οι οποίοι υπέγραψαν ένα κείμενο που καλούσε την τουρκική κυβέρνηση να σταματήσει τη συνεχιζόμενη βία στις κουρδικές περιοχές και να επανεκκινήσει τις ειρηνευτικές διαδικασίες, διώκονται με την κατηγορία της προσβολής της τουρκικότητας/τουρκικού έθνους (άρθρο 301 του τουρκικού συντάγματος) και της υπόθαλψης τρομοκρατικής προπαγάνδας (αντιτρομοκρατικός νόμος).

Σάμος: Καταδίκη «εις θάνατον» χωρίς ασθενοφόρα

ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ!

Επτά άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους την τελευταία διετία στη Σάμο, εξαιτίας της υποστελέχωσης των ασθενοφόρων ΕΚΑΒ, με αποτέλεσμα ένα και μόνο να είναι καθημερινά σε βάρδια!
Τελευταίο θύμα αυτής της τραγικής κατάστασης στο χώρο της υγείας, ένας 48χρονος κάτοικος του ορεινού χωριού των Βουρλιωτών, που ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του πάνω σε καρότσα ημιφορτηγού(!) το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου 2016. Σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων του, αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού του. Το μοναδικό ασθενοφόρο της βάρδιας δεν ήταν διαθέσιμο καθώς βρισκόταν σε περιστατικό στο δυτικό άκρο της Σάμου, το χωριό Λέκκα. Οι συγχωριανοί του έσπευσαν σε βοήθεια προκειμένου να τον μεταφέρουν με ίδια μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου. Κατά τη διαδρομή, ο άνθρωπος κατέληξε…

ΝΕΟ PΟWER GAME ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ Η επιστροφή του αμερικανικού Στόλου στη Μεσόγειο

«Η παγκόσμια κυριαρχία κρίνεται στους ωκεανούς» ήταν για δεκαετίες το δόγμα που ακολούθησε η Ουάσιγκτον και πριν από αυτήν η Βρετανική Αυτοκρατορία.

Στο βιβλίο του με τίτλο «Το σχέδιο για τη διατήρηση της θαλάσσιας κυριαρχίας» ο αρχηγός του Αμερικανικού Ναυτικού, ναύαρχος Τζον Ρίτσαρντσον, επισημαίνει ότι για «240 χρόνια το Αμερικανικό Ναυτικό αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της αμερικανικής ασφάλειας και ευημερίας».
Πλέον για πρώτη φορά μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου η Ουάσιγκτον αισθάνεται να απειλείται η θαλάσσια παντοκρατορία της από τη Ρωσία αλλά και την Κίνα.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!


ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΙΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ;
Άσκηση περιπόλου Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου άσκηση της Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ. σε ορεινή περιοχή του νομού Αττικής.
Η άσκηση περιλάμβανε μάθημα θεωρητικής εκπαίδευσης πάνω σε αντικείμενα οργάνωσης και εκτέλεσης αναγνωριστικής περιπόλου, και πρακτική εκπαίδευση πάνω σε αντικείμενα αναγνώρισης, κρούσης, ενέδρας, απεμπλοκής από ενέδρα και διαφυγής ομάδος. 
Εκ της διοικήσεως

Intracom: Πιο «μέσα» στο Patriot, το 40% πάει σε συνεργάτες! KAI ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Μπορεί συνήθως να αναρτώνται συστηματικά τα Δελτία Τύπου που εκδίδει η ελληνική αμυντική βιομηχανία με σκοπό την ανάδειξη του έργου και των προσπαθειών τους να επιβιώσουν σε ένα περιβάλλον απαγορευτικό όσον αφορά στη στήριξη από τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και παρόλα αυτά να εξάγουν υλικό ύψους 250 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, η σημερινή ενημέρωση της Intracom προσφέρεται για να εστιάσει κανείς σε κάτι διαφορετικό.

Υπερψηφίστηκαν αντιδραστικές τροποποιήσεις για τη διευκόλυνση έκδοσης ατόμων στον Καναδά (VIDEO)


Με τις ψήφους της συγκυβέρνησης, της ΝΔ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων υπερψηφίστηκε το σχέδιο νόμου «Κύρωση των διορθωτικών τροποποιήσεων της Σύμβασης Έκδοσης μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης του Καναδά δι’ ανταλλαγής ρηματικών διακοινώσεων», με το οποίο διευκολύνεται η διαδικασία έκδοσης ατόμων στον Καναδά. Η Χρυσή Αυγή ψήφισε «παρών».

ΝΕΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ-ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡ ΛΙΑΖΟΝΤΑΙ…

180120162135298751000Νομαρχία : 2 νεκροί και 10 τραυματίες

Η νομαρχία Σιρνάκ ανακοίνωσε πως στην επίθεση με ρουκέτες που οργάνωσαν μέλη του ΠΚΚ σε αστυνομικό όχημα, 2 αστυνομικοί έγιναν μάρτυρες και 10 τραυματίστηκαν.
……………….
http://www.dha.com.tr/sirnakta-polis-servisine-roketatarli-saldiri_1116134.html
18/1/2016
Ένοπλη σύγκρουση στο Ντιγιαρμπακίρ : 1 μάρτυρας

"Η Τουρκία αντιμέτωπη με τους τζιχαντιστές και τους Κούρδους μαχητές"! Θα αντέξει;

Image
Του Μαρκ Σεμό*
Η Τουρκία, που γνώρισε προ ημερών μια πολύνεκρη επίθεση αυτοκτονίας, βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τους τζιχαντιστές όσο και με την κουρδική εξέγερση. Θύμα του αυξανόμενου αυταρχισμού του προέδρου της, η Άγκυρα ανησυχεί τους Δυτικούς.
Για πολύ καιρό, οι ισλαμοσυντηρητικοί που κυβερνούν την Τουρκία θεωρούσαν ότι οι τζιχαντιστές ήταν αποτελεσματικοί μαχητές τόσο εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Ασαντ, η ανατροπή του οποίου αποτελούσε πρώτη προτεραιότητα της Άγκυρας, όσο και εναντίον των Κούρδων. Μόνο το περασμένο καλοκαίρι άρχισε πραγματικά η Άγκυρα να πολεμά το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο μέχρι τότε υποτιμούσε. Οι αρχές υποστηρίζουν τώρα ότι έχουν να κάνουν με μια διπλή τρομοκρατική απειλή: Το Ισλαμικό Κράτος, αλλά και το ΡΚΚ.

Κάμερον προς μουσουλμάνες: Ή θα μάθετε αγγλικά ή… απέλαση

Κάμερον προς μουσουλμάνες: Ή θα μάθετε αγγλικά ή… απέλαση - Media
Oι μουσουλμάνες που δεν χειρίζονται επαρκώς την αγγλική γλώσσα θα μπορούσαν στο εξής να απελαύνονται από τη Βρετανία, προειδοποίησε σήμερα ο συντηρητικός πρωθυπουργός της χώρας Ντέιβιντ Κάμερον, μια απειλή που έχει στόχο, σύμφωνα με τον ίδιο, να εξαλείψει τα φαινόμενα διακρίσεων λόγω του φύλου εντός της μουσουλμανικής κοινότητας.
«Εφεξής, θα λέμε: εάν δεν βελτιώσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τη γλώσσα, αυτό θα μπορούσε να ζημιώσει τη δυνατότητά σας να παραμείνετε στη Βρετανία. Αυτό θα βοηθήσει τους άνδρες που εμποδίζουν τις συντρόφους του να ενσωματωθούν, να κατανοήσουν ότι υπάρχουν επιπτώσεις» έγραψε ο Ντέιβιντ Κάμερον σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Times.

"Αγιος" σκοταδισμός και το τροπάρι «περί απολεσθέντων εσόδων». (Βίντεο)


Του Γ. Γ.
 Δεν υπάρχει τομέας της κοινωνικής μας ζωής που οι «άγιοι» αρχιρασοφόροι να μην εκδηλώνουν τον σκοταδισμό από τον οποίο διακατέχονται. Όταν μάλιστα πρόκειται να εφαρμοστεί ένα αστικοφιλελεύθερο –που υπάρχει σε όλα τα λεγόμενα πολιτισμένα κράτη- το οποίο όμως περιορίζει τα «όβολα» που παντελωνιάζουν από το θρησκόληπτο «ποίμνιο» τους, τότε γίνονται έξαλλοι,  επιδιδόμενοι σε σκοταδιστικά τροπάρια από τον άμβωνα του .. μπακιροκοφτείου τους.
Το πρόσφατο κήρυγμα τους και μάλιστα με την «βούλα» της «ιεράς» Συνόδου τα λέει όλα. Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, οι δεσποτάδες συζήτησαν, λέει, για την καύση των νεκρών και την αποτέφρωση και κατέληξαν στο να βγάλουν φιρμάνι ότι «δεν διακρίνουν ιδιαίτερες διαφορές μεταξύ της σύγχρονης αποτέφρωσης των νεκρών και της διαδικασίας ανακύκλωσης απορριμμάτων»! Ολο «χριστιανική αγάπη» οι διαπιστώσεις των «αγίων» της «επικρατούσας θρησκείας». (Ασχετο: Κάτι τέτοιες στιγμές θυμάμαι ένα αναρχικό σύνθημα που λέει ότι «όταν ο τελευταίος μπάτσος κρεμαστεί από τα έντερα του τελευταίου παπά, τότε ο λαός θα ευτυχήσει»).

Δεκάδες νεκροί εργάτες στα κάτεργα της Samsung

Δεκάδες είναι οι εργάτες της νοτιοκορεάτικης Samsung που έχουν προσβληθεί και πεθάνει από λευχαιμία και άλλες μορφές καρκίνου ή υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες που προκλήθηκαν από χρόνια έκθεση στα χημικά που χρησιμοποιούνται στα εργοστάσια της εταιρίας για την επεξεργασία των κυκλωμάτων των ηλεκτρονικών συσκευών που παράγει.

Οι ηλικίες των νεκρών εργατών και εργατριών κυμαίνονται μεταξύ 20 και 30 χρόνων, ενώ η εταιρία αρνείται ακόμα και σήμερα να αποκαλύψει τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Αντ’ αυτού, προτείνει στα θύματα και στους συγγενείς τους χρηματικές αποζημιώσεις, με τη δέσμευση από τη μεριά τους ότι δε θα κινηθούν εναντίον της νομικά

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ – ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ – ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΕΕ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΔΗΜΩΝ
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ