Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ο γιος αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού που σκοτώθηκε στα Ίμια ρίχνει σκληρό άκυρο στη Χρυσή Αυγή

first-world-war-helmetsΤζάμπα πήγαν οι συγκεντρώσεις τόσα χρόνια
Χωρίς να το παίζουμε φωτεινοί παντογνώστες ώστε να σας πούμε τι έγινε εκείνο το βράδυ του 1996 στα Ίμια, μπορούμε με βεβαιότητα να σας πούμε πως σημασία δεν έχει τι έγινε εκείνο το βράδυ στα Ίμια. Στο κάτω κάτω, δύο γειτονικές χώρες μπορούν κααααάποια στιγμή να λύσουν τα προβλήματά τους και να σταματήσουν τις εχθροπραξίες. Όπως το έκαναν η Γερμανία με τη Γαλλία, μετά από δύο (2) παγκόσμιους πολέμους όπου σφάχτηκαν μεταξύ τους και αρκετούς μη παγκόσμιους πολέμους μεταξύ τους. Κάποια στιγμή τα βρήκανε.

ΜΑΓΚΙΑ...Ποδοσφαιριστές διαμαρτύρονται για τις χαμένες ζωές προσφύγων ΒΙΝΤΕΟ

O διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα, και οι ποδοσφαιριστές κάθισαν στον αγωνιστικό χώρο, για να διαμαρτυρηθούν. Ο λόγος της διαμαρτυρίας ότι «χάνονται» καθημερινά άνθρωποι στο Αιγαίο στην προσπάθειά τους να βρουν ένα καλύτερο μέλλον.
Η καθιστική διαμαρτυρία κράτησε 2,5 λεπτά, οι ποδοσφαιριστές σηκώθηκαν να ξεκινήσουν το παιχνίδι ενώ το σύνολο των θεατών τους χάρισε ένα μεγάλο σε διάρκεια χειροκρότημα επιδοκιμάζοντας αυτή τη μικρή συμβολική αλλά γεμάτη ανθρωπιά ενέργεια.

Ναζιστική πρόκληση από τον Αρσένι Γιάτσενιουκ: «Σοβιετική εισβολή στην Γερμανία και την Ουκρανία το 1941»!

«Όλοι μας θυμόμαστε καθαρά μέχρι σήμερα την σοβιετική εισβολή στηνΓερμανία και την Ουκρανία...και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να ξανασυμβεί»είπε ο ουκρανός πρωθυπουργός Αρσένι Γιάτσενιουκ, αναφερόμενος στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!
Σε συνέντευξή του στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, την οποία έδωσε στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψής του στο Βερολίνο, ο Γιάτσενιουκ... κατέπληξε το κοινό με τις γνώσεις του στην ιστορία, την οποία όπως φαίνεται επιχειρεί να ξαναγράψει, υποστηρίζοντας πως η ΕΣΣΔ ξεκίνησε τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο με την εισβολή των σοβιετικών στρατευμάτων στην Γερμανία! «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να επαναλάβει τα αποτελέσματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου... Και ο ρώσος πρόεδρος Πούτιν επιχειρεί ακριβώς αυτό» πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια συγκεκριμένα αποτελέσματα του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου προσπαθεί να επαναλάβει ο προεδρος Πούτιν...

ΙΜΙΑ-Γερμανοί ΝΑΖΙ στην εμετική εθνικιστική φιέστα της Χρυσής Αυγής!


Όσο προχωρά η έρευνα των αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο σε ψητοπωλείο στο Μοναστηράκι ενισχύονται οι αρχικές υποψίες ότι τα άτομα που δέχθηκαν την επίθεση ανήκουν σε πυρήνα ακροδεξιώνοργανώσεων της Γερμανίας.
Οι ίδιες πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως τα συγκεκριμένα άτομα παρά το γεγονός ότι επιμένουν να ισχυρίζονται πως ήρθαν στην Αθήνα για «τουρισμό» πριν από δύο ημέρες, τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους φανερώνουν πως βρίσκονται στη χωρά μας για να συμμετέχουν στην αυριανή πορεία για την επέτειο των Ιμίων που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή. «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχονται ακροδεξιοί από τη Γερμάνια για τον συγκεκριμένο σκοπό. Πέρσι καταφέραμε να αποτρέψουμε τη σύρραξη.

Παράπονα φαντάρων που υπηρετούν στη 96 ΜΕΘ: το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο Διοικητής!

Κομμάτια οι Φαντάροι και Αναλώσιμοι για το καλό της καριέρας! Συστηματική Παραβίαση Νόμων-Διαταγών!
                                           ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Image Καταταχθήκαμε στο στρατό και πλέον αποτελούμε κομμάτι της 96 ΜΕΘ στο Χαλκείο της Χίου.
«Είναι τιμή μας φαίνεται να υπηρετούμε στην πιο μάχιμη μονάδα της Χίου με πίστη και αφοσίωση».
Αφοσίωση σε ανθρώπους που μας αντιμετωπίζουν σαν παραπετάσματα και αδιαφορούν για την σωματική και ψυχική μας κούραση καθώς και τα συναισθήματα που προκύπτουν από την παραμονή μας εδώ.

26 νεκροί πρόσφυγες, 10 παιδιά στη Σάμο-ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ, ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

ImageΝέα τραγωδία στο Αιγαίο με 26 πρόσφυγες να χάνουν τη ζωή τους (10 άνδρες, 6 γυναίκες και 10 παιδιά) όταν ξύλινο σκάφος που μετέφερε 40-50 πρόσφυγες ημιβυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η dimokratiki,gr από τη Ρόδο, μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης είχαν διασωθεί εννέα 9 άτομα (5 άνδρες, 2 γυναίκες και 2 παιδιά) ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.
Η επιχείρηση διάσωσης ξεκίνησε όταν αλλοδαπός εντοπίστηκε σε βόρεια παραλία της νήσου και δήλωσε ότι επέβαινε σε ξύλινο σκάφος, το οποίο είχε εκκινήσει από τα απέναντι τουρκικά παράλια (στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης) το οποίο υπέστη εισροή υδάτων και ημιβυθίστηκε .

Αυτή είναι η ιατρική φροντίδα του Στρατού στους τραυματίες φαντάρους: απανθρωπιά, αδιαφορία, ευθυνοφοβία και πάρε Αναβολή για να πας σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο να εγχειριστείς

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις την αντιμετώπιση των στρατιωτών από το Υγειονομικό και πιο συγκεκριμένα από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Με τα μελανότερα χρώματα αναφέρονται στην συμπεριφορά των στρατιωτικών γιατρών η οικογένεια και ο συνάδελφος σε επώνυμη καταγγελία τους.
Το παλικάρι παρουσιάστηκε υγιέστατο με την Σειρά Κατάταξης ΣΤ’ στο ΚΕΤΘ Αυλώνα. Εκεί και αφού προηγουμένως εξετάστηκε από τους γιατρούς η σωματική ικανότητα χαρακτηρίστηκε Ι1. Ο συνάδελφος ζήτησε να πάει ΕΛΔΥΚ αφενός μεν εξαιτίας των γνωστών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σύνολο του λαού μας, αφετέρου γιατί δελεάστηκε από το μπόνους των μορίων που εξασφαλίζει η μετάθεση στην ΕΛΔΥΚ για τις μελλοντικές προκηρύξεις διαγωνισμού του Δημοσίου. 

Στα Ίμια το εθνικιστικό σόου Καμμένου απάντηση στα μπλόκα της αγροτιάς Μέχρι το 2015 την απώλεια των 3 στρατιωτικών στα Ίμια Καπηλεύονταν οι ΝΑΖΙ της Χρυσής Αυγής παλικαριών

Από το 2015 την καπηλεύεται η επίσημη κυβέρνηση πρώτη φορά δήθεν Αριστερά ΣΥΡΙΖΑ και Ακροδεξιά ΑΝΕΛ
To... φέρετρο με τη φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα - ΦΩΤΟ EUROKINISSIImageΜε τον εθνικισμό και στήνοντας ένα ακόμη θερμό επεισόδιο χαμηλής έντασης απαντούν στην σοβαρή εσωτερική κρίση αφενός το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν που σέρνει τον λαό του σε έναν εμφύλιο πόλεμο στην Νοτιοανατολική Τουρκία που δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από το αντίστοιχο έγκλημα εις βάρος των λαών της Συρίας. Αφετέρου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που αντιμετωπίζει την σοβαρότερη κινηματική αντίδραση καθώς όλη η Ελλάδα είναι κομμένη σε μπλόκα από τους αγωνιζόμενους αγρότες, ενώ την επόμενη βδομάδα θα πραγματοποιηθεί μια από τις μεγαλύτερες απεργίες των τελευταίων ετών, του εργαζόμενου λαού που αμφισβητεί το αντιασφαλιστικό έκτρωμα. 
     Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας "ένα ζεύγος τουρκικώνF-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών στις 10:45 και πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από την Καλόλιμνο σε ύψος 26.000 ποδών.  Τα τούρκικα F-16 βρέθηκαν πάνω από την Καλόλιμνο, δυτικά-βορειοδυτικά των Ιμίων, την στιγμή που ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πέταξε στεφάνι στη μνήμη των τριών αξιωματικών που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου του 1996 .

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΙΜΙΑ: ΕΞΩ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ-ΜΕΣΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!!!

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
Το non paper που «τελειώνει» τον Θεοδωρίδη
Πρώτο το newsbomb.gr σας αποκάλυψε ότι η απόφαση του Τσίπρα να τελειώνει με τον Θεοδωρίδη ήταν οριστική - Δείτε το non paper που κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά.

ΙΜΙΑ-ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ!!!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 3 ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

kamenos-turkf161-1024x604 Ζόρια του Καμμένου για την ώρα και …»Όχι για την Υπερπτήση των F-16 πάνω απο την Καλόλιμνο;»


 Επειδή κάποτε του ΥΕΘΑ Καμμένου  κάποιος πρέπει να τα πει και να τα ακούσει, γιατί αρκετά ανεχτήκαμε σε αυτήν εδώ τη Χώρα από τους πολιτικούς … Για να μας πει αφού τον πείραξε η μόνο η  ώρα που έγινε Υπερπτήση ,γιατί αναχαίτιση δεν έγινε, αφού τα  Τούρκικα πέρασαν  και έφυγαν  ο χρόνος δεν ήταν αρκετός να φτάσουν τα Ελληνικά μαχητικά από πουθενά !

Δεκτή τροπολογία του Ποταμιού για ανυπότακτους στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Image
Η τροπολογία του βουλευτή Σπ. Δανέλλη και αφορά το χρηματικό ποσό που καταβάλλεται για εξαγορά κάθε μήνα στρατιωτικής υποχρέωσης, έκανε δεκτή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 

Με την προτεινόμενη τροπολογία αφαιρείται ο περιορισμός όσον αφορά τον αρχικό καθορισμό του χρηματικού ποσού που καταβάλλεται για εξαγορά κάθε μήνα στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης για τους άνω των 35 ετών.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση "η παρούσα τροπολογία, αναλογιζόμενη την εξαιρετικά δυσχερή δημοσιονομική συγκυρία επιτυγχάνει την στρατολογική τακτοποίηση μεγάλου αριθμού ανυπότακτων άνω των 35 οι οποίοι δεν δύνανται να ανταποκριθούν στο υπέρογκο για τις παρούσες οικονομικές συνθήκες μηνιαίο ποσό της εξαγοράς. Με αυτόν τον τρόπο δύνανται οι αρμόδιοι υπουργοί να προσαρμόσουν το ποσό της εξαγοράς σύμφωνα με τις εκάστοτε οικονομικές συνθήκες χωρίς περιορισμό".

Δείτε βίντεο με τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν λίγες ώρες έξω από την ΔΕΘ ανάμεσα σε αγρότες και ΜΑΤ όπου έκαναν χρήση χημικών ενώ οι αγρότες ταρακουνούσαν ένα ολόκληρο λεωφορείο των ΜΑΤ


Αγρότες με τα τρακτέρ τους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ενάντια στις αλλαγές στο ασφαλιστικό και στη φορολογία που πραγματοποιήθηκε από διάφορα μπλόκα της χώρας, με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης Agrotica, στην πλατεία της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Τα βλέμματα όλων όμως τράβηξε ένας αγρότης ο οποίος φορούσε μπλούζα με τον Τσε Γκεβάρα και παντελόνι παραλλαγής.

Το καλοκαίρι του 2017 η ένταξη του πρώτου περιπολικού ανοιχτής θαλάσσης για την Κύπρο με παράλληλη συγκρότηση ακτοφυλακής

Τρέχουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία εντός του τρέχοντος έτους μονάδας Ακτοφυλακής για επιτήρηση της ακτογραμμής της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Η δημιουργία Ακτοφυλακής είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων υπηρεσιών για τη σύσταση της νομοθεσίας που θα διέπει τη λειτουργία και στελέχωση της νέας κρατικής υπηρεσίας.
Γράφει ο Νέαρχος Κυπριανού


Πόλεμος προπαγάνδας ΝΑΤΟ-Ρωσίας


Έτοιμο να συστηματοποιήσει τον επικοινωνιακό πόλεμο με τη Ρωσία εμφανίζεται το ΝΑΤΟ, στον απόηχο της ενσωμάτωσης της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία και της εμφύλιας σύρραξης στην Ανατολική Ουκρανία, που σηματοδότησαν την ψυχροπολεμική υποτροπή στις σχέσεις της Ατλαντικής Συμμαχίας με τη Μόσχα.

Αρχίζει το «πανηγύρι»: Οι ΗΠΑ καλούν το ΝΑΤΟ να αρχίσει πτήσεις στη Μέση Ανατολή


Οι ΗΠΑ καλούν την συμμαχία του ΝΑΤΟ να βοηθήσει στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους στην Μέση Ανατολή, στέλνοντας αναγνωριστικά αεροσκάφη στην περιοχή.

«Οι ΗΠΑ μας ζήτησαν να βοηθήσουμε στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους, στέλνοντας αναγνωριστικά αεροσκάφη. Θα εξετάσουμε το αίτημα», δήλωσε την Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας, Γιενς Στόλενμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου.