Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΔIΑΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Με σκούπες και φτυάρια οι στρατιώτες προετοιμάζουν το στρατόπεδο της Σίνδου για τους πρόσφυγες [εικόνες]
Επιστολής καταγγελίας φαντάρων από την 34η Ταξιαρχία στην Άσσυρο. 
Νέα καταγγελία φαντάρων από την 34η Ταξιαρχία στην Θεσσαλονική , δείχνει όλες τις πτυχές του νέου στρατού που οραματίστηκε και ψήφισε σε νόμο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ . 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ-ΠΟΤΕ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ; ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ HOT SPOT Ή ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ;


Όταν ο Καμμένος ήταν κατά των hotspots. Τραγικό! Τόσο μεγάλη πολιτική υποκρισία και κωλοτούμπα δεν έχει ξαναζήσει η σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.
«Μπαρούτι» μυρίζει η ατμόσφαιρα στο ανατολικό Αιγαίο για το προσφυγικό ζήτημα.
Οι κάτοικοι είναι στα «κάγκελα» μετά την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να δημιουργήσει Hotspots (Κέντρα Φιλοξενίας Προσφύγων) κατ’ εντολή των Ευρωπαίων και εξαπολύουν βολές κατά του Πάνου Καμμένου τον οποίο κατηγορούν για υποκρισία.

NO PASSPORT /ντοκυμαντέρ για τους πρόσφυγες


Της Νίνας Γεωργιάδου –
Ο πόλεμος με οικονομικά μέσα και ο πόλεμος με όπλα διεξάγονται σε διαφορετικά πεδία μαχών, με τις ίδιες περίπου συνέπειες. Αυτός που ισοπεδώνει έναν ολόκληρο λαό, με όπλο ένα επαχθές χρέος, είναι ο ίδιος που υποδαυλίζει σε μια γειτονική χώρα έναν αιματηρό εμφύλιο, για να την κουρελιάσει και να τη διαμοιράσει. Αυτός που σπρώχνει τα παιδιά μας σ’ ένα νέο κύμα μετανάστευσης, ως φτηνό εργατικό δυναμικό, είναι ο ίδιος που εξαναγκάζει στην προσφυγιά έναν ολόκληρο γειτονικό λαό.

ΟΗΕ: Αυτά είναι τα εγκλήματα πολέμου στη Συρία

Image

Σε έκθεση που δημοσιοποίησε η αρμόδια Επιτροπή Διερεύνησης των Ηνωμένων Εθνών, γίνεται λόγος για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας στη Συρία από όλες τις δυνάμεις, όπως τις κυβερνητικές, της αντιπολίτευσης, αλλά και τις τρομοκρατικές όπως το Μέτωπο Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος.
Η 25σέλιδη έκθεση ξεκινά την αναφορά της από την έναρξη του πολέμου τον Μάρτιο του 2011 έως τον περασμένο Νοέμβριο και για την σύνταξή της πραγματοποιήθηκαν 621 συνεντεύξεις, ανάμεσα στις οποίες με 200 πρώην κρατούμενους που μίλησαν για θανάτους συγκρατουμένων τους όσο βρίσκονταν υπό κράτηση. 

Πεδίο μάχης το Ντιγιαρμπακίρ στον απόηχο της μαζικής δολοφονίας των 60 στο Cizre


Με καταιγισμό χημικών και άμετρη βία επιχείρησε η Τουρκική Αστυνομία να διαλύσει τη συγκέντρωση χιλιάδων Κούρδων που συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Ντιγιάρμπακιρ στον απόηχο της δολοφονίας των 60 ανθρώπων που δολοφονήθηκαν κυριολεκτικά εν ψυχρώ από τις Αρχές Ασφαλείας της χώρας, και ενώ βρίσκονταν επί πολλές ημέρες εγκλωβισμένοι σε υπόγειο κτιρίου

NATO’s Largest Air Force Exercise Since World War II Threatens Russia


The British Army aims to work through an armoured troops shift to the Eastern Europe in case of a conflict between Russia and the NATO.
According to the Daily Telegraph, Jordan will be the terminus of this route, where 1,600 British troops and 300 military vehicles will be dispatched. The Shamal Storm exercise can be ‘a dry run for one day having to send a large armoured force of British troops to Eastern Europe if there was ever a Russian confrontation with Nato’.

Δολοφονούν άοπλους που περισυλλέγουν τους νεκρούς τους! (video)


Πρόσφατο βίντεο από την πόλη Τσιζρέ (Cizre), στην επαρχία Σιρνάκ της Τουρκίας, δείχνει κρατικές δυνάμεις ασφαλείας να ανοίγουν πυρ εναντίον μιας ομάδας άοπλων Κούρδων, οι οποίοι, κρατώντας λευκές σημαίες, προσπαθούσαν να μεταφέρουν τα άψυχα κορμιά δυο αδερφών τους. Ως αποτέλεσμα, άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ δέκα τραυματίστηκαν. Ο δημοσιογράφος που κατέγραψε το γεγονός τραυματίστηκε και αυτός κατά την επίθεση, ωστόσο συνέχισε να βιντεοσκοπεί.


ΦΡΕΓΑΤΑ ΣΑΛΑΜΙΣ: Τεράστιο χώσιμο του χαμηλόβαθμου προσωπικού και διαμαρτυρίες για κακοδιοίκηση!

Πλυντήρια δεν έχει το χαμηλόβαθμο προσωπικό, αλλά οι υψηλόβαθμοι έχουν όργανα γυμναστικής! 

"Καλησπέρα σας θα θέλαμε να δημοσιεύσετε τα εξής προβλήματα που υπάρχουν στην φρεγάτα Σαλαμίς από τότε που άλλαξε η διοίκηση. Από Νοέμβριο και μετά έχουν συμβεί πολλές αδικίες. Κυρίως υπάρχει πολύ αδικία στα χαμηλόβαθμα στελέχη, από επικελευστή και κάτω, τα οποία βάζουν αγγαρείες, να τους σερβίρουν, να τους πετάνε τα σκουπίδια, να τους σφουγγαρίζουν, να τους καθαρίζουνε τις τουαλέτες σε ένα μεγάλο ταξίδι περίπου σαράντα ημερών.