Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ

Παρά τις προπαγανδιστικού χαρακτήρα διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ότι η ελληνική παρουσία στο Αφγανιστάν δεν πρόκειται να αυξηθεί, στην πραγματικότητα αυτή σχεδόν διπλασιάζεται. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Δ.Γράψα το αμέσως επόμενο διάστημα θα σταλούν δύο ομάδες υγειονομικού που θα τις απαρτίζουν 18-20 άτομα, 20 Έλληνες αξιωματικοί που θα συμμετέχουν στην εκπαίδευση των επιτελείων του αφγανικού στρατού, ενώ τους επόμενους μήνες θα προστεθούν 40 επιπλέον στελέχη στην υπάρχουσα δύναμη των 125 μελών του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος, που αναλαμβάνει τη διοίκηση του αεροδρομίου της Καμπούλ, τον Απρίλιο του 2010.

Είναι σαφές ότι όχι απλώς αναβαθμίζεται η παρουσία των στρατευμάτων του ΝΑΤΟ στην πολύπαθη χώρα, αλλά και ο ελληνικός στρατός επεκτείνει τη δράση του, καθώς μεταφέρεται ολοένα σε πιο εμπόλεμες ζώνες. Ήδη έχουν αρχίσει οι αναγνωριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή Χεράτ που πρόκειται να μετακινηθεί.

Η ελληνική κυβέρνηση που ήδη έχει βάψει τα χέρια της στο αίμα των λαών του Ιράκ-Αφγανιστάν-Παλαιστίνης-Αφρικής-Βαλκανίων φαίνεται αποφασισμένη να εμπλακεί ακόμα περισσότερο επιδιώκοντας την αναβάθμιση του ιμπεριαλιστικού της ρόλου. Τα κόμματα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ και τα συμφέροντα που εκφράζουν είναι αδίστακτα. Στέλνουν ελληνικά στρατεύματα ως δυνάμεις κατοχής, διαλύουν χώρες, εκμεταλλεύονται λαούς, προκαλούν τεράστια μεταναστευτικά ρεύματα και μετά ετοιμάζονται να ορθώσουν απάνθρωπα δολοφονικά τείχη στα νερά του Αιγαίου και της Μεσογείου.

Η πομπώδης επίσκεψη του Κ.Καραμανλή στον ναύσταθμο της Σαλαμίνας για να υποδεχτεί το πλήρωμα της φρεγάτας ΨΑΡΑ που συμμετείχε στην ιμπεριαλιστική επιχείρηση «ΑΤΛΑΝΤΑ» της Ε.Ε. στη Σομαλία, προστατεύοντας τα κέρδη των Ελλήνων εφοπλιστών από τους Σομαλούς πειρατές, πρώην ψαράδες, που κατέστρεψαν οι Ευρωπαϊκοί αλιευτικοί στόλοι, μολύνοντας τις θάλασσες τους με τα απόβλητα των ευρωπαϊκών βιομηχανιών, βρίσκει την συνέχεια της στην πολιτική ΠΑΣΟΚ. Όλοι αυτοί εμπλέκουν τον ελληνικό στρατό με το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ, αγοράζουν όπλα 58 δις ευρώ, βάζουν τον λαό μας να πληρώνει περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ το χρόνο για τις αποστολές εκτός συνόρων, εν μέσω οικονομικής κρίσης και ενώ το ελληνικό κράτος δεν έχει χρήματα να πληρώσει αυξήσεις στους μισθούς, δεν έχει να πληρώσει συντάξεις και εφάπαξ.
Όλοι αυτοί θέλουν όμως πιο σκληρά μέτρα καταστολής, συμφωνούν με την Ε.Ε. να φτιαχτούν Στρατόπεδα Συγκέντρωσης για τους σύγχρονους σκλάβους, τους μετανάστες, ενώ ο Πάγκαλος με τον γνωστό παχυδερμισμό του σύγχρονου γκεσταπίτη που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους, ζητά την Απέλαση των Μεταναστών.

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι πραγματικοί τρομοκράτες των λαών είναι το ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ-ΗΠΑ-Ε.Ε.-κυβερνήσεις. Οι σύγχρονοι στρατοί δεν παρέχουν Ασφάλεια αλλά αποτελούν μέσο υπεράσπισης των ιμπεριαλιστικών προταγμάτων, μεταλλαγμένοι χωροφύλακες της Νέας Καπιταλιστικής Τάξης Πραγμάτων.

Οι πραγματικές Ασύμμετρες Απειλές για τον κόσμο της εργασίας είναι οι Νόμοι της Αγοράς, η ασυδοσία των εφοπλιστών-τραπεζιτών-χρηματιστών που όχι μόνο φορτώνουν στους εργαζόμενους τα βάρη της κρίσης τους, αλλά φέρνουν νέα σκληρότερη εκμετάλλευση καταργώντας τα όποια εργασιακά δικαιώματα «για να αντιμετωπίσουν την κρίση». Μονόδρομος για τους εργαζόμενους οι κοινοί διεθνιστικοί αγώνες ενάντια στον πόλεμο-μιλιταρισμό-εθνικισμό.

Η πάλη για την ανατροπή των αντεργατικών και αυταρχικών πολιτικών και των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αναγκαιότητα η διάλυση του ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, η έξοδος της χώρας μας, το κλείσιμο των βάσεων και το μπλοκάρισμα των εξοπλισμών.
Κανένας νέος μισθοφόρος, κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα.

Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων στους Μετανάστες.
Υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.


Ο ολοκληρωτισμός που οικοδομούν καθημερινά εργοδότες-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΜΜΕ-ΗΠΑ-Ε.Ε. Δε Διορθώνεται. Ανατρέπεται

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου