Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Η 71η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ;











ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΝΑ «ΜΑΖΕΨΕΙ» ΤΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ 596 ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ
Πραγματικά φαίνεται ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για την εκπαίδευση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας σε τακτικές και μεθόδους Καταστολής Πλήθους, έκαναν το διοικητή του 596 Τάγματος Αργυρούπολης να χάσει κάθε έλεγχο.
Ο ίδιος ο διοικητής,  από εγγυητής της τήρησης των νόμων, των διαταγών και της στρατιωτικής νομοθεσίας, μετατράπηκε σε ένα στυγνό αυθαιρετούντα αξιωματικό που ξεχύθηκε βρίζοντας, απειλώντας και τρομοκρατώντας τους φαντάρους. Η ταραχή του από τις αποκαλύψεις των φαντάρων για τον πραγματικό ρόλο του Ελληνικού Στρατού και των τμημάτων του που επεμβαίνουν στο πλαίσιο των Νατοϊκών αποστολών, όχι βέβαια ως ειρηνευτικές δυνάμεις, αλλά ως χακί ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ. Ο φόβος του μήπως εκτεθεί επιχειρησιακά την Παρασκευή που την Άσκηση Καταστολής Πλήθους παρακολουθήσει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, από αρνήσεις φαντάρων, τον ώθησαν σε μια συμπεριφορά που όχι μόνο είναι χυδαία, αλλά είναι παράνομη και πρέπει να ελεγχθεί υπηρεσιακά.
Την Τετάρτη το πρωί, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των καταγγελιών, ο διοικητής στην πρωινή αναφορά προχώρησε σε ένα  αποκρουστικό και παραβατικό κρεσέντο ύβρεων, απειλών, με σαφή πρόθεση την τρομοκράτηση των φαντάρων.
Σε έξαλλη κατάσταση καλούσε αυτόν ή αυτούς που γνωστοποίησαν το τι πραγματικά συμβαίνει στην 71Η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία να βγει και να το παραδεχτεί, αναλαμβάνοντας την ευθύνη. Μάλιστα, απείλησε με Στρατοδικείο όποιον το έκανε αφού μπορούν να επισημάνουν τα ηλεκτρονική ίχνη!

Αφού εκτίμησε για τους φαντάρους του ότι «Δεν είστε άνδρες» (άραγε με ποια κριτήρια;), κατέληξε να τους χαρακτηρίσει και «Άσχετους»:
«Εμείς είμαστε Νατοϊκή Δύναμη. Δεν εκπαιδευόμαστε να Καταστέλλουμε Πλήθη στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Αύριο μπορεί να μας διατάξουν να πάμε στην Αίγυπτο να καταστείλουμε την εξέγερση. Αυτός είναι ο ρόλος μας».
Τέλος, δήλωσε ότι σκέφτονταν ότι να τιμωρήσει μαζικά τους φαντάρους στερώντας από όλους την σημερινή έξοδο!
Κάτι που φυσικά, τελικά δεν έκανε.
Όμως η τελευταία κουβέντα του ήταν σαφής: «Θα μου το Πληρώσετε»!
Ρωτούμε τον αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Φραγκούλη Φράγκο και τους υπουργούς Ευ.Βενιζέλο και Π.Μπεγλίτη:
Από πού και ως που προκύπτει η υποχρέωση συμμετοχής των φαντάρων σε νατοϊκούς στρατιωτικούς σχηματισμούς και νατοϊκές εκπαιδευτικές διαδικασίες;
Από πού και ως που προκύπτει η υποχρέωση συμμετοχής των φαντάρων σε ασκήσει Καταστολής πλήθους ως μαϊμού διαδηλωτές για εκπαιδευτούν πάνω τους οι Επαγγελματίες Οπλίτες - ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ;
Είναι ή δεν είναι δικαίωμα του φαντάρου, όπως και του κάθε ένστολου η δημοσίευση των απόψεων του, σύμφωνα και με πρόσφατη δικαστική απόφαση;
Όπως πότε θα ανέχονται την παράνομη και καταπιεστική συμπεριφορά του διοικητή στο 596 Τάγμα Αργυρούπολης;
Στο τεράστιο θέμα που άνοιξε ο εν λόγω αξιωματικός, αυτό της παρακολούθησης της επικοινωνίας των φαντάρων, απαιτούμε μια ξεκάθαρη απάντηση: Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ;
Τέλος, υπάρχει και μια άλλη παράμετρος: ο εν λόγω αξιωματικός αποκαλύπτεται εξαιρετικά επικίνδυνος.
Αν σε μια καταγγελία φαντάρων αντιδρά με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο, τότε σε μια δύσκολη κατάσταση, σε ένα πολεμικό επεισόδιο αυτός ο αξιωματικός που χάνει τόσο εύκολα την ψυχραιμία του, που το βάρος των ευθυνών φαίνεται ότι επιρεάζει την κρίση του, πως θα αντιδράσει; Αν πραγματικά αυτός ο διοικητής κατεβάσει το τάγμα του σε μια επιχείρηση Καταστολής Πλήθους σε ένα ξένο κράτος ή στο κέντρο της Αθήνας, είναι εύκολο να φανταστούμε ότι θα χυθεί αίμα!
Εμείς καλούμε τους φαντάρους να βγουν μαζικά στην αναφορά, να εκθέσουν τα παράπονα τους στον ίδιο το διοικητή, να ζητήσουν ακρόαση από τον Στρατηγό, απαιτώντας να βγουν παραπονούμενοι στον υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Έχουν κάθε δικαίωμα και υποχρέωση να αρνηθούν την συμμετοχή τους σε Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους, που προετοιμάζουν τον στρατό για τον ίδιο βάναυσο κατασταλτικό ρόλο εντός και εκτός συνόρων.
Δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό τους.
Είμαστε στη διάθεση τους για να τους στηρίξουμε με κάθε τρόπο και να κινηθούμε ακόμη και νομικά ενάντια στον αυθαιρετούντα, υβριστή και τρομοκράτη αξιωματικό!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά, δεν είχε γίνει ένα περιστατικό πριν λίγα χρόνια, με Ελληνική Νατοική δύναμη στο Κόσοβο που χρειάστηκε να αναχαιτήσει πλήθος για να προφυλάξει κάποιους και δεν μπορούσε με τον στρατιωτικό εξοπλισμό και μετά αποφασίστηκε σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει εξοπλισμός αστυνομίας (ασπίδες, γκλομπς)? Μήπως για αντίστοιχες μελλοντικές περιπτώσεις γίνεται η εκπαίδευση στη συγκεκριμένη μονάδα? Ή μήπως αυτό ήταν το πρόσχημα για να κάνουν τέτοιες εκπαιδεύσεις με σκοπό να καταστέλλουν στο μέλλον βίαιες διαδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eiste oloi asxeti kai aparadekti ma para poli asxeti mpravo stous gonis pou sas megalosan palioflori asxeti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 4:49 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕ ΑΠΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΑ ΠΛΗΘΗ ΑΛΒΑΝΩΝ. ΤΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΠΛΗΘΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ. ΟΙ ΛΟΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ. ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Διοικητής του 596 Α/Μ ΤΠ είναι παλικάρι και το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές, αυτά που του καταλογίζεται είναι συκοφαντίες και ψέματα από τους γνωστούς που λυμαίνονται το παρών sait. Ο συγκεκριμένος Διοικητής πάντα ήταν στο πλευρό των στρατιωτών σε ότι και να τους απασχολούσε. Σε παρακαλώ να το δημοσιεύσεις για να ακουστούν όλες οι γνώμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

      ΠΟΛΙΤΕΣ Γ` ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΟΪ

      ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝΕ ΧΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  5. Μπράβο Σπάρτακε για τις ανακρίβειες που σου στέλνουν οι φαντάροι και τις δημοσιεύεις. Ο εν λόγω Αξιωματικός είναι από τους καλύτερους που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός και από τους πιο φιλικούς. Πάντα ήταν ευπρόσδεκτος και μαζί σου στην επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σε απασχολούσε. Η φράση που άκουγες συχνά από το στόμα του ήταν ''Η πόρτα μου είναι πάντα ανοιχτή, για ότι σε απασχολεί αν έρθεις αμέσως''.
    Τα σχόλια δικά σας......
    Ευχαριστώ

    Καληνύχτα Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω υπηρετήσει με αυτόν το Δκτη και το μόνο που έχω να πω είναι μόνο καλά, θυμάμαι μια φορά που είχα ένα προσωπικό πρόβλημα στάθηκε δίπλα μου σαν πραγματικός πατέρας. Αυτά που γράφουν πιστεύω ότι είναι κακοπροαίρετα και σίγουρα δεν είναι από Στρατιώτες αλλά από κάτι τύπους σαν αυτούς που έφεραν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στην νομική, η οποίοι έχουν σαν σκοπό την αποσταθεροποίηση του Ελληνικού έθνους τώρα σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σπάρτακε, αν θέλεις να έχει κάποια αξιοπιστία το blog σου να είσαι πιο επιφυλακτικός σε όσους γράφουν έτσι για να κατηγορήσουν το στρατό μας, που είναι η ελπίδα και το αποκούμπι των Ελλήνων, ειδικά τώρα που νιώθουν προδομένοι απ' όλους.
    Οι στρατιώτες στο 596 εκπαιδεύονται καλά και περνάνε καλά και αποκλείεται να έχουν γράψει τέτοια πράγματα. Ο δε Διοικητής είναι δίκαιος και είναι κοντά σε όλους και αυτά που γράφονται είναι παραποιημένα και ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ

      ΓΑΜΩ ΤΟ 596 ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΠΕΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΑΚΕΤΖΗ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΡΓΙΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΕΛΟ ΓΑΜΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΑΠΑΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΠΟΠ, ΕΜΘ, ΑΝΘΥΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ

      ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΗ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
  8. Για δείτε τρολ εδώ πέρα!
    Βγήκαν οι γιωτάδες οι πατριώτες να μας πουν ότι είχαν τον διοικητή "σαν πραγματικό πατέρα". Χαχαχα ρε τι είναι αυτοί ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, θεϊκά σχόλια.
    Ειδικά ο ανώνυμος που βλέπει διασύνδεση αυτων που φέρανε τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (sic) στη νομική με την ανάρτηση αυτή είναι Πουαρό σκέτος.

    Η 71 είναι η κατεξοχήν παπατζίδικη ταξιαρχία. Τα στελέχη (ΕΠΟΠ κ.ά.) τυγχάνουν μιας κάποιας ιδιαίτερης εκπαίδευσης (ας πούμε). Οι εφεδροι όμως παριστάνουν ότι εκπαιδεύονται, παριστάνουν ότι είναι παθιασμένοι, παίζουν ένα απίστευτο θέατρο του παραλόγου, η καθημερινότητά τους, αν και η 71 είναι σχετικά πολιτισμένη ταξιαρχία, σε σχέση με άλλες, είναι απίστευτα πιεστική λόγω της εμμονής με τους κανονισμούς.

    Τέτοιου είδους ασκήσεις υπάρχουν πάντα στο πρόγραμμα εκπαίδευσης της 71 αλλά συνήθως γίνονται μόνο για το θεαθήναι, να έρθει κάνας στρατηγός και να του φανούν τάχα όλα εντάξει και να είναι όλοι ικανοποιημένοι, οι έφεδροι όμως ρίχνουν τρελή αγγαρεία.

    Είναι αλήθεια ότι το πρόγραμμα της 71 έχει νατοϊκή λογική, αλλά ποιος μας λέει ότι σε περίπτωση εξέγερσης στην ελλάδα δεν θα κινητοποιηθεί ο στρατός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφειστε στρατιωτικοι τις προβοκατσιες! Υπάρχουν δοξα τον θεο ακομα ελληναραδες πραγματικοι στο στρατευμα και να ειστε σιγουροι εσεις νεοποχιτες πραιτοριανοι της νεας ταξης πραγματων οτι τις κανες των ουλαμων θα τις γυρισουν εναντιων αυτων που δινουν εντολες για να κτυπηθουν οι πεινασμενες ελληνες απο την λελαιπα των τοκογλυφων νταβατζηδων της ευρωπαικης ενωσης και των καθηκιων των αμερικανων εβραιωμασονωνΟσο υπαρχουν ελληνοψυχοι αξιωματικοι να μην κοιμωσαστε καλα τα βραδια εσεις οι προδοτες της σημαιας της πατριδος και της θρησκεις επιορκοι αξιωματικοι των βρυξελων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή