Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ


Για μια ακόμη φορά το Κράτος Τρομοκράτης του Ισραήλ πραγματοποίησε Πειρατεία.
Έχοντας την στήριξη ολόκληρης της Διεθνούς των Ιμπεριαλιστών, πρωτοστατούντος των ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΟΗΕ πραγματοποίησε μια ακόμη επιθετική ενέργεια κατά των ειρηνικών διαδηλωτών που επέβαιναν στο πλοίο Dignité του Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ.
Απέναντι στους 16 άοπλους επιβαίνοντες στήθηκε μια πολεμική επιχείρηση που προκαλεί τρόμο και γέλιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz, στην επιχείρηση συμμετείχαν τρία πλοία του ισραηλινού ναυτικού και επτά πλοία των ειδικών δυνάμεων, διαφορετικών τύπων και μεγεθών. Επίσης, 150 στρατιώτες, μεταξύ των οποίων κομάντο της επίλεκτης ομάδας Shayetet 13. Το ισραηλινό ναυτικό παραδέχθηκε ότι δεν βρέθηκαν όπλα στο Dignite.

Το ρεσάλτο πραγματοποιήθηκε 65 χιλιόμετρα από τις ακτές της Γάζας, σε διεθνή χωρικά ύδατα, κατακρεουργώντας το διεθνές δίκαιο. Λεπτομέρειες θα πείτε για ένα κράτος που κατέχει παράνομα και με τη δύναμη των όπλων την Παλαιστίνη, έχοντας δημιουργήσει τη μεγαλύτερη φυλακή στον κόσμο, στη Λωρίδα της Γάζας, αντιγράφοντας τη ναζιστική πρακτική δημιουργίας εβραϊκών γκέτο!
Οι συναγωνιστές της Ειρήνης μεταφέρθηκαν στο κέντρο μεταγωγών του Χολόν, μετά την αρχική τους μετακίνηση στο λιμάνι του Ασντότ, προκειμένου να υποβληθούν σε ανάκριση από την αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με την ισραηλινή πρακτική πιθανότατα θα ζητηθεί από τους επιβάτες να υπογράψουν φόρμα απέλασής τους. Διαφορετικά τους απειλούν ότι θα παραμείνουν στο Ισραήλ για να περάσουν από δίκη!
Τώρα βεβαίως πως μπορείς να δικάσεις ανθρώπους που συνέλαβες παράνομα και οι οποίοι, η μόνη πράξη που έκαναν ήταν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο βασανισμένο λαό της Παλαιστίνης, είναι ένα θέμα που μόνο οι Ισραηλινοί μπορούν να απαντήσουν.
Φυσικά, η έκφραση αλληλεγγύης της ελληνικής κυβέρνησης προς το Ισραηλινό κράτος δεν εκπλήσσει κανέναν. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που έκανε τα πάντα για να σταματήσει τον Στόλο της Ελευθερίας, χρησιμοποιώντας ακόμη και τους ΟΥΚάδες του Λιμενικού, αρνείται να καταδικάσει την Πειρατεία, ακόμη και αν γνωρίζει ότι μεταξύ των απαχθέντων ειρηνικών διαδηλωτών βρίσκεται και ένας Έλληνας πολίτης, ο Βαγγέλης Πισσίας, που στην περσινή αποστολή είχε υποστεί βασανιστήρια από τις Ισραηλινές στρατιωτικές και αστυνομικές δυνάμεις.
Ο σεβασμός της Αξιοπρέπειας, της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής ειρηνικών αγωνιστών είναι λεπτομέρεια για την ελληνική κυβέρνηση που προτάσσει την στρατηγική της συμμαχία με το Ισραήλ.
Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των αγωνιστών.
Ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του λαού της Παλαιστίνης.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται η ανάγκη ανατροπής της κυβέρνησης της αντεργατικής λαίλαπας, της ωμής κρατικής καταστολής και του πολεμικού τυχοδιωκτισμού.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437 diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου