Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


Σάββατο18:00 Καθαρός Ουρανός 2ΒΒΑ 33 °C
Κυριακή12:00 Λιακάδα 3ΒΒΑ 34 °C
Επειδή η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει τις επόμενες μέρες και το Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr, μαζί με τον εκδότη του περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ παρουσιάζονται ευάλωτοι, τους προτείνουμε τα εξής:
1. Αποφυγή έκθεσης στο ηλιακό φως. Αναζήτηση σκιερών και δροσερών μερών. Προτίμηση στα ανοιχτόχρωμα και ελαφρά ρούχα με ανοικτό λαιμό, κάλυψη κεφαλής (χρησιμοποίηση καπέλου, ομπρέλας).

2. Αποφυγή βαριάς σωματικής εργασίας, ιδιαίτερα σε μέρη που συνυπάρχουν υψηλή θερμοκρασία με υγρασία, καθώς και κάτω από τον ήλιο.
3. Ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή, όπως: Πρόσληψη άφθονων υγρών, κατά προτίμηση νερού και φυσικών χυμών. Αποφυγή των οινοπνευματωδών ποτών. Ολιγοθερμική δίαιτα, που θα περιλαμβάνει κυρίως λαχανικά και φρούτα πάσης φύσεως, με περιορισμό των λιπαρών.
4. Συχνά λουτρά με καταιωνιστήρες (ντους)..
5. Περισσότερη προσοχή να δοθεί στις καλούμενες ομάδες υψηλού κινδύνου του καύσωνα, που είναι:Όλα τα άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών. Όλα τα άτομα που πάσχουν από χρόνια νοσήματα, όπως καρδιοπάθειες, νεφροπάθειες, πνευμονοπάθειες, ηπατοπάθειες,σακχαρώδη διαβήτη κ.λ.π. Όλα τα άτομα που για καθαρά ιατρικούς λόγους παίρνουν φάρμακα για τα χρόνια νοσήματά τους, όπως π.χ. τα διουρητικά, τα αντιχολινεργικά, τα ψυχοφάρμακα, τα ορμονούχα (συμπεριλαμβανομένης της ινσουλίνης και των αντιδιαβητικών δισκίων). Ιδιαίτερα κατά την περίοδο των υψηλών θερμοκρασιών περιβάλλοντος θα πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους για την ενδεχόμενη τροποποίηση της δοσολογίας.
6. Οι χώροι εργασίας πρέπει να διαθέτουν κλιματιστικά μηχανήματα ή απλούς ανεμιστήρες, κατά προτίμηση οροφής. Το ίδιο ισχύει και για τα ιδρύματα, που περιθάλπουν νεογνά, βρέφη, παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Τα μέτρα αυτά θεωρούμε απαραίτητο να τα ακολουθήσουν γιατί πραγματικά με αυτά που γράφουν για να δικαιολογήσουν,με τα περισσότερα από 20 κείμενα τους, λες και είναι το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής, την on air υβριστική επίθεση και τους προπηλακισμούς του εκπροσώπου τύπου της ναζιστικής συμμορίας Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη, αρχικά κατά των βουλευτών της Αριστεράς Λ.Κανέλλη και Ρ.Δούρου, και μετέπειτα από τον ίδιο και τους υπόλοιπους μπράβους Ναζιστές που τον συνόδευαν εναντίον του παρουσιαστή της εκπομπής, των παρευρισκόμενων δημοσιογράφων και των τεχνικών, αποδεικνύουν ότι χρήζουν βοήθειας. Το παρακάτω κείμενο θεωρούμε ότι πρέπει να ανησυχήσει τις Υγειονομικές Αρχές της χώρας, οι οποίες καλούνται να κινητοποιηθούν άμεσα και για ανθρωπιστικούς λόγους να σταθούν δίπλα τους.
Επιβεβαίωση προφητείας Πατροκοσμά: "Ο χαλασμός θά γίνη από ένα κ(Κ)ασσιδιάρη"!
Ο χαλασμός θα γίνη από ένα κασσιδιάρη"είπε ο Πατροκοσμάς, και εμείς αμέσως σκεφτήκαμε τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή τον κ. Ηλία Κασσιδιάρη. Άλλωστε αυτό που συμβαίνει μετά τα χτεσινά είναι πράγματι χαλασμός!
"Ο χαλασμός στόν τόπο θά γίνη από ένα όνομα αξιωματούχου...; ". Ο Η.Κασσιδιάρης είναι ήδη αξιωματούχος καθότι υπήρξε βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου (και πιθανόν θα ξαναείναι).
Image
Υστερόγραφο:
Καταγγέλλουμε ως κακεντρεχείς όσους κατηγορούν το συγκεκριμένο έντυπο και site ότι καλλιεργεί τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία. Επίσης, όσους τους καταλογίζουν πρόθεση διάδοσης της οπλοχρησίας-απαίτηση του ΛΑΟΣ, της Χρυσής Αυγής, των εμπόρων και βιομήχανων όπλων, διασπείροντας το φόβο και απαιτώντας Αυτοδικία. Tέλος,όσους τους καταλογίζουν ότι διαμέσου της δημιουργίας κλίματος αστάθειας και ανασφάλειας, πριμοδοτούν την αποδοχή από την κοινωνία μας της δράση Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών, που επί χρήμασι θα προσφέρουν υπηρεσίες Ιδιωτικής Security και θα καταστέλλουν τα κοινωνικά κινήματα.Διακηρυγμένος στόχος της Χρυσής Αυγής.
Είπαμε: πάντα η Ναζιστική Δεξιά,όπως και το σύνολο της δεξιάς παράταξης, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του κόσμου του πλούτου. Γιατί να μην επενδύσει και η ίδια στον εθνικισμό και ρατσισμό,για να κερδίσει και η Χρυσή Αυγή κανένα ευρώ.;
Εξάλλου, τα μυστικά κονδύλια και οι βρώμικες συναλλαγές με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ (καταγγελίες του πρώην ταμία της ναζιστικής οργάνωσης που αποχώρησε), αποδεικνύουν το χρώμα του ΕΥΡΩ ο Χρυσαυγίτης ποτέ δεν το εμίσησε!!!
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
τηλ. 6932955437-
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου