Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΑΖΙΚΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝ ΣΠΑΡΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΨΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ

ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ «ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ», ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και οι διοικητές των μονάδων απαιτούν απροκάλυπτα από τους συναδέλφους φαντάρους και τη λαική οικογένεια να αναλάβουν το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης.


Σύμφωνα με τις καταγγελίες νεοσύλλεκτων στρατιωτών προς την Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, δε δόθηκαν ούτε και σε αυτό το κέντρο τα απαραίτητα ρούχα στους νεοσυλλέκτους  (σαγιονάρες, αθλητικά παπούτσια κλπ ), γεμίζοντας δυσαρέσκεια τους φαντάρους, εκ των οποίων πολλοί παραπονέθηκαν στην Αναφορά.

Η απάντηση – πρόκληση των στελεχών ήταν : << να φροντίζετε εσείς για να έχει ο στρατός τα απαραίτητα να σας εξοπλίζει >> .


Μια απάντηση η οποία ουσιαστικά λέει ότι οι φαντάροι είναι υποχρεωμένοι να αγοράζουν αυτοί τα πάντα μεγαλώνοντας και άλλο την ήδη σοβαρή οικονομική αιμοραγία, που δημιουργεί η θητεία στους ίδιους και τις οικογένειες τους .
Σαν να μην έφτανε αυτό υπήρξαν και καταγγελίες για παράνομα καψόνια και υβριστηκή συμπεριφορά από λοχία (Παπαγιανάκης) του 2ου τάγματος σε νεοσυλλέκτους, που όμως απαντήθηκε την επόμενη μέρα, με ένα κύμα παραπονούμενων στην πρωινή αναφορά που έβαλαν τον λοχία και τον διοικητή  του λόχου στην θέση τους . Τερματίζοντας με αυτό τον τρόπο κάθε προσπάθεια παραβίασης των δικαιωμάτων των φαντάρων.

Οι καταγγελίες όμως δεν τελείωσαν με αυτό.

Σε έναν από τους λόχους του 2ου τάγματος λειτουργεί ένα μικρό  ΚΨΜ στο οποίο παρατηρήθηκε η πώληση προιόντων σε τιμές μεγαλύτερες του κεντρικού ΚΨΜ, κάτι που σίγουρα δεν γίνεται με απόφαση των φαντάρων κψμιτζήδων, όπως μας ενημέρωσαν νεοσύλλεκτοι του λόχου.

Αλήθεια, ο διοικητής του ΚΕΝ τι έχει να πει για όλα αυτά;

Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να συνεχίσουν μαζικά και αγωνιστικά να υεπρασπίζονται τα δικαιώματα του Φαντάρου-Πολίτη με Στολή.

Να ενισχύσουν την προσπάθεια μας για ελεύθερη συνδικαλιστική έκφραση στα στρατόπεδα, συγκροτώντας ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΦΑΝΤΑΡΩΝ παντού!

Να δημοιοποιούν και να γνωστοποιούν στον κλοσμο της εργασάις κάθε παραβίαση, κάθε αυθαιρεσία, γκρεμίζοντας τα στεγανά που χτίζει η ιεραρχία.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


Diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου