Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Το θέατρο του Παραλόγου με το πολεμικό υλικό της Χρυσής Αυγής

Ο ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ...
Αυτά που συμβαίνουν στον Ελληνικό Στρατό είναι πρωτόγνωρα και άκρως επικίνδυνα.
Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποκαλύπτουν μια σαφή και προκλητική ανοχή στην ναζιστική συμμορία, ενώ η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, προσκολλημένη στην επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων, ουσιαστικά συγκαλύπτει παράνομες πράξεις, με συμπεριφορές που δεν βρίσκουν το αντίστοιχο τους.
Καταρχήν, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, θυμίζουμε ότι πριν από τρεις βδομάδες χάθηκε μια σφαίρα στη Προεδρική Φρουρά. Μία σφαίρα (1). Αμέσως σήμαναν συναγερμό, έκοψαν τις εξόδους δεκάδων στρατιωτών για τρεις μέρες, απείλησαν με Στρατοδικεία. Παλαιότερα, σε στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ χάθηκε τμήμα G3, με αποτέλεσμα να γίνουν ανακρίσεις, για τις οποίες καταγγέλθηκε ότι συνοδεύτηκαν απο βασανιστήρια των υπόπτων φαντάρων και οι έρευνες δεν σταμάτησαν μέχρι να βρεθεί.
Τώρα όμως όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. Αντί να αναζητούν το τι συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις, ουσιαστικά παρουσιάζονται αγχομένοι να πείσουν τα πιο επικίνδυνα, διαποτισμένα από τον εθνικισμό και επιρρεπή στη ναζιστική προπαγάνδα τμήματα του Στρατού, ότι θα μείνουν στο απυρόβλητο! Βλέπεις, σε αυτές ακριβώς τις δυνάμεις των Πραιτορανών βασίζονται για την πραγματοποίηση των σχεδίων Καταστολής των κοινωνικών εκρήξεων από τον Στρατό.  
Από τη μια μεριά ο τύπος, με συνεχή δημοσιεύματα αποκαλύπτει ότι στην κατοχή της δολοφονικής ναζιστικής συμμορίας υπάρχουν σημαντικές ποσότητες πολεμικού υλικού, που κανονικά οι ποσότητες αυτών και το είδος, θα έπρεπε να προκαλέσουν μεγάλη ανησυχία και τελείως διαφορετική αντιμετώπιση. 
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και μια φωτογραφία στην οποία παρουσιάζεται βαρύ οπλοστάσιο. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με το Βήμα, στο φάκελο της υπόθεσης περιέχεται η παρακάτω φωτογραφία με δεκάδες τύπους όλμων και ρουκετών, σε αγροτική περιοχή. Το αρχείο έχει την κωδική ονομασία: «Κοινωνικός εθνικισμός - πυρομαχικά».
Παράλληλα, σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά αρχεία για την υπόθεση της της Χ.Α, για τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με ιεραρχία βάσει της αρχής του «φύρερ», στις φωτογραφίες εμφανίζονται δεκάδες όπλα καλάσνικοφ, σκόρπιον και άλλα, πολλά από τα οποία προέρχονται από  κατασχέσεις της ΕΛ.ΑΣ, ύστερα από εξαρθρώσεις συμμοριών, σύμφωνα με δημοσίευμα του Βήματος. 
Στα ερωτήματα όμως που θέτει η κονή λογική κανείς δεν απαντά:
Πως έφτασαν τα όπλα από τις αποθήκες της αστυνομίας στην Χρυσή Αυγή;
Ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Ν.Δένδιας διέυαξε έρευνα, αναζήτησε τους υπευθύνους;
Τι απαντούν οι αστυνομικές αρχές που ήταν επιφορτισμένες με τη διαχείρηση-φύλαξη του συγκεκριμένου οπλισμού;
Το ΓΕΣ προβληματίστηκε για το αν οι όλμοι και οι ρουκέτες προέρχονται από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού;
 
Κυρίως όμως προβληματίζει η στάση της πολιτικής ηγεσίας που δείχνει αναντίστοιχη του ζητήματος και αποδεικνύει ότι η πρόθεση της είναι να κουκουλώσει το θέμα.
Στο αρχικό πόρισμα του ΓΕΕΘΑ, που σε ελάχιστο χρονικό διάστημα διαπίστωσε μηδενική διείσδυση της ναζιστικής συμμορίας στις Ένοπλες Δυνάμεις, για να διαψευστεί επανειλημμένα από την αρθρογραφία που αναφέρονταν ακόμη και σε ανώτερους αξιωματικούς  εκπαιδευτές των ΝΑΖΙ, ήρθε η παρακάτω προκλητική διαρροή:
"Με την “αξιολόγηση” του φωτογραφικού υλικού το οποίο είδε το φως της δημοσιοτητας και αφορά στις “εκπαιδευτικές δραστηριότητες” της Χρυσής Αυγής ασχολείται προς το παρόν το ΓΕΣ". 
 
Γίνεται κατανοητό από όλους ότι αφενός η κάλυψη που προσφέρουν οι επίσημες αρχές στην Χρυσή Αυγή είναι συστηματική και προσφέρεται στο πλαίσιο ευρύτερων πολιτικών επιλογών -θυμίζουμε γεγονότα  στην Σχολή Ευελπίδων με γιορτή της Χούντας και την απώλεια οπλισμού, την περίπτωση του ανθυπολοχαγού των Ειδικών Δυνάμεων και αδελφού του Κασιδιάρη,  τη δράση των εθνικιστικών Λεσχών Εφέδρων και των Εφέδρων Καταδρομέων, τα γεγονότα με τη ΜΥΚ του Λιμενικού, τον ακροδεξιό Ταγματάρχη στους Πεζοναύτες στο Βόλο, τον αποθανών Ταξίαρχο των Τεθωρακισμένων που χαιρετούσε ναζιστικά, τις καθημερινές καταγγελίες του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ για τη δράση Χρυσαυγιτών υπαξιωματικών-αξιωματικών στα Κέντρα Εκπάιδευσης και στις μονάδες.
Ακόμη όμως και όταν οι παρεμβάσεις των ΜΜΕ ανάγκαζαν τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας  Π.Παναγιωτόπουλο και Δ.Αβραμόπουλο να στείλουν τις υποθέσεις στην Στρατιωτική Δικαιοσύνη, τότε έπεφταν στα μαλακά!   
Η αυταρχική πολιτική της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει μπροστά της την ολόπλευρη καταδίκη ολόκληρου του κινήματος. Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η δουλοποίηση του εργαζόμενου λαού μας αποτελεί στρατηγική επιλογή του αστικού συστήματος εξουσίας, που για να την επιβάλλει είναι αποφασισμένο να επιστρατεύσει τους ΝΑΖΙ της Χρυσής      Αυγής και τις Ειδικές Δυνάμεις των Πραιτοριανών του, σε Στρατό και Αστυνομία.
Η πάλη ενάντια στο Φασισμό – Ναζισμό πρέπει να είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Ανατροπή της ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων, την έξοδο από ΝΑΤΟ και Ε.Ε., τη διάλυση τους και την αντικαπιταλιστική αποδέσμευση μας.
Για την ανατροπή της Δουλοποίησης μας και τον εργασιακό μεσαίωνα.
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές.
Ενδυνάμωση του κινήματος Μέσα και Έξω από τον Στρατό.
Ένταση της αλληλεγγύης ενταγμένη σε ένα σχέδιο Αντιθεσμών του κινήματος του κόσμου της εργασίας, από τα κάτω, αυτοργανωμένο,  από την σκοπιά της εργατικής επαναστατικής αμφισβήτησης και ανατροπής.
Αγώνας ενάντια στον Κράτος Έκτακτης Ανάγκης και τον Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό που στρατιωτικοποιεί την Αστυνομία και αναθέτει αστυνομικά καθήκοντα στον Στρατό, σχηματίζοντας στρατιωτικούς και αστυνομικούς δακτυλίους εφεδρικών σωμάτων, με τους ΝΑΖΙ να αποκτούν σοβαρό ρόλο, υλοποιώντας τα δόγματα άμυνας-ασφάλειας του αστικού καθεστώτος εξουσίας.
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου