Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΤΟ 2012, ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Το "παπαγαλάκι" Μαρία Σπυράκη αποκαλύπτει Bank-Run, τον Ιούνιο του 2012 στην Ελλάδα

Σήμερα μας λέει ότι ουσιαστικά η Ελλάδα το 2012 είχε βαρέσει πτώχευση, αλλά αυτή και οι υπόλοιποι μεγαδημοσιογράφοι-κανάλια το έκρυψαν. Μάλιστα, τώρα, η εκλεκτή των Ψυχάρη-Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη ¨θυμάται" τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας να σηκώνονται από την Ελευσίνα με προορισμό την Ιταλία, για να φέρουν ρευστό!
Συγκεκριμένα, η Μαρία Σπυράκη, αποκάλυψε, ότι τον Ιούνιο του 2012, στην Ελλάδα σημειώθηκε Bank-Run, μαζική απόσυρση καταθάσεων, από τις τράπεζες στην χώρα, με αποτέλεσμα, να ξεμείνουν οι δεύτερες από μετρητό. Βέβαια, οι τράπεζες είχαν προ πολλού χρεοκοπήσεις, όπως και τώρα είναι κατ' ουσίαν χρεοκοπημένες, και με τα λίγα λεφτά που σήκωναν οι Έλληνες ξέμειναν, αφού στην πραγματικότητα, οι τράπεζες σε ρεύστο έχουν ένα μικρό μέρος των καταθέσεων μας. Μας εξηγεί, ότι δεν μπορούσε να το πει δημόσια, ούτε καν στις φίλες της μαμάς της, αν και ξαναλέμε, ότι ήταν δημοσιογράφος, και όχι πολιτικός. Μας ενημερώνει, για εφοδιασμό μετρητών των ελληνικών τραπεζών από την Ευρώπη! 
Ουσιαστικά η Μαρία Σπυράκη, με την ανέντιμη υποκειμενικότητα της έπαιξε το παιχνίδι του συστήματος εξουσίας, εξυπηρέτησε τους εκλογικούς σχεδιασμούς των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποίησε το δημοσιογραφικό μαρκούτσι για να παίξει το παιχνίδι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, Ελλήνων και ξένων.  
Είχε προηγηθεί η βαρύγδουπη δήλωση της ότι η ίδια όπως και όλοι οι αστοί πολιτικοί ήξεραν από το 2010, ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο, αλλά δεν το έλεγε, αν και ήταν δημοσιογράφος και έπρεπε να ενημερώνει την κοινή γνώμη. Δηλαδή  υπηρέτησε πιστά το Mega, τις κυβερνήσεις, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ, τη Μέρκελ και τον Σόιμπλε! 
Τώρα ζητά τον ψήφο μας για να μας εκπροσωπήσει ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Αλήθεια πως να εμπιστευτείς έναν τέτοιο άνθρωπο; 
Η επαγγελματική σταδιοδρομία της άτυπης καθημερινής εκπροσώπου της ΝΔ είναι γνωστή. Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ  «Είκοσι πέντε χρόνια ήταν αρκετά ώστε η δραστήρια γραμματέας του Χημικού της ΠΑΣΠ στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, Μαρία Σπυράκη, να αλλάξει πολιτικό στρατόπεδο και από δραστήρια οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου να περάσει στη λίστα των προβεβλημένων υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας». 
Η χαριεντιζόμενη επομένως με τον Άκη Τσοχατζόπουλο μεγαλοδημιογράφος, αφού υπηρέτησε τη ΝΔ του Κ.Καραμαλνή και του Α.Σαμαρά, τώρα το παίζει και πολιτικός..
Και παραδέχεται ότι μας παραπλάνησε, μας είπε ψέματα, καθώς έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στην επιβολή μιας βάρβαρης ταξικής πολιτικής που στηρίζεται στη βία των ΜΑΤ και της αστικής δικαιοσύνης. Που προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες, διέλυσε οικογένειες και κόπους μια ζωής, έσπειρε δυστυχία-ανεργία-μετανάστευση, κατέστρεψε τη παιδεία-υγεία-ασφάλιση, για να χαρίσει κάθε κοινωνικό αγαθό στους ιδιώτες.
Τα περισσότερα βεβαίως από αυτά στους εργοδότες της Μαρίας Σπυράκη.
Η οποία φυσικά δεν ξέρει και δεν είπε κουβέντα για τους λόγους και τις αιτίες της Χρεοκοπίας. Αλλά φυσικά "δε δαγκώνεις το χέρι που σου δίνει να φας", και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο μισθός ήταν μεγάλος..
Ποιος ξεχνά την έντιμη υποκειμενικότητα της όταν το Μega απέλυε δεκάδες συναδέλφους της, όταν έπαιρνε και παίρνει τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ δάνεια  για να παραπληροφορεί, ή τέλος, τους εργαζόμενους στα προγράμματα του σταθμού που παραμένουν για χρόνια απλήρωτοι.. 
Όπως σωστά επισημαίνει το σάιτ ΑΝΕΜΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ "ας ξεκαθάρισε, ευτυχώς, ότι ως δημοσιογράφος δεν ήταν ποτέ αντικειμενική (να το βλέπουν, όσοι συμπολίτες μας, τους εμπιστεύονται ακόμα για την ενημέρωση τους), αλλά είναι έντιμη.......
Μεγάλη εντιμότητα, να παραπληροφορείς έναν ολόκληρο λαό, αφού τότε και αυτή έλεγε, ότι ο Παπαδήμος έσωσε την χώρα, και το PSI του Βενιζέλου μας γλίτωσε από την χρεοκοπία!"
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κύρια Σπυράκη, στην έντιμη υποκειμενικότητα εντάσσεται και τα ρεπορτάζ από την εξεγερμένη Αλβανία, μετά την κατάρρευση των τραπεζών, που στέλνατε στο star;  


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2014/04/video-bank-run-2012.html#ixzz2zjMCkkV9
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

1 σχόλιο:

  1. Bρε κουφάλες του ΣΥΡΙΖΑ, μούγκα για τα τεκταινόμενα στη Θράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή