Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Βόμβα Μπαλτάκου: Υπήρχε μυστικό σχέδιο της Συγγρού για ένωση της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή

klooun_melagxoliaΤη στρατηγική του ηγετικού πυρήνα του κυβερνώντος κόμματος απέναντι στη Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει ο πρώην γ  γ του Υπουργικού Συμβουλίου κ. Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος προτείνει ακόμη και τώρα ένωση της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δημιουργήσει νέο κόμμα.
 «Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά», είπε σε συνέντευξή του στη Real News και ως επιχείρημα αναφέρει ότι η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. «Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια. Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλτάκος.

«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», τόνισε, αφήνοντας ανοικτό το θέμα της αποχώρησης του από τη ΝΔ 
Αποκαλυπτικός είναι ο κ. Μπαλτάκος και για τις σχέσεις στελεχών της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή. «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με την Χρυσή Αυγή», λέει.  «Ηταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του».
«Είμαι ΝΔ», εξήγησε και αποκάλυψε πως δέχθηκε αρκετά τηλεφωνήματα. «Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια», είπε, ενώ πρόσθεσε πως δέχθηκε κλήσεις και από ενστόλους που του δήλωναν «είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά», παρακινώντας τον να ιδρύσει νέο κόμμα. 
Σε ερώτηση για το αν επιμένει σε συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση, απάντησε : «Οχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ που δεν είναι ναζί».  
«Επαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος», ανέφερε και πρόσθεσε πως έμαθε πολλά μυστικά των Χρυσαυγιτών, όπως ότι«είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες. Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Ορους. Οχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Οταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι». ΠΗΓΗ HIT&RUN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου