Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]


Συνεχίζουμε με το 2ο άρθρο στη σειρά “Η Χρυσή Αυγή: Νέα στοιχεία – Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #xx“, όπου xx ο αύξων αριθμός), μετά από το πρώτο κείμενό μας σ’ αυτή τη σειρά:
Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν ... το χέρι σηκώνεται από μόνο του.
# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα):
«Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο»
[Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]

Στην εισαγωγή του παραπάνω λινκ υπάρχει το σκεπτικό αυτής της νέας σειράς, συνεπώς εδώ θα θυμίσουμε μόνο πως όλα τα άρθρα της νέας κατηγορίας “Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά” θα βρίσκονται σε αυτό εδώ το λινκ, μαζί με κάποιες προηγούμενες δημοσιεύσεις μας, οι οποίες έχουν χρησιμοποιηθεί στον δημόσιο λόγο κατά κόρον, όπως αυτές για τα εκρηκτικά και τα όπλα του Φύρερ Μιχαλολιάκου κατά την δεκαετία του 1970 (κλικ εδώ), ή για την προσχώρηση της ναζιστική γκρούπας στην Νεοναζιστική Διεθνή ήδη από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της (κλικ εδώ) ή για την υπόγεια χρηματοδότησή της από μεγάλα κόμματα (κλικ εδώ) ή για την στρατολόγηση ανηλίκων (κλικ εδώ), αλλά και ένα σημείωμα με θέμα την εμπειρία άλλων χωρών στην αντιμετώπιση αντικοινοβουλευτικών ναζιστικών εγκληματικών συμμοριών όπως η ΧΑ (κλικ εδώ) κ.ο.κ. Μπορείτε να το κάνετε “bookmark“, για γρήγορη πρόσβαση, και με την ευκαιρία, εδώ βρίσκεται και μια ανακεφαλαίωση με πολλές από τις προηγούμενες έρευνες.

Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας
Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας
Πριν περάσουμε στο κείμενο της έρευνας, το γνωστό πρωθυστερόγραφο με την Πολιτική Αναδημοσιεύσεων, για όσους φίλους τουιστολογίου τυχόν θελήσουν να αναδημοσιεύσουν το άρθρο, και μια σημείωση για μια καινοτομία που εγκαινιάζουμε από το παρόν άρθρο:
  • Πολλοί επισκέπτες μας ζητούν υλικό από τις δημοσιεύσεις μας, όπως εικόνες, έγγραφα, ψηφιοποιημένα έντυπα κ.λπ. τα οποία δυσκολεύονται να κατεβάσουν στον σκληρό τους δίσκο, όπως λ.χ. όταν οι εικόνες είναι σε μορφή “gallery” ή όταν τα ψηφιακά έγγραφα βρίσκονται στο scribd όπου δεν έχουν λογαριασμό κ.ο.κ. Γι’ αυτό το λόγο, σε κάθε νέο άρθρο μας, θα υπάρχει στο τέλος κι ένα συμπιεσμένο αρχείο zip με ό,τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί στην κάθε δημοσίευση. Με τον καιρό, θ’ ανεβάσουμε και τα αντίστοιχα υλικά από τις δημοσιεύσεις των 3 προηγουμένων ετών λειτουργίας του ιστολογίου [*].
Είπαμε πολλά, αλλά απαραίτητα, συνεπώς ας περάσουμε τώρα στο κυρίως θέμα. Τίτλος του δεύτερου άρθρου:

Τα σχέδια της Χρυσής Αυγής για το Πολίτευμα, όπως ακούστηκαν μέσα στο Πολιτικό της Γραφείο:
«Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας”(=του Ράιχ)»
[Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #02]

Στο σημερινό σημείωμα θα εξετάσουμε τη στάση της ναζιστικής οργάνωσης απέναντι στη Δημοκρατία, τους θεσμούς της και τις εκλογές, εν όψει και της επικείμενης απολογίας τριών βουλευτών της σε λίγες μέρες, οι οποίοι ενδεχομένως να βρεθούν αντιμέτωποι και με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα (“προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος”). Χρησιμοποιώντας, αποκλειστικά και μόνο, τα δικά τους λόγια από δημόσιες και λιγότερο δημόσιες (αν όχι κρυφές) τοποθετήσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της ναζιστικής οργάνωσης, από τα γραπτά τους σε βιβλία περιορισμένης κυκλοφορίας, εφημερίδες, περιοδικά και άλλα έντυπα, θα προσπαθήσουμε να συναρμολογήσουμε τη μεγαλύτερη εικόνα, έτσι ώστε όποιος θέλει κι ενδιαφέρεται, να μπορέσει να τη δει και να βγάλει τα συμπεράσματά του, ανεπηρέαστος από την παραπλανητική φιλολογία και τα ψεύδη περί “σεβασμού του Συντάγματος” στα οποία επιδίδονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς στριμώχτηκαν από τις αποκαλύψεις.
Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν ... το χέρι σηκώνεται από μόνο του.
Η διχασμένη προσωπικότητα του Αριου Ελληνα Φύρερ: Με το ένα χέρι ψηφίζει στην κάλπη, και με το άλλο χέρι μουτζώνει την κάλπη στην οποία ψηφίζει. Εκτός κι αν … το χέρι σηκώνεται από μόνο του.
__
Στο σημείωμα του ιστολογίου μας την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, με τίτλο “Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες” γράφαμε:
«Ηλθαν, και η ατζέντα τους είναι πολύ συγκεκριμένη:
Η εξόντωση οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς. Η ναζιστική συμμορία μισεί τον “άλλο”, όχι για πράξεις, όχι για κάτι που έκανε και δεν της αρέσει, αλλά γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που έτυχε να γεννηθεί. Και δεν τίθεται καν θέμα, αν ο “άλλος” είναι διαφορετικός. Σημασία έχει ότι και μόνο που υπάρχει ο “υπάνθρωπος”, μολύνει τη “φυλή”. Και γι’ αυτό πρέπει να εξοντωθεί.
Ομως, οι επιθέσεις και η βία δεν είναι ο τελικός σκοπός των ναζιστών. Ολοι καταλαβαίνουν, πλέον, ότι, ούτε για “Ελληνες εθνικιστές” πρόκειται, ούτε για (απλούς) οπαδούς του εθνικοσοσιαλισμού ή για θεωρητικούς θιασώτες των ναζιστικών θεωριών περί “ανώτερης ράτσας” [Σ.Σ.: Δεν χρησιμοποιούμε τις λέξεις "ιδεολογία" και "ιδέες" διότι δεν έχουν καμία σχέση με ιδέες -πρόκειται, απλά για τις πρακτικές του μίσους και του θανάτου]. Πρόκειται για ναζί εν ενεργεία, για ναζί στην πράξη, που υλοποιούν την δική τους εκδοχή του “Aufartung (περισσότερα εδώ)
Ο τελικός στόχος τους είναι η κατάληψη της εξουσίας και η επιβολή του δικού τους, χιτλερικού μοντέλου. Οταν ρωτάται ο Φύρερ Μιχαλολιάκος “αν πιστεύει στη δημοκρατία“, η απάντηση είναι στερεότυπη:
«Τι με ρωτάτε, τώρα;;; Αν πιστεύω ότι ο λαός πρέπει να αντιπροσωπεύεται;;; Φυσικά πρέπει να αντιπροσωπεύεται, αλλά το πολίτευμα που ζούμε δεν μπορεί να είναι δημοκρατία διότι [...]» κ.λπ. κ.λπ.
Και ακολουθεί ένας λίβελλος κατά της δημοκρατίας.
[...]
Ετσι, για να μην μείνει καμία αμφιβολία. Δεν θέλουν απλά να κυβερνήσουν. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα κυβερνάνε για πάντα και μόνοι τους, όπως ακριβώς το ίνδαλμά τους, ο Χίτλερ».
Για την συνέχεια κλικ εδώ.
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες μαντικές ικανότητες για να κατανοήσει κανείς ποιες είναι οι φαντασιώσεις των ναζιστών σχετικά με τη μορφή του πολιτεύματος που επιθυμούν. Ό,τι μάθαμε τους τελευταίους τρεις μήνες απλά επιβεβαιώνουν τα όσα γνωρίζαμε εδώ και χρόνια για το θέμα αυτό. Ομως, η μεγάλη διαφορά βρίσκεται στο γεγονός πως πλέον οι χιτλερόψυχοι κινδυνεύουν να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης -προσοχή εδώ- όχι για τις φαντασιώσεις τους, αλλά για συγκεκριμένες πράξεις, προπαρασκευαστικές πράξεις προς την κατεύθυνση της κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα.
Για να χαρτογραφήσουμε το τοπίο, το σχετικό με τις κατηγορίες αυτές, ας ρίξουμε μια ματιά πρώτα στις τελευταίες εξελίξεις μέσα από την ειδησεογραφία:
# Στις 25 Νοεμβρίου 2013, ο Εισαγγελέας Εφετών Ισίδωρος Ντογιάκος πρότεινε την απόρριψη του αιτήματος για αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, και στη σχετική απόφαση-σκεπτικό της Ειδικής Ανακρίτριας-Εφέτης Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα, διαβάζουμε μεταξύ άλλων, για τη στάση του Αριου Φύρερ και της οργάνωσής του απέναντι στη Δημοκρατία και το πολίτευμα:
«Η Χρυσή Αυγή διατηρεί μέχρι και σήμερα την ιδεολογική της κατεύθυνση ήτοι την άρνηση του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας, και τον θαυμασμό στον Αδόλφο Χίτλερ, στο ναζιστικό καθεστώς και στο δικτατορικό καθεστώς της 21ης Απριλίου»
Οι εισαγγελείς τεκμηριώνουν όλα τα παραπάνω με αναφορές σε έξι πολύ συγκεκριμένες πράξεις/δηλώσεις/απόψεις του Μιχαλολιάκου και των στελεχών του, και όλα αυτά «παρά τις περί αντιθέτου όψιμες διαβεβαιώσεις του αιτούντος-κατηγορουμένου, τις οποίες επαναλαμβάνει και στην ανακριτική του απολογία», όταν δηλαδή είχε αναγκαστεί να απαρνηθεί τα πάντα, από τις “ιδέες” του και τα “πιστεύω” μέχρι και το σύνολο της επί 35 χρόνια εθνικοσοσιαλιστικής αρθρογραφίας του .
Αυτά τα έξι περιστατικά, ο αναγνώστης μπορεί να τα δει στις σελίδες 8-10 του εξής κειμένου [1]:

# Με βάση, λοιπόν, -τονίζεται- τα μέχρι στιγμής γεγονότα και στοιχεία για την εγκληματική δράση της οργάνωσης, απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του “αρχηγού-Φύρερ” Νίκου Μιχαλολιάκου, και ενδεχομένως με το ίδιο σκεπτικό, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τις αντίστοιχες αιτήσεις του υπαρχηγού της ΧΑ, Χρήστου Παππά και του στελέχους Γιάννη Λαγού.
Πηγή TVXS.gr, Ανακριτές: Χιτλερική η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, 04/12/2013

Η κατηγορία για προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα

# Διαβάζουμε, επίσης, σε έγκυρα ΜΜΕ:
«Δεν αποκλείεται να ασκηθεί δίωξη σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής για προπαρασκευαστικές πράξεις κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με το άρθρο 135 του Ποινικού Κώδικα», βασισμένη (η δίωξη) σε μια σειρά πράξεων και δηλώσεων που έχουν λάβει χώρα «σε δημόσιες εκδηλώσεις, όπως προκύπτει από το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές».
Πηγή λ.χ. Κώστα Ονισένκο, Τέλος το κρατικό χρήμα για τη ΧΑ, Δικογραφία 10.000 σελίδων και αποδεικτικό υλικό 1.000 Giga, Καθημερινή, 22/12/2013
Και ακόμα πιο αναλυτικά:
«Το αποδεικτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Δικαιοσύνη από τα βίντεο και τις φωτογραφίες, το οποίο εμφανίζει τη στρατιωτικού τύπου δομή, οργάνωση και δράση της Χρυσής Αυγής, η ύπαρξη οπλισμού και οι φωτογραφίες, που καταδεικνύουν χρήση όπλων από στελέχη της οργάνωσης, καθώς και από βουλευτές της, οδηγούν την ανάκριση στην πιθανότητα απαγγελίας νέων κατηγοριών, για παράβαση του άρθρου 135 του Ποινικού Κώδικα, που διώκει σε βαθμό κακουργήματος τις προπαρασκευαστικές πράξεις για κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος».
Πηγή enikos.gr, Στο μικροσκόπιο ολόκληρη η κοινοβουλευτική ομάδα της ΧΑ, 12/12/2013
Ο Ποινικός Κώδικας είναι -και δικαίως- πολύ αυστηρός με ό,τι έχει να κάνει με την μορφή του Πολιτεύματος και με τη μέριμνα για την τήρηση του Συντάγματος και για την ακεραιότητα των θεσμών της Δημοκρατίας. Ισως οι περισσότεροι χρυσαβγίτες να μην το ξέρουν, αλλά το Σύνταγμα έχει κάποιες διατάξεις “μη αναθεωρητέες” [Σ.Σ.: Αρθρο 110, «Oι διατάξεις του Συντάγματος υπόκεινται σε αναθεώρηση, εκτός από εκείνες που καθορίζουν τη βάση και τη μορφή του πολιτεύματος, ως Προεδρευόμενης Kοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, καθώς και από τις διατάξεις των άρθρων [...]») και είναι εκείνες οι διατάξεις που εξασφαλίζουν την ύπαρξη και τη λειτουργία της Δημοκρατίας. Γι’ αυτό, ο Ποινικός Κώδικαςτιμωρεί και τις “προπαρασκευαστικές πράξεις” (με σκοπό την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος). Εχοντας μάθει καλά το μάθημά της από τις ανώμαλες καταστάσεις του παρελθόντος (λ.χ. ΙΔΕΑ, συνωμοσίες αξιωματικών, “χούντες” μικρές και μεγάλες κ.λπ), η Δημοκρατία δεν περιμένει να εκδηλωθούν οι εναντίον της πράξεις· λαμβάνει μέριμνα και τιμωρεί και όσους εργάζονται προς αυτήν την κατεύθυνση. Και το ερώτημα εδώ είναι αν η ναζιστική συμμορία μπορεί να κατηγορηθεί ΚΑΙ για αυτό.
Η αλήθεια είναι πως η ναζιστική συμμορία ουδέποτε ξεκαθάρισε τις απόψεις της σχετικά με το πολίτευμα, τις εκλογές και τους θεσμούς της Δημοκρατίας. Στα τρία πρόσφατα “επίσημα” και δημόσια κείμενά της δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά. Μιλάμε γι’ αυτά τα κείμενα τα οποία είναι παραγωγής 2012, διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της (αλλά και εδώ, για όποιον δεν θέλει να επισκέπτεται ναζιστικές ιστοσελίδες):
  • [Χρυσή Αυγή] – Πολιτικές θέσεις Για την Χρυσή Αυγή του ελληνισμού [2012] – politikes-theseis.pdf
    [Χρυσή Αυγή] – Ενα κίνημα ιδεολογικό Ιδεολογικές θέσεις [2012] – ideologia.pdf
    [Χρυσή Αυγή] – Οι θέσεις μας Προτάσεις για μια Νέα Εθνική Πολιτική [2012] – 90087202.pdf
Σιγή ασυρμάτου, λοιπόν, και μάλιστα παραπλανητικώς εσκεμμένη, στα επίσημα δημόσια κείμενά τους. Παρ’ όλα αυτά, όπως είδαμε, ο Εφέτης-Ανακριτής κατάφερε να βρει έξι από τις πολλές περιπτώσεις στις οποίες η ΧΑ λέει ρητά ή λιγότερο ρητά ότι δεν τρέφει καμία εκτίμηση για το παρόν Πολίτευμα, μέσα στο οποίο της έχει δοθεί η ελευθερία να εκφέρει τον ρατσιστικό και διχαστικό της φιλοπόλεμο λόγο. Αν όμως κάποιος ψάξει λίγο προσεκτικότερα, θα δει ότι όταν βρίσκονται αναμεταξύ τους, τα πράγματα είναι διαφορετικά και δισταγμοί δεν φαίνεται να υπάρχουν.
Σταχυολογούμε από μια αρκετά μεγάλη -όπως θα διαπιστώσετε-, δεξαμενή πηγών για τα πεπραγμένα της ΧΑ, από τα ίδια τους τα δικά τους τα λεγόμενα (ελπίζοντας οι άνθρωποι του Νόμου και των άλλων τριών εξουσιών που ασχολούνται με τη συμμορία να βοηθηθούν έστω και λίγο, και -ποιος ξέρει-, ίσως οι έξι αποδείξεις να γίνουν περισσότερες):

# Σε στενό ακροατήριο, ομολογούν πως δεν πιστεύουν στις εκλογές και στη Δημοκρατία, και πως οι εκλογικές διαδικασίες είναι απλά ένα μέσο, ανάμεσα σε όλα τα άλλα, για την “τελική λύση”:
«Οχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε [...]».

# Ομοίως, σε άλλη κομματική συγκέντρωση, δεν διστάζουν να ομολογήσουν το “όνειρό” τους: Αυτό που ακολούθησε τη Δημοκρατία της Βαίμάρης, το ολοκληρωτικό μονοκομματικό δικτατορικό Ράιχ:
«Και ξέρετε τι ακολούθησε τη Βαϊμάρη. Ε, λοιπόν, για κάτι παρόμοιο ακριβώς αγωνιζόμαστε κι εμείς στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο στόχος μας και δεν το κρύβω και είμαι περήφανος γι’ αυτό»
Πηγή Αντέννα TV, Ο νεοναζιστικός προσανατολισμός της Χρυσής Αυγής, 11/12/2013
# Σε συνέντευξη σε ευρύτερο “ελληνόψυχο” κοινό, σημειώνουν ότι η κατάργηση του “προδοτικού καθεστώτος” της Δημοκρατίας είναι καθήκον τους, είναι “πατριωτική πράξη”:
«Το να προδίδεις ένα προδοτικό καθεστώς στο κάτω-κάτω της γραφής είναι μια πράξη πατριωτική».
Πηγή Στόχος, Συνέντευξη Νίκου Μιχαλολιάκου στην Δήμητρα Μυλωνά, “Διώκομαι για τις Ιδέες μου από ένα ανθελληνικό καθεστώς”, 17/10/2013
h**p://eske2013.blogspot.gr/2013/10/blog-post_7424.html
# Σε άλλη συνέντευξη στο φιλικότατο προς τη συμμορία “Πρώτο Θέμα”, μας δίνουν μια ιδέα για το ποιοι και υπό ποίες συνθήκες θα έχουν την άδειά τους να υπάρχουν και να λειτουργούν στο μιχαλολιάκειο Ράιχ:
«Αν ένα κόμμα δρα αντεθνικά, αν δρα ενάντια στο έθνος [...], αν δρα ενάντια στο έθνος ώστε να είναι επικίνδυνο για το κράτος» [τότε δεν θα μπορεί να λειτουργεί, θα απαγορεύεται].
Πηγή ΘΕΜΑtv, Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλά στο ΘΕΜΑtv και στον Δημήτρη Μαρκόπουλο, 30/04/2012
# Σε άλλη συνέντευξή του, σε χριστιανοταλιμπανικό φασιστικό μπλογκ, αφού πρώτα ξεκαθαρίσει ότι οι “ιδέες” του δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον ουμανισμό («-Ποιος σας είπε ότι είμαι ανθρωπιστής;;;», αιφνιδιάζει ακόμα και τον φασίστα φίλο του που του παίρνει τη στημένη συνέντευξη), ακολούθως, δεν αφήνει αμφιβολία για το σύστημα διακυβέρνησης που ονειρεύεται και για το ποιοι ακριβώς θα έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι:
«[Στο δικό μας πολίτευμα] θα υπάρχουν περιορισμοί, και στο σώμα των εκλεγομένων και στο σώμα των εκλογέων»
Συνέντευξη Μιχαλολιάκου στο Hellas-Orthodoxy (2011)

# Κι αν αναρωτιέστε πόσους και ποιους θα “πιάνουν” οι περιορισμοί που έχουν κατά νου οι νεοναζί, η απάντηση είναι απλή: Ολους τους υπόλοιπους εκτός από τους ίδιους. Το είχε δηλώσει τον Ιούνιο του 2013 ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας όταν πήρε το λόγο από τον βουλευτή Αβράμη-Μιχαήλ Αρβανίτη [Σ.Σ.: Μα πως αντέχει να ζει με ένα τέτοιο εβραιοαρβανίτικο ονοματεπώνυμο;;; :)] για να μιλήσει για την “κοπριτεία” “και τη “σαβούρα” μέσα στη Βουλή:
«Εχουμε πάει στη Βουλή για να μείνουμε και αυτοί που θα φύγουνε από εκεί μέσα θα είναι όλοι εκείνοι οι άλλοι. Κάποια στιγμή μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο, θα υπάρχουν μόνον 300 χρυσαβγίτες»
Πηγή Δελτίο Ειδήσεων AlphaTV, 23 Ιούνη 2013

# Κι αν ακούγεται κάπως παράδοξο το να υπάρχει Κοινοβούλιο το οποίο να αποτελείται στο απόλυτο 100% από βουλευτές ενός μόνο κόμματος (όλοι ξέρουμε σε τι είδους καθεστώτα έχει συμβεί αυτό), αυτό δεν θα πρέπει να ξενίζει τον αναγνώστη καθώς μια τέτοια προοπτική είναι απολύτως συνυφασμένη με την καταστροφή της προηγούμενης δημοκρατικής πολυφωνίας. Αυτό αναλαμβάνει να το εξηγήσει ο Φύρερ στον στενό κύκλο των μυημένων μελών-οπαδών του. Στη δικογραφία, λοιπόν, περιλαμβάνεται ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου, σε ταβέρνα, πριν τις εκλογές του 2012, όπου απευθύνεται σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να τους υπενθυμίζει τον “τελικό στόχο”, αυτόν τον στόχο που θα τους επιτρέψει κάποτε να έχουν υπό τας διαταγάς τους μια μονοκομματική βουλή των 300 κομματικών χρυσαβγιτών: Και ο στόχος αυτός είναι, ασφαλώς, η ολοκληρωτική καταστροφή των θεσμών:
«Λένε ότι εμείς είμαστε οι κακοί φασίστες, οι εθνικιστές. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν άδικο. Σκοπός μας δεν είναι να βελτιώσουμε αυτούς που βρίσκονται σήμερα στο Κοινοβούλιο, να διορθώσουμε τις πολιτικές δυνάμεις που είναι διεφθαρμένες και τελειωμένες, αλλά να τους τελειώσουμε, μια για πάντα».
Πηγή StarTV, Σοκαριστικές ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ: Ναζιστική ορκωμοσία στη Χρυσή Αυγή παρουσία Μιχαλολιάκου, 09/12/2013
# Σε άλλη ομιλία, ο Μιχαλολιάκος φαντασιώνεται τον εαυτό του στο Berliner Sportpalast εκείνες τις ωραίες μέρες του Ράιχ:
«Αν υπήρχαν σήμερα ναζί, θα ήμασταν μαζί»
Πηγή Δημόσια Τηλεόραση, Δελτίο Ειδήσεων, 11/12/2013

# Είναι γνωστό ότι χρυσαβγίτης με χιούμορ είναι αδύνατο να υπάρξει, κι έτσι είναι λογικό που ακόμα και στα μεταξύ χρυσαβγιτών αστειάκια, όταν χαριεντίζονται σε στενό κύκλο, ακόμη και τότε, οι αντιδημοκρατικές τους φαντασιώσεις περιλαμβάνουν “καταργήσεις“, π.χ. “κατάργηση των καναλιών” στο μέλλον.
Από μια χρυσαβγίτικη συνδιάσκεψη σε ξενοδοχείο, όταν ο Φύρερ κάνει κατανομή αρμοδιοτήτων στους Συνταγματάρχες του:
«Τα εμπόδια θα τελειώσουν όταν καταργήσουμε τα κανάλια».

# Οι εκλογές γίνονται αντικείμενο χλευασμού σε μία ακόμη επίδειξη χρυσαβγίτικου “χιούμορ”, στο περιοδικό του “Μετώπου Νεολαίας” της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009:
Οι εκλογές άλλαξαν τα πράγματα μόνο μία φορά 30 Ιανουαρίου 1933. Περιοδικό του "Μετώπου Νεολαίας" της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009. Βάζουν και αστεία με τον Μπόμπο.
Οι εκλογές άλλαξαν τα πράγματα μόνο μία φορά 30 Ιανουαρίου 1933. Περιοδικό του “Μετώπου Νεολαίας” της ΧΑ Αντεπίθεση, τχ#33, Ιούνιος 2009. Βάζουν και αστεία με τον Μπόμπο.
_

Γιάννης Περδικάρης, ιστορικό στέλεχος της ΧΑ, σε συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της ΧΑ: «Στόχος μας η κατάργηση της Δημοκρατίας και η κατίσχυση της “Πολιτείας” (=του Ράιχ)

Την πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση επάνω στο ζήτημα, όμως, την έκανε με τον πιο επίσημο τρόπο ο βετεράνος χρυσαβγίτης Γιάννης Περδικάρης. Ο τελευταίος ίσως δεν είναι τόσο γνωστός. Ισως τον έχετε συναντήσει με το ψευδώνυμο “Ιων Φιλίππου“, με το οποίο υπογράφει τα βιβλία του. Πρόκειται για έναν συνεπή “συναγωνιστή” του Μιχαλολιάκου και, ασφαλώς, … φανατικό χρυσαβγίτη, επί 40 και πλέον έτη, από το 1972 και τις μέρες του Κινήματος “4η Αυγούστου” του Κώστα Πλεύρη μέχρι τις μέρες μας. Συνιδρυτής, ουσιαστικά, της Χρυσής Αβγής, βασικός “θεωρητικός ιδεολογικός καθοδηγητής”, κύριος αρθρογράφος στο περιοδικό σε ολόκληρη την περίοδο 1982-1990 και συγγραφέας πολλών από τα λεγόμενα “ιδεολογικά” κείμενά της την περίοδο 1980-1990 (ιδεολογικές διακηρύξεις, εσωτερικοί κανονισμοί, καταστατικά κ.λπ). Το 1991 χωρίζουν οι δρόμοι τους, παραμένει παρατηρητής -αλλά και δημόσιος υπερασπιστής- της ΧΑ μέχρι το 2010, οπότε και επανεντάσσεται στην οργάνωση με τον ρόλο του βασικού “πολιτικού αναλυτή και αρθρογράφου”, σύμφωνα με το απολογιστικού τύπου βιβλίου που εξέδωσε πρόσφατα από τις εκδόσεις του μέντορά του Κώστα Πλεύρη.
Ο Περδικάρης συμμετείχε σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής τον Ιούνιο του 2011. Στο βιβλίο του μας μεταφέρει τμήματα της ομιλίας του:
«Ο τελικός πατριωτικός στόχος (της Χρυσής Αυγής) είναι η κατάργηση της δημοκρατίας και η κατίσχυση της Πολιτείας».
Κι όταν ένας χρυσαβγίτης μιλάει για “Πολιτεία” ή για “λαϊκή κοινότητα της φυλής”, εννοεί ασφαλώς το Ράιχ των φαντασιώσεών του [2].
Σε άλλο σημείο, ρωτάει και απαντάει χωρίς περιστροφές: Το καθήκον της ΧΑ είναι να καταργήσει τη Δημοκρατία, κι αυτή τη φορά για τα καλά, μια κι έξω και διά παντός, και όχι όπως παλαιότερα επί Μεταξά και επί Παπαδόπουλου, που τελικά η Δημοκρατία κατάφερε να παλινορθωθεί:
«Η Χρυσή Αυγή έχει αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά;;; Σαφώς ναι, διότι έχει πατριωτικό χαρακτήρα. Στις κρίσιμες ιστορικές καμπές, η πατρίδα αντιπαρατίθεται με τη δημοκρατία [...]
Πατρίδα ή δημοκρατία;;; Αυτό είναι το κεντρικό ερώτημα της Χρυσής Αυγής. Και η απάντηση είναι καθαρή [...] Η επιλογή της ΧΑ είναι αδιαπραγμάτευτη: Πατρίδα.
[...]
Η δημοκρατία δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο.
[...]
Εν τούτοις, η ΧΑ είναι νομοταγής, αν και δεν είναι νομιμόφρων. Δεν φρονεί τον νόμο και θέλει να τον αλλάξει, αφού πιστεύει ότι η δημοκρατία είναι πολίτευμα που ζημιώνει τον λαό και την πατρίδα. Ομως υποτάσσεται στην δημοκρατική νομιμότητα [...] και προσπαθεί να πείσει τον λαό για την αχρειότητα της δημοκρατίας [...] ώστε ο λαός να το συνειδητοποιήσει [...]
Αυτό είναι το καθήκον της ΧΑ:
Η δημοκρατία που καταλύεται ερήμην του λαού, παλινορθώνεται.
Μόνον η δημοκρατία που καταργείται από τον λαό πεθαίνει» [3].
Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης) - Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013
Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης) – Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013
# Για αυτό το παιχνίδι με τη νομιμότητα και τη νομιμοφροσύνη, το ίδιο ακριβώς με τον Περδικάρη επισημαίνει και ο Φύρερ της ΧΑ σε κάθε ευκαιρία:
Στο αυτοβιογραφικό του βιβλίο “Εχθροί του καθεστώτος” διαβάζουμε χαρακτηριστικά:
«Είμαστε νομοταγείς και το έχουμε δημόσια δηλώσει.Τίποτα, όμως, δεν μας υποχρεώνει να είμαστε νομιμόφρονες» [4].
# Τι σημαίνει, όμως “ασκώ πολιτική” για τους χρυσαβγίτες;;; Στις 12 Απριλίου 1992, στο ξενοδοχείο “Caravel”,  η Χρυσή Αυγή διεξάγει το Β’ συνέδριό της. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Φύρερ σπεύδει να ξεκαθαρίσει στα περίπου 400 μέλη του την νέα γραμμή της οργάνωσης και την “στροφή στην πολιτική”:
«Δηλώνουμε, λοιπόν, ξεκάθαρα πως έχουμε σκοπό να κάνουμε πολιτική αλλά ξεκαθαρίζουμε [...] ότι για εμάς “ασκώ πολιτική” σημαίνει το να επιβάλεις την άποψή σου» [5]
# Την θέση του “Φύρερ-Αρχηγού” περί αναγκαστικής υποταγής στους νόμους σαν τακτικό ελιγμό και μόνο («η ΧΑ είναι νομοταγής, αν και δεν είναι νομιμόφρων») και τη θέση της οργάνωσης πως για να καταργηθεί οριστικά αυτή τη φορά η Δημοκρατία, χωρίς τον κίνδυνο παλινόρθωσης, χρειάζεται να δράσουν διαφορετικά από ό,τι οι συνάδελφοί τους του παρελθόντος Μεταξάς και Παπαδόπουλος, αναλαμβάνει να εκλαϊκεύσει ένα από τα νεότερα στελέχη του “ιδεολογικού” της συμμορίας, ο Σωτήρης Σχοινάς (γιος του Γιάννη Σχοινά, πρώην ΕΝΕΠ, πρώην ΕΝΕΚ, πρώην ΛάΟΣ, ιδιοκτήτης του φιλοφασιστικού εκδοτικού οίκου “Νέα Θέσις”). Πολύ απλά, και αυτός λέει ότι δεν σέβονται τη Δημοκρατία, ότι θέλουν να την καταστρέψουν και στη θέση της να φέρουν την δική τους “πολιτεία” (η ορθογραφία από το πρωτότυπο) [6]:
«Η πολιτική για εμάς είναι ένα εργαλείο, η εξουσία είναι απλώς και μόνο ένα εργαλείο, το κράτος το ίδιο είναι ένα εργαλείο,και αυτά τα εργαλεία σκοπεύουμε να τα αδράξουμε και να τα θέσουμε στην υπηρεσία των Ελλήνων.
[...]
Ηρθαμε για να γκρεμίσουμε ό,τι είναι σάπιο και να χτίσουμε εκ νέου κάτι υγιές! Δεν ήρθαμε από το παρελθόν ή το παρόν, αλλά από το μέλλον, για να ανοίξουμε τον δρόμο για τον Νέο Ανθρωπο, τον Ανθρωπο που στα χέρια του κρατάει το Πεπρωμένο της Φυλής μας! Φέρουμε φωτιά και ατσάλι! Φέρουμε Νιότη! Φέρουμε το Φως της Πίστης που φωτίζει το σκοτάδι της άρνησης!
[...]
Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε γιατί διεξάγεται εναντίον μας ολοκληρωτικός πόλεμος, και η έκβασή του μπορεί να είναι μόνον η Νίκη ή ο όλεθρος.
[...]
Αλλοι, ταυτίζουν την μαύρη μπλούζα μας με την μάχη που δίνουμε στην αρένα του κοινοβουλευτισμού, μάχη σκληρή και καθόλου ευκαταφρόνητη, ξεχνούν όμως πως για εμάς αυτό είναι ένα αναγκαίο κακό, όχι η μάχη -γι’ αυτήν είμαστε γεννημένοι-, αλλά το κοινοβούλιο και τα καλοταϊσμένα σαρκοβόρα θηρία που ενεδρεύουν μέσα του, είναι ένας χώρος ξένος για εμάς, ένας τόπος προδοσίας και ψεύδους που στεγάζει και προστατεύει τους επί δεκαετίες τυράννους των Ελλήνων. Δίνουμε τον νόμιμο πολιτικό αγώνα μας, όχι από πίστη ή σεβασμό στην “δημοκρατία” που οι ίδιοι οι αυτόκλητοι προστάτες της εξευτελίζουν και καταπατούν, αλλά γιατί αναγνωρίζουμε τα διδάγματα της ιστορίας που μας λεν πως η βίαιη κατάληψη της εξουσίας είναι πρόσκαιρη, είναι ουτοπική και καταδικασμένη σε αποτυχία.
[...]
Τα κοινοβούλια, οι διαβουλεύσεις, οι επιτροπές, οι ψηφοφορίες, τα τηλεοπτικά πάνελ, οι συνεντεύξεις, οι αναλύσεις, οι κριτικές, όλος αυτός ο θίασος της μεταπολιτευτικής πραγματικότητας, δεν μας λέει απολύτως τίποτα. Δεν είμαστε κομμάτι του κατεστημένου αυτού, κάθε άλλο, είμαστε ξένο σώμα μέσα του.
[...]
Λένε πως εμείς, οι “κακοί Φασίστες” οραματιζόμαστε να καταλύσουμε το πολίτευμα και να εγκαθιδρύσουμε ένα ολοκληρωτικό καθεστώς [...]. Εμείς οραματιζόμαστε την Πολιτεία των Ελλήνων. Αυτό όμως, ας είμαστε ρεαλιστές, είναι ένα μακρινό όνειρο. Ενα όνειρο που ίσως καταφέρουν να πραγματοποιήσουν τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας, ή ακόμη πιο μετά οι γενεές που θα ακολουθήσουν, αρκεί εμείς, εδώ και τώρα, να διασφαλίσουμε ένα μέλλον για αυτές τις γενεές.
Σήμερα, αυτός είναι ο ιερός σκοπός που οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε:
Οφείλουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη της Φυλής μας κι ένα μέλλον για τους ‘Ελληνες».
[Απαραίτητη Σημείωση]: Αν μετρήσουμε τις λέξεις στην τελευταία πρόταση, θα τις βρούμε ακριβώς 14. Και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι γνωστό πως οι περιβόητες “14 λέξεις” (“14 words” ήτοι “We Must Secure The Existence Of Our People And A Future For White Children“) είναι ένα κορυφαίο συνθηματικό μεταξύ των σύγχρονων νεοναζί, ρατσιστών, white-power, νεοναζί κ.λπ., το οποίο ανταλλάσσουν άλλοτε μόνο του ως “14” και άλλοτε σε συνδυασμό με το “88“, ως “14/88“, όπου “88″ ασφαλώς ίσον με “HH”, δηλαδή “Heil Hitler” [7].
Καρλάφτης Μέλος 4ης Αυγούστου + Χρυσή Αυγή Παρών στο Πολυτεχνείο [2012]
Φωτογραφία από ομιλία του Μιχαλολιάκου. Οι γενιές του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού συναντιούνται. Επάνω από τον καθισμένο Γιώργο Χαρλαύτη (παλιό στέλεχος της 4ης Αυγούστου και του ΕΣΕΣΙ, τη νύχτα του Πολυτεχνείου ήταν στα γραφεία Μπουμπουλίνας, συγκατηγορούμενος του Καλέντζη και του Πλεύρη για βόμβες κ.λπ) ο νεαρός χρυσαβγίτης με το “14/88″ στην μπλούζα του.
_
# Ο Σχοινάς ο νεότερος δεν είναι, απ’ όσο γνωρίζουμε, λ.χ. υπάλληλος της Βουλής, και ως εκ τούτου, έχει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Και το σημειώνουμε αυτό, διότι υπάρχουν -λέμε τώρα- υπάλληλοι της Βουλής που πληρώνονται από την Ελληνική Πολιτεία ενώ ταυτόχρονα συναγωνίζονται με τις προτροπές τους σε βαναυσότητα ακόμη και τις σκληρότερες διεγέρσεις σε πράξεις βίας εναντίον της Πολιτείας που τους πληρώνει. Οπως ο -επονομαζόμενος και “Δρ Γκέμπελς της Χρυσής Αβγής”- Γιώργος Μάστορας-Μισιάκας (ο ίδιος υπάλληλος Βουλής που ονειρεύεται πως κάποτε σύντομα «Η συναγωγή των συμπολιτών μας Εβραίων θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο»):
«Είναι καιρός να αντιληφθείτε ότι οι δρόμοι μάς ανήκουν πλέον ολοκληρωτικά, χωρίς κανένα ίχνος παραχώρησης. Μπορείτε να αλλάξετε μυαλά και να πορευθείτε στον δρόμο μας, τον δρόμο της Φύσης, της Δύναμης και της Ανθρώπινης Ιστορίας. Κάντε το, ειδάλλως εξαφανιστείτε από μπροστά μας γιατί ΕΜΕΙΣ, οι Δυνατοί, θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια [...] Τσακίστε με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο, ό,τι κι αν χρειαστεί, τον κάθε βλάκα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει εσάς και τις Ιδέες σας. Κάντε τους να μετανιώσουν για τις επιλογές τους»
Εφημερίδα Χρυσή Αυγή, στήλη “Μέτωπο Νεολαίας”, 25/07/1997 [8]
# Κυριαρχία στο πεζοδρόμιο, λοιπόν, και ταυτόχρονα και ο διαβόητος (και με μεγάλη σιχασιά διεξαγόμενος) “νόμιμος πολιτικός αγώνας” που διεξάγει το “νόμιμο πολιτικό κόμμα”, όπως έχει πει χιλιάδες φορές ο lieutenant  Κασιδιάρης, ο οποίος, επάνω στον ενθουσιασμός του ίσως, δεν κρύβει λόγια:
Δήλωση την οποία ο Κασιδιάρης έχει επαναλάβει πολλές φορές:
«Στόχος μας είναι η απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, θέλουμε 180 έδρες, ώστε να μπορέσουμε να αναθεωρήσουμε μόνοι μας το Σύνταγμα».

Τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής σε 28 (μέχρι στιγμής) υποθέσεις με εμπλοκή όπλων

# Ο στόχος, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος. Εκεί που υπάρχουν κάποια ερωτηματικά ακόμα είναι τα μέσα για την επίτευξη των στόχων. Δεν πρωτοτυπεί καθόλου ο Κασιδιάρης όταν δηλώνει στα Χανιά, μπροστά από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης:
«Δεν τα γουστάρουμε τα βουλευτιλίκια, εκμεταλλευόμαστε βέβαια ορισμένα προνόμια των βουλευτών, έχουμε και την οπλοφορία πλέον με άδεια, και δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κανά επεισόδιο κι είμαστε λίγο πιο άνετα στις κινήσεις μας»
Πηγή enikos.gr, “Κασιδιάρης: Οπλοφορούμε με άδεια”, 25/11/2012:

Με λίγα λόγια, λέει πως το πλεονέκτημα που έχουν ως βουλευτές είναι πως κατέχουν πια νόμιμα τα όπλα.Αρα παραδέχεται πως μέχρι τώρα τα είχαν παράνομα. Και “πειραγμένα” κατά παράβαση του νόμου, όπως είδαμε πρόσφατα σε πολλές φωτογραφίες του Κασιδιάρη και των άλλων στελεχών σε ερωτικές περιπτύξεις με κάθε λογής όπλα και περίστροφα και πυροβόλα κ.λπ.
# Και λέμε «δεν πρωτοτυπεί» διότι σε πολλούς, αυτές οι δηλώσεις του Κασιδιάρη θύμισαν (και όχι άδικα) κάποιες άλλες δηλώσεις πριν 86 χρόνια, το 1928, του ινδάλματος των χρυσαβγιτών Γιόζεφ Γκέμπελς. Τις εξής (προσέξτε ομοιότητες):
«Τι θέλουμε στη Βουλή (ή αλλιώς μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας)
Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της [...] Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας [...] Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη [...] Ερχόμαστε ως εχθροί!!! Οπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας!!! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!!!» [9]
Σε μια κατάθεση, ένας μετανοημένος πρώην χρυσαβγίτης είχε κάνει λόγο για ομιλίες στα γραφεία της οργάνωσης στις οποίες τους υπόσχονταν πως “κάποια μέρα θα μπουν με τα τανκς στη Βουλή“. Η ΧΑ -και ο Κασιδιάρης πολύ συχνά-, έχει κάνει σημαία της, όταν θέλει να ειρωνευτεί το κατηγορητήριο, αυτή την δική της φιλολογία για τα “τανκς που θα εισβάλουν στη Βουλή”, και προσπαθεί να το γελοιοποιήσει με επιχειρήματα τύπου “αν είναι δυνατόν να λένε για μας ότι έχουμε έτοιμα τανκς για εισβολή στη Βουλή, τι γελοιότητες είναι αυτές“.
Η αλήθεια είναι ότι πράγματι, δεν χρειάζεται όλη αυτή η φιλολογία περί “τανκς που μαρσάρουν για να εισβάλουν στη Βουλή”, κατά τη γνώμη μας. Και αυτό γιατί, όπως είδαμε, τα γραπτά τους και οι δηλώσεις τους μιλάνε από μόνα τους, για το ποιες είναι οι προθέσεις τους.
Ολοι οι επαγγελματίες του χώρου των όπλων συμβουλεύουν πως απαγορεύεται διά ροπάλου να έχουν πρόσβαση σε όπλα τα παιδιά και οι ηλίθιοι.
Ολοι οι επαγγελματίες του χώρου των όπλων συμβουλεύουν πως απαγορεύεται διά ροπάλου να έχουν πρόσβαση σε όπλα τα παιδιά και οι ηλίθιοι.
_
Οσο για τα όπλα, το μόνο βέβαιο είναι ότι αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει έναν κατάλογο με όλες τις δημοσιευμένες συλλήψεις και τις ποινικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται όπλα και μέλη της ναζιστικής οργάνωσης, μάλλον θα χάσει τον λογαριασμό. Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια συγκέντρωσης σε μία λίστα όλων των γνωστών τέτοιου είδους υποθέσεων από το ιστολόγιο “JailGoldenDawn” και την “Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος” απέδωσε στοιχεία από 28 υποθέσεις με όπλα και εμπλοκή της ΧΑ -όλες πρόσφατες, από τον Ιούνιο 2012 μέχρι τα τέλη του 2013.
Αξίζει να δούμε το συμπέρασμα της έρευνας της Πρωτοβουλίας για το οπλοστάσιο της ΧΑ:
«Συγκεντρωτικά:
Από όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, προκύπτει ότι η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία είναι βασικό στοιχείο της ταυτότητας κάθε μέλους ή συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Το σύνηθες οπλοστάσιο περιλαμβάνει όπλα, φυσίγγια, σιδερογροθιές, μαχαίρια, γκλομπ, τέιζερ, σπρέι.
Χωρίς να υπολογίζουμε τα οπλοστάσια του Πάλλη και την αποθήκη στο Πέραμα, σε μόλις 26 υποθέσεις τις οποίες εξετάσαμε, βρέθηκαν: 19 πιστόλια, 30 τουφέκια και καραμπίνες, πάνω από 2.000 φυσίγγια, 27 αεροβόλα, 69 μαχαίρια (πεταλούδες, σουγιάδες, κλπ), 31 γκλομπ, 12 σπρέι, 7 σιδερογροθιές και πλήθος άλλων αντικειμένων (από χειροπέδες ασύρματους, καπνογόνα μέχρι τσεκούρια, σπαθιά και ούτω καθεξής).
Αντικείμενο διερεύνησης πρέπει να αποτελέσει κατά πόσο ο εξοπλισμός αυτός ήταν κεντρικά οργανωμένος, όχι μόνο ως “πολιτική” κατεύθυνση (που είναι δεδομένο), αλλά ακόμα και ως εφοδιασμός (για παράδειγμα το κατάστημα του Παναγιώταρου μπορούσε να παίξει τέτοιου είδους ρόλο πέραν από τα “μπλουζάκια” κλπ).
Η κατοχή ενός τόσο εκτεταμένου (όσο πιστεύουμε) οπλοστασίου αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολίας τον εγκληματικό χαρακτήρα της νεοναζιστικής οργάνωσης» [10].
# Αλλωστε, η κατηγορία για χρήση όπλων από τα χρυσαβγίτικα “Τάγματα Εφόδου”, και, -πολύ συγκεκριμένα-, “πυροβόλων όπλων”, μαζί με τα υπόλοιπα συνηθισμένα και καθημερινής χρήσης σύνεργα της δουλειάς (μαχαίρια, σιδηρολοστούς, σιδηρογροθιές, κοντάρια κ.λπ) υπάρχει σε πολλά από τα κείμενα της δικογραφίας, όπως υπάρχει και στις σελίδες 10-11 της απόρριψης της αίτησης για αποφυλάκιση του Μιχαλολιάκου, στην οποία αναφερθήκαμε προηγουμένως:
# Για να μην μείνει καμία αμφιβολία, θα κλείσουμε την καταγραφή των αποδείξεων παραθέτοντας τα λόγια του ίδιου του Μιχαλολιάκου, όταν απευθυνόταν στο στενό (τότε) κομματικό του ακροατήριο, μέσα από τις σελίδες του περιοδικού τους, το 2007. Σε ένα άρθρο με τίτλο “Υπάρχουν όρια στους συμβιβασμούς”, δεν λέει τίποτα διαφορετικό από την παραπάνω ανατριχιαστική προτροπή σε πράξεις βίας του fake Γκέμπελς Μάστορα κι από τα μαθήματα υπονόμευσης της Δημοκρατίας του αυθεντικού εγκληματία Γκέμπελς. Ο Μιχαλολιάκος ορμηνεύει τους μαθητευόμενους Χίμλερ και Γκέρινγκ του:
«Λέμε ναι σε όλους, γινόμαστε καλά παιδιά του συστήματος, ευλογούμε με κάθε τρόπο και με όλα τα “κύριε ελέησον” που διαθέτουμε το ένοχο πολιτικό σύστημα και όλα αυτά ασφαλώς με το αζημίωτοαλλά έχουμε σκοπό να χρησιμοποιήσουμε τις ενέργειές μας σαν Δούρειο Ιππο για να αλώσουμε το σύστημα. Δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί ότι άλλο Οδυσσέας κι άλλο Χατζηαβάτης. Επιπλέον, ο Οδυσσέας μπαίνοντας στο κάστρο διά της πλαγίας οδού, κατέσφαξε τους Τρώες, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας!!!»
Πηγή Περιοδικό Χρυσή Αυγή, τχ#134, 2007
Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας
Ο Οδυσσέας κατέσφαξε, δεν μοίρασε δηλώσεις μετανοίας
_

ΣΥΝΟΨΗ

Αν συνοψίζαμε, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία, η μεγαλύτερη εικόνα που προκύπτει και την οποία η ναζιστική οργάνωση προσπαθεί, στο μέτρο του δυνατού, να κρατήσει κρυφή, χαρακτηρίζεται από τα εξής:
Σιχαίνονται τη Δημοκρατία (της “τυχάρπαστης πλειοψηφίας των πολλών“), τους θεσμούς της (τα “σκουληκόβρωτα ερείπια“) και τις εκλογές.
# Στόχος τους είναι να την κατεδαφίσουν ολοκληρωτικά, αφού είναι “πατριωτική πράξη” η καταστροφή ενός “προδοτικού πολιτεύματος”, και στη θέση τους να οικοδομήσουν ένα μονοκομματικό (εκ 300 χρυσαβγιτών βουλευτών), απολυταρχικό, ολοκληρωτικό ναζιστικού τύπου καθεστώς, με απόλυτη εξουσία του “Ενός”, του “Αρχηγού”, της “ανώτατης Αρχής του Αρχηγού”.
# Αναγκάζονται τώρα να είναι “νομοταγείς” («χωρίς όμως να είναι και νομιμόφρονες», όπως ομολογούν) και να παίζουν το παιχνίδι της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας (για να μπορούν να την υπονομεύουν), και ναι μεν ομολογούν ότι αηδιάζουν και σιχαίνονται και μισούν τους εαυτούς τους όταν παίζουν το παιχνίδι αυτό, αλλά το κάνουν διότι η συμμετοχή στην τωρινή πολιτική σκηνή δεν είναι παρά ένα μέσο μόνο, ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα όπως π.χ. η βία για την “τελική λύση”.
# Εχουν διδαχτεί -λένε- από το παρελθόν και από τις περιπτώσεις Μεταξά και Παπαδόπουλου, ότι η Δημοκρατία ξαναζωντανεύει αν δεν εξοντωθεί ολοκληρωτικά, κι αφού αυτοί δεν θέλουν να την ξαναπάθουν όπως την έπαθαν οι προηγούμενοι δικτάτορες, στις μελλοντικές επιδιώξεις τους συμπεριλαμβάνουν -λένε- την αλλαγή/αναθεώρηση του Συντάγματος ώστε να εγκαθιδρύσουν το μονοκομματικό εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς τους, αυτή τη φορά μια κι έξω και διά παντός.
# Στο καθεστώς που ονειρεύονται, δεν θα έχουν όλοι θέση ή δικαιώματα, και, πολύ περισσότερο, δεν θα έχουν καν λόγο (βιολογικής) ύπαρξης όλοι οι πολίτες. Θα υπάρχουν περιορισμοί (προφανώς εκτός από το δικαίωμα στη ζωή) και στο δικαίωμα του εκλέγειν και στο δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Ειδικά για το τελευταίο, τις θέσεις εξουσίας θα καταλαμβάνουν οι εκλεκτοί της “φυσικής αριστοκρατίας” της “λαϊκής κοινότητας της φυλής“, δηλαδή του Ράιχ.
Για τους υπόλοιπους όλους, τους “υπανθρώπους” και τα “ανθρώπινα σκουπίδια“, που αφού και μόνο που υπάρχουν “μολύνουν” τη ράτσα, αυτό που τους περιμένει είναι η εξόντωση. Είναι το γνωστό “Aufartung” (περισσότερα εδώ)
Και όποιοι δεν προλάβουν να συνταχθούν μαζί τους απ’ την αρχή …
«[...] είναι σκουλήκια που αξίζει να τους πατήσουμε και την ημέρα της κρίσης, μακριά από τις παπαδίστικες θεωρίες για άφεση αμαρτιών, δεν θα ρωτήσουμε αν μέχρι τότε ταλαντεύονται δεξιά μέχρι αριστερά, γιατί απλούστατα θα ταλαντεύονται από τον κρεμασμένο τους λαιμό, μιας που όλοι τους είναι προδότες και τους αξίζει πέλεκυς βαρύς».
«Θα ταλαντευόμαστε από τον κρεμασμένο μας λαιμό», λοιπόν, και αυτά ήταν ακριβώς τα λόγια του Μάστορα-Μισιάκα στην ορκωμοσία νέων μελών του “Πυρήνα Υποδοχής”, τον Ιούλιο του 2011, όταν οι υποψήφιοι για δόκιμα μέλη της ναζιστικής γκρούπας είχαν περάσει με επιτυχία τις “δοκιμασίες” και καλωσορίζονταν σε μια τελετή μύησης από την ηγεσία της ΧΑ, (Μιχαλολιάκος, υπεύθυνος δόκιμων μελάων Μπούκουρας, βοηθός υπεύθυνου Μάστορας κ.λπ.). [Σ.Σ.: βλ. σχετικά απολογία Μπούκουρα, 11/01/2014, σελ. 57 κ.έ.]
Το μαχαίρι που έκοψε τη ζωή του Παύλου Φύσσα δεν είχε επάνω ένα αποτύπωμα μόνο· είχε 420.000 διαφορετικά αποτυπώματα. Οσοι υποστηρίζουν την ΧΑ θα πρέπει να τους “συμβουλεύουμε” να πάνε να γραφτούνε μέλη της και να τρέχουνε για τις βρωμοδουλειές της συμμορίας. Διότι μόνο έτσι έχουν μία ελπίδα να την γλυτώσουν όταν θα έλθει η σειρά τους, γιατί αργά ή γρήγορα όλοι θα έχουμε μια ολόδικιά μας θέση σε κάποια Α ή Β λίστα με “διαφορετικούς” ή “υπανθρώπους” που “μολύνουν την ράτσα” (δηλαδή όλους τους υπόλοιπους εκτός από τα μυημένα μέλη του “ερμητικού τάγματος” της ναζιστικής οργάνωσης). Αλλά και πάλι, οι υποστηρικτές της δεν μπορούν να είναι και πολύ σίγουροι, γιατί και ο Χίτλερ τους δικούς του πέρασε από λεπίδι πρώτους-πρώτους, τα Τάγματα Εφόδου και τον αρχηγό τους τον Ερνστ Ρεμ. Ετσι θα γίνει και με την ΧΑ. Και όποιος σκέφτεται να τους ψηφίσει πάλι, θα πρέπει να έχει στο νου του πως κάθε ψήφος στη συμμορία αποτελεί και ένα καρφί στο φέρετρο της Δημοκρατίας και πως μετά (την απομάκρυνση εκ της κάλπης), όχι πολύ αργά, το εκλογικό του βιβλιάριο θα χρησιμεύει αποκλειστικά και μόνο σαν προσάναμμα για τις τελετουργικές φωτιές στις οποίες θα καούν μαζικά πρώτα τα βιβλία και στη συνέχεια και οι κάτοχοί τους, οι εκλογείς, όταν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, το εσωτερικό της Ελλάδας δεν θα είναι παρά ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης μέσα απ’ τα σύνορα της χώρας, δίπλα στους μαζικούς τάφους που θα εκτείνονται μέχρι πέρα από τα σημερινά σύνορα. Διότι αυτή είναι η νομοτελειακή κατάληξη κάθε φασιστικού ολοκληρωτικού καθεστώτος σε όλη την Ιστορία του ανθρώπινου είδους:
Πόλεμος, καταπίεση, θάνατος, πείνα, εξόντωση και μαζικοί τάφοι.
Αλλωστε, όλα τα παραπάνω (στη σύνοψη) υπάρχουν και στο πραγματικό καταστατικό της ΧΑ (κλικ εδώ), εκείνο του 1987, στο οποίο ορκίζονται μετά τις τελετές μύησης όλα τα μυημένα μέλη της οργάνωσης:
_

Καιρός σιγά-σιγά να λειώνει το “παγόβουνο”

Ο Περδικάρης στο βιβλίο του χρησιμοποιεί συχνά ένα μότο:
«Η Χρυσή Αυγή είναι όπως το παγόβουνο: Τα οχτώ ένατα δεν φαίνονται. Βλέπετε μόνο ό,τι εμείς θέλουμε να δείτε» [11]
Ασφαλώς, εμείς το ξέρουμε αυτό, και βέβαια, είναι εντελώς αστείο ο “Αρχηγός” του να προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο και να επικαλείται (ο Μιχαλολιάκος) τώρα με τις διώξεις εναντίον τους, το “άρθρο 120 του Συντάγματος” (πρώην 114), όπως είχαμε δείξει σε προηγούμενο άρθρο μας [12]
Τα στοιχεία και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους: Οι δηλώσεις τους περί “σεβασμού του Συντάγματος” είναι ψευδείς και παραπλανητικές. Ο Μιχαλολιάκος, άλλωστε, είχε δηλώσει ορθά-κοφτά τι σχεδιάζει για τους “προδότες:
«Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια φρουρά μαχητών, που την κρίσιμη ώρα θα τιμωρήσει τους προδότες» [13]
Και κανείς δεν πιστεύει τον Φύρερ, πως δήθεν κόπτεται τόσο πολύ για το Σύνταγμα και για την τήρησή του, την στιγμή που υπάρχει, πλέον, έναςσεβαστός αριθμός αποδείξεων πως η τακτική του ναζιστικού μορφώματος είναι η υπονόμευση της Δημοκρατίας και πως το μόνο που προτίθεται να κάνει ο “Η Αρχή του Αρχηγού” στο θεμελιώδες κείμενο της Δημοκρατίας μας, στο Σύνταγμα, είναι να το σβήσει διά παντός από τον χάρτη, χωρίς αμφιβολία όπως αποδείξαμε παραπάνω.
Ελπίζουμε αυτό να αποδειχτεί και στην δίκη.
********
Για κάποιες περαιτέρω πληροφορίες επάνω στο ίδιο θέμα, και κυρίως για τον ρόλο του “Αρχηγού” και για την “Αρχή του Αρχηγού”, μεταφορά στα καθ’ ημάς του χιτλερικού “Fuhrerprinzip“, μπορείτε να δείτε, επίσης, τι γράφαμε την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο:
Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
«Ηλθαν, και η ατζέντα τους είναι πολύ συγκεκριμένη:
Η εξόντωση οποιουδήποτε δεν είναι σαν κι αυτούς. Η ναζιστική συμμορία μισεί τον “άλλο”, όχι για πράξεις, όχι για κάτι που έκανε και δεν της αρέσει, αλλά γι’ αυτό που είναι, γι’ αυτό που έτυχε να γεννηθεί. Και δεν τίθεται καν θέμα, αν ο “άλλος” είναι διαφορετικός. Σημασία έχει ότι και μόνο που υπάρχει ο “υπάνθρωπος”, μολύνει τη “φυλή”. Και γι’ αυτό πρέπει να εξοντωθεί.
Ομως, οι επιθέσεις και η βία δεν είναι ο τελικός σκοπός των ναζιστών. Ολοι καταλαβαίνουν, πλέον, ότι, ούτε για “Ελληνες εθνικιστές” πρόκειται, ούτε για (απλούς) οπαδούς του εθνικοσοσιαλισμού ή για θεωρητικούς θιασώτες των ναζιστικών θεωριών περί “ανώτερης ράτσας” [Σ.Σ.: Δεν χρησιμοποιούμε τις λέξεις "ιδεολογία" και "ιδέες" διότι δεν έχουν καμία σχέση με ιδέες -πρόκειται, απλά για τις πρακτικές του μίσους και του θανάτου]. Πρόκειται για ναζί εν ενεργεία, για ναζί στην πράξη, που υλοποιούν την δική τους εκδοχή του “Aufartung (περισσότερα εδώ)
Ο τελικός στόχος τους είναι η κατάληψη της εξουσίας και η επιβολή του δικού τους, χιτλερικού μοντέλου. Οταν ρωτάται ο Φύρερ Μιχαλολιάκος “αν πιστεύει στη δημοκρατία“, η απάντηση είναι στερεότυπη:
«Τι με ρωτάτε, τώρα;;; Αν πιστεύω ότι ο λαός πρέπει να αντιπροσωπεύεται;;; Φυσικά πρέπει να αντιπροσωπεύεται, αλλά το πολίτευμα που ζούμε δεν μπορεί να είναι δημοκρατία διότι [...]» κ.λπ. κ.λπ.
Και ακολουθεί ένας λίβελλος κατά της δημοκρατίας.
[...]
Ετσι, για να μην μείνει καμία αμφιβολία. Δεν θέλουν απλά να κυβερνήσουν. Θέλουν να διασφαλίσουν ότι θα κυβερνάνε για πάντα και μόνοι τους, όπως ακριβώς το ίνδαλμά τους, ο Χίτλερ.Για να μάθουμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους, θα πρέπει να ανατρέξουμε σε ένα παλαιότερο κείμενο της οργάνωσης, με τίτλο “Χρυσή Αυγή, Καταστατικό”. Εκεί θα μάθουμε για την “Αρχή του Αρχηγού”, μεταφορά στα καθ’ ημάς του χιτλερικού Führerprinzip. Θαυμάστε:
«Εμείς οι Ελληνες εθνικοσοσιαλιστές της Χρυσής Αυγής εξάπτοντας την ευθύνη και το καθήκον μας [Σ.Σ.: Ωραία ελληνικά ο Μιχαλολιάκος] πάνω από το κοινό μέτρο, παραμένουμε υπέροχα πιστοί στη μόνη άφθαρτη κι ακατάλυτη από την παρακμή των καιρών Αρχή, την Αρχή του Αρχηγού.
[...]
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι η ενσάρκωση της ίδιας της ιστορικής συνείδησης της λαϊκής κοινότητας, ο αξιότερος όλων που με την ενορατική διαύγεια, το πνεύμα θυσίας και το αίσθημα ευθύνης που τον διέπουν [sic] αναλαμβάνει να την οδηγήσει στο πεπρωμένο της.
[...]
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός είναι ο εκλεκτός ταγός [...], ο παράκλητος που ενσαρκώνει τη μυστική φωνή του Αίματος, ο διερμηνευτής των κρυφών ελπίδων, των βαθύτερω πόθων και των μυστικών ψιθύρων του λαού, ο υπέροχος απλοποιητής της θεωρίας και ο εξαγνιστής της πράξεως. Είναι ο ηγέτης που στο πρόσωπό του συμβάλλει η συνισταμένη ενιαία βούληση του έθνους.
[...]
Ο εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός δεν ίσταται πάνω ή δίπλα στο λαό, δεν βρίσκεται μέσα στο λαό· είναι ο ίδιος ο Λαός, είναι η ιστορική του ταυτότητα»
Και αφού εξηγήσουν ότι γι’ αυτούς δεν τίθεται δίλημμα για τον «δημοκρατικό τρόπο διακυβερνήσεως, τον βασιζόμενο στην τυχάρπαστη πλειοψηφία των πολλών», ούτε για τα «σκουληκόβρωτα ερείπια των δημοκρατιών»., ξεκαθαρίζουν:
«Η Γερμανία του Χίτλερ είναι φυσικά το λαμπρότερο επιβλητικό οικοδόμημα [...] και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη: Πιστεύουμε στην Αρχή του Αρχηγού ως θεμέλιο πολιτειακής νομιμότητας [...] την οποία θέλουμε να είναι ζώσα, να έχει σάρκα και οστά, να είναι η ενανθρωπισμένη υπόσταση αυτών των ακατάλυτων αξιών του πολιτισμού μας, ο άγρυπνος φρουρός τους, ο διερμηνευτής της μυστικής φωνής του Αίματός μας, ο ενσαρκωτής των οραμάτων, ο πρώτος από εμάς, εκείνος που είμαστε εμείς, εκείνος είναι ο Αρχηγός, η ανώτατη Αρχή του Αρχηγού».
Αυτό είναι το “πολίτευμα” που μας ετοιμάζει ο Αριος Ελλην Φύρερ Μιχαλολιάκος, ο ίδιος που ο πρώην υπαρχηγός του Γκέκας, μετά τη ρήξη τους, αποκαλούσε “δραβίδα” (google it).
Στόχος όλοι οι διαφορετικοί, λοιπόν. Πρώτα όσοι “μολύνουν”. Μετά η ίδια η Δημοκρατία. Το λένε και κάπως διαφορετικά:
«Η Χρυσή Αυγή αποτελεί τη Θρησκεία των δυνατών της Ελληνικής Φυλής»
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ideologia-mas-ws-proektash-ths-kosmothewrias-mas
και
«Και προειδοποιούμε τα πολιτικά αθύρματα ότι για την αρνησιπατρία τους, η ποινή ούτε αναστέλλεται, ούτε εφεσιβάλλεται!!!…»
h**p://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/arnhsipatria-diarkes-ethniko-egklhma
Το ‘χει δηλώσει και ο ίδιος ο “η Αρχή του Αρχηγού”:
«Τα σκουπίδια για το σφουγγάρισμα της εξουσίας».
«Εμείς αν πάρουμε ποτέ την εξουσία, θα την σφουγγαρίζουν καθημερινά χιλιάδες άτομα. Έχουμε πολλούς προς αυτή την αποστολή ήδη καθορισμένους, λοιπόν δεν είναι αυτό το θέμα. Τα σκουπίδια είναι το δεύτερο. Τα ανθρώπινα σκουπίδια είναι το πρώτο.»
Στο 27:57:
[...]»
Για την συνέχεια κλικ εδώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

[*] Τα αρχεία με τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στο παρόν άρθρο βρίσκονται σε αυτό εδώ το λινκ, με όλους τους τίτλους των αρχείων πολύ προσεκτικά δοσμένους ώστε να μπορούν να μπουν σε αρχείο. Μαζί υπάρχει και ένα αρχείο html με δύο συλλογές bookmarks από αυτές που μόνον οι συντελεστές του XYZ Contagion ξέρουν να φτιάχνουν. Στη μια υπάρχει το σύνολο των σάιτ, μπλογκ, ιστοσελίδων κ.λπ. όλων των υπηρεσιών, όλων των τοπικών γραφείων και της κεντρικής διοίκησης της συμμορίας και στην άλλη όλες οι ειδήσεις στις οποίες εμπλέκονται χρυσαβγίτες και όπλα:
[1] Ιστολόγιο JailGoldenDawn, Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος, Απόρριψη του αιτήματος Μιχαλολιάκου για αποφυλάκιση – Ολο το κείμενο (PDF) – Νέοι κατηγορούμενοι, 04/12/2013
[2] Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης), Χρυσή Αυγή Πολιτικός οροδείκτης, εκδόσεις Ηλεκτρον, Αθήνα, 2013, σ. 53
[3] Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης), στο ίδιο, σ. 279
[4] Νίκος Μιχαλολιάκος, Εχθροί του καθεστώτος, Χρυσή Αυγή 1993-1998, εκδόσεις Ασκαλών, Αθήνα, 2000, σ. 71 // βλ. και Δημήτρης Ψαρράς, H Μαύρη Βίβλος της Χρυσής Αυγής, Ντοκουμέντα από την ιστορία και τη δράση μιας ναζιστικής ομάδας, εκδόσεις Πόλις, Αθήνα, 2012, σ. 92, όπου ο Δημήτρης Ψαρράς θυμίζει ότι το ίδιο ακριβώς είχε πει ο Μιχαλολιάκος και σε συνέντευξή του το 1999 στον Τάσο Τέλλογλου.
[5] Νίκος Μιχαλολιάκος, στο ίδιο, σ. 35
[6] Σχοινάς Σωτήρης, Φορώντας τις μαύρες μπλούζες, Περιοδικό Μαίανδρος, τχ. #5, Σεπτέμβριος 2013
h**p://xryshaygh.blogspot.gr/2013/11/blog-post_29.html
[7] Βλ. π.χ. στη Wikipedia, “Fourteen Words
[8] Στο Ιός, «Αλλάξτε μυαλά, γιατί θα σας λιώσουμε σαν τα σκουλήκια», Ελευθεροτυπία, 01/02/1998
[9] Joseph Goebbels, “Was wollen wir im Reichstag” (“Τι θέλουμε στην Βουλή“), εφημερίδα “Der Angriff”, 30-4-1928
[10] Πρωτοβουλία Δικηγόρων για την Πολιτική Αγωγή του Αντιφασιστικού Κινήματος, Τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής (Περιγραφή 28 υποθέσεων με όπλα και εμπλοκή μελών της Χρυσής Αυγής), 06/12/2013
// Το αρχείο σε μορφή pdf:
[11] Ιων Φιλίππου (Γιάννης Περδικάρης), ό.π., σ. 276
[12] Ιστολόγιο XYZ Contagion, «Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114″ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114″!!!», 20/09/2013
[13] Βλ Τάσος Κατσιμάρδος και Θοδωρής Ρουμπάνης (επιμ.), “Η ιστορία του νεοναζισμού στην Ελλάδα”, εκδόσεις Εθνος, 2013, σ. 84
**********************

Δείτε επίσης:

Νέα κατηγορία με σειρά αποκαλυπτικών νέων ερευνών: “Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά“.
Θυμίζουμε επίσης τις έρευνες του ιστολογίου μας, καθώς και όλα τα άρθρα μας με ετικέτα “Χρυσή Αυγή“.
Ολα τα άρθρα του ιστολογίου μας μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P).
# Το XYZ Contagion στα mainstream ΜΜΕ:
# Η Χρυσή Αυγή στο XYZ Contagion – Μια σχέση … [...] – Μικρή ιστορική αναδρομή
# Μεταφράσεις άρθρων του ιστολογίου μας σε αξιόλογες ιστοσελίδες και ΜΜΕ του εξωτερικού
Ορισμένα χαρακτηριστικά ποστ:
# Ξένοι νεοναζί καλεσμένοι του Γκέμπελς της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μάστορα (Μισιάκα): «Η συναγωγή θα γίνει ένα ωραίο δημόσιο αποχωρητήριο» [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #01]
# Εκτός Νόμου και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων ΤΩΡΑ!!! – Τα Μητρώα Μελών σαν στοιχείο της δικογραφίας και η εμπειρία από άλλες χώρες
# Οταν η Χρυσή Αυγή προσχωρούσε στη νεοναζιστική Διεθνή “Νέα Ευρωπαϊκή Τάξη” και στη “Διακήρυξη της Βαρκελώνης”, 1981 (Συνεργασία του ιστολογίου μας με τα “Ενθέματα” της κυριακάτικης “Αυγής”, 2013-03-31)
# Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4
# Δύο πρώην υπαρχηγοί της Χρυσής Αυγής συμφωνούν: Η Νέα Δημοκρατία τύπωνε τα φυλλάδιά μας
# Ανήλικοι στα γραφεία της Χρυσής Αυγής – Η ναζιστική συμμορία, θορυβημένη, διαψεύδει τις στρατολογήσεις και … αυτοδιαψεύδεται!!!
# Δικηγόροι σε υποθέσεις με ακροδεξιό, εθνικιστικό και “χρυσαβγίτικο ενδιαφέρον”
# Ιός – Τα έντυπα της ακροδεξιάς και η σχέση τους με τον πρωθυπουργό (άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών 2013-06-25) + Ποιος είναι ο δημοσιο”γράφος” Γιώργος Φράγκος της χρυσαβγίτικης εφημερίδας “Εμπρός”;;;
# Σβάστικες και Ζιγκ-Χάιλ από τον “ιδεολογικό” καθοδηγητή και βασικό αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας Γιώργο “Μάστορα”
# Ο χρυσαβγίτης υποψήφιος βουλευτής με το ρατσιστικό παραλήρημα για “φούρνους και σαπούνια”, στο πλάι του lieutenant Κασιδιάρη, στην μεγάλη του στιγμή
# Νέες αποκαλύψεις για το παρελθόν της Χρυσής Αυγής από τον Ιό (άρθρο “Οι «δικές μας» τυφλές βόμβες” στην Εφημερίδα των Συντακτών, 2013-04-20) και τον Ματτέο Αλμπανέζε (άρθρο “Οι Ιταλοί νεοφασίστες και η ελληνική χούντα” στα ΕΝΘΕΜΑΤΑ της ΑΥΓΗΣ, 2013-04-21)
# Διαβάστε στα Ενθέματα της “Αυγής” αύριο Κυριακή 31 Μαρτίου: Μια αποκάλυψη για το ναζιστικό παρελθόν της Χρυσής Αυγής (Προωθητική ενέργεια από τα “Ενθέματα”, το Left.gr και την Αυγή Online beta)
# Στροφή 180 μοιρών του Φύρερ Μιχαλολιάκου: Δεν αποκλείω συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά – Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου τώρα δικαιώνεται
# Το μάθατε;;; Ο Μιχαλολιάκος ο … νοσταλγός των αγώνων “114″ των συνοδοιπόρων και κομμουνιστών ξεκίνησε “ανένδοτο 114″!!!
# Ποιός βουλευτής υπερασπιζόταν τη Χρυσή Αυγή μέσα στη Βουλή το 1998;;;
# Η χρυσαβγίτικη επιτομή της ηλιθιότητας – Ούτε μια προβοκάτσια δεν μπορούν να στήσουν χωρίς να καρφωθούν
# Ενας εθνικοσοσιαλιστής υποψήφιος βουλευτής και τα λάγνα ανατολίτικα λικνίσματα της ναζιστοσυμμορίας Χρυσής Αυγής
# Η εμμονή της Χρυσής Αυγής με τους παιδικούς σταθμούς – Αντιγραφή του σχεδίου του NPD;;; + Δύο μικρές ειδήσεις
# Ονομα: Μπαρμπαρούσης – Βαθμός: Ανθυπασπιστής (ΠΖ) – Μονάδα:  …
# Η Χρυσή Αυγή αναγνωρίζει τον εαυτό της και τα στελέχη της σε κείμενο καταγγελίας εγκληματικών φασιστικών επιθέσεων, ως τους αυτουργούς των επιθέσεων αυτών
# Η UEFA προειδοποιεί: Ρατσιστικό και νεοναζιστικό σύμβολο ο μαίανδρος της Χρυσής Αυγής
*******************
http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/01/07/kryfa-02-sxedia-xa-politevma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου