Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

239 ΜΚΤΕ ΜΥΤΙΛΙΝΙΟΙ ΣΑΜΟΥ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ

Για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι οι διοικητές των μονάδων, για να τα έχουν καλά με τους ανωτέρους τους και το ΓΕΣ, χώνουν τους φαντάρους, τους εκμεταλλεύονται και ταλαιπωρούν με τον πλέον βάναυσο τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παραβιάζουν αυτοί πρώτοι τις διαταγές και τον Στρατιωτικό Κανονισμό. Επίσης, οι ΕΠ.ΟΠ. έχουν γίνει  μάστιγα στα περισσότερα στρατόπεδα, καθώς συχνά είναι ντόπιοι και οι διοικητές για να μην εκτεθούν στην τοπική κοινωνία τους αφήνουν στο απυρόβλητο και όλοι μαζί παρακολουθούν τους στρατιώτες να λιώνουν.
Οι επιθεωρήσεις και οι έρευνες του ΓΕΣ είναι φαρσοκωμωδία καθώς οι κοινωνικές ανισότητες βαθαίνουν, το βύσμα και το πελατειακό κράτος κυριαρχεί, οι ντόπιοι φτιάχνονται μα τα τηλέφωνα βουλευτών-παπάδων-στρατιωτικών.
Η υποχρεωτική στράτευση αποτελεί πρόκληση και αβάστακτο βάρος για την νεολαία καθώς μας μετατρέπει σε δούλους των ένστολων, των μονάδων και συνολικά του κράτους, εκπαιδεύοντας μας σε αυτό το ρόλο για μια ζωή. 
Όσοι μιλιταριστές απαιτούν αύξηση της θητείας είναι αυτοί που βάραγαν προσοχή στα τηλέφωνα, που πήραν μίζες από τα εξοπλιστικά και που βγάζουν τον σκασμό όταν διατηρούνται εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα, κάτι που βολεύει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για να μαζεύουν ψήφους, τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα για να μας παίρνουν τα λεφτά και τους στρατιωτικούς καθώς διατηρείτε μια τεράστια κουστωδία ανώτατων αξιωματικών, που δεν συναντάς σε κανέναν άλλο στρατό. 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ                                                     
"Στην 239 ΜΚΤΕ στους Μυτιλινιούς της Σάμου το μαρτύριο δεν έχει τελειωμό με τις διπλο-τριπλοϋπηρεσίες. Χτυπάμε ακόμα και 14ωρα θαλαμοφυλίκια.
Μάγειρες και εστιάτορες κάνουν και βάρδιες στις κάμερες τα γερμανικά νούμερα.
Οι ΚΨΜιτζήδες καταρρέουν (ένας έχει πάει δύο φορές στο νοσοκομείο αφού ήταν στα όρια της λιποθυμίας).
Όλοι περίμεναν ότι με το που θα άλλαζε ο διοικητής θα βελτιωνόταν επιτέλους η κατάσταση. Τζίφος.
Γιατί δεν κόβονται οι υπηρεσίες όπως σε άλλα στρατόπεδα;
Γιατί δεν κάνουν οι ΕΠΟΠ έστω μία παραπάνω υπηρεσία για να ανακουφιστούν οι φαντάροι;
Υπάρχουν στρατιώτες που είναι ένα μήνα μέσα εμπλοκή.
Μας λένε ότι είναι στρατόπεδο ανεπιθύμητων. Γιατί πράγμα ακριβώς τιμωρούμαστε;
Μας λένε "να λέτε πάλι καλά που δεν είστε 79 ΕΑΡΜΕΘ" ή "να πάρετε τα βύσματά σας να στείλουν άτομα στη μονάδα".
Μας κοροϊδεύουν μεσ' τα μούτρα μας. Η Ταξιαρχία είναι ενήμερη για την κατάσταση, αλλά κανείς δεν ξέρει αν ενδιαφέρεται.
 Και κάτι ακόμα. Η τελευταία ταγματική αναφορά έγινε με τους νέους να έρχονται με βήμα, ενώ το Μ71 έχει γίνει υποχρεωτικό (ενώ με εντολή της Ταξιαρχίας είχε κοπεί).

Τι άλλο μας περιμένει;"
Αλήθεια, ο ΑΓΕΣ Μανωλάς και ο νέος ΥΕΘΑ Ν.Δένδιας τι έχουν να πουν και να πράξουν;
Συνάδελφοι, βγείτε παραπονούμενοι, ζητείστε ακρόαση από τον Ταξίαρχο και το Μέραρχο. Γονείς, σπάστε τα τηλέφωνα του ΓΕΣ και του διοικητή. Μην ανέχεστε την καταπίεση των παιδιών σας.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
τηλ. επικ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΤΟ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΥΠΗΡΕΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ... ΘΕΤΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ : ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΣΣΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 600 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ 400 ΠΑΝΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ 200 ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ;;;; ΤΟΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΠΑΠΑΓΟΥ ;;;; ΑΝΤΩΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2 ΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ : Ή ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ 12ΜΗΝΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΕΝ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΘΗΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΜΠΛΟΚΗ Ή ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΠ.ΟΠ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ (ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΟΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΗΝΑ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    Υ.Γ. ΤΟ "ΒΥΣΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ... ΣΥΜΦΕΡΕΙ 1 ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ !ΑΝΤΩΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή