Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΕΕΘΑ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΕΦΕΔΡΩΝ [φωτογραφιίες-βίντεο]

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015» ΤΩΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
IMG_1189Η ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ με συνεχείς δημόσιες παρεμβάσεις μας όχι μόνο αποκαλύπτει την φιλοπόλεμη-τρομοκρατική δράση των φασιστικών Λεσχών Εφέδρων, αλλά επίσης κάλεσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων να πάρουν θέση και να υλοποιήσουν το αίτημα της άμεσης διάλυσης τους.
Οι Λέσχες Εφέδρων αποτελούν μιλιταριστικές γιάφκες ακραίων ναζί και φασιστών που με πρόσχημα την «άμυνα της χώρας» εντάσσονται στους σχεδιασμούς υλοποίησης των δογμάτων άμυνας-ασφάλειας και στρέφονται κατά των εχθρών του αστικού κατεστημένου. Τα σενάρια των ασκήσεων αυτών των Εθνικιστικών Πολιτοφυλακών –αντιμετώπιση ανταρτοπόλεμου σε ύπαιθρο και ανταρτικό πόλης, δίωξη μεταναστών, «τρομοκρατίας», η συμμετοχής τους σε αντίστοιχες ευρωπαϊκές και νατοϊκές  ασκήσεις-αποκαλύπτουν το ποιοι θεωρούνται ως «ασύμμετρες απειλές».
Ουσιαστικά, στην σύγχρονη εποχή των πολέμων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των αναμετρήσεων μέσω αντιπροσώπων –όπως κάνουν οι ΗΠΑ-Ε.Ε.-Ρωσία με τους ιδιωτικούς στρατούς, τους ακραίους μουσουλμάνους και τους ΝΑΖΙ, οι Λέσχες Εφέδρων αποτελούν το αντίστοιχο των Ουκρανικών Ναζιστικών Πολιτοφυλακών. Είναι πλέον καταγεγραμμένο ότι ο ειρηνικός πολίτης συχνά αρνείται να συμμετάσχει στα φιλοπόλεμα σχέδια του αστικού του κατεστημένου και για αυτό απαιτείται η δράση των φανατισμένων μισθοφόρων, που διαπράττουν τα πλέον στυγερά εγκλήματα.
Δεν είναι τυχαίο ότι παρά το γεγονός ότι η μειονότητα της Θράκης στήριξε τις ελπίδες της για μια ειρηνική συμβίωση στον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα συνεχίζονται κανονικά και συστηματικά οι άθλιοι εκκλησιασμοί στη Θράκη από τους ίδιους τους κρατικούς μηχανισμούς –στρατό, αστυνομία, ενώσεις αποστράτων- και την εκκλησία, ενώ οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πραγματοποιούν την Πανελλαδική τους Άσκηση «Μακεδονομάχος κάθε χρονιά εκεί, με στόχο την τρομοκράτηση της μειονότητας.    
Η ύπαρξη επομένως αυτών των φασιστικών Πολιτοφυλακών (ψηφίστηκαν το 1996 από τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ με τον ΣΥΝ τότε να διαμαρτύρεται) αποτελεί στρατηγική επιλογή του ελληνικού κράτους. Για αυτό και γνώρισαν την στήριξη όλων των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, διαφημίστηκαν και στηρίχθηκαν από την Χρυσή Αυγή και το σύνολο των μιλιταριστικών-εθνικιστικών-καθεστωτικών μέσων.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξαφανίζει το όποιο φιλειρηνικό της πρόγραμμα και διεκδικεί αναβάθμιση του ρόλου της ελληνικής αστικής τάξης στην Ανατολική Μεσόγειο, εντάσσοντας οργανικά σε αυτούς τους επικίνδυνους πολεμικούς τυχοδιωκτισμούς και τις Λέσχες Εφέδρων. 
Για αυτό λοιπόν και στις φετινές παρελάσεις οι φασιστικές Λέσχες Εφέδρων πήραν κανονικά μέρος.
Για αυτό, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, παρέστη στην τελετή λήξης της διαγωνιστικής άσκησης εφέδρων με την επωνυμία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2015», που πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο «ΑΝΑΛΟΓΙΔΗ» στη Σταυρούπολη του ν. Ξάνθης.
Απόδειξη της κυβερνητικής-κρατικής στήριξης στις φασιστικές Πολιτοφυλακές,  όπως γράφουν τα ίδια τα μιλιταριστικά μέσα, είναι το εξής:
«Πρόκειται για κορυφαία στιγμή της εφεδρείας αφού για πρώτη φορά στα ελληνικά στρατιωτικά χρονικά αρχηγός Ενόπλων Δυνάμεων τιμά με την παρουσία του πανελλήνια άσκηση εφέδρων όλων των Όπλων και Σωμάτων των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Στην άσκηση συμμετείχαν ομάδες των 8 ανδρών που αποτελούσαν τις τυπικές ομάδες μάχης του πεζικού εκτελώντας ανάλογης φύσης εκπαιδευτικά αντικείμενα. Η άσκηση, η οποία πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχή χρονιά, διεξήχθη από τις 24 έως 26 Απριλίου 2015 στην Σταυρούπολη Ξάνθης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ απένειμε τα βραβεία στις ομάδες που διακρίθηκαν».
Επίσης, δεν είναι τυχαίο ότι σε λίγους μήνες ο ΑΓΕΕΘΑ Κωσταράκος αναλαμβάνει Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ε.Ε., γεγονός που σημαίνει ότι η εμπειρία των φασιστικών-εθνικιστικών Πολιτοφυλακών από Ουκρανία-Ελλάδα είναι πολύτιμη για τους σχεδιασμούς της Ευρωπαϊκής πολιτικής Άμυνας-Ασφάλειας!
Εμείς απαιτούμε τη διάλυση των φασιστικών πολιτοφυλακών-Λεσχών Εφέδρων.
Να καταργηθούν τα δολοφονικά δόγματα άμυνας-ασφάλειας.
Να διαλυθεί ο ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ και το ΝΑΤΟ.
Να γκρεμίσουμε την Ευρώπη Φρούριο. Αναγνώριση όλων των δικαιωμάτων σε πρόσφυγες-μετανάστες.
Είναι ζητήματα που πρέπει να θέσει άμεσα το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα, αμφισβητώντας την καλλιέργεια του εθνικισμού και του μιλιταρισμού, μπλοκάροντας με τους αγώνες του την καταστολή των κοινωνικών κινημάτων από τον Στρατό-Πολιτοφυλακές, τα φιλοπόλεμα σχέδια τους.    

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
η ύπαρξη οργανωμένης και εκπαιδευμένης εφεδρείας για την άμυνα της χώρας. 
IMG_0912IMG_1000IMG_1031IMG_1189IMG_1194

12 σχόλια:

  1. Nα νην ξεχνάτε εκέι στον Σπάρτακο, αλλα και οι αναγνώστες, ότι η άμυνα αυτης της χώρας που ζούμε όλοι μας, βασίζεται στην εφεδρεία.Εαν ποτέ χρειαστεί να υπερασπιστούμε αυτη τη χώρα, που όλοι το απευχώμαστε γνωρίζοντας τα δεινά μιας τέτοιας κατάστασής, εμείς δηλαδή οι έφεδροι θα κληθούμε να την υπερασπιστούμε.Τωρα εάν κάποιοι θέλουν να είναι ετοιμοι για μία τέτοια ατυχή κατάσταση δικαίωμα τους.Το να διαβάλουμε με τέτοια άρθρα την άμυνα μας, αν μην τη άλλο είναι κομάτι ύποπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά όποτε οι ακροδεξιοί ασχολήθηκαν με τον στρατό και την άμυνα έκαναν χούντες, φέρανε την κατοχή στην Κύπρο και έσφαζαν στη Βοσνία.

      Διαγραφή
    2. Καλά άμα το πάμε έτσι και όποτε ασχολήθηκαν οι αριστεροι με τον στρατό έγιναν εμφύλιοι και διαπράχθηκαν τέραστιες εθνοπροδοσίες.
      Δεν είναι όμως αυτό το θέμα, η άμυνα της χώρας μας και ή αξιοπρέπεια μας δεν έχει ούτε δεξια ούτε αριστερά,δεν μπορείς να κατηγορεις όσοι ενδιαφέρονται με αυτό το κομάτι ως φασίστες, επείδη φοράνε μια στολή και φέρούν την σημαία μας στο μανίκι.......τα φρονήματα του καθενός θα πρέπει να μας είναι αδιαφόρα όταν ασχολείται και ενδιαφέρεται για τη χώρα που ζει.

      Διαγραφή
    3. Να διαλυθούν τώρα οι φασιστικές λέσχες εφέδρων.

      Διαγραφή
    4. Δεν έχουμε να πουμε τίποτα και αρχίσαμε την πλάκα.....
      Πάντως απο επιχειρήματα σκίζεις!!!! Κάτι σαν το '' αποφασίζομεν και διατάσομεν " είναι αυτό το δημοκρατικότατο (τώρα).....

      Διαγραφή
  2. ...ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. i amina tis xwras vriskete sto nato kai stin europaiki enwsi koroidooooooooooooooooooooooo. perimene esi na kaneis antartiko polemo les k eisai sto 40' axaXAXaXa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφήνεται ΣΧΟΛΙΑ που Σας Συμφέρουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε κοπροσκιλα γιατι δεν ζωγραφισατε και τη πρασινη γραμμη στη σημαια για την οποια πρασινη γραμη ευθυνοντε τα κολοστρατα σας.. ξεφτιλες και της σημαιες στα κολαριασας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ενεργή εφεδρεία απανταχού στον κόσμο δεν είναι έγκλημα ξυπνήστε.....π.χ οι έφεδροι σε ξένα κράτη εκπαιδεύονται απο το κράτος σε ρεαλιστικές συνθήκες και με αληθινά πυρά .....τώρα αν όλοι εσυσ οι βλάκες και ψευτο ειρηνιστές θεωρείτε επικινδύνους του Έλληνες εφέδρους που εκπαιδεύονται με ηλεκτρικά όπλα τύπου airsoft που εκτοξεύουν πλαστικά σφαιρίδια 6mm με την χρήση αέρα είστε το λιγότερο γελοίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή