Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Πάμε κατά διαόλου ολοταχώς


Τι να σχολιάσεις στην φωτογραφία που βλέπουμε: Είναι στην κυριολεξία αυτό που λέει η ρήση «Μια εικόνα χίλιες λέξεις».  Μια εικόνα θλιβερή, σημείο κι αυτό της εποχής μας.
Το να παρακολουθείς δεκάδες μαθήτριες/ες να πέφτουν στα τέσσερα ζητώντας «ευλογία» από τους ρασοφόρους για να γράψουν καλά στις εξετάσεις θα μπορούσαμε να το καταλάβουμε στο Ιράν ή στην Σαουδική Αραβία. Στην Ελλάδα όμως;
Πιθανόν να ισχυριστεί κάποιος ότι εδώ έχουμε μια ελάχιστη μερίδα της μαθητιώσας νεολαίας. 
Με αυτή την λογική και οι 30.000 –όπως γράφουν οι εφημερίδες- που μέχρι τώρα «προσκύνησαν» το λείψανο της «αγίας» Βαρβάρας είναι ασήμαντο κομμάτι του πληθυσμού που ζει στην Αθήνα.
Το ότι όμως έχουμε τέτοια φαινόμενα στην εποχή μας δεν είναι προβληματικό;ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

2 σχόλια:

  1. Χριστιανοταλιμπάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεία Σας !

    Κάνουμε πρόταση στον ΥΠ.ΕΞ. τον φίλο, τον Νίκο τον Κοτζίά, αν είναι μάγκας και ωραίος, να ρίξη μια γρήγορη αεράτη και πετάχτή ζεμπεκιά στο τραγουδάκι ¨Εψαξα να βρώ μια Ευκαιρία να αγοράσω λίγη Ευτυχία¨ ! Γιατί; Εσείς και Αυτός ξέρει !

    Και επειδή είμαστε τόσο Δημοκράτες, του δίνουμε και δύο (2) επιλογές, με ερμήνευση της Γωγώς Θεοδώρου ή του Βασίλη Καρρά !

    Διότι αυτή η ¨παράσταση¨ που έδωσε είταν και είναι προσβολή και ντροπή ! Αλλωστε το προτεινώμενο τραγουδάκι ΕΙΝΑΙ και το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ του Ελληνικού Λαού !

    Και να μην ξεχνάμε, που Εμείς σαυτό έχουμε Απόλυτη Αποψιν, ότι το ΥΠ.ΕΞ., αυτό το Υπουργείο της Χώρας μας, ΕΙΝΑΙ το πιό Βρώμικο, το πιό Ατιμο, το πιό Προδοτικό, το πιό Ανθελληνικό, αναδρομικά από το ¨1821¨ ! ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΥΤΟ ! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ! Και σαυτό ΞΑΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ !!! Τρομάρα Σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή