Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Έκρηξη λεωφορείου στην Τουρκία! Νεκροί και τραυματίες στρατιώτες!

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Νέα βομβιστική επίθεση στην Τουρκία. Στόχος λεωφορείο που μετέφερε αδειούχους στρατιώτες από την Καισαρεία.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ihlas News Agency, η έκρηξη έγινε στις 8:45 το πρωί, όταν τινάχτηκε στον αέρα αυτοκίνητο που βρισκόταν πολύ κοντά σε σταθμό λεωφορείου.

Στόχος των βομβιστών ήταν μεγάλη ομάδα στρατιωτών που έφευγαν για την κανονική τους άδεια. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία, τα θύματα είναι πολλά, ενώ υπάρχουν πολλοί νεκροί.

Νέο περιστατικό έκρηξης στην Τουρκία - Φόβοι για θύματα
- Η έκρηξη σημειώθηκε στην Καισάρεια

- Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

- ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ξανά πανικός στην Τουρκία, ξανά φόβοι για δεκάδες θύματα. Μία έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο Πανεπιστήμιο της Erciyes, στην Καισάρεια. Όπως όλα δείχνουν, η επίθεση έγινε σε ένα λεωφορείο.
Στρατιώτες ο στόχος;
Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς. Δηλαδή αν το λεωφορείο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, ή αν το λεωφορείο "χτυπήθηκε" από απόσταση, ή ακόμη κι αν έγινε επίθεση αυτοκτονίας κοντά στο λεωφορείο.
Οι πρώτες εικόνες, πάντως, από το σημείο, επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για μία σφοδρότατη έκρηξη. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύει στο Twitter το Conflict News με ό, τι έχει... απομείνει από το λεωφορείο.


BREAKING: Explosion reported near Erciyes University in central Turkish province of Kayseri - @DailySabah
Υπάρχουν αναφορές πως το συγκεκριμένο λεωφορείο μετέφερε στρατιώτες, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Πάντως, εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μια διπλή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη είχε προκαλέσει τον τραγικό θάνατο 38 ανθρώπων, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν αστυνομικοί.
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου