Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Λέσχη αξιωματικών φρουράς Κομοτηνής: Ισλαμοφοβία και εκμετάλλευση των φαντάρων πάνε χέρι χέρι

Τα συνεχή περιστατικά ρατσισμού εις βάρος Μουσουλμάνων συναδέλφων μας συνεχίζονται και πυκνώνουν. Αυτή την φορά η καταγγελία μας έρχεται από την λέσχη αξιωματικών φρουράς Κομοτηνής.
Ενώ συνάδελφος μουσουλμάνος έκανε την λάντζα των στελεχών, οι υπόλοιποι φαντάροι του ζήτησαν να πει ένα τραγούδι στα αραβικά, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον υπαξιωματικό που ήταν εκεί κοντά. 
Μετά από μία άκρως εξευτελιστική και ρατσιστική επίθεση που δέχτηκε ο συνάδελφος, απειλήθηκε ότι θα τιμωρηθεί με ποινή.
Την επόμενη μέρα ο διοικητής δεν έβγαλε αναφερόμενο τον συνάδελφο. Αντί αυτού επέλεξε να δώσει οδηγίες στους φαντάρους για το ποια γλώσσα να μιλάνε. 
Στον στρατό, λοιπόν, ακούστε το καλά συνάδελφοι: Από εδώ και πέρα θα μιλάμε μόνο Ελληνικά!
Οι συνεχείς επιθέσεις τέτοιου τύπου που βγαίνουν στο φως αποτυπώνουν την όξυνση της Ισλαμοφοβίας στον στρατό. Οι ευθύνες της ηγεσίας είναι τεράστιες. Από τις κοινές επισκέψεις του ΥΠΕΘΑ στα ακριτικά νησιά με τους χρυσαυγίτες βουλευτές μέχρι τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που σκούζουν για της τούρκικη απειλή, το αστικό μπλοκ συσπειρώνεται για την νεα εθνικιστική ιδέα της μάχιμης και ετοιμοπόλεμης Ελλάδας.
Συνάδελφοι, μην τους αφήνετε να σπέρνουν το δηλητήριό τους είτε είστε μουσουλμάνοι είτε όχι. Βγείτε παραπονούμενοι, διεκδικίστε τον σεβασμό από τους ανωτέρους. Ειδικά σε συνθήκες όπως είναι αυτές των Λεσχών αξιωματικών κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται να σας κοιτάνε στα μάτια.
Κάνετε τους υπηρέτες για να απολαμβάνουν αυτοί πολυτέλειες και γεύματα.  Δώστε μάχη ενάντια στην ακραία εκμετάλλευσή σας. Διεκδικήστε τα δικαιώματά σας. Σταματήστε τον εθνικισμό που σας πουλάνε ανώτερα και κατώτερα στελέχη, πολιτική ηγεσία και στρατιωτικά επιτελεία. Το μόνο που σας περιμένει στο τέλος αυτών που λένε και κάνουν είναι η απαίτηση να θυσιαστείτε για τα συμφέροντά τους.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
http://diktiospartakos.blogspot.com

diktiospartakos@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου