Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΝ ΞΕΠΛΕΝΕΤΑΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ...Κατάγματα στην νοημοσύνη μας προσπάθησε να προκαλέσει Συριζαίος δημοσιογράφος

Κατάγματα στην νοημοσύνη μας προσπάθησε να προκαλέσει ο δημοσιογράφος της «Αυγής»Ανδρέας Πετρόπουλος μόνιμος σχολιαστής στην τηλεοπτική εκπομπή του Ν. Ευαγγελάτου στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε».
Ενώ χαρακτήρισε «Αθλιότητα και καραγκιοζλίκι» όλο το εθνικιστικό σόου που στήθηκε με τη μετάβαση βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ - Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο, προσπάθησε να παρουσιάσει τον Πάνο Καμμένο σαν αυτονομημένο από την πολιτική της κυβέρνησης και να του αποδώσει ότι μόνο αυτός ευθύνεται για το ξέπλυμα –εκτός των άλλων- των υπόδικων Χρυσαυγιτών βουλευτών και του ναζιστικού πολιτικού μορφώματος.   
Και όταν οι παρόντες στην εκπομπή του ανέφεραν ότι τον Καμμένο συνόδευαν ο  αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Βίτσας, ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος η απάντησή του δημοσιογράφου της «Αυγής» ήταν «κακώς τον ακολούθησαν».

Είναι κι αυτή η περίπτωση απ’ το γνωστό Συριζαίικο θέατρο του παραλόγου –με κάποια παραλλαγή. Πιθανόν να θυμάστε τις ανακοινώσεις του τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που καταδίκαζε  .. την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για «τη συνέχιση των πολιτικών που οδήγησαν στην ισοπέδωση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, τη φτωχοποίηση της κοινωνίας, τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την αύξηση της ανεργίας και οδήγησαν σε απόγνωση χιλιάδες συμπολίτες μας» ή τις πύρινες ανακοινώσεις από το Τμήμα Δικαιωμάτων του Σύριζα για την αστυνομική καταστολή που υφίστανται διαδηλωτές και πολιτικές συλλογικότητες.

Αραγε οι τύποι δεν αντιλαμβάνονται ότι γελοιοποιούνται;

http://tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου