Slider

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Εξω ο προβοκάτορας απ' την ertopen! Έξω ο Τζήμερος!

Το είδαμε κι αυτό ... Δυσκολευτήκαμε να το συνειδητοποιήσουμε αλλά παράλληλα, είναι αδύνατον να το προσπεράσουμε ασχολίαστο. 

Επί 2 ώρες ο γνωστός ανθυποΚασιδιάρης Τζήμερος βρήκε απρόσμενο μετερίζι για να εκτοξεύει τα εμέσματά του, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, όχι φυσικά για την γνωστή του κασέτα που επανέλαβε, αλλά γιατί «άψογος οικοδεσπότης του» -σύμφωνα με τους διαδικτυακούς φίλους του- δεν ήταν κάποιος «χρυσαυγίτης με πολιτικά» του φυράματος Θέμου, αλλά παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής στην αυτοδιαχειριζόμενη ERTopen (!).
Συγκεκριμένα τις ακροδεξιές απόψεις που εκφράζει ένα τμήμα του  λούμπεν νεοφιλελευθερισμού τις «λουστήκαμε», δια στόματος Τζήμερου, στην εκπομπή του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) που παρουσιάζει ο πρόεδρος του Παναγιώτης Χριστοδουλάκης στην ΕΡΤopen.


Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε –μόνο ατεκμηρίωτες υποθέσεις μπορεί να κάνουμε- γιατί ο πρόεδρος του ΠΑΚΟΕ επέλεξε να προβοκάρει έναν αγωνιστικό μαχόμενο ραδιοσταθμό που αποτελεί όαση στην μπάντα των  FM και στους σταθμούς που εκπέμπουν διαδικτυακά. 

Αυτό που ξέρουμε όμως, πέρα απ’ τις οργισμένες αντιδράσεις ακροατών/ιων της εκπομπής, και τους «πανηγυρισμούς» του Τζήμερου για το «βήμα» που του δόθηκε να εξαπολύσει την Γκεμπελική προπαγάνδα, είναι το καίριο πλήγμα που δέχτηκε η εικόνα της αυτοδιαχειριζόμενης ertopen. Μια εικόνα που χτίστηκε με τεράστια προσπάθεια αγωνιστών/ιων του εργατικού και λαϊκού κινήματος που συμμετέχουν σ’ αυτό το εγχείρημα όπως ο «δικός» μας Νίκος Αργυρίου και τα άλλα παιδιά από το δίκτυο Σπάρτακος καθώς και τα συντρόφια μας που παρουσιάζουν την εκπομπή «Με χωρίς Πατρίδα».

Είναι χαρακτηριστικό το παρακάτω απόσπασμα από ανάρτηση ιστότοπου:Αλήθεια τί συμβαίνει  το τελευταίο  διάστημα στην  ertopen;Άλλαξε  γραμμή πλεύσης ;

Εγκατέλειψε  τη μαχητική γραμμή που ακολουθούσε  σαν αδέσμευτο ραδιόφωνο  και φιλοξενεί άτομα που  έχουν σχέση με το βρώμικο καπιταλιστικό σύστημα;

Στοχεύει  σε άλλες  καταστάσεις δίνοντας φωνή σε χουντικούς και κυρίως σε άτομα  που πρόσφατα ακόμα ζητούσαν  να κατέβουν τα τάνκ στο  Μαξίμου; 

Πώς μπορεί  να  δικαιολογήσει  κανείς την εμφάνιση του  διαβόητου  Τζήμερου  - σωστά διαβάσατε -  ο οποίος  θεωρείται από τους πλέον  βρόμικους  στη σημερινή  εποχή;
Από δικό μας ρεπορτάζ προέκυψε ότι έχει δημιουργηθεί τεράστια αναστάτωση σε όσους/ες, τεχνικούς και παραγωγούς εκπομπών συμμετέχουν στο εγχείρημα της ertopen.

Η προβοκάτσια –είναι συζητήσιμο αν είναι συνειδητή η όχι- που έκανε ο Π. Χριστοδουλάκης μόνο με την άμεση παραίτησή του ξεπλένεται.

Αν δεν το κάνει και επιμένει στην παραμονή του, θα σημαίνει ότι εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, θέλει να δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα στην συνέχιση αυτού του εγχειρήματος, οπότε σαν τέτοιος τύπος πρέπει να αντιμετωπιστεί.

 Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνυπογράφουμε όλα τα παραπάνω που περιγράφουν οι Συναγωνιστές από το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου