Slider

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Αυτές οι συνθήκες επικρατούν στα Αρματαγωγά που κλείνουν τους Πρόσφυγες

Σε πρόσφατα ανακοίνωση του ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τονίσαμε ότι η κυβέρνηση παρουσιάζει ως λύση ανάγκης λοιπόν τον εγκλεισμό των προσφύγων στο Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ. Οι άνθρωποι που έφυγαν για να γλυτώσουν από το αυταρχικό καθεστώς του Άσαντ και τους ακραίους φονταμενταλιστές του ISIS που στήριξαν ΗΠΑ-οι χώρες μέλη της Ε.Ε.-αντιδραστικές μοναρχίες του Περσικού Κόλπου-Τουρκία κατάντησαν να παγώνουν στα Στρατόπεδα Κολαστήρια του Τσίπρα-Καμμένου-Μουζάλα.
Για μια ακόμη φορά ο Στρατός παρουσιάζεται να δίνει τη λύση! 
Στην πραγματικότητα όμως η κυβέρνηση φυλακίζει για μια ακόμη φορά πρόσφυγες-μετανάστες σε απάνθρωπες συνθήκες, υπό στρατιωτικό καθεστώς! 
Τα ερωτήματα που Αρνείται να απαντήσει η κυβέρνηση και τα Επιτελεία, τα οποία φυσικά δεν τίθενται για τη δολοφονική Δεξιά και Ακροδεξιά Αντιπολίτευση (αλήθεια ποιος ξεχνά τις δηλώσεις των Γεωργιάδη-Βορίδη-Μιχαλολιάκου- Κασιδιάρη κλπ) είναι τα εξής: 

Πως θα «φιλοξενηθούν» τόσες εκατοντάδες άνθρωποι στο αρματαγωγό;

Το Αρματαγωγό ΛΕΣΒΟΣ μπορεί να μεταφέρει περίπου 250 πεζοναύτες και 22 άρματα μάχης. 

Οι χώροι στους οποίους κοιμούνται οι πεζοναύτες έχουν σχεδιαστεί για πολεμικές επιχειρήσεις. 

Ο χώρος μεταφοράς των αρμάτων μάχης πως θα φιλοξενήσει το κόσμο. Απειλές σε στρατεύσιμους ναύτες: «θα σου κόψω τα πόδια, θα σε πεθάνω στην κλίμακα κωλο@@@δο»!!!
Όμως, επίσης πρόσφατα η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ είχε λάβει καταγγελία από ναύτες που υπηρετούν σε Οχηματαγωγά, στην οποία αποκαλύπτονταν οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν. Θυμίζουμε λοιπόν:   

Τι γίνεται στο παροπλισμένο οχηματαγωγό «ΣΑΜΟΣ»; 

Τι κάνει ο Αντιναύαρχος Γιακουμάκης;

ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΕΝΩ ΤΑ ΒΥΣΜΑ ΤΑ ΑΡΑΖΟΥΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Οι Υπουργοί Άμυνας Π.Καμμένος και Δ.Βίτσας υποσχέθηκαν να καταπολεμήσουν τα βύσματα.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα καταπολεμήσει τα βύσματα.
Το θέμα όμως είναι ότι οι Πολιτικοί Αρχηγοί των αστικών κομμάτων Υπήρξαν όλοι Βύσματα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και αφού βολεύτηκαν οι ίδιοι στην συνέχεια βόλεψαν τα κομματόσκυλα των πολιτικών νεολαιών.Το Πολεμικό Ναυτικό βεβαίως αποτέλεσε και αποτελεί τον αγαπημένο βυσματικό προορισμό όχι μόνο του Αλέξη Τσίπρα και των μελών της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΟΝΝΕΔ-ΑΝΕΛ, αλλά και Σώμα στο οποίο όσοι λόγω σπουδών και επαγγελματικής εμπειρίας στρατεύονται καταλήγουν να χώνονται άσχημα.
Αφού πρέπει να εκπληρώσουν όχι μόνο τις δικές τους υποχρεώσεις σε υπηρεσίες, αλλά φορτώνονται και των βυσμάτων που είναι όλες τις μέρες έξω ή αράζουν στις πιο προνομιούχες θέσεις.
Συχνά επίσης φορτώνονται και τις υπηρεσίες των μονίμων που επίσης τους περιλούζουν με βρισιές και απειλές.
Άραγε ο ΑΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης ΠΝ τι θα κάνει; Τι θα πράξει για να αντιμετωπίσει όσα καταγγέλλονται στην Επιστολή των Ναυτών του; 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Άθλια κατάσταση ισχύει και στο Πολεμικό Ναυτικό!! Ιδιαίτερα στα Αρματαγωγά. Που δεν υπάρχει πόσιμο νερό και οι φαντάροι αναγκάζονται και αγοράζουν μόνοι τους καθημερινά.
Χωρίς ζεστό νερό τις περισσότερες μέρες και χωρίς κεντρική θέρμανση διότι γίνεται οικονομία!! Δεν βάζουν το Boiler.
Άσχημες συμπεριφορές στους στρατεύσιμους λες και είναι οι σκλάβοι τους!! Έχουν υπάρξει άσχημες συμπεριφορές όπως θα σου κόψω τα πόδια, θα σε πεθάνω στην κλίμακα κωλο@@@δο!!
Κλίκες παντού για να είναι έξω οι μόνιμοι οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να διαμαρτύρονται!!
Οι έξοδοι παίζουν 2 μέσα 1 έξω στην καλύτερη!!
Με περιπτώσεις όπως στο Αρματαγωγό «Σάμος» που είναι ένα παροπλισμένο πλοίο με μόνιμους μέσα σε κατάσταση αραχτού δημοσίου Υπαλλήλου.
Οι οποίοι φεύγουν από της 13.00 μ.μ καθημερινά!
Μια κατάσταση τραγική και οι ναύτες εκεί παίζουν 3.5 μέσα μισή έξω που είναι παράνομο, με την δικαιολογία ότι δε βγαίνουν οι βάρδιες, αλλά ως δια μαγείας οι κελευστές πάντα είναι πέντε (5), ενώ οι ναύτες παίζουν από 15 και πάνω βάρδιες το μήνα!!
Έχει υπάρξει μήνας με 22 βάρδιες!
Έπεται αναφορά λίαν συντόμως μετά από καθοδήγηση δικηγόρου.
Το κουπί το τραβάνε οι λίγοι την στιγμή που στο Ν.Ν.Α. ο διευθυντής έχει 7 ναύτες να κάθονται.
Ναύτες που συχνά στέλνονται να κάνουν τα ψώνια, εξυπηρετώντας Ανώτερους Αξιωματικούς και πολλές άλλες τραγικές καταστάσεις λόγω βυσμάτων!
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437 
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου